Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@janka196 Napísala som jej ešte raz, slušne som ju požiadala, nech si moju fotku stiahne, lebo je to proti pravidlám a že následne potom budem kontaktovať adminov, tak do piatich minút bol inzerát zmazaný. A čo sa týka tej ceny, je to akási prešpekulovaná žena, lebo ešte zjednávala cenu, či to môže byť aj s poštovným, potom spochybňovala výšku poštovného a napokon bol jej mm osobne pre to, keď mal cestu do nášho mesta, človek si myslí, že na tom finančne asi nie sú najlepšie a ona zdá sa, že len veľmi šikovná je 😀 , ale nevadí, ja som rada, že som ho predala, lebo len tu doma zaberal miesto 🙂 a pochybujem, že jej ho niekto kúpi, keď v tescu ho teraz predávajú za 14eur 😎
Ale ďakujem vám kočky za radu 😉 a prajem pekný a úspešný týždeň 🙂
@zanna28 keď ti to pomôže skús napísať adminom ,alebo na info@modrykonik.sk máš adresy úplne dole..s tou fotkou má asi pravdu@pietra ,tak ako ti napísala
nena26 - od 26.10. rezervujem tejto mamicke overal a do dnesneho dna neprisli peniaze. pritom uz odo mna kupovala, aj mi napisala, ze peniaze odoslala a poslala mi adresu, ale platba nikde a uz sa mi vobec ani neozyva. Cize ani 80 pozitivnych hodnoteni nerazucuje serioznost. a prihlasena bola, lebo reagovala na ine hodnotenie svoje, cize vyhovorka, ze nesiel mi internet tu neobstoji. som sklamana.
takze baby tiej SAVOLKE na mimibazari zastavili ucet, takze je to podvodnicka, pozor na nu aj tu na MK
baby ja sa len chcem opytat nahodou nemate skusenost e.kudelkova@gmail.com - Eva Kúdelková (neregistrovaná/ý) mam z nej taky pocit že ide o pododnicku ... ( nechcem urazit len nieco mi hovori že to tam nie je ciste .. ) dakujem 🙂
ahojte ...neviete nahodou kto je maria35? mala zaujem o vanicku v mojom bazariku, napisala ze poslala 13,10e hoci som jej pisala, ze cena je 10,20e a ked som sa jej spytala, ci uz teda tie peniaze poslala, tak mi odpisala , ze ci neviem citat, ze mi poslala 13,10 a ze si tie penize mam nehcat a aby som jej dala pokoj... 😠
@elizabeth453 mám taky dojem že už tu bola spomínana a presne taka drzá komunikácia ako pišeš
@zanna28 mne sa stalo presne to iste, mamicka co si odo mna kupila 7 bodyciek ich vzapati predavala s mojou fotkou (to ze ich predavala drahsie ma netrapilo), tak som ju upozornila a zaroven som kontaktovala adminov ci to je povolene. Pytali si adresu toho inzeratu a hned mi odpisali ze uz s nou mali problemy (mala 2 nicky a tovar po zaplateni neodoslala),takze ani som sa nestihla dockat jej odpovede lebo jej zablokovali ucet....ale v kazdom pripade preberat fotky od inych je zakazane!
Ja neregistrované beriem s veľkou rezervou, pokiaľ nenapíšu, že platba poslaná, alebo fakt necítiť s ich komunikácie vážny záujem, ani inzerát nepozastavujem
@ninka1234 no ja som mala s nonca 1.dobrú skúsenosť.kupovala som od nej veci a mali sme super komunikáciu.aj tovar rýchlo poslala.možno jej do toho niečo prišlo..pozri sa kedy tu bola naposledy. 😒

@zanna28 tu fotku by mala urcite stiahnut. oznac inzerat a napis adminom. toto sa nerobi. a s tym ze to predava drahsie bohuzial nic nenarobis jej sikovnost ale fotku musi stiahnut. take veci sa nerobia 😠