Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pajinka23 postovne platila spolu s tovarom vopred na ucet.
islo o hniezda. v inzerate bolo napisane, ze boli pouzivane 2 roky, cena bola 10€ za 2 kusy. boli to ikeacke hniezda v nakupnej hodnote 26€.
kedze boli pouzivane, tak na nich samozrejme boli znamky pouzitia - nevypratelne tiene od steny. snazila som sa to vyprat, ale vsetky reklamne odstranovace skvrn zlyhali a ani savo nepomohlo.
toto som bohuzial do inzeratu nenapisala, len tie 2 roky pouzivania.
ale pri zdravom rozume a porovnavani cien, by mohlo dotycnu napadnut, ze to nebude zabalene v povodnom baleni 😖
dakujem za rady 😅
@zuzana76 z nitry do bardejova? tak to najskôr v pondelok a viem o čom hovorím, mne 3 dni išiel aj balík posielaný prvou triedou, z nitry 😝 ... nitra proste vedie! 😀 😀 a raz mi list poslali 2x cez košice a zbehy na otočku 😀 😀 😀
inak, balík, 2.trieda, znamená D+3, teda 3 pracovné dni po dni podania, čo vychádza na pondelok 😉
Kočky, určite mi budete vedieť poradiť. Pred týždňom som predala hračku mamičke za 7 eur a dnes som úplne náhodou našla, že tú hračku predáva za 13 eur, to by nebolo nič, je to napokon jej vec, no použila moju fotku, ktorú som mala na predaj tej hračky, myslíte, že to je ok? A ešte ja som jej napísala, že nech bude taká láskavá a odfotí si to nanovo, tak si jednoducho odstránila moju správu.
@katka.ott no ja si myslim, ze ma narok aj to postovne, co hradila teraz, ked ti to posielala naspat. Kedze si myslim, ze bola uvedena do omylu. Chyby maju byt uvedene v inzerate a ked uvedene nie su, tak kupujuci predpoklada, ze je vec bez chyb
@zanna28 nie je to v poriadku (myslim fotku, cenu si moze urcit sama), aj pri pridavani inzeratu mas upozornenie, ze mas pridat tebou vytvorene fotky, takze bez tvojho vedomia by nemala tvoju fotku pouzit. Upozorni ju este raz s tym, ze ak ju nevymaze, tak kontaktujes adminov

Ahojte, neviete ako dlho trva kym pride balik? posielala som v stredu 2.11. do bardejova ako krehky tovar a do piatku to neprislo, pani co kupila mi pisala,ze je smutna, ale ze doteraz jej balik neprisiel, posielala som to druhou triedou, krehky tovar a poistene, myslite, ze to moze tak dlho trvat? cakala som,ze v piatok to uz bude mat.