icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzana76
6. nov 2011

Ahojte, neviete ako dlho trva kym pride balik? posielala som v stredu 2.11. do bardejova ako krehky tovar a do piatku to neprislo, pani co kupila mi pisala,ze je smutna, ale ze doteraz jej balik neprisiel, posielala som to druhou triedou, krehky tovar a poistene, myslite, ze to moze tak dlho trvat? cakala som,ze v piatok to uz bude mat.

space1
6. nov 2011

@zuzana76 obyčajne 2-3dni

pietra
6. nov 2011

@zuzana76 baliky chodia dlhsie ako listy, myslim, ze jej to zajtra pride. Ale uz sa mi stalo, ze mi balik isiel aj viac ako tyzden 🙄

zuzana76
6. nov 2011

@space1 dakujem, tak teda este do zajtra im davam cas a ked to nepride, tak co? mam ist na postu ja ci ona?

pietra
6. nov 2011

@zuzana76 nech skusi ist najprv ona s podacim cislom, niekedy postarka zabudne dat zlty listok. A ked nebude u nich na poste, tak musis ist ty reklamovat nedodanie zasielky

space1
6. nov 2011

@zuzana76 určite príde 🙂 a keby nie,tak ty máš potvrdenku takže ty

zuzana76
6. nov 2011

@pietra ok, dakujem, uz som jej poslala cislo balika, ved uvidime, hadam to pride a neposkodene

zuzana76
6. nov 2011

@space1 vdaka

katka.ott
6. nov 2011

@pajinka23 postovne platila spolu s tovarom vopred na ucet.
islo o hniezda. v inzerate bolo napisane, ze boli pouzivane 2 roky, cena bola 10€ za 2 kusy. boli to ikeacke hniezda v nakupnej hodnote 26€.
kedze boli pouzivane, tak na nich samozrejme boli znamky pouzitia - nevypratelne tiene od steny. snazila som sa to vyprat, ale vsetky reklamne odstranovace skvrn zlyhali a ani savo nepomohlo.
toto som bohuzial do inzeratu nenapisala, len tie 2 roky pouzivania.
ale pri zdravom rozume a porovnavani cien, by mohlo dotycnu napadnut, ze to nebude zabalene v povodnom baleni 😖

dakujem za rady 😅

space1
6. nov 2011

@zuzana76 🙂 nie je zač 🙂

pietra
6. nov 2011

@katka.ott no len 2 roky pouzivania neznamenaju, ze tam nejake flaky, tiene alebo ine poskodenia budu. Takze v tomto pripade si myslim, ze ma narok aj na spatne postovne

space1
6. nov 2011

@katka.ott ja neviem skús to otočiť, ako by si reagovala ty na jej mieste?veci by si mala opísať čo najidentickejšie,či kvalitu,alebo chyby a nechať to na kupujúcom,či to berie aspoň sa vyhneš nepríjemnostiam a zbytočným neg.hodnoteniam

benne
6. nov 2011

@zuzana76 z nitry do bardejova? tak to najskôr v pondelok a viem o čom hovorím, mne 3 dni išiel aj balík posielaný prvou triedou, z nitry 😝 ... nitra proste vedie! 😀 😀 a raz mi list poslali 2x cez košice a zbehy na otočku 😀 😀 😀

inak, balík, 2.trieda, znamená D+3, teda 3 pracovné dni po dni podania, čo vychádza na pondelok 😉

katka.ott
6. nov 2011

@pietra ide mi o to, ci jej poslat aj postovne, ktore zaplatila teraz, ked to posielala spat...
@space1 ale ako kupujuca by som sa zaujimala, ci maju nejaku chybu a nie si hned vypytat c. uctu 😒

zanna28
6. nov 2011

Kočky, určite mi budete vedieť poradiť. Pred týždňom som predala hračku mamičke za 7 eur a dnes som úplne náhodou našla, že tú hračku predáva za 13 eur, to by nebolo nič, je to napokon jej vec, no použila moju fotku, ktorú som mala na predaj tej hračky, myslíte, že to je ok? A ešte ja som jej napísala, že nech bude taká láskavá a odfotí si to nanovo, tak si jednoducho odstránila moju správu.

space1
6. nov 2011

@katka.ott tak áno ,ked to berieme takto,ale ja som tiež taká ,že sa nepýtam, lebo predpokladám ,že predávajúca opísala vec v reály 🙂

space1
6. nov 2011

@zanna28 myslím že pravidlá to nezakazujú ,mohla si to skúsiť predať ty za takú cenu a keby nešlo, tak cenu znížiť..je to už na jej šikovnosti resp,to nepredá,,ale tým by som sa ja už netrápila..tebe prebehol obchodík ako si chcela,tak ju nerieš 🙂 ale to je iba môj názor

pietra
6. nov 2011

@katka.ott no ja si myslim, ze ma narok aj to postovne, co hradila teraz, ked ti to posielala naspat. Kedze si myslim, ze bola uvedena do omylu. Chyby maju byt uvedene v inzerate a ked uvedene nie su, tak kupujuci predpoklada, ze je vec bez chyb

@zanna28 nie je to v poriadku (myslim fotku, cenu si moze urcit sama), aj pri pridavani inzeratu mas upozornenie, ze mas pridat tebou vytvorene fotky, takze bez tvojho vedomia by nemala tvoju fotku pouzit. Upozorni ju este raz s tym, ze ak ju nevymaze, tak kontaktujes adminov

zuzana76
6. nov 2011

@benne vdaka, no vidis, nevedela som

zanna28
6. nov 2011

@space1
@pietra pre upresnenie, vôbec mi neide o tú cenu, ako som už vyššie spomínala, je to jej vec, pre mňa to bol aj tak výhodný predaj, no tá fotka ma trocha naštvala, takže je to proti pravidlám?
Ďakujem vám baby, budem postupovať podľa vašich rád 😉

zuzana76
6. nov 2011

@benne ale ja som raz posielala do Kosic v piatok a v pondelok to uz mali a nebola to tiez prva trieda, to mi az bolo cudne, ze tak rychlo

aduskatt
6. nov 2011

@katka.ott ja myslim, ze by si jej mala vratit obe postovne, kedze si ju uviedla do omylu.nemala by stracat ani cent

benne
6. nov 2011

@zuzana76 takto.. ide to z Nitry, na hl.poštu Blava, na regionálnu Košice.. a tvoj posledný ešte do Bardejova, cez okresnú poštu neviem.. Poprad? Prešov? - chápeš, to je ten deň-dva naviac

akika722
6. nov 2011

@luba142 ja čakam čo odpiše,vraj pošle tou poukažkou 😀

luba142
6. nov 2011

@akika722 kedze sa mi neozvala, tak som dnes zmazala, na pokeci som kukala bola 4.11. takze moje meili,alebo spravy videla 🙂 a aj preto,lebo mne nepisala ako to posle tak co, keby chcela ozve sa este raz

akika722
6. nov 2011

@luba142 ja som to aj tak nepozastavila 😝 takže ak sa ozve niekto iny predam to,ona aj tak nerieši tak kašlem nanu 😀

tadotami
6. nov 2011

@zuzana76 ja som 19teho posielala 6balikov 2.tr. z nitry som poslala 3 a od nas dalsie 3.vsetky baliky do jedneho dosli 28ho 😒 takze co sa tyka balikov a listov v nitrianskom okrese-vedieme a mame prvenstvo na veeeelmi dlhy cas.

luba142
6. nov 2011

@akika722 ja uz neriasim, je to skoro tyzden za ten cas by aspon bekla ci a ako to posle tie peniaze

zuzana76
6. nov 2011

@benne aha, no tak dufam,ze zajtra to uz bude mat, asi zacnem posielat prvou triedou
@tadotami tak uz jedine asi prvou triedou

benne
6. nov 2011

@zuzana76 prosím ťa, listy áno, ale na balíky a prvú triedu sa normálne hned vys.. vykašli 😉 nepatrný rozdiel v doručení a oveľa vyššie poštovné