icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

diabliq6666
9. nov 2011

@badimeria tak naco riesis,ci ju niekto pozna???je to starostliva mamina,ktora sa v prvom rade stara o svoju choru dcerku a az potom riesi ostatne...ak to nechapes a mas problem s tym,ze ti chce niekto za 1,5 predat fusak,ktory som ja kupila za 15 eur,tak sa nie je o com bavit!!!

malahide
9. nov 2011

aaaaaa

badimeria
9. nov 2011

@diabliq6666 Ked mala starosti mala napisat ze sa ozve neskor alebo posle neskor a to tu chodila komunikovat kazdy den co si pisala s inymi vo svojom bloku a nikdy neodpisala takze neseriozna a hotovo!!!! A ak ta to moc trapi vyhodim tu konverzaciu a nech si urobi kazdy vlastny nazor 🙂))) !!!!Popripade da pozor nanu.A uvidime kto mal pravdu ze

959touareg
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
959touareg
Odpoveď bola odstránená
959touareg
Odpoveď bola odstránená
zuzana_m
9. nov 2011

@pajinka23 nehnevaj sa,ale aj ja si myslim,že teba nie je nič po tom,za kolko kto čo predáva 😝 a príde mi hrozne detinské to tu písať a pozastavovať sa nad tým....aj v obchode mam niekedy dojem,že si snád zmylili cenu,ale nejdem za veducou a neriešim to....ked to niekto za tu sumu kupi,je to jeho vec.....ach jaj...........

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
959touareg
9. nov 2011

@zuzana_m
presne tak Zuzi...a co taky clovek, ktorysi kupi tovar za povedzme 60€ a potom vo vypredaji tu vec maju za 5€??? Aj to sa bezne stava. Kde sa pojde stazovat?
A tiez ako pises, v kamennych obchodoch je bezna vec, ze dana vec je vsade s inou cenou? Ved je to nie problem kupujucemu kupit tam, kde uzna za vhodne. Predavajuci MA PRAVO si dattaku cenu, aku chce.

zuzana_m
9. nov 2011

@pajinka23 ja sa nehnevám 😉 a niesom milionárka ,ale naozaj nie je nikoho vec,riešiť za kolko predávajúca predáva....ked sa najde mamina,ktora ju napriek cene kúpi-je to JEJ vec a asi má na to peniaze....ja osobne by som na bazare bundu za 30 eur určite nekupovala 😝 (ani v obchode),takže každý máme svoj rozum a svoje svedomie....nie? kašli nato, ona bude šikovna ak ju za tu cenu preda,a ta mamina ,bohužial neurobi dobry obchod,ale to už nie je naša vec....ja osobne sa zasmejem ked najdem inzerat s premrštenou cenou,a kolkokrat potom znižuju predavajuce cenu, proste skušaju čo najviac zarobiť....či je to korektné alebo nie, ja to neriešim...kupim si to,načo mám

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
9. nov 2011

@zuzana_m ja viem🙂len ja som ostala sokovana aj jej reakciou,ked som jej napisala ze nova stoji 6eur a ona ze ju vysla 35 😠 😠 ale mas pravdu ak ma niekto zbytocne eurka v penazenke a ma nato tak 30ecok ani nezaciti 😀 😀 😀

traktor
9. nov 2011

@pajinka23 ale toto fakt nemusis riesit..a uz vôbec nie niekomu pisat, ze za kolko co predava 😅 ..kazdy da aku cenu chce..je len na nas, ci na tu cenu pristupime alebo nie..to, ze niekto kupil to iste v akcii..no to je super..ale nie kazdy to tak kupi..a tu sa maju rozoberat obchodiky, ktore prebehli..bud ok..alebo kde nebolo vsetko v poriadku.. 😉

nikolca
9. nov 2011

@pajinka23 ja sa nad takymi vecami ani nepozastavujem a to už som tu tooolko veci videla drahšich ako v obchode,je to každeho vec aku cenu si stanoví,kto chce kúpi a komu sa zdá veľa tak nerieši a hľadá dalej,včera som bola v priore a pozerala som malej zimnú hrubu supravu,oteplovačky+bundičku,stala 10,50 a ešte v ten deň som ju zazrela jedna pani ju predavala pri zlatej fatime tak zo zvedavosti som sa tam zastavila a chcela som vedieť aku cenu chce za ňu a čuduj sa svete pýtala za ňu rovných 20euro!a čo som jej mala povedať akože nehnevajte chodte sa pozrieť do priora po čom sa ta suprava tam predáva?je to každeho vec po čom chce danú vec predať,mne tiež tak jedna odpisala na tašku ktorú som predávala že či si myslím že ju za takú cenu predám a že aby som sa pozrela na nete po čom tie tašky idú,nooooo a problem bol v tom že ona predala používanú tašku a nevšimla si že ja predávam nepoužitú tašku,a vraj ona si nevšimla hlavne že mi vypisovala a potom ani aspoň prepáčte no proste nič

svetlankat
9. nov 2011

Baby ja len trosku k vasej diskusii, ked ta pani kupila vetrovku v znackovom obhcode, tak by mala uviest aj znacku. Vela cinskych obchodov robi verne kopie znackovych veci, ale pritom kvalita tovaru je uplne ina. Len napr. exiray veci, su pomerne drahe, nohavice 30 eur, vo vypradaji stoja 12 eur. Ale u cinaka kupite vernu kopiu ale ina kvalita latky a nie je tam znacka. Niektore znackove veci sa vyrabaju v cine, cize je to uplne normalne ze zdanlivo rovnake veci maju uplne inu kvalitu. Cize ta pani kludne mohla tu vetrovku kupit za 35 eur, z fotky sa to zistit neda, len porovnanim oboch vetroviek.

pajinka23
9. nov 2011

@traktor ok 😅 ale ja som tu tiez ras naletela,a kupila kratasy akoze zo znackoveho obchodu,za 20eur,strasne sa mi pacili a dala som na kupujucu ze su zo znac obchodu a nakoniec som zhodou okolnosti natrafila na ti iste v cinaku 7,50 😲 takze ma to vytocilo......tak nechcem aby si potom nejaka maminka trhala vlasy ze ako sa nechala oklamat 😖

pajinka23
9. nov 2011

@svetlankat ta pani ma ina znacka a povedala,ze je kupena v cinaku..teda ja som este nevidela v cinaku 35eurovu bundu na 2rocne dieta ☹ to maju v adidas original obchode take sumy☹ja som nedavno predavala bundu uplne novu dovezenu z Nemecka original topolino,pc bol 25eur a ja som ju dala za 10eur s vysackami NOVU....takze neviem teda asi maju u nich nejaky znackovy cinak 😅 keby som nebola chora tak zbehnem na aute pozriet do hrinovej do cinaka 😀 😀 😀

diabliq6666
9. nov 2011

@badimeria kludne daj co chces...pod jej starym nickom ju tu pozna vela ludi a vedia,ze je seriozna...

diabliq6666
9. nov 2011

@badimeria a aby si verila,ze naozaj neklamala,pozri si nick sofia_ke...uvidis aka neseriozna je!!!!

stanislavao
9. nov 2011

ja nesuhlasim s tym, co tu niektore pisete, ze je kazdeho osobna vec za kolko vec preda. samozrejme, kazda si urcujeme ceny, ale ked nieco stoji 6 eur a predava to za 30, tak to je podla mna uzera. na bazar chodia mamicky, ktore mozno nemaju moznost si kupit nove veci v obchode, alebo chcu znacku za dobru cenu a to, co niektore robia je zdieranie. skutocne v cin-cung-ov maju uz aj celkom dobre veci, ako napr disney, ale kvalita je rozhodne nizsia a predavat to tak draho, ako stoji disney v znackomov obchode by sa nemalo. mamicky skusaju, to je pravda. ja som napr. na jar kupila jeden novy HM komplet za asi 14 eur tu na MK a potom som ho nasla na MMB za 12,50. no skoro ma porazilo a teraz ho predavaju za cca 18, alebo 17 eur aj tu na MK. to je jednoznacne uzera, ktora je na slovensku zakazana a mali by to admini mozno aj riesit. alebo nosena bunda za 29 eur, druha ju ma za 19,99 a ja ju mam za 15. presne to iste. kazdy sme nejaky a niekto bez chrbtovej kosti a koze na tvari.

svetlankat
9. nov 2011

@pajinka23 lebo v svojej prvej sprave si napisala, ze pani ti odpisala, ze kupila bundu v znackovom obchode, nepisala si ze ju kupila v cinaku za 35 eur.

traktor
9. nov 2011

@stanislavao no neviem..pre mna by to bola uzera asi vtedy..keby nemam na vyber..je tu len jeden jediny obchod a som nutena si za taku cenu kupit a fakt nemam inu moznost..ale toto je ine..mam moznost si pozriet bazar..a aj inde a ktora cena sa mi pozdava , na tu si kliknem..nikto ma nenuti si na bazare nakupit, ..ja nehovorim, ze je to celkom ok, ked niekto nakupi za smiesnu sumu a potom to na bazare preda a hodne viac..ale fakt je to na nas, ci na tu cenu pristupime..a dalsia vec..ako by to mal admin riesit ? 😅 ..to by musel kazdy predkladat blocky, za kolko to kupil..alebo ako?..a potom..no polka predavajucich by tu uz urcite nebola..vsetky by museli byt mazane..,

svetlankat
9. nov 2011

Mne sa paci ako niektore presne viete podla fotky povedat, ze je to to iste. Viem presne co chcete povedat, je to nemoralne predrazovat veci. Ale nemozete sudit nieco co vidite len na foto. Ano ked Vam dojde bunda domov a zistite ze je to kvalita cinaka a mate to pred ocami a vruke, tak to pochopim. Ale z fotiek nieco take riesit?

garzonka
9. nov 2011

@stanislavao
po prve: uzera to nie je, pretoze kazdy tovar sa da vzdy zohnat inde a aj lacnejsie, takze pokial mamicky nieco chcu v bazare kupit detom, tak si mozu odlsedovat co sa za aku cenu predava a ked je to vyhodne tak kupia. uzera by bola len v pripade, za je to jediny kus na svete a mamicka to surne potrebuje tak kupi aj za velmi vysoku cenu!

po druhe: na MMB sa predava aj novy tovar, a v cene su zahrnute aj naklady spojene s dovozom sem do SR (ČR), takze ceny si kazdy urci podla toho ako mu to vyjde a trochu aj zarobi

po tretie: najnizsia cena toho isteho tovaru (trebars aj noveho) este neznamena ze ten kto predava za drahsie je uzernik, proste niekto predava hrozne draho aniekto hrozne lacno...ak natrafis na velmi nizku cenu, tak super, a k sa ti cena zda privysoka, tak nekupuj

stanislavao
9. nov 2011

jasne super, prihadzujte si 300 percent, zarabajte. ale to potom sa straca vyznam bazaru. este stastie, ze vacsina mamiciek tu je normalnych a predavaju veci po svojich detoch za normalne ceny. vdaka za ne.

damiankad
9. nov 2011

Bože baby...zase tá istá rozoberá čo netreba...panečku a donekončna to isté..nepotrebné..tu sa má písať skúsenosť s obchodmi nie rozoberať čo niekomu nepáči za koľko predáva...ked si nechcem kúpiť za takú cenu nekúpim si..tú tu maminy ktoré majú na to peniažky a kúpia si aj drahší tovar...nikomu by sa nepáčilo keby ho tu v diskusii rozoberali...a to ja sem moc neprispievam ale čítam...ale vždy má problém len tá istá jedna...jednoducho to nerieš..nech si robí ako vie..možno si potrebuje nejako zarobiť...tebe nik nevykrikuje za aké ceny predávaš svoje veci...tak ak to nie je v rozpore s pravidlami bazára načo sa to tu preboha rieši?? Jak 5-ročné decko..
toť môj názor. 😕 😵 🤐 🙄 😅

svetlankat
9. nov 2011

Kocky ja len tak, ked viete tak dobre urcovat cenu, pomozte mi rozriesit moju dilemu. Dostali sme do daru ohradku, bola pouzivana mesiac, lebo po mesiaci sa naucila mala uz chodit, tak nam bola ohradka nanic, dostali sme presne tuto aj za tuto cenu http://shop.babetkovo.sk/index.php/cestovne-pos..., manzel ju chce predat za 100 eur, co je podla mna primerane stavu a cene za ktoru bola kupena. Ale v maderne sa predava toto http://www.maderna.sk/katalog/product/11645/. Aku cenu by ste dali vy, keby ste predavali ohradku kupovanu za 157eur, pouzivanu mesiac a ohradka je este stale v zaruke?

mia85
9. nov 2011

Dobrý deň, prosím vás, chcem sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s pani vystupujúcou tu pod nickom monikakeselova?