Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bartokami
@alenka_alka este taka otazka...patrat po podacom listku. Denne sa posle xyz balickov, nikde sa neeviduju adresy a ona ho mohla poslat z hociakej posty a nie priamo z tej ktoru mala pisanu ze odtial pochadza-uz ani neviem odkial, ked inzerat vymazala. Mam taky pocit, ze moje sance su nulove. To keby ona mala zaujem, vie kde balicek posielala tak by sa to dalo dohladat,le ja to asi nezistim
@michaelapillarova ona nema nick, ma len vymyslenu mailovu adresu, ktoru som nikde v googli nenasla, proste akoby ani ta osoba neexistovala. A ci to je ta ista, to neviem, a asi ani nezistim.Ale keby mi ju niekto postavil predo mna a povedal mi ze je to ona, rozbila by som jej....
@krasnulka
Rada od toho, co si tým presiel🙂
Podajte trestné oznámenie. Môžete ho podať ústne alebo písomne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo prokuratúre. Tieto orgány sú povinné oznámenie prijať a bez meškania vec vyšetriť. V trestnom oznámení popíšte, čo sa presne stalo (kedy, kde a kto sa trestného činu dopustil). Priložte kópiu inzerátu, vytlačenú e-mailovú korešpondenciu a doklad o zaplatení. Nezabudnite udať, že chcete byť informovaní o vykonaných opatreniach.
Na stránkach bazoš. napíšte inzerentovi negatívne hodnotenie, kde popíšete čo presne sa Vám stalo.
@krasnulka ale cislo uctu mas, napis mi ho do IP a pozriem, ci to nie je to iste
@krasnulka mas cislo uctu.....a ked to pojde cez policajtov....oni si zista majitela🙂
A ci to ma vyznam...dalsia skusenost:
Samozrejme, že môžu a má to význam... ja som podával kvôli 20 €. hneď, ako som chlapíkovi napísal, že naňho podávam trestné oznámenie, pokakal sa a okamžite začal komunikovať, zrazu bol ochotný poslal peniaze s5 a každý deň mi písal, nech idem na políciu a stiahnem to oznámenie. Pokiaľ nebudeš bojovať, peniaze určite neuvidíš....
@krasnulka presne tak, aj ja som sa vyhrazala policiou a peniaze mi hned poslala
@krasnulka a ako si s nou komunikovala ked ma vymyslenu mailovu adresu ale mas predsa cislo uctu tak skus dat na nu trestne oznamenie... resp. najprv jej napis ze ho ides podat ak ti okamzite nevlozi peniaze na ucet a ak nie tak ho aj podaj....
oni si vedia vyziadat majitela uctu ... resp. jeho nacionale...
@maznacik007 vymyslenou nemyslim neexistujucu,ale nema mail ktory je z jej mena a priezviska...jednoducho ma akoby nick
@krasnulka policajtom to staci.....napis dotycnej, ze ak ti neda vyjadrenie a info o baliku, ci uz podacie cislo, alebo ak ho neposlala....tak nech ti vrati peniaze, lebo podavaš na nu trestne oznamenie na prokurature a kontaktujes admina serveru o svojich naslednych konaniach...a tento mail posli aj adminovi na serveri....
Potom to uz je v rukach policie a administratori su potom uz povinni podat informacie policajtom, ako aj udaje z banky! Nepotrebujes nic ine,....mas vsetko, co potrebujes....
@krasnulka tak nech zajtra ide na postu a da ti info o baliku...ak to posielala ako balik...maju tam elektronický záznam....a vyziada si císlo balíka, alebo nech ti napíse podaciu postu....odkial to bolo posielane....to, ze si ona odklada 7 dni listok...nikoho netrapi, ty mas 18 dni na vyzdvihnutie balika...predpisane zakonom....takze nech si zdvihne prdel...a da ti informacie...aby si ty mohla ten balik dohladat..ak ti ho poslala....a vie aspon KEDY ho posielala??? by som povedala, ze mna nezaujima jej 684 kladnych hodnoteni, ale moj balik, za ktory som vycalovala 50eur.....kludne sa mohol stratit na poste...aj mne sa to stalo...ale pokial ty nemas cislo...tazko ho dohladas!!!
baby objednala som si jednu vec co stala 30€,pani mi dnes napisala ze ho dnes odoslala.Neposlala mi ani cislo uctu len napisala ze vo stvrtok najneskor v piatok to pride a ze zaplatim na poste nejaky sek co vypisala.mozte mi to vysvetlit 😒 tak som este nijaku vec neplatila tak neviem .dakujem
@tinuskaha este to moze byt tak, ze ti to poslala s tym, ze otvoris balik, kde si dotycna vypisala sek....a normalne to zaplatis ako postovu poukazku akokeby si platila sek...jej to pride bud na ucet, alebo na adresu...uplne bezne...ja som tak nechavala platit, ked som zabudla vypisat dobierku...alebo ked dotycna kupujuca nemohla spravit prevod penazi cez banku a nechcela dobierku🙂....ale to ti musela verit, ze jej to zaplatis
@badimeria dotycnu pani mamicku poznam,dokonca osobne a ten nick mala aj s hodnoteniami a blokli jej ho!!!takze si najskor zistit podrobnosti a potom obvinovat z klamstva
Mna zaujima co sa stalo mne snou!!! A ak niekto neveri hodim sem celu konverzaciu snou a ako neodpovedalala a ak nahodou po neviem kolkych dnoch a peniaze som z nej musela tiez tahat spet kym vratila!!to je moja skusenost!

@krasnulka len aby to nebola ta pani co aj mna oklamala