icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

damiankad
9. nov 2011

@garzonka plný súhlas!! Konečne niekto vyjadril tak ako to naozaj je... 😔 😕 🤐

959touareg
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
9. nov 2011

@svetlankat ano to ma v popise ze je znackova kupena v znacovom obchde ale na spravu co som jej napisala mi odpisala,ze je kupena sice v cinaku ale za 35eur..

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
nonika
9. nov 2011

@damiankad velmi dobry postreh 😉 a ja chcem k tomu dodat len tolko, ze aj ja som nasla zopar veci v bazari ktore mam doma a kupila som ich lacnejsie ako to tu niektore predavaju a dokonca u cinana....ale hlavne som to nasla u takych mamiciek ktore to tu riesia 😕 😕 😕 aj som mala 100chuti jej napisat IP ale kaslat nato, kazdeho osobna vec....ale ked sa dobre pametam prave koli tomu bola zamknuta tema ze sa tu riesilo kto co predava a za kolko....mam rada tu to temu lebo clovek ked je v nudzi tak tu mu baby poradia tak nech to aj ostane 🙂 😉 🙂

damiankad
9. nov 2011

@959touareg sa ti oplatí naťahovať a rozčulovať?? 😀 😀

959touareg
Odpoveď bola odstránená
damiankad
9. nov 2011

@nonika každý robí to čo uzná za vhodné- a úplne super je ked sa nik nestará..nikomu by sa nepáčilo byť takto neprávom ohovorený...ved práve preto som to podotkla...každý vie za koľko čo kúpil a za koľko to chce predať..ak sa niekomu cena nepáči..nech nekupuje..
zbytočne sa tu len rozbiehajú rozpory hádky a víšnivé diskusie..lebo sa niekto zrejme nudí a robí mu dobre ked je téma zamknutá... 😕 😔 🤐

mia85
9. nov 2011

baby asi ste pri tejto vasej debate nepostrehli moj prispevok, prosim vas, poznate niekto predavajucu s nickom monikakeselova?

mia85
9. nov 2011

nie predavajucu ale chce u mna kupit. 😅

nikolca
9. nov 2011

@mia85 nemam s nou skusenost?a prečo sa pýtaš?čo má nejake negatka?

nikolca
9. nov 2011

@mia85 no teraz som pozerala,je registrovaná od oktobra,nema hodnotenie žiadne,no ak sa obchodik uskutočni tak držím palčeky aby bol uspešny až do konca

janka0007
9. nov 2011

@mia85 ahoj,nechcem hovorit nic v zlom,je to pani Monika Keselova z Malcic?

garzonka
9. nov 2011

@nikolca ak je neregistrovana tak si hod jej mail do vyhladavania inzerentov na MMb, mozno tam ma ucet a kukni pripadne na jej hodnotenia
ja s nou skusenost nemam (som v ČR) 😀

mia85
9. nov 2011

@janka0007 pisala som do IP, ale vyzera to tak ze je to ta ista.

pipka
9. nov 2011

@svetlankat no podla mna cena je tak akurat 😉 lebo ta, co ste ju mali vy, je aj s matracom a ma vyberatelne tycky a ta druha, co je nova lacnejsia, je ale bez matraca a nema vyberatelne tycky, cize ta cena tomu zodpoveda 😉
ved daj za 100€ a uvidis 😉 ak by sa mesiac nikto neozyval, mozes postupne cenu spustat 😉

pajinka23
9. nov 2011

@svetlankat viem ze je to uplne ta ista bunda lebo ona sa sama priznala ze je kupena v cinaku 😅 😅 a aj stitok co ma ofoteny sedi...takze netreba narazat ze riesim veci podla foto,lebo to tak nieje,ale bohuzial som uplnou zhodou okolnosti na toto natrafila...

mia85
9. nov 2011

baby, dakujem vam za reakcie. 😉

svetlankat
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
9. nov 2011

inak aby ste boli vsetky dost v obraze,ta baba odrazu ma tu bundu za 10eur 😀 😀 😀 takze na nieco to bolo dobre to sem napisat...
a tie ktore mate nieco proti mne a mojmu menu prosim piste mi RP ja si rada vydiskutujem ja sa nemam zaco hambit

piacere
9. nov 2011

@pajinka23 daj si kávu, vylož si nohy, vypni koňa a relaxuj 🙂 Stojí ti to zato?

pajinka23
9. nov 2011

@piacere akoze ja zasnem..ak mate niektora nieco proti mojmu menu treba mi napsat 😠 😠 a nie ma tu prepierat len zato ze som povedala svoju skusenost a upozornila na fakt????

pajinka23
9. nov 2011

a este nieco poviem,tato tema ma nazov:Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi a premna je to skusenost kedze som s dotycnou predavajucou komunikovala ces spravy!!!!
neuverejnila som tu ani nick a ani linky na vec tak o co vam ide do frasa...

damiankad
9. nov 2011

Bože...ti to nedá pokoj...jak 5 ročné dieťa ked mu dá cukrík...si dosiahla čo si chcela??
Ja to nechápem...máš zo seba radosť??..tým do teba nerýpem...neber to v zlom..ale je to trápne a detinské takto to rozoberať. každý predáva ako chce a za koľko chce...teba tu nik nerozoberá že za koľko ty čo predávaš...najlepšie je sa nestarať...a nechať ľudí na pokoji..nie to tu vyťahovať...načo?? Ked niekto má peniaze kúpi si ju aj za 30 euro..ked na to nemá..nekupuje... 😕 🤐 😵 🙄

piacere
9. nov 2011

@pajinka23 máš dôvod útočiť na môj "nick"? 🙂 Len som ti napísala, či ti stojí za to sa tu takto rozčuľovať nad hlúposťami....

ps: ako si prišla z tej mojej jednej vety na to, že mám niečo proti tvojmu menu? Teraz totiž žasnem ja 🙂

pekný zvyšok dňa aj tebe 🙂

damiankad
9. nov 2011

@piacere Keby sa tu dalo jak na FB Like...kliknem ti ho aj milión krát 🙂 😉
A to ja proti nikomu nič nemám...ja som najradšej s každým za dobre 😨 😕 😵 🤐

pajinka23
9. nov 2011

@piacere jej prepac to bolo nechtiac🙂ja nemam nic proti tebe to som chcela do temy pisnut🙂sorry 😉

pajinka23
Odpoveď bola odstránená