Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@svetlankat - co sa tyka ceny ohradky 🙂 tak za 100 sa mi zda vela -najma ak za 110 ju dokazem kupit v obchode, novu so zarukou 😉 ja som tak napr. predavala kozmeticky kufrik, ktory som pred dvomi rokmi kupila za 32 eur u nas v obchode Pre deti a za dva roky som ho nasla na nete novy za cca 12 - 15 EUR... aj ked sme ho pouzili asi 2x, tak som cenu dala 5 eur, lebo mi to prislo sialene dat vyssiu... aj ked som na tom samozrejme prerobila 😉 no bohuzial trh je trh 😀 a bola to vec bez zaruky uz...
napr. sme sa o cenach bavili aj s mojim manzelom a on sam mi povedal - ze napr. take auto, staci ze vyjde z farbriky, preda sa a moze prejst povedzme len 100Km a chces ho predat - jeho hodnota hned klesa o cca 20 - 30% - lebo uz nie je povazovane za nove...
ja osobne na bazariku chcem predavat viac veci az po druhom babatku, no za par drobnych... nepotrebujem aby mi to stalo v skrini a ani na tom zarabat...
no pridavam tiez nazor k tomu, ze je to osobna vec kazdeho za kolko co predava... aj keby si dal 300%nu prirazku... nikto nikomu nekaze aby to za taku cenu kupoval...
@svetlankat - a vidis - precitala som si specifikaciu 🙂 a ako tak citam, tak ta Vasa je trosku vyssia kvalita - ma aj madrac a pod... takze si myslim ze ta cena bude primerana - opravujem svoj prispevok... 😉 a znizovat vzy mozes... ono tiez asi zavisi aj od toho, ako sa dana vec pohybuje tu cenovo... 😉
som taka blba, ze som si neprecitala hodnotenie predavajucej skor, moja chyba. svojich desat eur uz neuvidim nikdy! nech sa nimi zadrhne
@sofinka18 ahoj,prečítala som si v jej hodnoteniach,že je to známa firma Gašpercová...riešia ju aj na babybazari
POZOR podvodníčka Gašpercová !!!!!(20. 07. 2011)
Neposielajte v žiadnom prípade peniaze na číslo účtu 2204009858/0200 alebo 1893196059/0200 !!! Jedná sa o podvodníčku. Uživateľkám, ktoré tak urobili doporucujeme podat trestne oznamnenie na policii.
baby uz vam nejaka maminka posielala veci so zahranicia?ja cakam na ryfle od 17,10,este v ten den som jej uhradila peniazky☹dnes uz je 10,11 a ryfle este nedorazili☹pani mi napisala,ze ich poslala,no ani u nas na poste niesu☹a ani na nete sa neda pozriet dodanie ako u inych balikou☹
mne brat posiela balicky s anglicka a aj s nemecka uz som par krat objednavala,ale tovar dorazil do dvoch tyzdnou vzdy☹
ahojte kočky potrebujem poradiť ....budem posielať balík -autodráhu, má do 5 kg a pôjde 2.triedou, ale chcela by som tam dať aj označenie "krehké-sklo" ,aby s tým zaobchádzali normálne a neviem či za to niečo účtujú alebo nie...alebo to mám dať radšej poistiť 😕
@bodka13 no čerstvá včerajšia skúsenosť
poslala som tatina na poštu-tiež som posielala dráhu v originál krabici, z vlastného som poistila aj dala nálepku krehké
ona si to najprv na pošte vyúčtovala,ale keď tato odchádzal, zahrkala s krabicou-a že hrká,tak tam dopísala "poškodenie na zodpovednosť odosielateľa" 😠
som tam najprv volala-že načo vyúčtuje a ja platím niečo, čo mi je na prd-keď to roztrieskajú, nenesú zodpovednosť 😠 že nech mi ho stopne-a ja ho prebalím a pošlem zas, že to sa nedá 😒
tak som tam letela z roboty osobne-a pekne som si ho vyžiadala naspäť-otvorila som, vystlala papierom, bublinkovým igelitom-a už nehrkal....tak to tam predomnou potom popreškrtala-a teda akože už je to OK
ale ma riadne vytočili
takže-dajú krehké vtedy,ak nehrká,poriadne to opatri
na pošte tiež prv má vyskúšať hrkanie,než to tam nacapí-a vypýta za to prachy,aby potom mohla škrtať 😝
@pajinka23 naozaj 😒 chúďa tato-on sa v tom nevyzná, len ja som tam cez deň volala-akurát že odtiaľ odišiel a povedala mi to hneď do telefónu
tak som v robote zháňala papiere, bublinkové sáčky, zobrala pásku, nožnice-a letela jak o dušu hneď z roboty na poštu,aby ho zatiaľ neodniesli 😒 no na nervy

@pajinka23 neriešila som ťa v zlom..len som sa slušne opýtala či to má zmysel také somariny sem ťahať.....proste len sem dojdem nakuknúť a stále tu čítam len somariny...že tá ma taký kočík a také ceny a neviem čo ešte..je to každého osobná vec čo predáva a za koľko...najlepšie je sa nestarať a nik sa nebude starať do teba...niektoré maminy majú peniažky na to aby si kúpili aj drahšie veci...je im to jedno..tým som len chcela povedať že je každého osobná vec čo predáva, za koľko a prečo...ak neporušuje pravidlá...je to strašne detinské vyťahovať to tu...jasne teraz si pre istotu nedala nick...ale ved to je jedno...dotyčnej sa určite nepáči ako sa tu o nej diskutovalo..tak ako by sa to ani tebe nepáčilo....to bolo posledné čo som k tomu napísala viac nemám.Tak ak som ti ublížila...PREPÁČ 😅 😕 🙄 😨 🤐 😵