icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pietra
16. nov 2011

@svetkaadamko ak cez postu myslis postovou poukazkou na ucet, tak ano. Pripisali sa mi peniaze normalne, ako keby to posielala cez IB a este mi o par dni prislo aj pisomne vyrozumenie z posty s detailmi platby

space1
16. nov 2011

@svetkaadamko vdaka🙂 čo sa týka platby cez poštu ale na účet , tak do 4-och prac.dní som mala na účte,ked posielala na adresu , tak neviem,možno +1deň

benne
16. nov 2011

@svetkaadamko raz sa mi takto stratila platba, kupujuca podala na pošte reklamáciu, ktorú jej aj uznali, ale ako to už na pošte býva, tak po mesiaci (!), inak mne to poštovou na účet trvá o den dlhšie, než cez banku

space1
16. nov 2011

@svetkaadamko ešte ma napadlo ..keby poslala ona mne na dobierku a ja jej na rovnaku sumu?blbosť?

svetkaadamko
16. nov 2011

@pietra
@space1
@benne
dakujem za odpovede dievcata, ja som takto cez postu nikdy neposielala, tak preto neviem, stale vyuzivam len IB, tak som zvedava no

svetkaadamko
16. nov 2011

@space1 prepac, nejak mi nezapina ako to myslis 🙂 ☹

space1
16. nov 2011

@svetkaadamko 😀 😀 veľa hodín??no tú výmenu,keby sme urobili dobierkou na rovnakú sumu ona by si prevzala -vyplatila a naopak.. 🙂 irtem??

svetkaadamko
16. nov 2011

@space1 😀 😀 uz chapem, aj som myslela, ze takto, ale reku nebudem mudrovat, ked nie som ista 😀 😀 no tak skus sa s nou tak dohodnut .... pri dobierke je sice vyssie postovne, ale tak mala by si vacsiu istotu ako pri obycajnej vymene

piacere
17. nov 2011

neodporúčam katika69 .... v sobotu pýtala podklady k platbe, dodnes nemám peniaze, ani viac nekomunikuje... ani obraz ani zvuk.... napriek množstvo pozitívnych hodnotení....

alusha
17. nov 2011

ahojte, mna vytaca jedna osoba uz par dni, asi je jej hobby vypisovat na inzeraty, lebo uz mi napisala asi na tri, ze vezme to za tu cenu aj s postou, napisala som nie, aj postovne ma nieco stoji, tak ze nema zaujem... na druhy den mi napisala na dalsi inzerat, ci je to aj s postou... ani dobry den, ani mu ani bu, len otazka, je to aj s postou? a o par dni na dalsi inzerat, vzdy jej slusne odpoviem, ale uz ma zacina stvat... jasne mam v podmienkach, ze ceny su bez postovneho.... a to ma same dobre hodnotenia... najlepsie na tom je, ze vec stoji dve eura a ona mi napise, ze to zoberie za dve eura s postovnym, tak jej to mam akoze predat za 80centov, dakujem pekne 😠

janka196
17. nov 2011

@alusha ahoj ja mam tiez teraz takeho zaujemcu. vraj mam zaujem, aja ze dobre poslat peniazky...... a sprava nato. zaplatim to v piatok 😅 akoze ani slovo rezervujete mi to do piatku nic. inak je to neregistrovana osobka

nikolca
17. nov 2011

@janka196 mne tiež tak jedna pisala že zaplatí ked jej na učet nabehne materská,no už prešli dva mesiace a ani obraz a ani zvuk a tiež je neregistrovaná

janka196
17. nov 2011

@nikolca sila no tebe aspon vysvetlila ze co. a mne bez slova ze rezervujete mi to ?? prosto na drzovku ze zaplati v piatok. vela si od toho neslubujem, ani som nestopla inzerat

kvetkak
17. nov 2011

mamička hviezdamk ja so m taksito zaplatila za odrážadlo 23e možno to bude to isté to zelené...

nikolca
17. nov 2011

@kvetkak ved pisala neviem aky mala nik tušim maminka par stranok do zadu,že bola mimo net ale že veci da do poriadku!peniažky vám nevrátila?

kvetkak
17. nov 2011

@nikolca ahoj viem že bola v kúpeľoch to mi vravela ale stáel sa neozýva ja som jej písalal a nič mi nevrátila. len najhoršie je že vzala penaize za odrážadlo od vaicerích mamičiek...

nikolca
17. nov 2011

pozri si 243stranu tam reagovala na seba a pisala že da veci do poridku,no človek bol normalne v tom že peniažky čestne vráti,no to je fakt sila matka okráda matku ☹
@kvetkak

kvetkak
17. nov 2011

tú som si už čítala ale najhoršie je že zmazala všetky inzeráty a interná pošta mi nešla zašlať vraj je nejaká porucha... a má na mňa aj číslo mobilu kvôli tomu že mi to chcela posalť kuriérom.. tak neviem predsa len ide o 23e a posielala som to 27,10

nikolca
17. nov 2011

no bombardovala by som ju spravami,dala jej päť dni na to aby spravila uhradu,čo je dostatok času na prevod a pokial nie napisala jej že ste viaceré okradnuté a podávate na nu trestné oznámenie,no na internu poštu sa nemôžem ani ja dostať stale ma vyhadzuje že je nejaka porucha,ved č.učtu máte na ktorý ste peniažky posielali apodla toho sa da lahko vypatrať o koho sa jedná

svetkaadamko
17. nov 2011

@alusha no mna toto strasne vytaca, ked niekto napise "chcem to" alebo "mam zaujem" .... ani dobry den, ani ahoj, len tak z brucha, neznasam to, ved sme ludia do frasa, to je tolko napisat nieco slusne? 😠 a ta osoba musi byt riadne trafena, neviem o co jej ide
@kvetkak citala som jej profil a tak sa tam ospravedlnovala a vysvetlovala, ze da veci do poriadku a bla bla, ale ked nabrala peniaze od viacerych tak to by som tiez tak nenechala, nech sa ozvu vsetky, ktore jej zaplatili a fakt, normalne trestne oznamenie na nu podat, ved to je uz co za osoba? toto je matka? takym prikladom ide pre svoje deti?
inak pridavam tu (aj na ciernu listinu ju dam) uzivatelku s nickom @marinko1988 - poslala som jej dobierku dna 25.10., este 2.11. mi napisala, ze nie je doma, ze jej to uz prislo, ale mame to nechcu dat a bla bla, neozvala sa mi odvtedy, takze som jej dala negatko a davajte na nu pozor, ona chce poslat LEN dobierkou, neviem ani ci chodi na net, lebo inzeraty nema, tak neviem zistit podla aktualizovania a admin nema ochotu mi napisat, ci bola vobec online 😠

kilian
17. nov 2011

@svetkaaadamko co si pamätam tu @marinko1988 tu uz niekto riesil...viacere s nou mali problem....

svetkaadamko
17. nov 2011

@piacere skus jej napisat spravu s tym, ze ked sa ti neozve napr. do soboty tak jej das negatko, vies mohlo sa nieco stat

svetkaadamko
17. nov 2011

@kilian no ja som tu pisala tiez o nej pred par dnami, ale minule som ju nasla aj na ciernej listine, musela tam byt uz davnejsie ☹ ale najhorsie je, ze baby, ktore maju zlu skusenost, daju ju na ciernu listinu, ale negatko nedaju, toto ma strasne stve, ja som jej poslala balik na zaklade samych pozitivnych hodnoteni.... mohli sme tomu predist, ja si nepozeram kazdu ci nie je na ciernej listine, ale hlavne na hodnotenia pozriem

nikolca
17. nov 2011

@svetkaadamko teraz pozeram maminko 1988 a jej hodnotenia a ty si jej dala dve hodnotenia a to je tu zakázané,za jeden obchod sa dáva jedno hodnotenie 🙂

janus32
17. nov 2011

07smolinka07-vidim,ze uz viackrat tu bola spomenuta.Mne pisala teraz,samozrejme tu istu spravu ako aj vam ostatnym,takze nic nove a este je asi stale zaplavena 😕

piacere
17. nov 2011

@svetkaadamko písala som jej predvčerom, že ak mi do soboty peniaze nenabehnú, tovar ponúkam ďalej... neozvala sa 🙄

svetkaadamko
17. nov 2011

@nikolca ja som napisala jedno, ale nevoslo to do jedneho, tak som rozdelila na 2 .. admin ma zatial neupozornil 🙂
@piacere tak kasli na nu, ponukni to dalej a je to 🙂

nikolca
17. nov 2011

@svetkaadamko admin ta ani neupozorni,oni tie hodnotenia nekontrolluju ale ona keby adminom napísala tak jedno hodnotenie jej zmažú 🙂

svetkaadamko
17. nov 2011

@nikolca to by mi nevadilo, nech si pise kam chce, keby aj jedno zrusili, tak stale to druhe ostane 🙂

lulana79
17. nov 2011

@svetkaadamko tak s touto osobou mala nedávno problém aj sestra a najhoršie je, že negatívne hodnotenie, ktoré jej ona dala, jej admin zmazal... tak potom ďakujem pekne, keď sa pravdy mažú a klamstvá nechávajú...