icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
19. nov 2011

@pajinka23 a čo jej napišeš? 😅 byva daleko od teba?

pajinka23
19. nov 2011

@akika722 neboj ja uz nieco napisem,ale vies co ta retiaska prisla aj riadne poskrabana☹

akika722
19. nov 2011

@pajinka23 ja nechapem ako ma niekto na toto odvahu 😲 ponosiť a poslať späť..kokso

svetkaadamko
19. nov 2011

@pajinka23 no mne by trvalo riadne dlho, kym by som to predychala.... ani nie to, ze ju chcela vratit, keby to ale urobila normalnym sposobom, ked nebola spokojna, ale ten sposob ako zvolila, normalne by som jej sla zazvonit a poslat do ..... 😠

pajinka23
19. nov 2011

@akika722 no to ani ja☹toto by ma ani nikdy nenapadlo☹ved je to fakt sproste od nej☹ale aspon vidno co je zac a aky ma charakter a vobec aky je to clovek

pajinka23
19. nov 2011

@svetkaadamko no moja,keby ta dotycna byvala blissie tak by to neskoncilo len pri poslani do pi.....,lebo keby ju mm chytil do parady tak by jej vsetko jedno nebolo,krave starej 😠 😠 😠 ale co uz nemozem nic☹ale list jej napisem...

janka196
19. nov 2011

@pajinka23 jemine ja zasnem. inak nedost ze ta podla mna odrbala o postovne ktore si jej odpustila a este toto. ta to uz fakt nema obdobu. nemaju chrbtovu kost taki ludia fakt. hanba im 😠

pajinka23
19. nov 2011

@janka196 no ja som tiez ostala v soku,ked som to zistila☹ale co uz☹zhoda okolnosti,ze cakam dobierku v rovnakej sume☹inak by som to ani neprevzala☹ale ja hovorim,kazdemu sa ras vsetko zle vrati...

akika722
19. nov 2011

@pajinka23 nech sa jej to vrati trojnasobne 😠

pajinka23
19. nov 2011

inak baby tu je ta pani a jej adresa:
eva pastorkova komenskeho 38, 94201 surany
davajte si nanu pozor,nech nedopadnete ako ja ☹

pajinka23
19. nov 2011

@akika722 tak tak,ved na kazdeho pride 😀 😀 😀 sa uz dopredu tesim 😠 ale ako som vspominala ten list si teda neodpustim

nikolca
19. nov 2011

prosim vás ako je to pri priamom vklade na účet?no jedna mi ma poslať na učet 7 euro to je cena aj z poštovným som jej napisala že pokial bude robiť priamy vklad aby k sume prirátala 0,50eura/poplatok banky za prijatú platbu/a ona mi napísala že ,bude robiť priamy vklad že akú mam banku?tak som jej napisala že poštovú a ona na to tak to vám potom pošlem len tych 7 euro lebo že už priamo vkladala do poštovej banky a ta jej tych 0,50eura hned zarátala pri tom vklade,no divné a to potom zaratáva ten poplatok dvakrát????lebo mne ked niekto robi priamy vklad na učet tak mi banka tych 0,50eura strhne!!!!no teraz neviem či robila zo mna blbú 😒 😒 😉

nelinka0401
19. nov 2011

@nikolca ako jej do tej sumy 7 ečok zarátala 0.50 centov??ved to nemá logiku.mala vložiť 7.50 a tebe by došlo 7.takto ti dôjde 6.50.

svetlankat
19. nov 2011

@nikolca podla mna robila z teba blbu, elbo poplatok banka stahuje tebe, nie jej, cize tebe ho az po vkade odrataju

stanislavao
19. nov 2011

@nikolca neposlite jej vec, kym neuhradi aj tych 0,50. niektore to vobec nechapu, ze co to je za poplatok. nenechajte sa oklamat.

nikolca
19. nov 2011

@svetlankat no ved to len ona mi napisala že do poštovej banky už priamy vklad robila že jej ten poplatok tych 0,50eura banka hned zaučtovala a pri tom viem že ten poplatok mne vždy strhnu ked mi niekto priamo vklada na učet
@nelinka0401

zuzu101
19. nov 2011

@nikolca ja som raz vkladala v pošt. banke peniaze priamo na účet, zaplatila som sumu a k tomu 0,50 centov za tie poplatky a keď som to zaplatila, tak mi naúčtovali ešte 1 euro za to, že som tam vkladala peniaze.som neverila vlastným ušiam.

svetlankat
19. nov 2011

@nikolca tak jej to napis, ze jej tovar neposles pokial ti nevlozi 7,50 a ze aj keby jej chcela pani nauctovat tych 50 centov tak nech ich neplati, ale ze trvas na tom aby vlozila na tvoj ucet 7,50

nelinka0401
19. nov 2011

@zuzu101 a to čo majú už na tej pošte za cenníky??niekedy nechápem 😒

nikolca
19. nov 2011

@zuzu101 no to vážne,no tak teraz neviem čo,tak potom si myslí že ju klamem lenže mne banka tiež tych 0,50eura strhne

poleva
19. nov 2011

@nikolca bože 50 centov by som hanbila pýtať,nikdy nepýtam ,je to smiešne

nikolca
19. nov 2011

@poleva no mne ten priamy vklad robi každa druha ale ešte mi nikto nenapisal že poštová banka to hentak učtuje

svetlankat
19. nov 2011

@poleva podla mna to vobec smiesne nie je, ked predavas jednu vec za uhorsky rok, mozno ano, ale ked predavas pravidelne tak to az take smiesne nie je. a pre niekoho je aj 50 centov peniaz, ked tu baby dokazu vyjednavat na veciach ktore stoja 2 eura este aj na postovnom, akoze sorry

piacere
19. nov 2011

@poleva 😕 čo je na tom smiešne?

akika722
19. nov 2011

@poleva prečo je to smiešne? 😕 tu 0,50c tam 0,50c 😕

akika722
19. nov 2011

@poleva ved ked je to smiešne skus predavať veci bez toho aby si pytala poštovne 😀 ved 0,60c to nič nieje nie? 😉

poleva
19. nov 2011

@akika722 ked predávam vec za pár eur,je to iné....ale predávam niečo nad 10 eur neúčtujem 0,50 centov a viem,že príde nakúpiť zas,ja som minula kupovala tričko za 5 eur,naučtovala mi 50 centov za vklad a ešte aj 20 centov za obalku,jasné,že nedostala ani hodnotenie a ani viac nekúpim nič....

mandragora22
19. nov 2011

@bianka1 ak si presvedcena o svojej pravde a konala si cestne, neber tovar nazad, jednoducho to kupit chcela, tak nech si to necha. ak mala nejake otazky, mala sa pytat predtym, ako uhradila peniaze a obdrzala zasielku. ja by som to s nou ani neriesila. proste jej to tak napis a hotovo. pytat sa mala predtym, kto sa nepyta na nic, so vsetkym suhlasi 🙄

svetlankat
19. nov 2011

@poleva akoze sorry, ale ty si asi jedna z tych co by chcela kupit nove veci za par eur, prepac je mi z toho smiesno

akika722
19. nov 2011

@poleva ale ved za vklad ona nemože že banka to ma tak 😕 ved to nejdu jej do vrecka 😕