Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pajinka23 no mne by trvalo riadne dlho, kym by som to predychala.... ani nie to, ze ju chcela vratit, keby to ale urobila normalnym sposobom, ked nebola spokojna, ale ten sposob ako zvolila, normalne by som jej sla zazvonit a poslat do ..... 😠
@svetkaadamko no moja,keby ta dotycna byvala blissie tak by to neskoncilo len pri poslani do pi.....,lebo keby ju mm chytil do parady tak by jej vsetko jedno nebolo,krave starej 😠 😠 😠 ale co uz nemozem nic☹ale list jej napisem...
inak baby tu je ta pani a jej adresa:
eva pastorkova komenskeho 38, 94201 surany
davajte si nanu pozor,nech nedopadnete ako ja ☹
prosim vás ako je to pri priamom vklade na účet?no jedna mi ma poslať na učet 7 euro to je cena aj z poštovným som jej napisala že pokial bude robiť priamy vklad aby k sume prirátala 0,50eura/poplatok banky za prijatú platbu/a ona mi napísala že ,bude robiť priamy vklad že akú mam banku?tak som jej napisala že poštovú a ona na to tak to vám potom pošlem len tych 7 euro lebo že už priamo vkladala do poštovej banky a ta jej tych 0,50eura hned zarátala pri tom vklade,no divné a to potom zaratáva ten poplatok dvakrát????lebo mne ked niekto robi priamy vklad na učet tak mi banka tych 0,50eura strhne!!!!no teraz neviem či robila zo mna blbú 😒 😒 😉
@nikolca ako jej do tej sumy 7 ečok zarátala 0.50 centov??ved to nemá logiku.mala vložiť 7.50 a tebe by došlo 7.takto ti dôjde 6.50.
@nikolca podla mna robila z teba blbu, elbo poplatok banka stahuje tebe, nie jej, cize tebe ho az po vkade odrataju
@nikolca neposlite jej vec, kym neuhradi aj tych 0,50. niektore to vobec nechapu, ze co to je za poplatok. nenechajte sa oklamat.
@svetlankat no ved to len ona mi napisala že do poštovej banky už priamy vklad robila že jej ten poplatok tych 0,50eura banka hned zaučtovala a pri tom viem že ten poplatok mne vždy strhnu ked mi niekto priamo vklada na učet
@nelinka0401
@nikolca tak jej to napis, ze jej tovar neposles pokial ti nevlozi 7,50 a ze aj keby jej chcela pani nauctovat tych 50 centov tak nech ich neplati, ale ze trvas na tom aby vlozila na tvoj ucet 7,50
@poleva podla mna to vobec smiesne nie je, ked predavas jednu vec za uhorsky rok, mozno ano, ale ked predavas pravidelne tak to az take smiesne nie je. a pre niekoho je aj 50 centov peniaz, ked tu baby dokazu vyjednavat na veciach ktore stoja 2 eura este aj na postovnom, akoze sorry
@akika722 ked predávam vec za pár eur,je to iné....ale predávam niečo nad 10 eur neúčtujem 0,50 centov a viem,že príde nakúpiť zas,ja som minula kupovala tričko za 5 eur,naučtovala mi 50 centov za vklad a ešte aj 20 centov za obalku,jasné,že nedostala ani hodnotenie a ani viac nekúpim nič....
@bianka1 ak si presvedcena o svojej pravde a konala si cestne, neber tovar nazad, jednoducho to kupit chcela, tak nech si to necha. ak mala nejake otazky, mala sa pytat predtym, ako uhradila peniaze a obdrzala zasielku. ja by som to s nou ani neriesila. proste jej to tak napis a hotovo. pytat sa mala predtym, kto sa nepyta na nic, so vsetkym suhlasi 🙄
@poleva akoze sorry, ale ty si asi jedna z tych co by chcela kupit nove veci za par eur, prepac je mi z toho smiesno

@pajinka23 a čo jej napišeš? 😅 byva daleko od teba?