Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nadhera
@henulienka
@mandragora22
ja som jej opisala ze ak jej syn nosi velkost 74 tak urcite ano a ona odpisala ze: pani asi ano adala bi sa poslat na doberku (no pekna slovencina 🙂 )
napisala som je ci jej to nemam radsej premerat este sa neozvala tak uvidime
@nadhera mne sa raz stalo ze som zaplatila za dobierku a tovar prevzala o par dni mi prišli k tomu aj peniaze naspat dotyčna si pomylila kolonky ja som nakoniec vybrala peniazky prepisala sek a odratala som to co som za ten sek zaplatila 😉
@pietra @mandragora22 jeej, dakujem kocky za bleskove odpovede 🙂 ste mile. vyzera to ale ako hotova maturita 😀
@pietra a ten sek vypisujem aj ked chcem poslat peniaze na ucet aj ked domov? dik
@vierkasteffi tak to si na tom lepsie, ja som prisla aj o tovar aj o peniaze. a vsetko som si pred poslanim nechala skontrolovat pracovnickou na poste. 😠 😠 😠
@nadhera tak načo su tam ked na všetko prikyvuju jak somáriky človek si mysli že sa moze na nich spolahnut a kdeze len ryhlo odfackat 😠
@vierkasteffi nikdy sa na nikoho nespoliehat a vsetko si preverit 😉 na to mame net a MK 😀
kocky poradte!!!!!!!!!!!!!!!
minulu nedelu u mna na MMA jedna pani vydrazila ciapku (len dve eura plus posta ale ide o princip). do stvrtka sa vobec neozvala,tak som jej dala negatin ehodnotenie. v piatok ale peniaze nabehi,tak som jej pisala ze teda nech posle este svoju adresu a zmenila som jej hodnotenie. no uz je nedela a adresu mi nenapisala,tak co si mam mysliet????????co mam spravit?????????
a ina pani zasa v nedelu tiez vydrazila jeden sveter,vobec potom nekomunikovala az ked v piatok zan prisla platba no BEZ POSTOVNEHO!!!!!!! ale nenapisala spravu,neposlala adresu a dokonca pre negativne hodnotenia jej zablokovali ucet na MMA. takze vobec neviem co mam spravit?!?!?!?!?
viem ze to z MK neusivsi, ale tak mozno poradite, ved vsetky sme tu predavajuce a kupujuce,ako si mam vysvetlit spravanie tych maminiek??????????
@borocka divne 🙂 na tvojom mieste by som cakala, ze co bude. ak tovar budu chciet, tak za plnu cenu s postovnym, ak sa neozvu, nie je to tvoja chyba, neries. peniaze si radsej podrz par tyzdnov-mesiacov a uvidis, ze co bude.
@pietra
@tenty aha ano, sek na adresu je drahsi. a vypisuje sa vzdy pri dobierke, akurat na ucet ti daju taky zeleny a na adresu taky modry.
ale ja tiez vaham, ze ci na dobierku, tu mam na MK jasne napisane, ze neposielam, ale mam aj na inych strankach inzercie a tam trosku vaham, nedavno som poslala, pred tyzdnom, zatial mi nic nenabehlo, volala som dotycnej a vraj jej to prislo v piatok a ano, prevzala (ja som to posielala tiez v piatok, ale tyzden skor), nuz, je mi divne, ze jej to slo takmer 8 dni, ale uvidim. pockam do stredy, ak peniaze nenabehnu, budem jej volat a na rovinu jej poviem, ze ju po celom nete natriem ako psie lajno, ked to nepreberie 😀 😀 😀 😀
ja sa uz tiez velmi bojim posielat na dobierky. pre mna je to vysoky naklad, ked si dobierku neprevezmu ☹
@borocka ta pani co si vydrazila tu ciapku,,, musela byt registrovana na MMB, nie? A tam ked pozries na jej profil, nema tam adresu uvedenu?
@borocka sorry,,, ta adresa sa zobrazi asi iba v tom pripade ked reagujes na inzerat... Tak nic,,, asi len pockat kym sa ozve a napise adresu 😉
@borocka aj ja radim pockat a ked sa neozvu, nie je to tvoja chyba, ty viac uz nemozes urobit 😉
@tenty ja som na dobierku posielala raz, ale nikdy viac..... posielala som nohavky za 1.50 a postovne vyslo na 2.45, to sa podla mna ani tej mamine neoplati a este keby sa mi to vratilo, tak vrazdim
@pajinka23 rada sa ti do toho listu aj ja podpisem 🙂
@nadhera ja tak strasne "rada" chodim na postu, tiez je tam jedna pani taaaaaaaaka ochotna, sla som prvy krat posielat dobierku a uplne blba som sa jej pytala ci mi pomoze, tak normalne pokrutila ocami a tak mi to "vysvetlila" akoby som to uz x krat robila.... takze mi tu dobierku este viac znechutila 🙂
Dievcata prvykrat prispievam aj ja a dakujem za toto forum, lebo som sa aspon neobabrala, nakolko 07smolinka07@azet.sk je uz znama firma.
07smolinka07@azet.sk - dominika bendikova (neregistrovaná/ý) - 17. novembra o 12:37
pani mam malu dcerku bola som postihnuta zaplavami nemam jej co obliect prosim pomozte mi aspon s oblecenim lebo ja si to taras nemoze financne dovolit poslite mi ich prosim zadarmo
baby a cirou nahodou meno
katarina Hrncirikova vam nic nehovori? ja sa len pre istotu pytam, aby som sa neobabrala s dobierkou 😉 😉
ahojte idem k Vam po radu mate niekto skusenost s dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý)
akurat mi písala toto
dobry vecer mila pani mala bi som zaujem ale som sama s troma detickami a viete ako to chodi ras ste hore a ras dole no nam sa vobec v zivote nedari moja dcerka je chora na srdiecko a potrebovala bi som neake tie oblecenie pre moju dcerkuje chora na srdiecko a potrebovala bi som neake tie saty no napr....tieto riflicky idem snou do nemocnice a nemam jej tam co obliect tak ked bi ste bola taka mila a mohla biste mi ich podarovat pisete ze postovne ale ja este ani nato postovne nemam moju mi prist vypnut elektrinu lebo nemam s ceho vyplatit ked chcet ist zo dcerkou do nemocnice preto prosim vas aspon o tieto rifle budem vam velmi vdacna vopred krasne dakujem prosim ozvite sami"
ale tie hrubky a celkovo ako je písane skratka neverím 😝
@dannynka keď si pozrieš, tak o 2 príspevky nad tebou bola zas Dominika bendíková...sú to známe firmy, aj mne sa už ozvali. Na to netreba reagovať. je to taká partia hnusôb, ktoré si myslia, že sme asi padnuté na hlavu. Ja keď mám dajaké vecičky po dcérkach, čo už sú viac zničené, dávam na charitu. Na internet majú a na oblečenie nie? A potom to predávajú na iných fórach ďalej za peniaze. Neozvala sa ti náhodou na dajakú dobrú, peknú vec?
@janus32, keby som nevedela co s peniazmi, tak by som jej to hned poslala, ved mi jej bolo luto, ale ja som si povedala, ze nebudem platit postovne za niekoho a nemusi to byt vobec pravda a tak .... mala som chut jej aj nieco napisat ale nestoji mi to zato, len nech si ostatne mamicky daju pozor.
Viete co mna dokaze vytocit? Ze to vyzobru od mamiciek, kt. ozaj potrebuju kazdy cent a potom z toho profituju, toto je cisty hyenizmus. Este ze je taka sprosta, ze ako dovod uviedla povodne a ja som si nevedela spomenut, kedy boli povodne, dost zly argument.

@pietra ani pri vypisovani by som si nebola ista - vsetko som vyplnila spravne, pracovnicka na poste skontrolovala a vysledok bol ten, ze tovar aj peniaze dostala nakupujuca. Uz NIKDY VIAC dobierka. Ani reklamacia nepomohla, odpoved bola,ze ved tovar aj peniaze boli dorucene. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠