Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ahojte.. chcela by som sa opýtať na váš názor.. jedna maminka prejavila záujem o vecičku z bazárika, ale napísala len "mám záujem, zavolajte mi na číslo .........." a pridala mobil.. neviem, ale myslím, že ak má niekto záujem, tak načo ešte zbytočne vyvolávať... ja voľné minúty nemám a zdá sa mi to zbytočné... a dávať len tak niekomu telefónne číslo, to sa mi nepáči.. aký máte nato názor? ďakujem 😒
@maria30 - ja by som jej na tvojom mieste nevolala... ak by uviedla napr. dovod, preco chce aby si jej volala - sa moze stat, ze ide niekam mimo a ze nebude na nete... ale len tak ako to napisala tebe - to mi pride divne... kontaktovala by som ju cez odpoved na tu spravu a ak sa neozve, tak neriesila...
@maria30 aj mne prišlo toto wulka880@azet.sk - erika neumann(neregistrovaná/ý) - 19. novembra o 15:18
mam vazny zaujen o tento kocik a ak by sa vam dalo hop odlozit na druhy tyzden,prijdem pren m č.0904230926 príde mi to divné a na otázku do ktorého dňa potrebuje kočík podržať mi odpoveť neprišla. Myslím si ,že ked niekto niečo chce mal by sa ozvať ,alebo aspoň odpovedať.
@maria30 urcite by som nevolala..a napisala by som jej len tu na bazare spravu..ak by aj niekde cestovala , tak sa da predsa napisat normalne..tolko casu si este snad vie najst..a ona nieco potrebuje..a dalsia vec..aj by som sa bala, co to za cislo..ci sa len niekto nebavi..a zistim, ze som pretelefonovala pol kreditu..
@maria30
tak taketo iste sa mi stalo a nezavolala som a napisala som, ze svoje cislo nedavam a ja nevolam. bol to chlap, ktory mi nechutne, hnusne vynadal, ze preco stracam jeho drahocenny cas a ze co si vlastne o sebe myslim, ze on chce nieco odo mna kupit a ja som mu neni ochotna zavolat. no nikdy v zivote na nic taketo nezareagujem. ludia su strasne svine.
@fukylove @bambibam @traktor @stanislavao všetkým vám ďakujem.. tak nebudem volať a ani číslo mobilu nedám.... odpíšem jej a keď bude mať záujem, tak sa ozve.. ona sa mi ozvala ako registrovaná.. ale bez fotky a akéhokoľvek popisu v pase...
baby vygooglila som si, že ste už písali na meno dagmar bendikova, teraz mi napísala správu o chorej dcerke a o vypnutí elektriny, asi to je nejaký blaf, však? díky za odpovede.
Ahojte baby
Potrebujem radu, zatial som sice len 2x posielala na dobierku ale len na zaklade dobrych hodnoteni aj ked viem ze ani to nie je zaruka. Ale chcem sa spytat co sa moze stat ked balik nepreberie? vrati sa mi?
ma porazi, no ale pokial sa mi vrati tak to je asi najmensie zlo, aj ked racsej by som bola rada keby bol prebratý 🙂
@maria30 toto by som ignorovala, resp ako pisu baby, odpis a ked sa ozve fajn a ked nie, neriesim.... tak ty budes niekomu vyvolavat, ha ha
@berunka08 ju by bolo treba nahlasit niekde na cierno-ciernu listinu, je to hrozna osoba, ma niekolko mailovych schranok, vystupuje pod niekolkymi menami, gramatika nulova a to zobranie.... brrrr, otras, ja som jej sice poslala zadarmo puzzle, ale to je tak vsetko odomna.... presne ako tu pisu baby, na net ma a na veci nie? kolko existuje second-handov, kde maju veci ako zadarmo, nech tam zobre 😠 ja som o nej citala na pokeci, ma vraj 21 rokov a ma 3 deti - 7,5 a 4 rocne, tak to hovori za vsetko podla mna
@adamikovalucia vyzera, ze vas ta maminka riadne odrbala 😠 😠
@maria30 tak to aj aj.... po prve neznasam, ked mi niekto stroho napise "mam zaujem" alebo nedajboze "toto chcem" a po druhe je podla mna drzost ziadat od teba, aby si sa ty niekomu ozvala, ked on ma zaujem.... uz tych par slov ucty by si mohol ten clovek najst
ahoj,dievčatá,rano som si našla! zaujem o vecičky pre choru dcerku na srdiečko a potrebovala by veci pre dcerku a že ani na poštovne nema.no nemala som s toho dobri pocit.čo mam robiť?hned som ju vymazala ale stale na to myslim že čo ak naozaj?
@dadulkasch ahoj ta pani co pisala tebe,pisala skoro kazdej tu na MK,je to klamarka a podvodicka!!!!kuk ciernu listinu a starsie prispevky v teme 🙂 vobec sa s tym netrap🙂keby bola tak na dne ako pise,tak by nemala doma drahy PC a interrnet,ona takymto sposobom vyzobre kopec veci a potom nimi profituje na inych portaloch pod inym nickom,dokonca si myslim,ze do zobrania zapojila aj celu rodinu 😀 😀 😀
Maminy, ako by ste riešili toto? Kúpila som oj jedne mamini gitaru, v inzeráte napísané, že hrá melódie z rozprávky, a gitara príde domov a nerobí nič, žiadne melódie len slová idú. A pani ma presviedča, že vec posielala v poriadku, vraj je to tým, že som si to dala poslať ako obyčajný list, tak s tým zle zaobchádzali. Že keby to poslala doporučene, tak sa to nestane, lebo by to poslala ako krehké.Pritom viem, že krehké sa dajú poslať len balíky. A peniaze mi vrátiť nechce.

@katka1981 uz tu bola viackrat spomenuta tato osoba 🙂 ja casto mavam v bazariku vecicky,ktore darujem,ale s tym,ze maminka si zaplati aspon postovne,nic ine nechcem 😵