icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

len.petra
21. nov 2011

@oktavia ahoj.. keby s hračkou na pošte zle manipulovali, asi by nevydávala žiadne zvuky 😕 .. trvala by som na vrátení peňazí, keďže sľúbené vlastnosti výrobok nemá.

fukylove
21. nov 2011

@oktavia situacia hodna diskutovania....
mna len prekvapuje, ze si niekto necha poslat hracku co by mala hrat a vydavat zvuky ako obycajnu zasielku... a aj to, ze na to predavajuca pristupila...
netusim tiez ako to predavajua zabalila... lebo ja by som pouzila aj v pripade obycajnej zasielky niekolko vrstiev folie ci igelitky a pod - aby to bolo aspon ciastocne chranene...
ale je to skutocne diskutabilne.... aj preto, ze ako pise @len.petra - ak by sa to pokazilo cestou, tak predpokladam ze asi cele... a nie iba cast...

svetkaadamko
21. nov 2011

@oktavia nuz vela s tym asi zial nenarobis, ked nie je ochotna vratit peniaze, tak to z nej nevybijes, tazko povedat, ci by to prislo v poriadku, keby sa to poslalo doporucene..... z tvojho popisu mi to ale pripada ako klamstvo predavajucej 😒

oktavia
22. nov 2011

@fukylove prišlo mi už viac takýchto hračiek, a nik mi to zatiaľ neposielal ako krehké, tak sa dá poslať ale len balík, list nie. A aj ja pochybujem o tom, že ak by sa to cestou pokazilo, tak asi celé a nielen to, žeby nehralo melódie, keď tie isté tlačidlá čo majú hrať melódie, vydávajú slová.Tlačidla sú teda funkčné, len nerobia to, čo pani opisovala a to sa mi zdá ozaj neuveriteľné, žeby sa niečo pokazilo len napoly ☹ A predávajúca to zabalila do mikrot. sáčku a klasickej obálky. Jej argument na to je to, že mi to posielala ako obyčajný list, s tými za zle zaobchádza, a za to ona nezodpovedá. keby to vraj bolo posielané ako list doporučený, tak by to poslala ako krehké a zodpovedala by zato.Už toto ma zarazilo, nakoľko som brigádovala na pošte a medzi listom doporučeným a obyčajným je rozdieľ len v tom, že list doporučený sa dá v prípade straty reklamovať. Ide v rovnakých boxoch a podmienkach ako obyčajný. A ako krehké sa dá poslať len balík.Mám jej dať negatívne hodnotenie?

nikolca
22. nov 2011

@oktavia skôr si aj ja myslim že to bolo nefunkčne,rozdiel v tom neni či je doporučene alebo obyčajne na pošte s tym zaobchadzaju rovnako,rozdiel je len taky že doporučene sa v prípade straty da reklamovať,už má nejake negatko,skus sa s nou nejako dohodnuť,napiš že chceš aby ti vrátila peniažky a ked nie tak jej napíšeš do hodnotenia že ti poslala hračku ktorá neplní funkcie ake by mala podla popisu predavajúcej

oktavia
22. nov 2011

@nikolca tak našťastie sa pani dnes rozhodla, že mi peniažky vráti, neobstála s tým, že to zavinila pošta a sama to zle zabalila, čiže nakoniec to dopadlo dobre.

danabel
22. nov 2011

Ahojte, opäť prispievam stellina7 mi poslala deravé menčestráky aj napriek tomu, že som sa jej vyslovene pýtala, či majú nejakú chybu. Písala som jej, že nie som spokojná s jej tovarom, tak mi napísala, že ich mám vrátiť -ok. No dnes som dostala takúto poštu:
"Dobry za taku cenu nikde nekupite a ked som si to nevsimla tak to nemoze byt ziadna hroza." ďalší spoľahlivý predajca na mojom konte 😀,ktorý svoj tovar "pravdivo opisuje"

fukylove
22. nov 2011

@oktavia to som rada, ze ste sa dohodli.... a inak - aj ked to posielala obycajne este neznamena, ze ti to nemala poriadne zabalit 😉 tak je celkom mile, ze si uznala chybu 😉

wilagrande
22. nov 2011

dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý) - Včera o 22:49 Nová správa
dobry vecer prajem mam zaujem ale pani zlata poviem vam pravdu nemam peniaze som na tom velmi ale velmi zle boli sme po povodni a v dome sme mali vsetko mokre a veci plesnive vsetko sme museli vyhadzat von do kosa mam tri daticky a som sama a musim ten dom splacat lebo som siho vzala na hypotekarny uver v dome je pliesen ale cosa da robit preto som vas chcela poprosit cibi ste nemohla podarovat mojmu syncekovi do skoly neostava mina osatenie zacosa velmi hanbim ale musim pisat dobrym ludom kto mi co podaruje pre moje deti byvam teras u sestry a ona je natom tiez boh vie ako ale syncek uz nema ani co obliect tak sestra ma vzdy pusti na internet aby som si nieco pozhanala pre svoje deticky bola bisom velmi rada ak biste mi ju mohli darovat ale nemam este ani na postovne preto prosim dobrych ludi o pomoc v nudzi prosim na kolenach vopred dakuejm

toto dnes mne prislo

maria30
22. nov 2011

@wilagrande toto tu je každý deň.. mňa by zaujímalo, že ako by tá žena reagovala, keby som jej povedala, že prídem osobne k ním domov a veci donesiem a aj iné.. lebo ja mávam tiež niekedy výčitky, či tá osoba naozaj nepotrebuje pomoc.. to by som sa rozdelila i s posledným.. ale tu takéto správy čítam každý deň, že niekto niekomu napíše a väčšinou sú to tí istí ľudia.. 😠

oktavia
22. nov 2011

@fukylove no neviem či si pani uznala chybu, nakoľko na to všetko odpísala, že sa o tom nejde handrkovať a peniaze pošle, ale aspoň že to dopadlo takto, lebo poslednú dobu mám ozaj smolu na veci z bazárika ☹

wilagrande
22. nov 2011

@maria30 no ja by som tiez aj verila ale ked som o nej citala prispevky tak nie kazdemu to iste pisala ma vela pribehov ako by mohla dojat ....ale pozrela som si ju na azete(na pokeci) a je to ciganka a na dvore ma auto a maly chlapcek vraj jej syn ma motorku asi na baterie taku nema ani moj syn takze ked nema peniaze nech si tie veci popreda aj som jej to napisala

maria30
22. nov 2011

@wilagrande tak ak by som takéto niečo videla.. tak by som to už ďalej neriešila.. a môže si pýtať čo chce.. možno je to kruté, ale je to môj názor..

wilagrande
22. nov 2011

@maria30 ty brdo ma akoze 21rokov a tri deti tak ona si uziva je nezodpovedna a my jej mame este pomahat???ja rada pomozem ale niekomu kto to potrebuje naozaj a neraz som aj pomohla... 😉

traktor
22. nov 2011

je ich tu kopu..pod rôznymi menami..pribeh zväcsa rovnaky..spadol dom, zaplavy...treba pre deti , teraz aktualne pod stromcek, na mikulasa..treba to len preskakovat, nereagovat 😉

maria30
22. nov 2011

@wilagrande že ju hamba nefacká.. takto žobrať.. ako fakt takto žobrať a potom si krásne žiť.. podľa mňa nemá absolútne existenčný problém.. a neverím, že ten popis profilu je tiež úprimný, nakoľko má len 21rokov (teda aspoň tak píše) a ostatné ani písať nebudem..

garzonka
22. nov 2011

@maria30 a VŠ vzdelanie 😀

emkab
22. nov 2011

@wilagrande sorry, kocky, ze sa vam do toho montujem 😀, ale taketo veci ma dokazu neskutocne vytocit 😠 😠 😠 skus dotycnej poslat tie linky, ze ci je to naozaj ona... hlavne ze aj kvoli takymto ludom bol znizeny rodicovsky prispevok ...

maria30
22. nov 2011

@garzonka šak toto 🙂

wilagrande
22. nov 2011

@garzonka VŠ a zdravotna sestra 😀

wilagrande
22. nov 2011

@emkab ja som jej to vsetko poslala a aj napisala ale pochybujem ze mi aj odpise ....a akoze ja som momentalne nezamestnana len mm ale takto zobrat ???nie dakujem ja si kupim akj ked lacnejsie na bazare ale kupim aj v obchodoch kupujem ale takychto ludi fakt nemusim ...a este ked som citala potom o tom jej hypouvere a VŠ a pracuje ako zdravotna sestra tak potom som sa na tom aj pobavila ze ako to stiha mlada pani aj VŠ aj tri deti aj pracu v 21 rokoch (klobuk dole) 😀

wilagrande
22. nov 2011

@maria30 ano ano ano 21 rokov na krku hypouver VŠ pracu ako zdravotna sestra tri deti ....nemali by sme tu pani radsej polutovat? 😀 ved ako sa snazi v tom zivote a chuda stale nic nema este jej aj dom zaplavilo 😀

mamkakatka
22. nov 2011

som myslela, ze mna si nenajdu 😀 😀 😀 😀 😀 michaelahorvathova@post.sk : dobry den prajem prosim vas o pomoc nedarovali by ste tu supravu mojim dcerkam chodia do skolky a druha do prveho rocnika o svoje oblecenie prisli co nas dom sa rozpadol a nemaju oblecenie len to iste nosia ak mozete prosim pomozte dakujem ... ta som sa zasmiala a to je tak vsetko, coho sa ta dotycna odmna docka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

garzonka
22. nov 2011

@mamkakatka je to hrozne....potom ked clovek niekde cita ze sa niekomu nieco zle prihodi tak by aj rad pomohol, ale takito ludia to cele pokazia, lebo uz nikto nikomu neveri 😠

luba142
22. nov 2011

@wilagrande
@maria30
@emkab ja som nasla na jednej stranke markizi, kde ludia pisali o pomoc zoi vselijakych dovodou aj tuto bendikovu a mala tam meil z azetka ale nejaky fabio, chalan, aj som to tu vcera pisala

emkab
22. nov 2011

@wilagrande no ja by som skor rada videla tu banku, kt. jej dala v 21 rokoch uver, kt. by stacil na kupou domu...zvlast ked pri 3 detoch pocitam, ze nema odpracovany ani den....

wilagrande
22. nov 2011

@luba142 ja si myslim ze ked niekto potrebuje pomoc tak nezobre takymto sposobom ja som u nas kde byvam poznala vela takych ludi co potrebovali a nepytali a tak im clovek sam da ...mala som kamarata ked sme boli mali a teraz okolo neho chodim na stanici je chudak bezdomovec ale nase oklolie sa mu snazilo pomoct ale on to odmietal lebo zivot si uz nevie predstavit inac ako na ulici aj ja vzdy som mu dala nejaku korunu ale on to vsetko prepil a ked idem teraz okolo bud mu dam len cigarety alebo mu kupim salat a rozky peniaze uz nikdy aj jednej pani od nas som dala kocik mala som novy po synovi a chcela som ho predat ale nedalo mi to a tak som jej ho dala aj fusak a moja sestra ju zo synom zobrala ku sebe na 1 mesiac kym si nezohnala svoje byvanie...takze da sa pomoct ale musim vediet komu nie len tak

maria30
22. nov 2011

@luba142 určite vystupuje pod rôznymi menami... a nie len ona..

wilagrande
22. nov 2011

@emkab 😀 😀 😀 😀 😀 no to mas pravdu my sme mali s bankou problem pri uvere mame dve deti a natahovali nas ako traky dobre ze este nepreverovali nase spodne pradlo aku ma hodnotu 😀