icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

luba142
22. nov 2011

@wilagrande ja som tym chcela len povedat, ze vystupuje pod roznymi menami a zamienkami, nemyslim si, ze je to ferove 🙂

luba142
22. nov 2011

@maria30 no prave, ale aspon tie gramaticke chyby su skoro vzdy rovnake a aj to pisanie 🙂

wilagrande
22. nov 2011

@luba142 si vies predstavit keby sme to tu takto vsetky robili??panicku to by bola iná prča 😀

maria30
22. nov 2011

@luba142 ale šak ma vysokú školu.. tam sa asi učia, že má robiť gramatické chyby, ak chce od niekoho niečo pýtať.. hlavne tá, čo písala o nej @wilagrande 😀 😀

wilagrande
22. nov 2011

baby odpisala mi 😀
toto co tam o mne pisu na fore pani zlata potte sa pozriet na moj dom a uvidite ako byvam pote budem rada

stanislavao
22. nov 2011

@wilagrande
ked boli povodne, tak ja osobne som sa obratila na obecny urad v jednej zaplavenej obci, ze by som im rada poskytla oblecenie, deky a podobne veci. z obecneho uradu mi odpisali, ze nic nepotrebuju, lebo maju vsetkeho vela a nemaju to kam davat, ze chcu iba peniaze. takze, ked mne jedna pani pisala, ze je po povodni, tak som ju odkazala na obecny urad. ale chapete, ze je po povodni a inetrnet ma? aj pocitac ma? nech ho preda akupi detom oblecenie. to je vsetko podvod. kto je naozaj v nudzi, tak nebude travit cas na inetrnete a vypisovat zobracke maily.

pipka
22. nov 2011

@wilagrande asi by jej bolo treba napisat po japonsky, ked je taka multilingvistka 😀 😅 😀 😀 😀

maria30
22. nov 2011

@wilagrande čistá slovenčina vysokoškoláka 🙂

maria30
22. nov 2011

@wilagrande takže pani to tu číta.. prečo neprispeje sem, ak nie je pravda to, čo píšeme?

monulicka
22. nov 2011

@pipka je, sa divim, ze sa nezivi ako tlmocnicka; anglina, franina atd...zrejme je velky filantrop, ked pracuje ako sestricka 😀

pipka
22. nov 2011

@monulicka preesne 😀 😀 😀 japoncina, francuzstina, spanielcina...na svete v kazdom kute sa dohovori...21 rokov, tri deti, VS a zdravotna sestra...sak ten uver hadam takymto ludom za uspechy by mali aj zadarmo dat, nie? 😅 😀 😀 😀 😀 😀
nestiham sa ani smiat 😝 😀

co uz ja s bakalarom a dvomi detmi, tromi jazykmi ...a bez uveru...to by som hadam aj prezident mohla byt 🙄 😀

wilagrande
22. nov 2011

@maria30 ja som jej napisala ze nie je problem ze nech mi da adresu a ja tam rada pridem a ak je to pravda tak radfa jej dam nejake veci 😉

maria30
22. nov 2011

@monulicka zdravotnú sestru robí určite iba ako záľubu, keď nemá peniaze.. 😒

mili768
22. nov 2011

@berunka08
...aj mne vcera pisala, tiez nad tym rozmyslam, ak je pravda co pise....clovek nikdy nevie ako dopadne, lenze ak je to podvod? tiez nemam nazvys nicoho, mam 3 deticky, manzel zarobi malo a moja materska...no bieda :-O
Keby si ta pani aspon postovne zaplatila.......

mili768
22. nov 2011

@maria30
takze ako to tu citam, tu pani tu uz pozna viac ludi........takze asi podvod, alebo lajdactvo skor, vsak? alebo este mozno nezodpovednost :-O

irsina83
22. nov 2011

majka.patajova@gmail.com - majka patajova - hovori vam to nieco?? neregistrovana...

garzonka
22. nov 2011

@mili768 drzosť a klamstvo !

weiya
22. nov 2011

baby,chcem sa opytat,v stredu som posielala jednej mamicke fusak,a ze jej este stale neprisiel,podaci listok mam,balik bol poisteny,co teraz?podat reklamaciu na poste?aka je dodacia doba balikov na poste?poradite mi niektora?dakujem

cukor
22. nov 2011

@weiya ....este počkaj do konca týždna.

maria30
22. nov 2011

@weiya ja by som ešte počkala.. vo štvrtok bol sviatok, ale aj tak by to už mala dostať.. skús ešte zajtra počkať..

stellina7
22. nov 2011

Mila danabel predala som uz 50 inzeratov a kazdy bol velmi spokojny a ake krasne vecicky mame.A to ze som si tu akoze dierku nevsimla tak pardon.Budem musiet byt obozretnejsia.A tesim sa na dalsie spokojne zakazicky.

danabel
22. nov 2011

@stellina7 Ja nehovorím, že nemáte pekné vecičky, ale ja hovorím o konkrétnej veci, ktorú som od vás chcela kúpiť ja. Pýtala som sa vás, že či má nejaké poškodenia? Pýtala. Dostala som odpoveď, že nie. Tak je to jasné. Tovar vám vrátim a vy mne peniaze. Ale je to ďalšia moja skúsenosť, už ju nevymažem z pamäti. Zarazilo ma, keď mi píšete, že vás ohováram, keď ja píšem len pravdu a svoju skúsenosť do príslušnej témy. Neviem koľko inzerátov ste predala, ale hodnotení máte 6 a to pozitívnych, tak som myslela, že aj ja k nim pribudnem, ale žiaľ...

wilagrande
22. nov 2011

@maria30 pani moja ja to mam iba tak napisane ze som zdravotna sestra pani moja tu tak vsetci robia toje akoze hahha a ja mam 29 rokov vek je iba tak ved keby ste sem ku mne prisli jabi som vam to vysvetlila budem rada ak pridete rada vas privitam mozte aj zajtra a uvidite ci na mna pisu o forum pravdu ale ved priddte a uvidite a potom o mne mozte napisat do forum coje vlastne pravda budem vas cakat moja adresa je DAGMAR BENDIKOVA HLAVNA 242 MALČICE 07206
ideme ju pozriet??🙂

maria30
22. nov 2011

@wilagrande ideš? 😀 daj vedieť, ako to dopadlo a ak to naozaj bude pravda, tak sa zaväzujem, že aj ja niečo pošlem.. ale skôr by som si to aj na ich úrade zistila, či je to tak, ako hovorí.. 🙂

tadotami
22. nov 2011

v ziadnom pripade neodporucam predavajucu alexamarco.prejavila som zaujem o bundu kde bolo v popise ze je pokazeny zips.vyplatila som ju riadne a okamzite,bunda a komunikacia ziadna,po tyzdni mi pride sprava ze zips je opraveny a chce doplatit dalsie 2 eura.odmietla som nakolko to bola podla mna len spekulacia a dnes bunda prisla s katastrofalne zasitou pazuchou a dierou.tovar nezodpoveda vobec popisu a po negativnom hodnoteni asom od nej ako na oplatku dostala aj ja za to ze som platbu okamzite uhradila.neodporucam baby radsej si nakupujte u niekoho korektnejsieho.komunikuje cez hodnotenia a snazi sa z riadnej kupujucej urobit tu zlu.takze si 2x rozmyslite od koho budete nakupovat.

jonas17
22. nov 2011

@tadotami veľa hovorí o nej hodnotenie, z 5 má 2 negatívne...mne sa staloniečopodobné...

mamkakatka
22. nov 2011

@tadotami taketo spekulantky milujem ... 😖

tadotami
22. nov 2011

@mamkakatka ja ako predavajuca som za maximalnu korektnost a perfektne obchody a to iste ziadam aj od kupujucich.v poslednej dobe sa tu dost rozsirilo rychle zbohatnutie na ukor inych.ale ak sa mi nieco nepaci a zacina to od komunikacie tak to aj napisem.velmi dlho predavam a aj nakupujem.ale v zivote som si nedovolila od niekoho pytat dalsie peniaze.ak si nevsimnem pri zadavani inzeratu ze som poskodenie opravila a pytam za vec 1euro,je to moj problem.a nie kupujucej.

mamkakatka
22. nov 2011

@tadotami aj ja sa pytam, ze preco dala opravit ten zips, ked uz ste boli dohodnute na obchode, dokonca si jej uz poslala peniaze 😒 .... aj ja som predala vetrovku, kde nefungoval zips, ale toto by ma nenapadlo 😒 ..... kazdy den tu citam nove a nove skusenosti, a neprestavam sa cudovat, co niektore mamicky nevymyslia....stale nove napady, ako oskubat inu mamicku, to kde chodia na tie rozumy? radsej nech im niekto poradi, ze ferovostou dalej zajdu 🙂

gemini2
22. nov 2011

@weiya to nic, mne vraj este v piatok jedna pani poslala balik a ja ho stale nemam....tak neviem posta pomala....