icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzka1.
Odpoveď bola odstránená
garzonka
22. nov 2011

@zuzka1. nepatri to nahodou do inej temy? 😀

zuzka1.
22. nov 2011

@garzonka patri jasne😀DDDDDD ale sak insiruj sa, ked nic ine😀DDDDDD
sorry kocky

zuzka1.
22. nov 2011

@garzonka to bola inak tema co dnes varite😀

trnka77
22. nov 2011

@gemini2 mne posielala pani 1.triedou a dostala som až dnes

julie1412
22. nov 2011

@weiya Napis tej pani podacie cislo balika a nech sa spyta na svojej poste, mozno ho tam niekde zapatrosili. Mne sa to tiez stalo a presne takto som to zistila, balik mali na nasej poste viac ako tyzden a nedali mi do schranky oznamenie.

wilagrande
22. nov 2011

@maria30 nejdem cosi bohvie co tam dala za adresu to by bol risk 😀

argyro
22. nov 2011

Ahojte, neviem, či si niektoré budete pamätať, pred časom som riešila, či dať negatko, keď mi kupujúca sľúbila poslať peniažky a už viac sa neozvala.. ja som to negatko nakoniec dala.. lebo ak by som len mavla rukou tak by to robila dalej a ja by som bola rada, keby sme tu mali fair-play prostredie... Ake vsak bolo moje prekvapenie, ked dala negatko ona mne 😕 predpokladam ze cista pomsta, lebo pise ze ma neodporuca lebo mam premrstene ceny - a to je uplna volovina... to co chcela povodne kupit si hned na druhy den kupila dalsia pani.. len ma mrzi ze mi kazi nepravom reputaciu - ako by ste sa zachovali?? ďakujem!

benne
22. nov 2011

@gemini2 mohla posielať v piatok poobede, po výprave pošty, takže je akoby posielaný v sobotu a dojsť by mal zajtra..

pietra
22. nov 2011

@argyro napis adminom, nech ti hodnotenie vymazu, lebo zjavne ti ho dala z pomsty a to je porusenie pravidiel

sisaha
22. nov 2011

@argyro presne tak, napis adminom, davat negatka ako odplatu je v rozpore s pravidlami..

argyro
22. nov 2011

@pietra
@sisaha dakujem baby, uz som napisala, tak snad ho zmazu... ved si mozu pozriet celu diskusiu a sami posudit.. snad to vymazu 😒

heni79
22. nov 2011

Baby, ja som tak naštvaná.
Dnes mi prišli dva svetríky, dve rôzne predávahúce, no rovnaký problém. Tovar úplne samá žmolka, spraný. Ani jedna sa to však neobťažovala uviesť v inzeráte, ani v komunikácii, fotky boli urobené tak, že sa to vidieť nedalo. 😖
Som strašne nahnevaná. 😠 Ja som naivne predpokladala, že ak ja ako predávajúca vždy upozorním na všetky prípadné nedostatky tovaru, tak tak urobia aj iní.
A prekvapivo majú obe kladné hodnotenia.
Požiadala som o vrátenie peňazí, že im ich veci vrátim. Zatiaľ bez reakcie.
Ak na to nepristúpia, tak ich zverejním aj tu, aj im dám negatívne hodnotenie. Možno mi ho tiež na oplátku šupnú, hoci z mojej strany k chybe neprišlo. Peniaze som uhradila ihneď. 😖

sisaha
22. nov 2011

@heni79 rovno im supni negatko a cakaj ako sa vyvinie komunikacia..

heni79
22. nov 2011

@sisaha
Ja neviem, zdá sa mi to príliš ostré. Či myslíš, že inak sa neozvú?
Len ma štve, že nemám ani adresy, lebo balíky prišli naraz a na poštu zbehol mm. A iniciatívne to vybalil a obálky samozrejme šli do koša. 😅

benne
22. nov 2011

@heni79 ak sa neozvu, zajtra im daj negatko

pietra
22. nov 2011

@heni79 daj im aspon 24 hodin na reakciu.
A ako boli opisane v inzerate? Lebo napr. pri "vybornom stave bez poskodeni" je to umyselne zamlcanie, ale pri "dobrom nosenom stave" mohli predpokladat, ze si zmolky domyslis. Aj ked teda mali byt uvedene. Radsej sa pri kupe pytat, pytat, pytat. A aj tak to niekedy nepomoze 🙄

heni79
22. nov 2011

Pravdupovediac o stave tam nebolo dokopy nič, predpokladala som, že sú veci nosené. To áno, s nejakými žmolkami som rátala, ale nie v takej miere, v akej sú.
Počkám, či sa ozvú. Ak nie, mám poučenie.
Ja neviem, inokedy sa pýtam na všetko, neviem, čo som bola teraz v takej eufórii.
Minulý týždeň mi napr. prišla mikina, tiež nebola veľmi opísaná a je v super stave.
Jasné, že nosená, ale úplne v pohode.

frick
22. nov 2011

Mám dať kupujúcej t.č.?Povedala že jej mám vec podržať a že mi zavolá.Tak neviem lebo sa ozvala až po týždni a to až keď som sa jej pýtala ako sa rozhodla.

pietra
22. nov 2011

@frick je to len na tebe. Ja telefon davam len pri osobnom odbere, inak nie, vsak sa da vsetko dohodnut aj cez spravy

frick
22. nov 2011

@pietra Ja si tiež myslím

benne
22. nov 2011

@frick mne jedna napísala svoje číslo, nech jej zavolám, že to chce ale nemá čas chodiť na net 😅 😅 😅 a nedala by som svoje veru

frick
22. nov 2011

@frick
@benne ďakujem

frick
22. nov 2011

@benne
@pietra Oprava ďakujem 😀

svetkaadamko
22. nov 2011

@oktavia aspon ze sa to poriesilo, ale nastve to, ked ti este da nejak najavo, ze to aj tak nie je jej chyba ☹
@wilagrande
@maria30 no a keby sa aspon podakovala, ked tu tolko vypisuje, ja som jej poslala tie puzzle a ani obycajne dakujem som nenasla ☹ no a po prve v tom veku mat 3 deti, tak to je proste cisto ciganske a po druhe, vo veku 21 mat skoncenu vysoku skolu, tak toto je uz naozaj na zamyslenie 😀 😀 lebo akoze to ze by mala VS a robila zdravotnu sestru, to ano, lebo presne v roku 2004, ked som ja koncila zdravotku, tak koncili posledne zdravotne sestry, od toho roku sa na sestru da studovat uz LEN na VS 🙂 no ale v jej pripade je to urcite blbooooost

@argyro no keby som si precitala to hodnotenie od nej tebe, ze mas vysoke ceny ,tak toto by ma isto nepresvedcilo, ze si zla predavajuca, niektore zeny su fakt hrozneeeee 😖 urcite ti to musia vymazat, to uz nie je normalne

argyro
22. nov 2011

@svetkaadamko dakujem, nevedela čo napísať tak napísala takú blbosť... čo už..

svetkaadamko
22. nov 2011

@heni79 no bombarduj ich spravami a ked nic tak sup negatko

svetkaadamko
22. nov 2011

@argyro to je proste cista pomsta a take hodnotenia vraj mazu tak dufam, ze budes mat to stastie 😉

argyro
22. nov 2011

@svetkaadamko tak dufam aj ja.. zatial neodpisali ale tak chapem ze toho maju viac...

svetkaadamko
22. nov 2011

@argyro hej hej, maju toho isto vela, urcite sa ozvu