Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@svetkaadamko co ty vies... Ja si myslim, ze bola takaaaa sikovnaaaa, ze nemusela robit vsetky rocniky a semestre... Rovno ju dali do toho posledneho 😀
no teda mam dost... trošku vas tu čítam dozadu ale som zdesená 😕 a ja ze aky velky problem mam ja 😅 ked citam o tych vasich... derave mencestraky, zobrajuce kupujuce ktore su v skutocnosti podvodnicky 😠 ja som zacala predavat len nedavno a zatial az na tu jednu same super skusenosti tak som sa potešila ake je tu komorne prostredie 😅
baby pie aj vam DAGMAR BENDIKOVA ? dada.pimpi@azet.sk.............pisala mi prave ze ich vytopilo a ze im veci splesniveli ,syn nema co nosit do skoly a aby som darovala oblek 🙂 ze nema ani na postovne.ze pise od sestry a takto zhana od ludi veci.....pise aj vam ???verit ci nie???
@moncicatko19 pozri si asi 100 stran dozadu, pise kazdej, zobre, ignoruj ju 🙂
@maria30 jaaaaaj no jasne, zabudla som, ze cigani neopakuju rocniky, ale napredujuuuu 😀 😀 juj aka som hnusna 🙂
dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý) - 15. novembra o 22:49
dobry vecer nemate nieco na darovanie chudobnej rodine z troma detmi? prosim vas velmi pekne moje deti si uz nemaju co obliect a nemam nato ani peniaze velmi vas prosim
dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 22:25
dobry vecer prajem mam zaujem ale pani zlata poviem vam pravdu nemam peniaze som na tom velmi ale velmi zle boli sme po povodni a v dome sme mali vsetko mokre a veci plesnive vsetko sme museli vyhadzat von do kosa mam tri daticky a som sama a musim ten dom splacat lebo som siho vzala na hypotekarny uver v dome je pliesen ale cosa da robit preto som vas chcela poprosit cibi ste nemohla podarovat mojmu syncekovi do skoly neostava mina osatenie zacosa velmi hanbim ale musim pisat dobrym ludom kto mi co podaruje pre moje deti byvam teras u sestry a ona je natom tiez boh vie ako ale syncek uz nema ani co obliect tak sestra ma vzdy pusti na internet aby som si nieco pozhanala pre svoje deticky bola bisom velmi rada ak biste mi ju mohli darovat ale nemam este ani na postovne preto prosim dobrych ludi o pomoc v nudzi"
U MNA MA TAKYTO SCENAR..................................... 🙄
@wilagrande no ja mam pobalene, kde dame stretavku a ideme na navstevu ?? joj som sa normalne tym pobavila 😀
@moncicatko19 aj mne teraz pisala presne to iste...a pred casom to bol podobny srdcervuci scenar len to bola dotycna este registrovana na koniku...
dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý) asi napisem do Modreho z neba,nech Vilo pomoze tejto pani...a vybavi jej pobyt na psychiatrii...
@mirush01 daj si do googlu a sa podozvedas vselico o nej...toto nerobi len tu na MK ☹ ☹ je to trapne 🙂 citala som tu volade neviem kolka strana ze nieco v markize ze su po povodniach tak preto to pise ....no posparaj sa v googli a docitas sa viac o nej 😒 😉
@blondyblond tak uuuplne toto iste do slova pisala aj mne asi 15 min dozadu 😀 😀 😀
@moncicatko19
@blondyblond ty brdo, a PC im nevytopilo? 🙂 nuz, neviem, dnes uz ten internet nie je taky drahy, ako kedysi, ale i tak. ak trpim nudzou, tak asi nebudem platit nejakych 10, 15, mozno i 20 € mesacne za internet????? 😖 😖 😖
@heni79 hmm, ja sa jej nechcem zastavat, tiez by ma mrzelo, keby tovar nebol presne podla mojich predstav, ale par krat, ked som nieco kupovala, som mala milion otazok a medzi ne patrili presne tieto: je to poskodene? ma to zmolky? atd atd atd... proste ta predavajuca ak to tam hodi bez popisu, mozno sa ponahlala, mozno jej to jednoducho netuklo, alebo sa proste spolieha na to, ze kupujuca sa opyta na konkretne veci. mozno je to trosku tvoja chyba, ze si sa nepytala na podrobny stav svetrika, ci co to bolo ☹ ☹
@moncicatko19 nemusim to ani vsetko citat a viem si velmi dobre predstavit... nieco takeho su schopni ozaj len prislusnici istej narodnostnej mensiny (cest svetlym vynimkam)...
baby, "Dagmar Patrisia Bendikova" ma profil aj na fb, podla fotiek je to ta ista, kt. na pokeci /co som tu videla linky/, gramatika nic moc ani tam ale tam viac pise "cesko-slovensky"...ktora ste na fb, tak kuk, ma verejne fotky aj nastenku...o zaplavach, samozrejme, ani pol slova...ci je to ozaj ta ista, co tu vypisuje, netusim 🙂
@moncicatko19 fiha 😀 😀 😀 😀 nuz, ktovie, kde je pravda? ale osobne si neviem predstavit seba, ze kebyze ma vytopi, alebo vyhorim, zeby som tuto takto vypisovala jednej za druhou, nech mi nieco podaruju? skor sa vidim "v akcii", idem pracovat, snazit sa, alebo makam na tom svojom zatopenom dome a na nejakeho kona by som si zrejme ani nespomenula 😖 😖 😖 😖 nuz, ale nechcem sudit.. 😉
@gabika7706 ano je to ona,chyba jej tam len album "zaplavy" a "nasa chudobna rodina"
@gabika7706 baby ja len dufam že ste si nenasli niektoré svoje vecicky na fotkach jej deti. toto je nová forma podnikania, resp práca na doma 🙂
Dnes ráno ma čakala správa od dotyčnej Dagmar.... Mám jej poslať nejaké veci, či nie??? 😲 Ja nie som charita, nahnevalo by ma, keby ich potom ďalej predávala....čo si o tom myslíte??? 😝
@mandragora22
Ja si tiež vyčítam, že som sa viac nepýtala, ale je otázne, či by mi bolo pravdivo odpovedané. Lebo ja som to brala tak, že tovar predávajúci musí popísať pravdivo. A s nejakými žmolkami som rátala. Ale nie s tým, čo mi prišlo.
Myslím si, že to, že som nemala milión otázok, ešte nikoho neoprávňuje poslať mi handru, ktorá nie je použiteľná pomaly ani na zemiakovú brigádu. Niežeby som na ňu malú chcela poslať, ale iba sa snažím priblížiť stav veci. 😀
A zatiaľ reakcia žiadna. Počkám ešte do večera a uvidím, čo ďalej.

@heni79 ja to tiež tak robím, ešte aj nafotím detailné fotky poškodenia... suhlasim s tebou, tiež by som dala negatko, vec sa má opísať v akom stave je 😒