Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ja som sa prišla pochváliť, že to neprávom udelené negat. hodnotenie mi redakcia vymazala 🙂 tak ma to teší 😉
@wilagrande počúvaj.. neobjednáme si autobus, že by sme si spravili exkurziu, ako vyzerá sociálne slabá rodina? Lebo ak vyzerá tak, ako má dotyčná pani na fotkách, tak si dovolím povedať, že som ešte horšie ako sociálny prípad 😀
baby poradte...ak som tu kupovala kocik a maminka pise ze ho posielala v stredu, uz by som ho mala mat? ci??? uz neviem co robit, uz som poriadne vystresovana, predsa 80eur pre mna nie je malo.....
@monickapd - mne kamaratka posielala oblek na svadbu pre maleho - v piatok a prisiel az v utorok dalsi tyzden... islo to ako balik prvej triedy, tj este by som nepanikarila, kedze vo stvrtok bol sviatok...
v kazdom pripade - kedze to islo ako balik, tak musi mat podacie ciselko a podla toho sa da podat potom reklamacia...
este sa opytam - kolko ta stalo postovne? lebo ja som posielala mamicke 2-kombinaciu kocik + nejake prislusenstvo v cene, vaha bola necelych 20kg a aj s dobierkou to vyslo na malo cez 10eur - islo to kurierom - ja som jeden den poslala, ona na dalsi mala priamo doma 😉
ja viem ze ma, mam aj cislo podacieho listku... Nebojim sa pre to ze to neposlala, ale preto ze to nedoslo..
@maria30 super napad bereme deti a ideme na vylet ale aj vrecia s vecami treba zobrat ...co ak nahodou...🙂ale ja si asi naozaj zavolam na ich obecny urad lebo co mi ta zenska stale vypisuje tak clovek je az na vazkach 😝
@maria30 dobry den som dagmar bendikova to co bolo na pokeci tie fotky to bolo davno ale teras ked mi nikto neveriiii potte sa vsetci pozriet to auto nemame uz roky a tu matorku co spominate tu som iba pre video mala pozicanu od svagrinej takze kazdeho privitam ja sa nemam ceho bat lebo jeto ozaj pravda verim zemi neverite preto lebo som romka ale aj mi chceme zit a moje deti si naozaj nemaju co obliect yba ak to co mi mily a dobry ludia poslu som na dne a hanbim sa ale ked pisem neakim ludom poslu mi a moje deti sa raduju prectavte si keby vase deti nech vam boch neda boli v takej situacii
(iba s tvrdym y ...yba :D 😀 😀 😀 )
@luba142 ani mne ešte nepísala, asi nemáme dostatočne vyhovujúci sortiment v bazáriku 😀
@wilagrande ja tomu neverím... a pani chem len odkázať , pretože to tu číta - samozrejme za seba- neviam ako to cítia iní..
ale milá pani.. tu nejde o to, či ste rómka alebo nie.. ja poznám osobne rómov, ktorí žiju lepšie a krajšie ako "biely" .. ale tu ide o to, že ste neúprimná a na fórach píšete a dávate fotky, ktoré niesú pravda.. ako potom chcete, aby Vám ľudia verili.. verím, že každá z nás, čo sme tu, by rada niečím prispela.. ale veľa mimičiek sme tu na materskej a verte, že poväčšina sme radi, že vyžijeme z mesiaca na mesiac.. ale napriek tomu by sme Vám radi pomohli.. len žiaľ Vaše fotky a popis v profiloch nenaznačujú nič také, žeby ste boli v tak zlej situácii, ako dokola opisujete.. tak sa nečudujte našim reakciám 😠
@heni79 ja chapem aj tvoje rozhorcenie, ved uvidis, ako to dopadne, vies, ja mam aj spustu prekrasnych, nenosenych veci, aj nosenych, kedze nemam cas popri dietati na kazdy kusok oblecenia vypisovat jeho PRESNY a konkretny stav, tak to opisem "hromadne", pricom sa spolieham, ze sa kupujuca opyta, alebo ked mna napadne, tak kupujucu pri komunikacii upozornim na to alebo ono, ale fakt je, ze nie vzdy ma napadnu drobne nezrovnalosti a tiez to nerobim naschval ☹ proste stane sa ☹
ak ti ho posielala v stredu, este to ma cas 🙂 ked si pozries oficialne stranky posty, tak dodacia lehota pre balik 2.tr. je D+3, tj. den podania plus 3 pracovne dni (stvrtok sa nerata, takze piatok, pondelok, utorok), tj. dnes je 4.den, plus pripocitaj specialnu lehotu pre leniveho dorucovala s oznameniami....tipujem ze zajtra dorazi 🙂
inac nam sa tu casto menia postari a uz sa mi raz stalo, ze som si nasla v schranke oznamenia z posty aj 3 dni stare, pritom vyberame schranku kazdy den, takze to tam musel dorucoval hodit naraz po termine 😀
@maria30 pochybujem,ze to tu cita... Mne ked pred niekolkymi mesiacmi pisala prvy krat,este ako zaregistrovana na koniku,som je najskor tu jej story zozrala...Bola som ochotna jej poslat nejake veci za postovne,ale pri komunikacii som postupne zistila o co ide...nato v akej je situacii bola dost vyberava a totalne nevdacna...admin mi potvrdil,ze na koniku ma/mala viac profilov... Toto su proste ludia bez chrbtovej kosti..Chcelo by to aspon trochu viac inteligencie ked chce takymto sposobom okradat ludi...

@wnelia Je to tu známa firma, ktorá iba žobroní. Píše sa tu o nej denno denne, aké si zase príbehy vymyslí 😉 . Ignorovať a nevšímať.