Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mirush01 ano cita to pisala mi ze vie o tom ze sa o nej v diskusii rozpravame
@maria30
@wilagrande a ved nech cita...moze sa k tomu kludne vyjadrit a obhajit sa,aj ked citat po nej mi robi dost problem...
@maria30 pisala som mail na obec malcice ohladom tej zeny ci je v krizovej situacii ci ma zaplaveny dom atd...som zvedava ci mi odpisu ak ano dam vediet 😎
dievcata, neviem ake hodnotenie napisat....... kupila som papucky. vraj malo nosene len v kociku, a ze vyborny stav..... su ozmolkovane, to nenapisala......dakujem za radu
@wilagrande som velmi zvedava na odpoved...aj ked neviem ci poskytnu takuto informaciu hocikomu...
@gemini2
napiste, ze popis nezodpovedal realnemu stavu veci, ze su znacne viac nosene, ako predavajuca uviedla.
@mirush01 ja som im napisala celu pravdu aka je a ze by sme jej chceli urobit zbierku veciciek ak je to ovsem pravda pochybujem ze ma hypouver na dom 😀
@gemini2 tie zmolky su väcsinou pranim tak ak su moc zmolkove tak nie su podla mna uplne nove pretoze v kociku sa papucky nespinia a prat ich zrejme casto neni potrebne ...myslim si ze ked papucky do kocika su dost zmolkove tak boli nosene vela krat bohvie kolko deticiek ich malo
a este zalezi aka bola na nich cena no ak nie vysoka tak by som sa vykaslala na hodnotenie ale ak boli predavane drahsie tak by som tej pani napisala 😵
Inak, dámy, aj my máme také podobné málo nosené papučky, aj všelijaké capačky a všetky boli málo nosené, myslím naozaj málo nosené a sú žmolkové. Mohol mať ale tie papučky len dvakrát napríklad, ale žmolky sa spravili, lebo vkuse šúchal nohami...
@gemini2 skor ako napises negativne, napis jej sukromne ze si s tovarom nespokojna a ako zareaguje..
Inak k zmolkom - ja mam dost skusenosti, ze vecička mi ožmolkovateľa len puhym prvym pranim.. a to kupujem kvalitne, značkové veci.. a mam tiež veci na predaj, vyzeraju ako nove ale male zmolinky maju... takze moze to byt kludne aj pravda ze ich nosili malo..
@argyro Tak, tak, súhlasím s tebou. Inak nám sa tie capačky v kočíku ešte aj zašpinili, čo je ale pre mňa záhada, keďže kočík bol nový... Možno sa zafarbili, ja neviem, ale málo nosená vec vyzerá ako... poriadne nosená. K tejto vyššie rozoberanej kauze by som povedala ešte asi toľko, že predávajúca možno neklamala, keď povedala, že boli málo nosené, viac by ma ale zaujímalo, prečo zamlčala fakty o ich skutočnom stave...
@gemini2 no ja by som jej napisala.... takto si nespokojna a ona o tom ani nevie.. napr ja ako predavajuca sa poteším každej spätnej väzbe, aj negatívnej - človek ani nemusí vedieť, že niečo neodviedol tak ako druhá strana čakala a pani by si na to nabudúce dala pozor - ale je to na tebe samozrejme 🙂
Nenalete tejto predavajucej ktora ponuka bundu zevraj HaM a pritom to je FaF (tesco ) 😠
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-bundy-ve...
@solinkarka ma same dobre hopdnotenia..kopu inzeratov..mozno sa stala len chyba a zle oznacila..asi by som jej napisala, nech si to opravi...nemusi byt hned podv odnicka..skratka chybicka se vloudila 😉
@traktor ja nevravim ze je podvodnicka ale predsa si to niektora mamicka nevsimne a potom bude sklamana ze jej neprisla ta znacka ktoru chcela
@solinkarka napisala si nenalette 😉 ..fakt myslim, ze staci, ked upozornis predavajucu, mozno si to len nevsimla..stane sa ...ja by som to urobila..ale ja neviem naisto aka je to znacka..ak to vies..tak jej napis 😉
@traktor no ano nenalette v tom zmysle aby si overili co to je ta znacka o ktorej pise 🙂 ja uz som jej napisala...vsak na tom stitku vidim ze FaF
@traktor a vid tu jedna mamicka predava taku istu bundicku a je to ako vravim 😅 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-bundy-ve...
@solinkarka ved ok..ja nehovorim, ze nemas pravdu..len, ze stacilo napisat mamicke 😉
no baby super,zase sa mi ozvala dagmar bendikova 😠 z tych zenskych ma ide porazit ☹
@solinkarka ona tam mam "ina znacka"..... zeby si to uz opravila? alebo ako vies ze pisala H&M?
Baby, tak tie predávajúce sa mi ani neozvali, tak som im obom dala negatívne hodnotenia. Myslíte, že ešte zareagujú?
Nechápem jedno, že obe majú kopu dobrých hodnotení. Prečo som práve ja mala také "šťastie"?

@mirush01 práveže to tu číta.. vie o tom, že tu o nej vedieme diskusiu, pretože @wilagrande do bazárika napísala, že čo to tu o nej vedieme za diskusie.. 😉