icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

heni79
23. nov 2011

Aha, aby som nezabudla, boli to dadulka2000 a kleopatra1102.

littledevil
23. nov 2011

@traktor Presne tak, mne tiez pisala jedna maminka, ze nohavice, ktore predavam nie su mexx, ale mothercare, tak som sa jej podakovala za upozornenie a opravila som to. Ked je tam len nejake logo, tiez neviem niekedy znacku 😒 . Stane sa, sme len ludia. 😉

vierkasteffi
23. nov 2011

maminky kolko stoji postovne na hraciu deku s hrazdičkou?

pietra
23. nov 2011

@heni79 ani jedna dnes nema aktualizovane inzeraty, takze mozno ani pri PC dnes neboli a ked si najdu spravy + hodnotenie, tak situaciu mozno budu chciet riesit.
Ono ak nebolo vyslovene napisane, ze veci su vo vybornom stave, tak nemuselo ist o umyselne zavadzanie. Ale zial, kazda mame ine meritko. To co je pre jednu z nas este v pohode nositelne, pre inu je uz len na donosenie niekam na domaci dvor a pre inu je to uz handra suca do kosa. Preto je dolezite sa pytat, ak info chybaju.
Drzim palce, nech sa to nakoniec vyriesi k tvojej spokojnosti

emogeon
23. nov 2011

@vierkasteffi skus si to odvazit ak to ma viac ako kilo oplati sa ti balik za 2,2 eur 🙂

vierkasteffi
23. nov 2011

@emogeon vsak ja to chcem poslat ako balik len neviem kolko mam pytat postovne?
a stači to dat do vreca, alebo to musi byt v baliacom papieri?

pietra
23. nov 2011

@vierkasteffi podla toho kolko to vazi a do akeho velkeho balicka sa to zmesti (na listy su aj rozmerove obmedzenia). Predpokladam, zeby to malo ist uz ako balik, takze 2,20€

emogeon
23. nov 2011

si to odvaz a podla tarif pripocitaj

vierkasteffi
23. nov 2011

@pietra je tam aj hradza ktora sa neda zlozit takze to bude take rozmernejsie

pietra
23. nov 2011

@vierkasteffi moze byt aj vrece. Nalep nanho este jeden kancelarsky papier, kde napises adresy a posta tam bude mat priestor na svoje poznamky 😉

vierkasteffi
23. nov 2011

@pietra super vdaka za radu

pietra
23. nov 2011

@vierkasteffi no tak to musi ist ako balik. Potom zalezi od hmotnosti. Predpokladam, ze suma je tiez vyssia, takze by som to nechala poistit. Poisteny balik do 30€ 2. triedy do 5kg stoji 2,80€

pietra
23. nov 2011

@vierkasteffi este mi napadlo, ze ak ten balik nebude mat pravidelny tvar ako krabica, tak k tomu zauctuju aj neskladne (ci ako to volaju), takze ta suma bude o nieco vyssia 😒

heni79
23. nov 2011

@pietra
Tak toto má dadulka200 priamo uvedené vo svojich podmienkach predaja.
Podmienky predaja užívateľky dadulka2000
Dakujem za otvorenie mojich inzeratov a garantujem ze vsetky vecicky su vo vybornom stave, z anglicka a rada poskytnem dalsie informacie v pripade zaujmu.

O výbornom stave sa nedá hovoriť ani zďaleka, svetrík je úplne spratý a samá žmolka. Nie dve - tri. Viditeľne patrí do kategórie možno ešte na dvor, alebo už priamo do koša. Z diaľky vyzerá vcelku dobre a tak bol aj fotený. Pohľad zblízka je už o inom. Mala dobré hodnotenia, tak práve kvôli tomu som to brala.
Ja neviem, tiež dúfam, že sa ešte ozvú. Ak budú ochotné veci vziať späť a vrátiť peniaze, pokojne im negatívne hodnotenie zmažem.

mamkakatka
23. nov 2011

baby, z niektorych z vas mam pocit, ze potrebujete byt v strede diania za kazdu cenu, ak sa vam nepozdava znacka, cena alebo ja neviem co v inzerate inej predavajucej, tak v prvom rade upozornite predavajucu a ked u nej nepochodite, potom to rieste tu, tym, ze na nu upozornite aj ostatne maminky. Ved kazdej z nas sa moze stat, ze nieco zle natuka do inzeratu a nikdy neviete, kedy to budete prave vy, ktore tu budu ine maminky rozoberat a Vas predtym nik neoslovi.....ako sa budete citit?? prijemne asi nie...

zuzana_m
23. nov 2011

@mamkakatka Aj ja si myslím....minule tu jedna pani riešila,že ako je možné,že dajaká predávajúca má takú vysokú cenu bundičky,ked ona ju videla za nižšiu sumu v obchode 🙄 Mne sa teraz stalo,že mam dva inzeraty-mikina samostatne a mikina ako komplet s nohavicami...a v jednom som znižila cenu,no v druhom som zabudla-pri mikine...proste netreba hned hladat za všetkym len zle, niekedy človek zabudne,alebo ho nenapadne......mne nejaka "užasna" mamička nahlasila inzerat,lebo som tam mala foto šatky z netu...pritom som tam mala,aj mam aj moje fotky,realne....

garzonka
23. nov 2011

@zuzana_m podla pravidiel vsak nesmies mat ZIADNU fotku z netu. mne tiez zablokovali inzeraty, kde som mala fotku z netu a aj svoje vlastne (pricom ta netova nebola ako hlavna fotka)

bartokami
23. nov 2011

@mamkakatka som zato,co si napisala,riesia sa tu niekkedy hluposti a nepaci sa mi ,ze hned podozrievame mamicky ci uz predavajuce/kupujuce,a pritom sa da pekne vsetko riesit v IP 😉 a chce to vsetko cas a nie tu hned rozoberat mamicky(nikomu by to nepadlo dobre,docitat sa tu o sebe veci,ktore sa riesia bez ich vedomia)..hmm.ved niesme neomylny,kazdy sa raz moze pomylit 😉 ja si myslim ,ze raz aj na mna bude ,,niekto tak prepierat tu 😕 takymto sposobom.,, 😒

bartokami
23. nov 2011

@heni79 pissss,otravuj ich do IP o vratenie penazi,veci nezodpovedali stavu 😉neboj ozvu sa ti,nik nechce mat zle hodnotenie,len chce to cas,nie kazdy je tu kazdy den..aj ked ja sa snazim ked viem ze som posielala nikomu veci nakuknut ci dosiel tovar ,a ci je vsetko ok,ale kazdy sme iny 😉

zuzana_m
23. nov 2011

@garzonka Ok,ale ja ked pozeram inzeraty najdem milion takych...a hadam nie sme v školke,že tu budeme stopovať taketo inzeraty a žalovať. Ja mam pekne pofotene,že je šatka nova,v akom je stave. Tu fotku som tam dala iba preto, aby mamička mohla vidieť pekne na foto ako sa da nosit babo,seba som tam nechcela vycapiť. Mne pride strašne detinske a hlupe,ako niektore ženy označuju inzeraty a potom to stopnu tej mamine. Ked už jej to vadilo,prečo nenapisala IP že to je proti pravidlam . To bol moj prvy inzerat. Aj teraz som tam dala tu foto. Ale niekde v diskusii , som čitala kde administrator odpovedal jednej mamine,že može mat jednu taku foto,ked ma ostatne realne. Tak vtedy som si ju šupla naspať.

garzonka
23. nov 2011

@zuzana_m hm, to je zaujimave, ....mam pocit ze ani adminovia nie su vzdy jednotni. Mne to vtedy blokli 😖

zuzana_m
23. nov 2011

@garzonka No ved aj mne. Ale potom som si toto prečítala ,myslim že jej to martinjansen odpisal,tak som si tam jednu šupla.

svetkaadamko
23. nov 2011

@gabika7706 no tak to je kraaaasny profil a fakt vidiet na fotkach, ze je v nudzi a ide ma porazit, ked ma nieco ine napisane na pokeci a nieco ine tam, keby to bola naozaj aspon trochu rozumna osoba, tak nenapise take klamstva, fuuuuuj na nu
@wnelia no po tom vsetkom co tu o dotycnej bolo napisane, by som sa uz ani nepytala ci jej mam nieco poslat
@argyro aspon nieco pozitivne 🙂
@wilagrande a nezabudnime sa poriadne nabalit, nakupit jej nejake veci pre deti a ju, a preco nepride tu na forum rovno s nami popisat? zjavne to chodi citat a potom pise kraviny
@mirush to je vyyyyborny napad, budeme tu mat zabavne forum 🙂
@maria30 presne to mi napadlo pri pohlade na jej fotky
@luba142
@henulienka napiste jej same, nehanbite sa 🙂 🙂 🙂

traktor
24. nov 2011
pajinka23
24. nov 2011

ahojte maminky🙂chcem sa poradit🙂rezervovala som si od jednej predavajucej balicek veci malemu do skolky,ozaj velmi pekne veci a za slusnu sumu,s predavajucou som sa dohodla,ze mi posle balik okolo 15,11 na dobierku,pricom nemala ziadne hodnotenie a ani prispevok a dokonca mala len tento jediny inzerat☹tak som ratsej chcela dobierku☹ona suhlasila,no od vtedy je ticho☹dnes uz je 24,11 a veci mi este stale neprisli☹predavajuca ani nekomunikuje,uz som jej pisala 5x...tak teda neviem co dalej,peniazky na dobierku mam sice odlozene,ale ak mam cakat,ze tie veci nepridu tak za peniaze kupim malemu nejake ine veci☹neviem co robit☹a ked mi predavajuca ani neodpoveda??

nikolca
24. nov 2011

@pajinka23 no ešte dobre že si chcela dobierku,možno teraz by si nemala ani veci a ani penazi!a ma ten inzerat stale pozastavený?alebo ho už zmazala?

pajinka23
24. nov 2011

@nikolca no ved ja som zato chcela dobierku,lebo som uz opatrna☹inzerat ma stale pozastaveny☹ja neviem ci mam este cakat?

bodka13
24. nov 2011

@pajinka23 je to zvláštna situácia,ale mohlo sa niečo stať -beriem veľa vecí podľa seba: môže ochorieť dieťa a skončia v nemocnici alebo proste nás môže zradiť technika-aj nám v utorok padol windows(vymazal sa) a chvíľu to trvá,kým sa to napraví

pajinka23
24. nov 2011

@bodka13 ved to☹aj ja viem s vlastnych skusenosti,ze sa moze aj nieco stat☹ale je to uz velmi dlho☹3.11 sme sa dohodli,ze mi posle balik,ked budem mat RP t.j 15,a ona sa mi uz od 3,11neoziva,pisem jej len ja,ona je ticho☹chcela som aj aby mi balik poslala skor,lebo som predala nejake veci a mohla som hnet vyplatit,no nereagovala☹tak uz neviem

bodka13
24. nov 2011

@pajinka23 no tak potom neviem....ak tie vecičky nechceš nejako veľmi,tak jej napíš že ak ich neposlala ešte tak nech ich už ani neposiela,pretože to trvá veľmi dlho ale že ak príde dobierka max. do 30.11(alebo do iného dátumu podľa teba) tak si ju preberieš a potom už nie 😉