icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
24. nov 2011

@bodka13 prave ze tie vecicky chcem velmi,su krasne,a malemu sa do skolky zidu ako sol🙂idem jej napisat do rp,a ak ani to nepomoze,tak potom uz neviem☹ach

bodka13
24. nov 2011

@pajinka23 tak vyriešené,napíš jej správu ,"trošku" ju upozorni tým dátumom 😉 a napíš nejakú milú vetičku,že však aj ju by €čka za oblečko určite potešili...a keď nezareaguje ,tak bohužiaľ smola a budeš musieť hľadať niečo iné

zuzana17
24. nov 2011

@pajinka23 Ahoj, ja by som ešte počkala aspoň týždeň. Mohlo sa niečo stať, prečo neodpovedá. Určite sa Ti ozve keď nájde nové správy 🙂

pajinka23
24. nov 2011

@bodka13 bože sa modlim aby sa ozvala,lebo nove zhanat sa mi faakt nechce ☹ a v tom baliku od nej jekopa peknych veci pre drobca a niektore aj nove 😉

pajinka23
24. nov 2011

@zuzana17 ved ja len čakám a čakám🙂ale počkám ešte,lebo tie veci sa mi fakt pačia🙂

bodka13
24. nov 2011

@pajinka23 a na Mk bola za posledných 7 dní,tuším tak to počíta keď ukazuje či je aktívny nick 😕

pajinka23
24. nov 2011

@bodka13 nick ma aktivny zeleny☹takze tu musela byt a od 3,11 si spravy uz tiez musela precitat nie??

bodka13
24. nov 2011

@pajinka23 to ano ,tak potom jedine že by jej to zblblo a neukazuje jej prijaté správy...ak chceš pošli mi do IP jej nick,skúsim jej napísať a uvidíme či zareaguje 😉

bodka13
24. nov 2011

inak teraz som bola mrknúť na tie balíky oblečenia...škoda,že nie sú rozdelené na nejaké vekové kategórie napr. 0-3 roky, 4-6 rokov,.... lebo preklikávať vyše 4 tisíc inzerátov sa mi nechce ☹

zuzana17
24. nov 2011

@pajinka23 mne sa tiež raz stalo, že som chcela kúpiť capačky - sandálky na svadbu a som čakala, čakala a čakala, no a nakoniec som to vzdala, lebo ma tlačil termín 😅 . Skús jej ešte poslať správu do IP. No uvidíš, ak Ťa to prestane baviť, tak to vzdaj 😎

pajinka23
24. nov 2011

@bodka13 aj ja som toho nazoru,ze by tam mali dat aspon vek a ked nie vek tak aspon chlapec,dievca🙂

zuzana17
24. nov 2011

@bodka13 presne, mohli to rozdeliť podľa veľkostí, včera som si ich prezerala, no musela som prejsť rad radom, aby som zistila o akú veľkosť ide v danom balíčku. Možno to nejak vyriešia, už som niekde čítala, že mamička písala, aby to poriešili, a bolo to priehľadnejšie 😉

pajinka23
24. nov 2011

@bodka13 jej nick usmev777 tak jej skus poslat spravu a ak ti odpise tak poto sa mi neozýva zamerne☹a kaslat nato☹

piacere
24. nov 2011

@bodka13 toto tu už bolo 100x riešené, administrátori už 100x sľúbili rozdelenie balíkov aspoň podľa niečoho... a nič.... pre mňa zbytočná kategória... čas na jej preklikávanie má snáď len tehotná na PN....

pajinka23
24. nov 2011

@zuzana17 uz som poslala spravu aj do ip☹

bodka13
24. nov 2011

@zuzana17
@pajinka23 však by sme to mohli adminom zase pripomenúť....určite by to potešilo veľa mamičiek
...vidíte to rozdelenie chlapec /dievča ma nenapadlo ...to by bolo super podľa veku a pohlavia 😉 🙂

bodka13
24. nov 2011

@piacere to vážne ,som to nepostrehla....ja na to tiež nemám čas ☹ v rýchlosti pozriem vždy to čo zháňam

irriss
24. nov 2011

@bodka13
na adminov tam uz ceka neco i ode mne 😉 ..chodim sem k vam se na vas divat, i kdyz nejsem clenem Klubu Bazaru MK.. 😉
jen doufam, ze se neco zmeni... 😉

bodka13
24. nov 2011

@irriss ..ty môžeš nakupovať iba na českom MK? ...lebo mne také niečo minule vyhodilo keď som sa omylom klikla na váš MK
...držím palce

zuzana17
24. nov 2011

@bodka13 no môžme, žeby do témy Otázky pre adminov? Rozdelenie, chlapec, dievča, unisex a veľkosti klasika 😉 to by stačilo, ako v iných kategóriách.
@piacere pre mňa je tiež táto kategória zbytočná, pretože nemám na to čas, len včera som tam nazrela, ale trvalo to kým som našla to, čo by ma zaujalo 😒

irriss
24. nov 2011

@bodka13
ne, ja jsem zaregistrovana na SK...ale neprodavam, nenakupuji, chtela jsem "staly odber" a to je proti Pravdlum..takze jen prihlizim co se deje... 😉
a kdyz to vidim, lepsi tak.. ☹
drzim palce ja...vam..nekdy je to smutne pohledet 😠

bartokami
24. nov 2011

@zuzana17 no daj to tam,https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/otazky-na-asmira-team-2/ len budeme radi ked sa to podeli🙂

bodka13
24. nov 2011

@irriss no však ti nerozumiem...myslela som,že automaticky môžeš aj predávať aj nakupovať...čo je to ten "stály odber"
@zuzana17 myslím,že tam....a takéto rozdelenie by bolo super 😉

bodka13
24. nov 2011

@bartokami a ešte by nás tam mala hromadne podpísať 😀 ,aby videli že to chce veľa mamín

argyro
24. nov 2011

Tak toto je bizardné... Pozerala som si kategoriu latkove plienky a tam jedna mamička dala namiesto plienky fotografiu dievčatka... tak som ju na to upozornila.. a ona dnes odpisala: "no obcas sa stanu aj omyli" a to dievcatko tam nechala 😕

irriss
24. nov 2011

@bodka13
chtela jsem nabidnout obleceni mamince, ktera ma dvojcatka a ze bych ji zasobovala po mych dvojcatkach... 😉
a to tak 2x do roka..jaro,leto - podzim, zima.. 🙂

bartokami
24. nov 2011

@bodka13 neni problem,ja sa podpisem 😉 len nech je to na poriadku,lebo tak je to neprehladne 😒

zuzana17
24. nov 2011

@bartokami
@bodka13 no napísala som a uvidíme čo s tým budú robiť 🙂 Dúfam, že vyjdu v ústrety nám všetkým 😀

bodka13
24. nov 2011

@zuzana17 dobre si im to napísala...len si myslím že klasické rozdelenie na veľkosti sa asi nebude dať dodržať 😒 ...predávala som iba jeden taký balík a namixovala som do neho vecičky od 62 do asi 1 roka
...teraz už musíme iba čakať na ich reakciu 🙂

zuzana17
24. nov 2011

@bodka13 admin sa ozval, že to budú riešiť, tak aspoň na chlapec, dievča a uvidíme čo vymyslia 😉