icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikuska27bb
24. nov 2011

@pajinka23 Ahoj,mne sa stalo niečo podobné.Kedže predávajuca nemala žiadne hodnotenie,tak my 2 bodyčka mala poslat na dobierku.Mala som vážny záujem,aj ked mala pri inzeráte asi 7 záujemcou,tvrdila my že je aktuálny a že my ich pošle.No inzerát ani nestopla a hlásili sa dalšie záujemkyne,tak som jej napísala,že či to platí,ked ich aj nadalej ponuka.Jej odpoved bola,že už my ich poslala.Cakala som týžden a nič,ani nereagovala,potom sa my ozvala a začali sa len výhovorky,že ona bola s dietatom v nemocnici,tak my to pošle lebo nestihla.Zase som čakala a nič.A ona zase že tomu nerozumie,že ona to poslala.Na druhý den si zmazala všetky inzeráty aj s tými bodyčkamy,ešte som jej písala na ip,ale nič.Dala som jej negatívne hodnotenie za zavádzanie a nesériozné jednanie a už som to neriešila. 😠 Skuste ešte počkat a uvidíte,možno sa ešte ozve.Aby som nezabudla ten nick bol patricia555

slniecko103
24. nov 2011

prosim kto mi vie povedat kedy by mal dojst 3 kilovy balik poisteny 1triedou.bol posielany v sobotu a este stale neprisiel dakujem pekne

garzonka
24. nov 2011

@argyro mozno to este zmeni, asi teraz nema cas...

bodka13
24. nov 2011

@slniecko103 musíš počítať ,že odíde až v pondelok,takže myslím že už si ho dnes mala mať....lebo ja som posielala balík do 5kg 2 triedou+poistený a pani na pošte mi povedala ,že príde za 4-5 pracovných dní,tiež som ho podávala na pošte v nedeľu a odchádzal v pondelok

stanislavao
24. nov 2011

erika18.51@azet.sk - Erika Skutkova (neregistrovaná/ý)
chcela body, poslala som udaje k platbe a nic. ani sprava, ani beriem, ani neberiem, ani peniaze, ani adresa, ani nic. supeeer jednanie. vdaka. pozor.

nice202
24. nov 2011

keby som tu mala dat kazdu, ktora sa ozve, ze vec chce a potom ani obraz ani zvuk. bolo by to tu na pol strany. vobec ma to uz nevytaca. ak sa neozve do 24 hod., tak mazem.

slniecko103
24. nov 2011

@bodka13 tak prave dosiel dakujem za info

bodka13
24. nov 2011

@stanislavao takéto veci nerieš 😉 rob tak ako ti radí @nice202 a myslím,že to tak robíme viaceré -neozve sa do 24hodín vymažeme a ideme ďalej 😉

zuzana_m
24. nov 2011

Hmmm, včera som sem napísala, že mám v inzeráte jednu fotku,ktora je tam,aby kupujuca videla,ako sa vec použiva. Ostatne fotky boli moje, odfoteny stav veci, aj hlavná,aj vedlajšia fotka. Už raz mi ho blokli,kvoli tej fotke. No v teme otazky na adminov,som si prečitala koment jednej mamičke,od admina,že ked ma hlavnu fotku svoju ,aj ostatne,že max jednu tam takumože mať. Tak som si ju dala spať. A zrazu ho mam opäť bloknuty. Bola by som velmi zvedava,ktorej "super užasnej" mamičke to zase vadilo a klikla na vykričnik. Normalne mam chuť všetky inzeraty zmazať. To čo sa už tu deje,je nonsens, ako v školke, kde deti na seba žaluju. Snažim sa jendať ferovo,nikoho nezavadzam, a jednala som takto iba preto,že tu vidim kopec inzeratov nesplnajucich pravidla, a hlavne kvoli komentu admina tej mamičke. Mám dojem že pre vyvolených pravidlá neplatia, a ostatní musia držať ústa a krok. 🙄

vladinka
24. nov 2011

baby, neviem, či to tu môžem riešiť,ale práve mám jednu kupujúcu Ivet1371, ktorá chce, aby som jej tovar poslala na dobierku, presviedča ma, že tu už nakupovala,ale nemá žiadne hodnotenie,tak neviem....chce kúpiť odo mňa čižmičky za 20€-peniažky by sa veru zišli,ale neviem, či jej môžem veriť....nemáte s ňou niektorá skúsenosť?

garzonka
24. nov 2011

@zuzana_m včera som si so zaujmom pozrela ten inzerat, a myslim ze ta fotka z netu je tam vhodna, urcite nie je zavadzajuca, proste tak ako pises, ...aby bolo vidiet sposoby viazania. A tak som prekvapena ze to mas zase zablokovane 😒

garzonka
24. nov 2011

Mali by sa admini ujednotit..!!!.....jednej zablokuju, druhej dovolia

zuzana_m
24. nov 2011

@garzonka Ďakujem za podporu 😉 No ved aj ja som si myslela. Ved tam mam fotku šatky,a fotku šatky s blokom a krabicou. Vymazala som tu z netu a odfotim z navodu na použitie šatky, ako sa uvazuje, to im hadam nebude vadiť, bude to sice ta ista fotka,ktoru mi stiahli, len bude odfotena mojim fotakom 😀 no aky toto ma zmysel...

garzonka
24. nov 2011

@zuzana_m no prave som to isla napisat, ze jedine odfotit z krabice resp. navodu.... 🙂

svetkaadamko
24. nov 2011

@pajinka23 je to fakt divne, mne sa napriklad voooobec neozvala pani, ktorej som poslala dobierku, dala som jej negatko, lebo sa to tahalo dlho a ani len dakujem za bail nenapisala, proste nic, toto je smutne fakt
@traktor uplne skvele napisane
@bodka13 ja som napriklad este nikdy kategoriu BALIKY OBLECENIA nepozerala, lebo tiez nemam cas sa v tom hrabat a tak prichadzaju maminky o peniaze, isto by som nieco kupila, ale ked nemam cas a nervy na to klikanie tak tam nepojdem a nekupim nic
@zuzana_m a pisala si priamo adminovi o tej fotke?

pajinka23
24. nov 2011

@nikuska27bb hmm tak to bola tiez nejaka neseriozna predavajuca☹ale aspon zavse odpisala na spravu🙂ta moja predavajuca zatial ani mu ani bu☹a nick ma aktivny takze na MK bola urcite,ale este pockam ak sa neozve dokonca tyzdna pisem jej negatko a napisem jej ze uz veci nechcem☹lebo naozaj syncek mi z veci aj vyrastie kym mi ich madam posle 😀 😀 😀 a ak by potom nahodou dobierka dosla,ze uz jej ju nepreberiem,lebo taketo jednanie neznasam......same ticho.....

pajinka23
24. nov 2011

@svetkaadamko vies keby aspon napisala,ze veci neposle alebo nieco..ale nic vobec nekomunikuje☹a clovek potom nevie nacom je

svetkaadamko
24. nov 2011

@pajinka23 ved presne to, nie zeby bola rada, ze nieco zarobi ale takto jednat? 😠 😠

pajinka23
24. nov 2011

@svetkaadamko no ja som rada za kazde euro navyse🙂tak sa aj ja cudujem 😲

svetkaadamko
24. nov 2011

@pajinka23 to je ta usmev777 ? pozeram, ze nema ani inzeraty, takze ten vymazala co si od nej "kupila" a inak to, ze je napisane pri uzivatelovi AKTIVNY tak to je podla mna take nie velmi spolahlive, neviem ako casto musi clovek chodit na MK aby to tam bolo aktivne, podla toho by som sa neriadila.....a mne sa napriklad par krat stalo, ze som nieco chcela kupit a pani mi po par dnoch odpisala, ze to predala na inom bazari....tak ktovie

traktor
24. nov 2011

@svetkaadamko jj @tadotami to super napisala, kazdy by si to mal precitat 😉

pajinka23
24. nov 2011

@svetkaadamko no ona tam nema ziadny inzerat,lebo ten premna ma rezervovany☹preto ho druhym neukazuje☹podla mna vypise ze je neaktivny nic ked sa neprihlasis viac ako tyzden☹ale neviem isto 😅

tadotami
24. nov 2011

@traktor dakujem,je tu vela novych kupujucich a aj predavajucich ktory nerozumia podmienkam.su napisane dost okrajovo a pre obycajnych ludi su nezrozumitelne.nechodi kazdy do tejto temy a ani na ciernu listinu.boja sa opytat.

babatienko27
24. nov 2011

ahojte co mam robit ak si pani kupila odo mna nohavice v 70 percentnej zlave a som jej napisala ze ak si vezme obe nech si precita moje podmienky ze postovne platim ja nech si vybere ako poslat ..slobodne rozhodnutie na vlastnu zodpovednost ...ze jej je to jedno pri tom byva v mojom meste ale nech jej to len poslem ,,,,,Mam tam napisane ak Mi nepovie predavajuca ze to chce doporucene abo inak posielam to obycajne aj ked mam LEN potvdenie ze za euro ale neberem za to zodpovednost po tyzdni pise ze jej nic nedoslo iba jej ostatnym ked posielam aj 30 eur veci vzdy pridu ...

tadotami
24. nov 2011

@babatienko27 este netreba strasovat,momentalne balicky a listy meskaju.je teda moznost ze to este pride.

babatienko27
24. nov 2011

@tadotami poslane to mala 16.11

tadotami
24. nov 2011

@babatienko27 ja som zasielala 14teho a doslo to dnes.takze este mas stale sancu ze to pride.

zuzana_m
24. nov 2011

@svetkaadamko nie nepísala. v jednej diskusii sa ho jedna mamička pýtala,že prečo sa nemôže aspon jedna foto z netu použiť,ku tovaru,kde sa to hodí. a on napisal,že ak tam má nafotené ako vec realne vyzerá,tak jedna taká tam môže byť. Tak som si ju tam pridala. A nebola to fotka novej veci,ale len navod ku veci,ktoru predavam-sposob uvazovania šatky. Tak ale odfotim to z mojho navodu. To je hadam ok,ajked padnute na hlavu...ked mi inzerat stopli,hned som to vymazala,naozaj nechcem nikoho zavadzat ani porušovať zamerne pravidla.

argyro
24. nov 2011

@garzonka no nezmenila, nakoniec jej ho stopol admin... hned sa mi nezdala ta reakcia.. no nic, aj zvlastne veci sa deju..

mamabiba
24. nov 2011

Dievčatá, viete mi niektorá poradiť? Chcela by som kúpiť bicykel od jednej mamičky, už sme sa dohodli. Dá sa to poslať aj poštou, alebo iba kuriérom? ak poštou, tak ako to treba zabaliť? Ďakujem za odpoveď