Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@akika722 ja mám polepenú polovicu steny, skrinku...a čo, malý si to lepí sám ako odmeny a je to super vec, on je happy a ja mám peknú stenu 😉
@martinka17 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to su tie iste lietadielka čo maš na stene 😀 no daj cenu,kolko stali a aka hrubka to je? 😀
@akika722 jj, to je presne to isté, my sme to v lete kúpili v BB na dovči, tuším 1,5 a sú hrubé, asi tak 0,5-1cm...ale dobre držia 😉
@akika722 ešte ma napadlo, ak máš doma pekné obrázky, tak ich pomocou kobercovej obojstrannej pásky zmeníš rýchlo na nálepky 😉
@martinka17 nooo ta osoba to ponukala za 3,40 😉 že sa tu nerobi biznis..jajaaaaaaaaaj vo velkom
to ma nenapadlo 😅 ale skusim najprv pozrieť v obchode 🙂 vdaka 😉
@martinka17 admin už vieee 😅
@damiankad ale chcem aby to bol problem pre moje deti-dať ich dole 😀 tenke by dole isto tak skoro nedali-hlavne maly 😅
@akika722 jaj no tak potom neviem..možno že majú niekde aj tenšie..skús u vás v meste pokukať a kuk tu https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/123nale...
my máme aj tie svietiace hviezdičky sú super...má ich ale na stene nad postieľkou 🙂
@akika722 no fakt hruuuuza, toto je cista komercia tie inzeraty 😒
@martinka17 u nas to vyzera podobne, maly len nedavno objavil caro nalepiek 😀 😀 ale je to mile 🙂
@happy3 možno kdesi v "halieriku" alebo u činana 😅 neviem..baby pišu že ich kupili lacno,tu ich predavala jedna osoba ovela drahšie,za 3,40tušim a ešte aj zavadzala..ved si prečitaj vyššie 😉
@martinka17 ano?v kauflande som ešte nevidela 😕 tak pozriem..vdaka 😵
ahojte, predala som suknu, kupujuca mi napisala, ze jej je siroka, ak bude chciet vratit peniaze, mam vratit aj postovne? v inzerate som uviedla dlzku a pas, ine miery nepytala (inak sukna aj s obyc. postovnym stala 3.60) 😉
@krajinka mne sa tiež raz tak stalo,že som kupila malej overal,riadila som sa veľkosťou,nedala som si ho premerať,an i rozmery uvedené nemala,veľmi sa mi páčil tak som ho vzala a bol nam malý,peniaze som nežiadala vratiť bola to moja chyba,pofotila som ho,pomerala a predala dalej 🙂
@krajinka ako pisali baby, nevratila by som ak mala rozmery a ty si dobre merala...
No a mne sa zas ozvala jedna pani na 2 inzeraty, ze ich berie, nech jej dam vyslednu sumu....na 2.den sa mi na jeden z tychto inzeratov ozval dalsi zaujemca..tak som kontaktovala opat tu prvu ze co teda...a odpisala mi az na druhy den, ze nie, neberie nic, ze si to rozmyslela 😠 ako dobre, chapem, ze mozno bola zbrkla resp.nasla daco lepsie,ale tak, kurna, aspon dam vediet nie?! 🙄 a nie az po vyzvach, chjoo...
Ale na 2.stranu, kupovala som saticky od maminy bez hodnoteni, reku risknem to, poslala ich este skor ako nabehla platba, stali bagatel a su ako nove, uz len stitok chyba 😀
Holky tak jsem asi taky naletěla @petula85 , nechala si poslat peníze za oblečení na účet v pondělí napsala zprávu, že balíček odeslala, do dnešního dne nic nepřišlo, už jsem jí dvakrát psala, ale pani nereaguje, tak nevím zda mám ještě vyčkávat nebo už můžu napsat negativní hodnocení...co myslíte?
@dripik
Dovolila jsem zkusit to, co jsem jeste nikdy neudelala..(pro vysv. zkousim, jak funguje bazar z prakticke casti nejen z pozorovatelske) 😉 uz dlouho tu koukam na zoufalstvi devcat a problem v komunikaci s danymi "roztrzitymi ci podvodnymi obchodniky" a nejde se na to jen necinne divat 🙂
Kopiruju ti to sem...treba nam to prijde objasnit primo sem..Hodne stesti 🙂
@petula85
Doporucuji Ti podivat se na cernou listinu...kde je Tvuj nick a zklamana maminka...bylo by spravne, zaujmout spravny postoj k dane situaci a vse objasnit. Bohuzel "cas" nenahrava ke Tvemu pozitivnimu postoji a pristupu.. pokud se mylim, rada se omluvim..nemam problem..Pevne verim, ze se jedna o nedorozumeni...a ze se co nejdrive ozves..ahoj

@martinka17 dik,rozmyšlala som nad tym 😀 keeed,ja to chcem na take divne miesto 😅 radiator v detskej izbe 😅
v školke tak ma starši syn a taaaaaaaaaaaak sa mi to zapačilo 😀 že chcem sem tam zalepiť aj ja 😅
inač som normalna 😀