Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nataliabendikova a ešte jedna vec.. pred pár dňami ste boli Dagmar.. Už ste Natália??
@akika722 som zvedavá, ako bude reagovať.. 🙂
@nataliabendikova vitam vas tu no .... ja vam poviem len tolko, ze som bola ochotna a poslala vam puzzle a napriek tomu ,ze tu denne vypisujete novym maminam, tak mne ste nenapisali ani obycajne DAKUJEM .... podla toho som usudila, ze ste ina za aku sa vydavate ..... preco mate vsade ine meno, ine mailove adresy, pisete vsade o sebe nepravdy, na co je to dobre? mna toto presvedcilo, ze asi tu nie je nieco v poriadku, nejde mi o to, ze ste romka, to mi je jedno, aj keby ste bola filipincanka pre mna za mna, ide o to, ako o sebe pisete vsade nieco ine a to ma matie, proste klamete a zavadzate, keby ste bola uprimna, tak nepoviem.... ☹
@svetkaadamko presne tak.. tiež som jej to isté napísala.. škoda sa tým vôbec zaoberať..
@dripik ja neviem totiz ako dlho trva posta v CR... a prepac ze som reagovala tak oneskorene, no akosi mi nenacitalo nove stranky 🙂 a az potom som videla dalsie prispevky 🙂
lebo u nas na SK je balik 2.triedy pisany ako D+3, tj den podania sa nerata + 3 nasledujuce dni... a ak sa prida este moznost "stratenie" ci zatulania... tak do toho pondelka by som pockala ako pises... mozno do utorka pre istotu... a mozno sa aj pani ozve.. neskusala si jej nick dat do vyhladavaca? ci napr. nedala v tychto dnoch niekde nejaky prispevok vramci diskusie?
@fukylove to s tím nickem jsem zkoušela a nemá nikde nic, ale jestli jsem naletěla tak si za to můžu sama, dívala jsem se, že se registrovala v říjnu a ani hodnocení žádné nemá, ale psala mi, že je na bazosi, tak jsem se tam dívala, ale nějak se tam neorientuju tak nevím jak dohledat hodnocení... :( , u nás většinou do dvou dnů balíček došel nikdy se mi nestalo, že by to trvalo týden, tak uvidím v pondělí...
@dripik budem drzat palceky... u nas pride tiez do dvoch dni... zvykne... ale napr. na balicek prvej triedy - v piatok kamaratka poslala a prisiel az v utorok... 😉
a cim viac sa budu blizit vianoce, tym to bude podla mna s postou horsie a horsie.... aj ked uz teraz sa neposiela tolko pohladnic, no lludia zase zvyknu kupovat vela veci cez e-shopy
@maria30 waaaau akoze nebola som tu dva dni ale toto co citam je este silnejsia kava ....ze Natalia Bendikova :D
skoda ze mi este neodpisali z obecneho....
ale ak su tu baby s Michaloviec tak by bolo super keby tu nejaka napisala...... sla sa okolo tej adresy niekedy previest na aute :D a dala nam echo v akom stave je dom.....
@traktor ako tak pozeram na tom facebooku nevyzeraju ako socialny pripad ach boze :( sila.......!
@wilagrande ved to je strasne matuce, ona pisala, ze tie fotky su starsie ci co a ze ved kazdy o sebe pise niekedy nepravdy a proste je to cele na hlavu, presne ako sme tu X krat spominali, existuje charita, po povodniach pomahaju obecne urady, atd atd ..... proste byt na jej mieste by som na svoju obhajobu pouzila trochu ine slova ako to co nam tu napisala...
a pani @nataliabendikova my nie sme krute, len zijeme v realite na Slovensku, kde sa zial iny obcania maju sto krat lepsie ako ti, ktori robia cely zivot, vychovavaju deti, platia hypoteky a nedostanu NIC zadarmo, popripade pridu o pracu a su na dne a stat nie je ochotny pomoct.... ja s muzom zije me z mojho RP, iez mam dov od zobrat, ale hladam ine psosoby ako sa postarat o rodinu a ked uz chcem niekoho pytat o pomoc, tak trosku premyslam ako to urobim 😉
@wilagrande jaj moja, moc si toho nezmeškala.. 😀
@svetkaadamko pekne si to napísala.. 😉
@akika722 myslis tej Dagmaro-Natalie? 🙂 ja som jej posielala na adresu Hlavna 242, 07206 Malcice.... a pisem to tu preto, lebo ona sama to par stran dozadu napisala, takze myslim, ze sukromie neporusujem 😉
@svetkaadamko opytam sa mm ked sa zobudi 😉 vdaka..on pozna v Mi a okoli každu jednu uličku /musi poznať uličky kvôli jeho praci 😉 /
@akika722
@svetkaadamko normálne som zvedavá ako toto dopadne.čítala som všetko..no lepšie ako nejaký akčný film 😀 😀 už by to mal niekto vyriešiť,nech tu niekoho neoblbuje..mne ešte nepísala 😀
takže 😅 su to romske domy-JA NIč PROTI ROMOM 🙄 😉
ale čo on vie, Malčice neboli pod vodou,boli Petrikovce a Markovce-to su susedne dediny 😉
ale už som ticho 🤐 😀 je mi to jedno čo tu robi,keby admini chceli tak ju zmažu /ale asi nechcu 😅 / alebo je už stopnuta že nereaguje? 😕
ok,už sa nestaram,moj nazor-odo mna by nedostala ani prd makovy 😀 končim 😉 už som ticho 🤐
@akika722 ano viem mam ju teda ak mi dala spravnu adresu uz som ju tu niekde v diskusii davala 🙂 preco sa pytas chces ist zaniest mikulaske balicky?? 😀
myslim, ze uz ju netreba riesit,,,kazdy si vie utvorit nazor..a zbytocne sa zahlcuje tema 😉
Som naštvaná .....kupila som si tu od jednej tašku že top stav...taška včera došla...a je v otrasnom stave...ramienka držia LTT...bože baby..prečo zase ja?? ☹ 😒 Som zvedavá či sa mi predávajúca vôbec ozve...žiadali by ste nazad korunky..alebo polovicu len?? ona by sa dala ponosiť..ale nič do nej nedať..ani peňaženku plnú drobákov 😀 😀
Juuuj
@akika722 mna zaraza, ze pise, ako je sama s detmi, dokonca tromi a ma dom na hypoteku.....na to, aby dostala dom na hypoteku, musi byt zamestnana na dobu neurcitu, najmenej po dobu troch mesiacov a preukazat dostatocny prijem, co pri troch detoch musi byt minimalne 500, 600 eur, inak sa na nu kazda banka s hypotekou vykasle...a okrem toho, ak berie hypoteku, dom si musi dat poistit.....takze ak by jej ho aj vytopilo, poistovna plati......sa mi zda ten pribeh trosku nedokonaly

@piacere ta toto ne 🙄