icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
26. nov 2011

@damiankad no, ak sa ti aj napriek poskodeniam paci a chcela by si ju, tak jej skus napisat o nizsiu sumu, mozno sa dohodnete..ak nie..vrat jej kabelku, ona ti vrati plnu sumu + spätne postovne..kedze kabelka nie je v takom stave, ako opisala..

damiankad
26. nov 2011

@aduskatt ttáto je krásna modrá...a na rúčkach vidieť že je odratá vypadané kúsky koženky,prelomené, či pretrhnuté vnútro ramienka...obal celý...ale ked do nej dačo dáš..neviem neviem 😀 😀 ach jaj som sa na ňu tešila ako malé decko... 😖

aduskatt
26. nov 2011

@damiankad tak to nastve, to verim☹

damiankad
26. nov 2011

@traktor páči sami.ale dám do nej papierové vreckovky, peňaženku alebo niečo trošííčku ťažšie a rúčky sú v šudu 😖 😖

petula85
26. nov 2011

balíček byl odeslán já poštu bohužel vážně neovlivním a jelikož jsem byla mimo Plzeň reaguji až teď tak až balíček dorazí doufám že si ho pořádně užijete já rozhodně nejsem ta která by si zrovna potřebovala přilepšit.jinak číslo balíčku je BX04535000083X.

svetkaadamko
26. nov 2011

@nelinka0401 presne to hovorim aj ja, nech to konecne admini poriesia
@akika722 no tak toto hovori o vsetkom
...vrrrrr 😠 😠
@traktor mas pravdu, myslim, ze sme boli dostatocne varovane a informovane a dalsie nove maminy nech lepsie pozeraju ciernu listinu a tuto temu 😉
@aduskatt presne tak ako pises, proste to nedomyslela a podla mna uz da pokoj, ked sme sa tak do nej obuli, pojde zobrat niekam inam 😖
@damiankad jednoznacne naspat peniaze, napis predavajucej a uvidis, ale vsetky prachy naspat, to je zavadzanie a klamstvo ☹

benkovamartina
26. nov 2011

Ahojte, tiež by som si chcela overiž kupujuce a predávajúce,lebo nie vždy mám kladnú skúsenosť ale pri 270 stranách čo tu sú nemám šancu všetky adresi a nicky prelúskať pri každom obchodíku.

Ako to teda robíte? Dakujem

larmimi
27. nov 2011

@stanislavao podobne...tiez Eriku Skutkovu neodporucam ....

benkovamartina
27. nov 2011

Napísal mi nick sexy_barborka ťe chce tangáče z mojho bazárika ale vdaka Vám som tu našla, že to je nejaký úchyl? str 240 len tomu presne nechápem

macamac
27. nov 2011

@benkovamartina áno, so mnou viedla aj diskusiu 😝
chcel /a/ nevyprané a používané!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😝 😠
keď som napísala-že sú nenosené....odpísala že ...aha,škoda, tak nič 😕
potom som napísala,že na azete je to kočka nejaká 14-ročná, že či niekto nezneužil jej nick a foto
mi odpísala-že prečo? a že mám byť "tíško"

total úchylácke správanie, fuj

nelinka0401
27. nov 2011

@macamac inak toto fakt nechápem..za iné tu blokujú a toto nie???? 😠 😠

sisaha
27. nov 2011

@macamac ved mu tie tangace predaj...predtym ich napln psími výkalmi, zabal do sáčku a pošli... 😀. Hádam ho to prejde

macamac
27. nov 2011

@nelinka0401 ja som adminovi písala, odpísal, že ďakujem za upozornenie, ale že ľudia sú všelijakí, že to nie je dôvod na blokovanie 😕 tak reku-ok, len som chcela upozorniť na "divné" chovanie tu 😝
@sisaha super nápad 😀 😀 a pošlem ako balík, express, krehké 😀 😀 😀 😉

nelinka0401
27. nov 2011

@macamac ked toto nie je na zablokovanie,tak čo potom??? 😠 ved to je nechutné,takto niekomu vypisovať..tak potom by mali zmeniť kategoriu len na nové..lebo tam fakt dávajú aj použité..a to tiež nechápem ako niekto môže predávať nosené spodné prádlo..to nepatrí ani do bazaru 😒 ale do koša 😲

macamac
27. nov 2011

@nelinka0401 😕 sama neviem, čo potom je na bloknutie
lebo toto je úplne očividné úchyláctvo 😠

martinka17
27. nov 2011

chcem poprosiť o radu. Predala som jednej maminke 3 vecičky,ale pri balení som si všimla, že jedna nie je v tkaom stave, ako som opísala. tak som jej to napísala a ponúkla,že jej vrátim peniaze za všetko, alebo len časť peňazí a ostatné veci pošlem. Po 24 hodinách mi odpísala, že si to premyslí. Medzi tým, mi na jednu z tých vecí napísala iná záujemkyňa. Teraz prešlo ďalších takmer 48 hodín a ja stále neviem, či to tá prvá chce všetko alebo nie a teda neviem odpísať druhej maminke. rada by som to predala, ale takto som v patovej situácii. Mám právo jednoducho poslať späť peniaze a predať to inej maminke, keď tak dlho nereaguje?

benkovamartina
27. nov 2011

@macamac A čo robioa admini???? čo tu taký nick ešte hladáááá??????

akika722
27. nov 2011

@wilagrande chcela som zistiť či piše pravdu,ale už viem že nie 😉
@damiankad isto celu sumu späť ak klamala 🙄
@aduskatt ale nerieš,ja mam tiež dve deti,muža ktory musi pracovať a tiež mame hypoteku a od nikoho tu nič nežobrem a neuražam že su bezcitne a sebecke ak mi nechcu poslať 😖

macamac
27. nov 2011

@martinka17 čav 😉
no 48hodín je dosť na rozmyslenie
asi by som jej napísala, že keďže sa už 2 dni nerozmyslela, mám inú záujemkyňu a do večera ak nedá vedieť, posúvam ďalej
a tak to napíš aj tej druhej-že večer jej dáš vedieť 😉

martinka17
27. nov 2011

@macamac dík macka, ja už som z nej hotová, ma mrzí, že som až pri balení zistila, že to nie je 100%. ALe zase blokuje mi 4 veci ☹ Idem je to napísať 😀

macamac
27. nov 2011

@martinka17 nie je zač 😉
a nebuď hotová 😉 na bazáriku nestojí svet 😉
napíš to tak a daj potom vedieť aj nám,ako dopadneš
podľa mňa, 48hodín na rozmyslenie je dosť, hlavne ak blokuje viac vecí
veď jednáš férovo-aj mne sa pár krát stalo,že pri balení som si čosi všimla-a dá sa riešiť všetko 😉

aduskatt
27. nov 2011

@akika722 ja som len chcela poukazat na to, ze v jej pribehu mi par veci nehra.....

akika722
27. nov 2011

@aduskatt to sa nezda asi viac mamičkam 😉

aduskatt
27. nov 2011

@akika722 ved to🙂

mandragora22
27. nov 2011

@martinka17 ja by som jej veru vratila peniaze (ak uz zaplatila) a predala inej. ja som tak cakala tyzden na odpoved pre jednu zenu, vyhovela som jej, ze jej poslem dobierku, hoci to robim velmi ojedinele a ona tyzden nic. tak som jej za ten tyzden polozila 3x tu istu otazku, ze ci to mam teda poslat, aka je suma a ci suhlasi a po tyzdni mi napisala, kopirujem:
dakujem uz som si zohnala tricka z dlhym rukavom ale riflicky mi mozete poslat
takze dovidenia, skoncila som nadobro s dobierkami, si predstav, ze jej to poslem a vacsinu balicka si ona uz "medzitym" zozenie, tak by mi potom dobierku absolutne neprevzala!!! vrchol drzosti. 😠

heni79
27. nov 2011

@svatkaadamko
@traktor
@ivett1
@nikolka
Dievčatá, ďakujem za rady a za podporu.
Ja som napokon ten sveter v piatok poslala, doporučene. A chcem, aby mi to predávajúca uhradila, myslím poštovné. Na to nereagovala, takže neviem. Uvidím, ako sa zachová. Mala by to dostať v utorok/stredu, podľa vyjadrenia pošty.
Takže čakám a som optimista. Le 😉 bo po tom, čo mi ona napísala, že svetrík je ok, som na chvíľu myslela, že som ja úplný blbec. Vtedy prišla na návštevu moja kamoška, dosť prostoreká a pri pohľade na inkriminovaný svetrík (mala som ho práve vyložený na posteli), sa ma spýtala: "Si zachytila balík s humanitárnou pomocou? 😒 " Tak asi aký bol?
A ešte jedna vec. Tie svetríky boli dva, no od iných predávajúcich. Ten druhý. bol ešte horší. A tá druhá, kleopatra1102, sa ozvala veľmi arogantne, že čo som čakala za 2,80,-€. 😕 😠 😕 NO handru iste nie. Ja osobne predávam svetrík po mojej dcérke. Mala ho na sebe dovedna 5x, vždy do poradne a na návšetveu, skrátka na parádne účely. A 😀 predávam ho 2,50,-. 😕
Kleopatra1102 už inzerát aj zmazala a napísala som jej síce IP a dala negatko, ale neviem. Asi môžem sveter hodiť niekam a zabudnúť na ňu, že existuje. Ale najprv na ňu upozorním okolie.
😠
Ak chcete, skopírujem vám konverzáciu z IP, hoci neviem, či to ide.
Mala som pekný víkend, mimo domu a webu a teraz toto.

svetkaadamko
27. nov 2011

baby prosim vas, ako riesite komunikaciu cez vikend? teda, ked cez tyzden normalne s niekym pisem, ked chce nieco kupit, ale akonahle pride vikend, vela krat sa mi stalo, ze proste mi nikto neodpisuje, ja som to vzdy brala tak, ze ok, je vikend, asi maju program tak cakam do pondelka na reakcie..... alebo proste brat aj tu sobotu a nedelu ako 48 hodin, ked sa niekto neozve? 😒 dufam, ze chapete co chcem, lebo som to asi napisala ako Madar 😀

heni79
27. nov 2011

@svetkaadamko
Ahoj. A na čo čakáš? Na reakciu na tvoju ponuku ako záujemcu o inzerát?
Ja som napr. bola na víkend u mojej mamy, teda 168km od domova a bez netu.
Ak som predávajúca, tak si to sledujem, teda ak mám niečo rozposlané, rozrobené. Ak nie, tiež sa cez víkend neozvem. Víkendy sú pre rodinu. Teda, pokiaľ nemám už rozbehnutý obchod. Vtedy si tých pár minút vždy nájdem. 🙂
Ale ak čakám na reakciu kupujúcej, vtedy ikdy nejdem mimo. Alebo si hľadám kontakty na net. Či zásielka prišla, či sa páčilo a pod..

svetkaadamko
27. nov 2011

@heni79 je to svinstvo, este ked sa niekto chova arogantne ako ta kleopatra, to potom svedci len o jej mizernej inteligencii 😖 pevne verim, ze aspon s tou jednou to nejak poriesis, ale vies co, ja som dost vybusny clovek, strasne sa dokazem za take nieco nahnevat, ale potom po 2 dnoch rozculovania si poviem, ze kaslem na to, nestoji mi to za moje nervy a fakt na to zabudnem, vyrozpravam sa a je pokoj 🙂
ale presne viem, ako sa citis a dobre, ze si prisla nam tu o tom popisat, dame si pozor, takze ti dakujeme 😉