icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

dana1972
25. nov 2011

ahojte dievčata, chcela by som sa opýtať na váš názor či dať alebo nedať negatívne hodnotenie jedna kočka mala záujem o vecičku u mna v bazare napísala že ju berie tak som jej poslala udaje k platbe a viac sa neozvala aj som jej písala že čo teda a ona sa ani neunuvala mi napísať že si to rozmyslela alebo skrátka niečo napísať ....... 😖

benne
25. nov 2011

@dana1972 nie, ja za toto negatká nedávam, ak sa neozýva, do 24hodin ju beriem ako pasé

lulana79
25. nov 2011

@dana1972 ak by som za toto mala dávať negatívne hodnotenia, tak minimálne každý týždeň jedno... toto sa tu deje bežne, ale aj keď je to prejav neslušnosti voči predajcovi, tak to netreba riešiť negatívnym hodnotením... môj názor

zloba_z_pd
25. nov 2011

aj ja som sa neozvala predajcovi lebo som prosto nemohla a zato sa negativne hodnotenie proste nemusi dat, ja by som dala iba v pripade ze ma niekto oklamal

dana1972
25. nov 2011

@benne
@lulana79 ok dakujem vám 🙂)

zuzana17
25. nov 2011

@lulana79 súhlasím

akika722
25. nov 2011

@nelinka0401 už ma vraj všetke nalepky stopnute adminom 😅

zuzu101
25. nov 2011

@traktor
@ivett1 - už som jej napísala, som zvedavá či sa ozve, normálne uvažujem aj nad negatkom.

garzonka
25. nov 2011

@akika722 podla mna je to komercny predaj a to je tu zakazane, tak preto jej to zablokovali

akika722
25. nov 2011

@garzonka ano ano preto to blokli 😉
ale zjavne išlo o biznis..nakupim za 1,50a predam za 3,40 😉

opelastra
25. nov 2011

PODLA MNA PANI JE PODVODNICKA TOTO MY PRAVE DOSLO 🙂
"dobry vecer prajem mam zaujem ale pani zlata poviem vam pravdu nemam peniaze som na tom velmi ale velmi zle boli sme po povodni a v dome sme mali vsetko mokre a veci plesnive vsetko sme museli vyhadzat von do kosa mam tri daticky a som sama a musim ten dom splacat lebo som siho vzala na hypotekarny uver v dome je pliesen ale cosa da robit preto som vas chcela poprosit cibi ste nemohla podarovat mojmu syncekovi do skoly neostava mina osatenie zacosa velmi hanbim ale musim pisat dobrym ludom kto mi co podaruje pre moje deti byvam teras u sestry a ona je natom tiez boh vie ako ale syncek uz nema ani co obliect tak sestra ma vzdy pusti na internet aby som si nieco pozhanala pre svoje deticky bola bisom velmi rada ak biste mi ju mohli darovat ale nemam este ani na postovne preto prosim dobrych ludi o pomoc v nudzi"""

ivett1
25. nov 2011

@dana1972 ahoj, je podobné ako u @zuzu ...ale, ak nereaguje ani na opätovnú výzvu a už ste sa dohodli, že to berie...a potom nič, klasika po dvoch dňoch od poslednej správy zruším rezerváciu a posúvam ďalej...presne ako píše @benne ...len na negatívne hodnotko to nie je, lebo obchod ani neprebehol a keď už píšeme hodnotenie, mali by sme hodnotiť kupujúcu (predávajúcu) až po ukončení obchodu-t.j. od komunikácie, platby, spätnej väzby (info o doručení) a či tovar vôbec zodpovedal popisu...aspoň podľa mňa 😉 ...viem, že také "naťahovanie" dobre podráždi nervy, ale nič sa s tým nedá robiť...(môžu totiž nastať aj objektívne príčiny...choroba?...nemá prístup na pc?...prečo neodpovedá...)...celá komunikácia v bazáriku je v podstate založená na slobodnej voľbe výberu a schopnosti "obchodníčok" dohodnúť sa 🙂 , takže...

akika722
25. nov 2011

@opelastra ano je to podvodnička 😉 nič neposielať

svetkaadamko
25. nov 2011

@monickapd mne raz posielali dolezite papiere z Anglicka a nechapem ako sa ocitli na Mestskom urade v Humennom, normalne boli poslane na moju adresu a ja som ich dostala z Humenneho, ze im to tam prislo a zrejme to patri mne, nechapala som, kedze mali byt dorucene do Levoce, co je dost daleko od Humenneho, doteraz neviem ako sa to mohlo stat.... takze zial vo vacsine pripadov robi chyby posta, tiez sami par krat stalo, ze balik bol cez 2 tyzdne na poste a mne papierik nikto nedal alebo mi dali papierik o par dni neskor s datumom spred tyzdna, normalka :(
@heni79 ja by som ho urcite neposlala, ked nechce dat najprv peniaze, je to urcite spekulacia, proste ho da zasa do bazaru a pocka na dalsiu maminu, ktora ho kupi tak tko ty.... inak ja som raz kupila supravu adidas malemu na anglickom ebay, tiez ze super stav, prislo to uplne spinave, ale pritom vonalo po prani, takze som si domyslela, ze pranim to nezide, poslala som to naspat a ta krava mi napisala, ze to ja som poskodila, lebo to vonia po prani, cize ja som to ospinila a oprala a tak mi poslala len asi 70% z celkovej sumy, ja som penila, pritom ta vec mi prisla rano a hned v ten den som ju poobede poslala naspat.... niekomu proste nevysvetlis
@zuzu101 urcite je to dlho, presne ako pise @traktor, skus este dnes sa jej ozvat a ked nic, zmaz ju
@opelastra toto sme tu riesili asi 50 stran dozadu, ignoruj to 🙂

dana1972
25. nov 2011

@ivett1 máš uplnu pravdu ...🙂 len nič by sa jej nestalo kebyže napíše že si to rozmyslela... myslím , že to je slušnosť

space1
25. nov 2011

ahojte, potrebujem poradiť..kúpila som slnečnú clonu,ktorú uviedla ako emitex, ale prišla mi zn.ivemababy,tvrdí že ju kúpila v emitexe ale ..ešte som sa nerozhodla ,čo urobím..ako to vidíte vy?

monickapd
25. nov 2011

@svetkaadamko ale ja chodim na postu kazdy den a nic tam nie je..

rainee
25. nov 2011

@krajinka ja som mala tiez taku skusenost ze som predala jednej pani vec, dala zlavu, predlzovala rezervaciu a neviem co este, ale ona to nakoniec chcela vratit lebo jej vraj nesedia rozmery (podla mna tam bol uplne iny problem) a dala mi negatko. zaujimave ze dalsim cca 100 mojim kupujucim rozmery sedeli 😉 tovar som odmietla zobrat spät. proste nie vzdy sa da vyhoviet ale nenecham tiez so sebou kyvat ako sa komu zachce.

ivett1
25. nov 2011

@dana1972 veď to, ale niekto je slušnejší a niekto ..."neslušnejší"? 😅 ...či, ako to mám povedať 😀

nataliabendikova
25. nov 2011

@svetkaadamko nevedela som ze ste taka aka ste ja viem zemi neverite ale ved pritte sa pozriet ja vas pozivam a uvidite ako toje

nataliabendikova
25. nov 2011

@dana1972 pozrite sa pani danka jeto naozaj pravda ale su take mamy co ma vedia aj pochopit ale su take ked vidia romka tak toje klamarka nie ale aj mi sme ludia pote sa pozriet a uvidite

nataliabendikova
25. nov 2011

@akika722 ste zla a bez citna ale to nic ja som romka toje ten problem vsak?

nataliabendikova
25. nov 2011

@opelastra ste velmi krute ☹ ☹

zuzana_m
25. nov 2011

Ja sa nejdem nikoho zastávať,ale tiež by ma zaujímalo, odkial dámy beriete takú 100% istotu že táto pani je podvodníčka? Nič v zlom,len toto ma zaujíma. Poznáte ju osobne? Boli ste sa niektorá presvedčiť,že nepíše pravdu o tom ako býva a že jej deti nemajú čo nosiť? Alebo podla čoho ste usudili že klame? Ďakujem

trnka77
25. nov 2011

@zuzana_m prečitajte si naozaj strany dozadu,čo všetko o nej baby zistili

monulicka
25. nov 2011

@dana1972 to ja by som zase hodnotenie dala, podla mna sa nehodnoti len obchod ale celkovo skusenost s predavajucou/ kupujucou, je to akasi o jej vizitka. Mne sa tiez toto stalo, navyse sa ozval dalsi zaujemca (nastastie bol ochotny cakat) a pani sa neozvala ani po opakovanych vyzvach..a hodnotko som dala ako informaciu pre ostatne kupujuce/ predavajuce ze to neni uplne koser. Pre mna osobne je takato info v podobe hodnotenia osozna, ja si totiz vudy najprv citam hodnotenia a aj na ich zaklade sa rozhodujem ci do toho idem alebo nie..

maria30
25. nov 2011

@zuzana_m presne ako písala @trnka77.. niekoľko strán dozadu sa o nej dosť popísalo.. boli aj uvedené linky na azete a facebooku, kde mala videá - ktoré nezodpovedali sociálne slabej rodine a profil, ktorý mala komplet vymyslený... jedna kočka písala na obecný úrad, kde sa pýta na udávanú pani, či je naozaj v takej situácii.. ak to tak bude, tak sme sa dohodli, že viaceré z nás jej pomôžeme.. tak asi tak..
@nataliabendikova pani, ja som Vám už písala.. neohradzujte sa a neurážajte zato, že ste rómka.. tu vôbec o to nejde.. ale tu ide o Vaše klamstvá.. ak budeme mať správu, že ste naozaj v takej situácii, tak Vám veci pošleme.. teda ja určite..

akika722
25. nov 2011

@nataliabendikova akože o čom je reč???????????? 🙄

piacere
25. nov 2011

@akika722 😀 😉 pohoda, klídek

akika722
25. nov 2011

@nataliabendikova no daj adresu na ktoru to chceš,manžel pracuje v Michalovciach,pozna tam každu uličku donesie ti to osobne..hm? 😉 maš odvahu?alebo sa bojiš že ťa niekto odhali a že tie handy pytaš-a priom dostavaš viac eur ako baby čo tu predavaju tie šaty a pritom si to musia kupiť?