Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@svetkaadamko
Ja som tiež typ, že o tom potrebujem pokecať, inak vybuchnem. Asi si nečítala pár strán dozadu, ani sa nečudujem 😅 , ale som písala, že mm je už z mojich vykecávaní sa o kauze dvoch svetríkov pekne na nervy. Tak mu ani nemôžem povedať, ako zareagovala tá druhá. Tá kleopatra1102. Lebo by ma už asi hnal, že sa zbytočne stresujem. Ja iba nerozumiem tomu, že má X dobrých hodnotení? To jej ich dávajú kamošky, ktoré od nej nikdy nekúpili? @traktor Ty budeš vediať, je také niečo možné? Že poprosí baby napr. v súkromnej skupine, alebo kamarátky, ktoré pozná "reálne", aby jej dali pozitívne hodnotenia? Ja som si myslela, že je možné dať hodnotenie iba tomu, s kým uzatváraš obchod. Ako to je? Viem, nie si admin, ale vieš veľa. 🙂 🙂 🙂
@svetkaadamko
Ja ako predávajúca víkend beriem dosť benevolentne. Ako víkend. 🙂
Napíš zajtra, ak sa neozve, či má ešte záujem.
@heni79 hej hej toto som citala, no ja mojmu ani nerozpravam take veci lebo on by len tak na mna pozrel, ze na co mu to vobec rozpravam 😀 ja poviem sestre, ta popocuva, suhlasi so mnou a je to 😀 😀
@heni79 akoze nemam teraz s nikym problem, nemam ani nic v bazare, lebo nemam fotak a nemam ako pofotit veci co mi tu zaberaju miesto hehe ..... ja len tak sa pytam, mi to napadlo 😀
@svetkaadamko
Jáj, sa vopred pripravuješ. Ale veď dobre, sa hovorí čosi, že očakávaj najhoršie a dúfaj v najlepšie. Či som to skomolila? 😕 😅 😀
Máš skrátka "suchý tréning". Ten termín zaviedol kedysi jeden môj známy na VŠ. Ako odpoveď na otázku, prečo kupuje každý týždeň kondómy, keď nemá babu. Po detailoch som nikdy nepátrala. radšej. 😀 😀 😀
@heni79 vsetko je mozne..ale..skôr sa priklanam k tomu, ze niektore baby nedaju to zle hodnotenie, ..ak aj bol problem, radsej sa dohodnu ..ty mi vratis peniaze, ja ti stiahnem hodnotenie..zial, je to tak..a ta baba potom skusa..predam nieco co mi doma stoji?..no bud sa mi to vrati..ale nic sa mi nestane, ved som jej vratila peniaze..alebo baba jednoducho nema na natahovacky nervy a vec si ponecha, bez reakcie..bez hodnotenia..a ja hura, urobila som obchod..môzem skusat zas..toto je realita..zial..preto treba davat hodnotenie stale..ak obchod neprebehol ok, peniaze sa mi vratili..tak predsa nenapisem, ze super, predavajucu odporucam...ale napisem tam, ze peniaze vratila, ale...
mile damy pote sa pozriet sem ku mne budete vytany mi romovia mame guraz a mame cit pote a uvidite ci klamem uz mi to ide na nervy kazdy omna pise blbosti ale ja to ignorujem a prajem vam aby ste aj vi pocitili ked vam niekto milovany je naozaj chori pote sem a sa pozrite a ked mate aspon trocha rozumu tak ma pochopite vi asi nemate srdcia a dakujem tim comi nieco poslali pote a uvidite ano chlapceka mam ktori prekonal slabsiu mozgovu obrnu a verte je to tazke a kto namna nadava boh hore..... 🤐
@nataliabendikova ja nechcem byt zla, nebudem ani sudit..ale..sama si za to môzte , ze ludia neveria..stale ine meno, stale inak pisete..a dalsia vec..toto sa tu nesmie na tejto stranke..kludne si tu pozrite bazar, najdite si co kto daruje a napiste si o to..môzte sa zapojit do rôznych tem, môzte tu napisat, ked nieco riesite ohladom materstva..vzdy Vam bude poradene..ale nie pisat ludom do IP o veci..toto tu nepatri..
@nataliabendikova bohuzial, vase pribehy su stale ine a maju trhliny v logike, mozno preto je to tak.........skor sa asi ceni priamost a uprimnost ako rozpravky
@aduskatt presne tak to myslim aj ja 🙂 ale ja som sa pytala len cisto hypoteticky, ze ako riesite vy taku situaciu 🙂
@svetkaadamko nenapisem, ze 48 hodin, ale do ktoreho dna.trebars do pondelka vecera🙂
Majka Patajova, Zástranie 74, Žilina 010 03 - davam do pozornosti tuto damu, ktora mala zaujem o jeden svetrik a surne ho potrebovala do pondelka ale samozrejme bez platenia 😉 myslela si ze jej ho poslem len tak 😠 😠 😠 ked som jej napisala o uhrade tak od vtedy ani chyru ani slychu po tejto zenskej.....
@beruska.zuzanka ake sorry, ved super, ze si sa zamiesala, je to tu pre nas vsetke 😉 a napisala si to uplne vystizne
@aduskatt no uz netreba len maturitu, ale Bc. vzdelanie takze neviem neviem 🙂 🙂
neviem či je naozaj taka chudobna alebo si všetko vymyšla ... chcela som jej pomôct no najprv som si chcela pozrieť niečo o nej .. ale ked som našla toto tak asi jej nič nepošlem ... neustavne mi posiela spravy na rôzne inzeraty ... ale stali si niečo ine vymysli ...raz byva u kamaratky , raz u rodičov , raz ju nechal manžel , inokedy jej vyhorelel dom , najnovšie ju ževraj zaplavilo .... tu su len ukažky z toho čo mi posiela :
dobry den prajem nemate nahodou cobi ste mohli darovat velmi chudobnej rodinke? som sama s troma detmi vo veku dcerka ma 5 syncek ma4a najstarsi ma syncek tiez 7rockov nemozem si nic dovolit lebo ma manzel nechal a byvam u rodicov ale nemaju ani oni na oblecenie iba ak jest mi daju detickam a bola bi som velmi ale velmi rada keby ste mi nieco mohli darovat nemam este ani na postovne zijem velmi biedne prosim vas velmi pekne ak bi ste mali aj nieco na mna vopred dakujem moje cislo je S
mam velmi velku zaujem som sama s troma detmi ale povodne mi znicili dom tak ze nemam kde byvat byvala som znima u rodicov ale teras byvam u kamaratky a nemam este ani na postovne vsetky peniaze davam na opravenie domu ale nestoji to zanic vsetko mam v dome mokre nemame uz ani co obliect velmi vas prosim nemozete mi neake tricko darovat velmi biste mi pomohli vopred dakujem
... tak už neviem komu mam veriť a komu nemam veriť ...
@majkikaxxx vyzerá to dosť pochybne, už som mala aj ja niečo podobné 😒 Možno je to aj pravda, neriešim. Ale ja si myslím, že práve tí, ktorí to najviac potrebujú, tak tí sú ticho a nie takto drankajú od ľudí veci.
Baby čo mám robiť zaplatila som poštovné 2 € a dnes mi prišla zásielka obyčajne za 60 centov. Ten rozdiel je aj dosť však pre mňa ako matku na RP. Písala som predávajúcej tak som zvedavá na odpoveď. Myslite že mám žiadať naspäť rozdiel?
@nataliabendikova tak tu už prestante drankať od ludi veci,je viac takych ktorý nemajú aj by sa im zišlo ale maju hrdosť a takto by ozaj nežobrali,ved ak máte nejaké vecičky z čoho už vyrástli vaše detičky,môžete ich ponuknuť na predaj,my tiež nemame toho veľa ale nežobronime,ja som na rodičovskom prispevku, môj priateľ robi na stavbe no zachvilku mu sezona konči,bude robiť asi do 18 decembra vtedy maju ukončenie a znovu začne robiť asi v aprily takže nejaky ten mesiac zostane bez prace ☹ no určite tu nebudem každemu druhemu vypisovať a žobroniť veci 🙂
@adra22
urcite ziadajte rozdiel vratit naspat. a preco ste zaplatili take vysoke postovne? ved to je hrozne vela.
@adra22 ja uz som pytala spat aj 70 centov, nieze 1,40 € - to bez debaty ziadaj spat.

@heni79 myslela som skor situaciu, ked predavam, a niekto ma o nieco odo mna zaujem, ale ten vikend tam ostane taky hluchy, malokto vtedy odpise..... ked kupujem, beriem to v pohode 🙂