Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nataliabendikova ano, aj fotky zo septembra 2011 sme videli. Nie su az take stare. A na tvoju poznamku, ze nemusis pisat pravdivo...mas pravdu, nemusis, ale potom, ked niekto zisti pravdu, tak sa necuduj, ze ti nikto neveri. A na tvojom mieste sem uz neprispievam. iba sa coraz viac strapňuješ..
@adra22
v dnesnej dobe musite o vsetkom premyslat a na vsetko mysliet, lebo sa strasne klame. a aj ked chcete nieco kupit, tak so skuste najst aj na inych bazarikoch, na mmb, alebo bb, lebo moze sa stat, ze to najdete lacnejsie a aj v lepsom stave. volakedy tu vzdy boli najlepsie ceny, ale uz to neplati. niektore tu hrozne chcu zarobit a su tu veci drahsie, ako "v obchode".
@adra22 určite žiadaj rozdiel ... na tejto stranke si môžeš pozrieť cenníky posty : http://cennik.posta.sk/# , to je už dost ... ja aj ked 0,2 cenotov je to lacnejšie tak posielam naspät kupujucemu ... a v dnešnej dobe sa zýde každý cent..... 😉
@adra22 mna len stale prekvapuje, ze ti tie peniazky predavajuca neposlala automaticky...
na jednu stranu rozumiem tomuk, ze si niekto vypyta vopred postovne viac (aj mne sa stalo, ze som zle odhadla vahu, rozmery ci skladnost a postovne bolo ovela vyssie.... no nepytala som si doplatit od mamicky)...
ale tiez sa mi stalo, ze som akosi zle vypocitala na tej stranke slov. posty a pytala si viac a hned ako som balicke poslala, tak som kupujucej pisala, ze realne postovne bolo mensie a ze jej rozdiel posielam naspat...
Rad by som tu vstupil (hoci to nepatri do tejto temy, ale tu sa to zacalo). Ide o trochu napatu komunikaciu okolo uzivatelky @nataliabendikova .
Aby nedoslo k predcasnym zaverom, oslovil som tuto uzivatelku, aby mi situaciu vysvetlila. Po tom ako som zhodnotil celu situaciu mi to pride, ze tu niekoho hodnotite predcasne. To v akej situacie je @nataliabendikova nie je jasne, ani na zaklade dokazov, ktoru tu vkladate (facebook, video...). Tato matka mi napisala, ze je ochotna, pozvat niekoho z vas na navstevu, aby videl ako to v nich vyzera a objasnila svoju situaciu na zaklade, ktorej ziada o pomoc.
Ak mate moznost a ochotu zvazte toto pozvanie. Mozno sa ukazu ine okolnosti. Ak takato ochota nie je, prosim vzdajte sa dalsich hodnoteni.
Dakujem, Martin
bože ja som taka truba,ach jaj,pozor na poštovu banku,stale zavadza nejake movinky,išla som robiť prevod cez ib a už som to mala všetko nahodene a hore mi stale ukazovalo,že poštova banka zmenila sadzobnik,pokial nechate datum splatnosti,v ten den v ktory peniaze posielate,čiže na protiučet pridu v ten isty deň,teraz som išla pozerať inú platbu a skoro ma vykotilo ked som pozrela a banka mi za to strhla 2 eura a doteraz mi strhala 9centov,no čo im už hrabe 😠 😠 😠 ,no ešte dobre že som robila len jeden prevod že ich nebolo viac 😠 😠 😠
@martinjasen ja mam k tomu len jednu otazku..nepozeram teraz konkretne na nu ,..pytam sa vseobecne..je mozne pisat takto pod inzeraty, pisat do fora, pisat do IP a takto ziadat o poslanie veci, vyberat si? ja som jej pisala, nesudim ju..ani ine..ale pokial viem, toto sa nesmie, môze sa pozriet do bazariku, najst si *darujem*, co sa jej paci a pozdava tak si o to môze napisat..je to tak?môze sa to alebo nie?lebo uz tu bolo viacej takychto mamiciek , co ziadali o pomoc a boli mazane..tak ma zaujima ako to je, ci ja len nemam zlu informaciu..dakujem..a kludne potom zmazte tuto moju otazku..len chcem vediet ako to je.. 😉
@bzuco sekcia nie je, ale inzerát darujem sa zadať dá, v bazári je vyhľadávač, zadá sa tam slovo "darujem" a vyhľadá Ti takéto inzeráty
@bzuco dokonca, ak si dáš najskôr kolónku z môjho okolia a potom dáš darujem, vieš si nájsť inzerentov poblízku, vyhnúť sa poštovnému...
@beruska.zuzanka
a mne ešte pred časom boli takéto inzeráty blokované, lebo že darovať sa nedá 😝
@traktor NIe, nema sa ziadat o dary. Svojim prispevkom som chcel reagovat na hodnotenie tejto osoby. To, ze ona sama urobila nieco, co nie je podla pravidiel je ina vec a to si s nou vyriesim.
@bzuco ako to, že sa nedá??? a mala si ich inak v poriadku?? veď darovať sa dá, nedá sa zadať inzerát "kúpim"
ale závisí, či si nemala pri tom darovaní nejaké podmienky...
@martinjasen dakujem za odpoved 😉 ..a verim, ze uz sa tu budeme vsetky venovat len teme 😉
@nikolca no tak to si sa riadne sekla, ale este ze si si to skoro vsimla, nie az po dlhom case
@martinjasen keby pani neklamala, nepisala kazdemu nieco ine, mohlo to dopadnut uplne inak, nikto by na nu nic nepovedal, ale ked si niekto dovoli takto drzo klamat, tak to je podla mna hlavny dovod, preco nas vsetky tak vytocila, viac uz nemam k nej co dodat
@majkikaxxx toto je fakt svinstvo, ja uz nemam ani chut sa o nej a hlavne s nou bavit ☹ ☹
@adra22 tak toto je sila, keby si zaratala balne nejakych 20 centov tak nepoviem, ale rozdiel 1.40? ved to nie je koruna, urcite ziadaj naspat, som zvedava co napise 😒
@bzuco to zial svedci o tom, ze tu na kazdeho plati ine meritko a nech mi nikto nepovie, ze to nie je pravda ☹
@bzuco aha, no tak asi ani to tam nemôže byť, ja v inzerátoch darujem nemám žiadne podmienky, podmienky mám upravené v "podmienky predaja" ... 😉
@adra22 ahoj, mne jedna mamicka tiez nauctovala o 80 centov vyssie postovne, ako bolo na balicku, tak som jej pisala, ze ci ten papier tolko vela stal (nebola to ani poriadna obalka, len taky zbytok papiera) a ona, ze musela ist busom na postu, bo v dedine nemaju, takze si zauctovala aj listok na autobus.....Dost ma to prekvapilo, ale nechala som to uz potom tak
@svetkaadamko no veru ešte že som si to prečitala lebo prevody som robila štyri,a len pri tom jednom som dala dnešny datum a banka mi naučtovala 2 eura -zrychleny prevod podany elektronicky,vždy som nechavala ten isty datum ktory som aj posielala a banka strhavala mi za to 9 centov ale nikdy v ten den neprišli ktory som mala ako den splatnosti pokial som to posielala do inej banky ako mám ja a teraz po novom by to malo v ten den nabehnuť aj ked to bude do inej banky,
@majkikaxxx vcera bol manzel tazko chory a nedavno ich vraj vytoplo.akurat, ze v ich dedine povoden nebola🙂
baby neozvala sa vam domina17?????Je to maminka,ktora chce nieco aby som jej darovala a napadne mi to niekoho pripimina ☹

@nice202
@traktor
@nikolca
@stanislavao
@gabika7706 ďakujem ano už som pýtala naspäť som zvedavá čo odpíše.
@stanislavao Ja ani neviem moja chyba mala som si pozrieť cenník na SP proste mala som blbý deň, robila som to v rýchlosti tak som si to nejak neuvedomila ale to ma samozrejme neospravedlňuje. Doteraz sa mi nestalo že by som zaplatila iné poštovné ako mi poslali tak ma ani nenapadlo sa nad tým zamýšlať.