icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
29. nov 2011

@demografka to sa pytas vazne?..toto mas riesit..niekto ta oklamal a ma tvoje peniaze..urcite negatko, ..a ziadat spät peniaze + spätne postovne..uz cloveka az stve, kolke skusaju, ci sa niekto ozve alebo nie..hlavne len nech sa zbavia haraburdia co maju doma.. 😖

heni79
29. nov 2011

@demografka Ako píšu baby, vrátiť tovar a žiadať späť peniaze.
Ja som tak tiež urobila, jedno ešte stále doriešené nemám, druhá predávajúca mi na oplátku šupla negatko, to som tu dnes riešila, ale admin videl aj na základe našej komunikácie, ktorú som mu preposlala, že som v práve a ona mi ho dala ako trucpodnik, že ja som jej dala negatívne hodnotenie. Čo inak podľa základných pravidiel bazára nesmie.
Ja vážne nechápem tie "argumenty" a teraz z oboch strán, že to stálo IBA 2,80 - 2,90 a pod.. Mám pocit, že v tých eurách akoby sme zabúdali počítať. Veď v prepočte na koruny je to 84 - 87 Skk, čo pri našich "príjmoch" (napr. rodičák 190,-€ mesačne) nie sú drobné!
A ide o princíp. Ak niekto aj ponúka vec aj za 0,50,-€, nesmie klamať. Ak klame, nie je dôveryhodný a zaslúži si negatívne hodnotenie. Lebo ním upozorňuješ aj ostatné mamičky, že tam čosi nie je v poriadku.

demografka
29. nov 2011

dakujem baby, mate uplnu pravdu... ta sukna je pekna, tam mi pre dusevny pokoj staci to negativne hodnotenie, ale tie nohavice ma dostali... teraz mi predavajuca odpisala, ze ona sa na vnutornu latku nikdy nepozerala, ze mozu byt osuchane, ale nie derave, ze nie su spinave od noesia vnutri ale od prania - toto nechapem, to by bola cela ruzovala latka, cela podsivka sfarbena... a najlepsie na koniec - vraj stali 50€ a ze od nextu je 7€ dobra cena... ma fakt rozpuci z takej znacky... idem jej teda napisat, ze ich nechcem, lebo fakt maju dier na bavlnenej podsivke ako maku... vdaka za radu

heni79
29. nov 2011

@demografka
Otoč ich naruby, nafoť a pošli jej to. A fotky si ulož, najlepšie aj s dátumom.
A nezabudni zverejniť aj nick tej úžasnej predávajúcej, aby sme vedeli aj ostatné.
Držím palce, aby reklamácia prebehla úspešne.
A negatko jej daj každopádne.

demografka
29. nov 2011

tak kocky takto vyzeraju nohavice bez poskodenia ako pise... je to karolinocka1 a fotky jej idem poslat, bude sa divit...

demografka
29. nov 2011

ako jej v sprave poslem fotky? nejako neviem... poradte

janka196
29. nov 2011

@demografka preboha. ja take veci vyhadzujem 😠

demografka
29. nov 2011

@janka196 presne to som jej napisala, ze ja by som take bud vyhodila alebo maximalne dala kamoske pre dceru ak by nemali na nove... cakam co mi odpise, som zvedava...

janka196
29. nov 2011

@demografka presne, dufam ze to vyriesis, lebo toto sa fakt nerobi. a ta cena 7 eur ty kokos. akoze to je next ta teraz moze byt aj derave a spinave ale je to next. ta ti poviem radsej neposkodene z cinaku ako potrhane nextky 😠

demografka
29. nov 2011

a ako ju baby donutim vratit mi peniaze? ja osobne si na znacky nepotrpim, chcem dobre veci, nie znackove... co jej vyvesim vysacku dovonku aby kazdy videl??? niektori zmyslaju fakt cudne...

nonika
29. nov 2011

@demografka v sprave nevies poslat fotky

heni79
29. nov 2011

@demografka
Počuj, to nie sú zanedbateľné veci. Veď to sú diery ako svet.
Neviem, či ju nejako donútiš, aby ti vrátila peniaze. Lebo som si schválne prešla jej hodnotenia, má 2 negatívne, ostatné pozitívne. Negatko má zo.14.10. a z 12.7. A Práve tá baba z 12.7. píše, myslím, že pre teba zlú správu, že predávajúca karolinocka1 na jej protesty o tovare ukončila "dikusiu" zmazaním inzerátu.
Čiže daj negatko, napíš jej, ak zmazala inzerát, tak IP a upozorni ju na to, že si fotky i ju zverejnila tu. Možno sa bude hanbiť a zachová sa raz čestne.

piacere
29. nov 2011

@demografka určite žiadaj späť peniaze, kontaktuj admina... väčšina (ak dáš do kópie správy admina) sa zľakne a koná... Toto sú nohavice na utieranie prachu, nie na nosenie... aj keby stáli 100 evri, momentálne vyzerajú na 0,50 centov... Som zvedavá, či by sa jej páčilo, keby toto kúpila za sedem eur...
Ak si preletíš jej hodnotenia, zistíš, že nie si jediná, ktorá nebola jej tovarom nadšená.... teta asi skúša, kto má akú mieru.... Lebo úprimne... ja osobne napr. keď niečo kúpim cez bazár, tak tiež čakám horšie ako je foto.. predsa len sú to nosené veci, takže pre niekoho by možno ani toto nebol problém a bol by spokojný... pre mňa teda nie...

fukylove
29. nov 2011

@demografka popripade hod niektoreho z adminov do kopie, ked budes pisat IP... keby bol nejaky problem, aby aj oni vedeli... potom sa jednoduchsie riesia spory..

demografka
29. nov 2011

tak presne ako pisete, napisala mi: "Bohuzial neprimam naspat veci.nie som zasielkovy obchodu.
Mozno niekto iny by bol spokojna kazdy mame na to iny nazor."
chcem vidiet tu zenu, co by s tymto bola spokojna...
idem jej odpovedat a dam do kopie admina ako radite... a poviem aj to, ze tu som dala fotku, nech si to pozrie ona aj admin... ja jej dam zasielkovy obchod...

janka196
29. nov 2011

@demografka drzim palce aby sa ti podarilo to vyriesit. lebo fakt skoda peniazkov.

demografka
29. nov 2011

tak som jej odpovedala, poslala link na tuto temu aj so stranou kde je foto, plus dala som do prijemcov aj oboch adminov... ja nie som charita na prijem potrhanych veci... za 7 eur kupim aj u nas pekne gate a budu fakt zateplene, lebo toto je tenka latka podsita bavlnou, teda podsite, nie zateplene... ale to uz je detail...

heni79
29. nov 2011

Dievčatá, tak aby sme neboli iba negatívne. ja som dnes natrafila na úžasnú predávajúcu. Som pôvodne nemala po tých zlých skúenostiach ani chuť niečo ďalšie kupovať, ale predsa som sa odhodlala. A stretla som sa s takým úžasným prístupom, ako už dávno nie. Opäť to do mňa vlialo dôveru, že sú tu aj seriózne mamičky. A verím, že je ich väčšina. @catherine4 Aj verejne ďakujem za úžasný prístup. 🙂

karolinocka1
29. nov 2011

Bohuzial haldate len same negativa pred tyzdnom Vam nevadili ze su podsite len latkou pisala som to teraz Vam to vadi diery vo vnutry som nevidela a neviem preco neodfotite ake su nohavice s vonku pekne bez poskodenia.
Je mi to jedno ze ste to poslali adminovi je to slovo proti slovu.ak budet taka zlata pridajte fotky ako vypadaju nohavice tak ako sa nosia a nie tak ako sa nenosia.
Este raz sa ospravedlnujem za diery ktore su vo vnuty a ktore vobec nevidno ale bohuzial dnu som sa nepozerala.Neperiem veci zvnutornej strany.

karolinocka1
29. nov 2011

Tak predsa sa mi podarilo stiahnut fotky ktore su take strasne ako tvrdi pani demografka tieto fotky boli aktulalne fotene par dni pre predajom este som ich aj pani oprala nemyslim si ze su na handru a vyzeraju dobre.A nebudem sa viac k tejto teme vyjadrovat este som nevidela inzerat kde by boli veci s opacnej strany fotene aby sa ludia presvedcili ci su tam diery a ak takuto podmienku niekto ma vyziada si to.V yste si to nevyziadala a tak sa stalo co sa stalo mouno keby som ich prevratila zistila by som ze su tam diery.Kludne sa moze pozriet aj 100 adminov.Teraz aspon to neni ze som taka strasna predavajuca ako ste mi tu napisali.
Pekny vecer vsetkym nespokojnym maminam

mateson
29. nov 2011

@karolinocka1 to hádam nemyslíte vážne, čo ste teraz povedala 😕 Vy by ste dali dietatu takéto nohavice? Ked to raz predávate a beriete za to peniaze tak musíte pozriet aj do vnutra.

heni79
29. nov 2011

@karolinocka1
Ja som sa nechcela zapájať,ale musím. Tie vaše fotky sú neostré, to po prvé. A po druhé, je úplne jedno, z ktorej strany diery sú. Ak existujú, ste povinná ich priznať pri predaji, iank je to číre klamstvo. A neverím, že ste si také diery nevšimli. Úbohá @demografka zrejme prišla o 7,-€ Ak si tak stojíte za tým, že iná mamina by to kúpila a bola by spokojná, tak prečo nekonáte čestne a nohavice nevezmete späť a peniaze nevrátite?

mateson
29. nov 2011

Mne dnes prišla bunda / nie z MK ale z babybazaru/ a tak som naštvaná 😠 😠 Super stav. Špinavá, zip na kapucni pokazený, odtrhnuté putko. Momentálne sa suší / šlo to pekne vyprat/ , kapucnu prišijem na pevno Nemám náladu sa ani hádat s predávajucou, tak som znechutená.

karolinocka1
29. nov 2011
annie13
29. nov 2011

@karolinocka1 mozte sa hanbit a tieto gate v zivote nestali 50 euri za to dam krk

traktor
29. nov 2011

@karolinocka1 trosku blba obhajoba..nech sa na mna nikto nehneva..ale ak sa stala chyba a nohavice ste si neskontrolovala aj vo vnutri..a tu je jasne nafoteny dôkaz , ze chybne su..tak by som ocakavala, ze zareagujete ospravedlnenim, ved stava sa a tovar zoberiete spät...sme ludia, chyba sa môze stat...ale takto?..vy by ste bola spokojna s takym niecim?..no ja isto nie..a poviem vam, stalo sa mi to..kupovala som nextove opickove nohavky, tiez takto podsite..pani tiez neuviedla , ze su zvnutra ale aj po spodkoch derave..ale ked som jej napisala, hned sa mi ospravedlnila, nepotrebovala ani dôkaz- fotky a peniazky mi vratila..tak sa aj ocakava, ze sa normalny predavajuci zachova..a tvrdit, ze je to tvrdenie proti tvrdeniu..no..nie je to tak, kedze nohavice su poskodene, pani patria peniazky + spätne postovne..a tymto ste si urobila len negativnu reklamu..nic viac..

mateson
29. nov 2011

@mateson ale zase minulý týžden prišli boty z MK a super. Boli presne také ako na fotke.

karolinocka1
29. nov 2011

Tak hadam su teraz tie fotky v dobrom stave.myslim to vazne ze som sa nepozrela od spodu asi nie som dokonala ako vy ostatne a nic podobne sa Vam nikdy nestalo.
Mozem teraz aj ja tvrdit ze si to pani spravila uz minuly tyzden lebo balik uz dostala uz minuly tyzden a pise aj teraz, ale nechcem zachadzat do pretahovaciek nema to zmysel.
Proste nie som si vedoma chyby a peniaze nevratim.

annie13
29. nov 2011

@admini tu by uz bolo na uvahe blokovat pani predavajucu kedze to nieje prvykrat o com svedcia aj jej hodnotenia

aduskatt
29. nov 2011

@karolinocka1 neznalost neospravedlnuje.........proste tie diery tam su, vy ste zavadzali pri opise tovaru.....