Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby nieco som uz precitala, takze odporucate skorej posielat tovar po pripisani penazi na ucet, nez na dobierku ? 😉 dik
@silvia1983 urcite ked na dobierku tak len registrovanym ktory maju hodnotenia ze nejaku uz prevzali mne sa vratili 4-5 dobierok
dokonca aj pri darovani mala uhradit len postovne 3 eura a prislo mi to spat takze nikdy viac
@silvia1983 jednoznacne platba vopred, ja som poslala dobierku mamine so samymi pozitivnymi hodnoteniami a trvalo to dllllllho, kym ju prebrala, vobec nekomunikovala, proste otras
@annie13 to fakt "potesi" , clovek chce pomoct a sam sa odrbka 😠
@domina17 neviem, kde je pravda a ani ma to v podstate nezaujima, len co sa klamania tyka - v profile mate Kosice-okolie, ale Malcice su niekde pri Michalovciach alebo Trebisove...Dost tazko sa veri ludom, kt. aj taketo zakladne info o sebe maju uvedene nepravdivo.
Mňa to dnes tiež pobavilo pri jednom mojom inzeráte od domina17 - pani poslite mi to prosim zadarmo bola som zaplavena a nieje ma vystat na oblecenie pre moju dcerku manzela nemam tak som na to sama prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo zmilujte sa.
paniviete co ja som neklamala a piste si co chcete ja viem aka som a kto nechce nech mi neveri ale boh vie aka som
no takze dnes som tej predavajucej napisala negatko,za tu dobierku co mi mala skoro pred mesiacom poslat☹na mk chodi,nic ma aktivny,neodpoveda na xxx sprav odomna,tak uz som vytocena a ak uz aj ta dobierka pride tak ju nepreberam!!taketo jednanie 😠 😠 😠 fuj aspon buuu mohla povedat...no nic idem zhanat malemu veci inde 😖
Ahoj holky, tak se veřejně omluvuju @petula85 balíček přišel dnes (údajně po týdnu, ale maminka ho podávala až ve čtvrtek a ne jak mi psala v pondělí), každopádně dnes dorazil, v pořádku a všechny věci voňavučké, takže ještě jednou se Petře touto cestou omlouvám a jdu psát kladné hodnocení...
@gabika7706 malčice tu boli už preberane niekolko stran dozadu...je to jedna ulica, ktora zaplavena nebola a zrejme je to jedna komunita, kde sa jednej podarilo vyzobrat veci, tak skusaju dalsie...odporucam: nereagovat
hmm, kedy ze to boli tie zaplavy v malciciach? v juni 2010, pred 1,5 rokom.
okrem toho po internete je uz tolko zobrajucich ludi z tejto dediny, ze aj keby im tam niekto v zatmeni mysle este nieco poslal, cela dedina uz hadam musi plavat v handrach 😝 🙄 sa cudujem, ze niekto vobec este reaguje na takto preflaknute meno...
mimochodom, uz pred rokom mi starosta tejto dediny potvrdil, ze vsetci,co su na pomoc odkazani, pomoc dostavaju a po materialnej stranke maju vsetko, co potrebuju.
@dripik
Ahojky!
Chapu Tvoji radost, ze balicek konecne prisel, ale to neznamena, ze by se melo "zapomenout" na neuprimne spravanie daneho "obchodnika". Vzdyt je evidentni, ze Te klamala. Vzpominas, byla jsem u toho s Tebou a psala ji do Bazaru i ja, aby si uvedomomila sve chovani.
Domnivam se, ze by nemelo byt zapomenuto na toto nefer chovani, zvlast kdyz je zdokumentovatelne...a i nadale v neuprimnosti pokracuje...
podle meho zvazeni si KLADNE ohodnoceni urcite nezaslouzi. I kdyz chapu, ze jsi v euforii radosti, ale nemela bys zapomenout na lez a klamani..a to by nemelo mit ve vysledku "kladne ohodnoceni". Tim totiz nastava to, ze jeden druhou "klamete"...tim, ze vydavate pozititvni ohodnoceni "zadarmo"..pokud dana osoba ma tento neuprimny zpusob jako zvyk, bude mit problem opet dalsi maminka, ktera bude duverovat prave Tvemu "kladnemu ohodnoceni".Naopak by mela byt ohodnocena za sve klamani SPRAVNE a tudiz dokazat ostatnim, ze slo o "vyjimku" a ona si zaslouzi byt kladne ohodnocena..
jednoduse nesouhlasim, i kdyz jak uz jsem napsala, chapu Tvou radost...
p.s. Vzpomen si, kdyz jsme to tu spolecne resily...jak Ti bylo..😉
@dripik
@irriss tiež by som kladné hodnotenie nedala... prečo? Veď ťa jasne ťahala za nos... prečo ti tvrdila, že poslala v pondelok, keď v skutočnosti ho poslala až vo štvrtok? Ak by sa to stalo mne, tak by mohla byť rada, že nedostane negatívne hodnotenie...
Mňa tak zavádzala mamička,ktorá mala x-pozitívnych hodnotení, ani jedno negatívne.... Tvárila sa, že jej nešiel net, pritom peniaze poslala až po mojich správach typu "ďakujem" za obchod, tovar posielam ďalej, nakoľko sa neozývate, peniaze nedošli.... Na to mi zázračne peniaze nabehli.... obchod prebehol, ale o hodnotení z mojej strany môže akurát snívať.... Ešte si dám pozor na jej nick a viac jej nič nepredám.... sto rokov zo života ma ten obchod stál...
je super, ze balicek dosiel..ale tiez by som nedala dobre hodnotenie..preco?ze si splnila svoju povinnost?mozno aj na zaklade toho co tu citala / nechcem jej krivdit, ale zavadzala, ked pisala, ze poslala v pondelok a balicek bol odoslany vo stvrtok..mohlo jej do toho nieco prist, ale mala ti to napisat, ..takze tu nema za co dostat dobre hodnotenie..tu mi zas chyba ten neutral..
@piacere
identicka situace, zapletla jsem se do tohoto "pripadu" uplnou nahodou, neprodavam a nenakupuju, ale je mi smutno, kdyz to tu procitam..a bohuzel zjistuju, ze si za situaci obcas muzete vlastni vinou....Mozna se obchodu uz vy osobne s dotycnou vyhnete, ale "naleti" nekdo jiny..a to neni preci smyslem "zdarneho obchodu".Timto zpusobem totiz dojde k tomu, ze podle vlastnich zkusenosti a vlastnim pridelovanim "nezaslouzenych" pozitivnich ohodnoceni se stanete neduverivym kazdy z Vas...Budete pochybovat o pozitivite..a o kazde z Vas navzajem...
Podle meho, se dana maminka @petula85 mela omluvit mamince s nickem @dripik...a ne naopak.. 😠
Tot muj nazor..
Pokud chcete obchodovat uprimne, musite mit kazdy uprimny zpusob k jednani..
Neni dobre reagovat usmevem, kdyz jste si pobreceli... 😉
Napísala som adminovi, tak som zvedavá.
Lebo kleopatra1102 jendoznačne porušila pravidlá bazárika, že mi dala negatko ako pomstu, s tým, že píše, že klamem. Ja som od nej kúpila handru, nevedomky, vziať späť tovar a vrátiť peniaze odmietla s výsmechom, že čo som chcela za tie peniaze a a keď som jej dala negatko, tak mi ho šupla späť.
@heni79 napis adminovi nech na to pozrie a on zisti, ze ti dala negatko z pomsty a vymaze to
ozaj, mili admini @martinjasen, @evastastna - ja za seba vas prosim o blokovanie nickov NATALIABENDIKOVA a najnovsie aj DOMINA17 - chodi tu zobrat, klame, zavadza nas, je toto normalne chovanie na tomto bazare? divim sa, ze ste to doposial neblokli.... ine veci, ktore sa nemusia, su vyhodene a toto tu nechate, nech tu chodi vypisovat a robit z nas blbe? 😠 uz ma to fakt stve, ze toto je tu mozne, toto je podla mna normalna korektna stranka (aspon sa tak tvari) a nechapem, ako sa to moze dopustit, aby sme tu museli niekolko tyzdnov preberat taky pripad, ktory mna osobne uplne znechucuje od predaja veci na tomto bazare.. vopred vdaka
@svetkaadamko
Napísala som, ale som úplne znechutená. Žiaľ, aj takýto jedinci sú na fóre.
Už mi to aj zmazali. Preposlala som našu komunikáciu s predávajúcou adminovi a zmazal to.
ahojte, tak ja posledne dni asi znem same "skvele" predavajuce... kupila som dcerke riflovu suknu v SUPER stave a dosla taka, co ma na poklopoch bocnych vreciek namiesto gombikov dve diery velke 1cm... dnes mi dosli zateplene nohavice vraj bez poskodenia, ale to, ze ruzova latka je dole viac hneda a ze su na nich dve mensie diery a jedna 3cm velka, to je ina sila... sice zvnutra, ale uznajte... a jedna diera je dole aj zvonkajsej strany... ja nemam slov... vy by ste to riesili? nohavice ma stali 7€ plus posta, za suknu som dala zle hodnotenie, kedze ani slovko ospravedlnenia neprislo,a le stala ma 2,95€ s postou a diery som presila a dala nove gombiky... no skoda reci
@demografka vratila by som veci späť a žiadala vratenie peniazi+poštovne keby som to vracala nazad
@demografka presne ziadaj vratenie penazi v plnej sume a preplatenie posty pretoze tovar nezodpoveda popisu

@mamkakatka no super,uz ma to zacina riadne stvat 😠 vela veciciek mavam v bazariku zadarmo,ale az taka stedra nie som,aby som platila niekomu postovne 😖