Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@demografka a hlavne smailikov nahnevanych to hned uputa
@sisaha to bolo ironicky myslene tam su skor sekace tak preto
@demografka daj tam tie smailiky to lepsie udrie do oci a bola tu dnes pretoze aktualizovala inzeraty svoje takze to druhe ma to v pazi doslova
Baby poradte...kamoska si kupila cizmy z bazaru...zaplatila sumu plus postovne 2eura....ked jej dosli vobec nezodpovedali popisu, boli flakate a vela nechyba k popraskaniu v zahyboch...predavajuca udavala ze boli par krat obute, co je nerealne....a vrchol je ten ze si uctovala postovne 2 eura a bolo to posielane za 0,60....dohodli sa teda ze jej sumu za cizmy vrati ale bez postovneho a pritom na postovnom este zarobila 1,40 eur....ako to vyriesit?
@nonika nech ziada aj postovne co zaplatila aj to, ktore da na postu ona pri vrateni... a ma ako doklad znamku, kde vidno kolko realne poste platila... ach niektore maminy su fakt des...
baby co vlastne znamena dat na ciernu listinu? 🙂 kde je taky zoznam? doteraz som fakt take nesledovala...
@demografka https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ pridas tam nick a dôvod , preco si nespokojna
@157misicka ahoj.ja som od nej nedávno kupovala a rýchlo sme sa dohodli aj tovar bol rýchlo dodaný.ale pozri si jej podmienky predaja.má nejaké choré dcérky tak to môže byť aj tým
@traktor
@demografka baby fakt vam poviem ze niektore su neuveritelne...mna najviac hneva to postovne, ze niekto takto potrebuje zarabat.....videla som tie cizmy na vlastne oci takze naozaj nie su v poriadku....poslednu spravu ktoru jej napisala bolo ze nech ju uz nestresuje s tym postovnym lebo ona je tehotna a ma z toho uz depky...tak nakoniec este aby kamoska mala vycitky ze ju stresuje....no nic...chce to negatko a asi aj admina...a nebolo to na nasom bazary ale na MMB
@nonika aj na MMB sa da dat hodnotenie a poziadat admina o pomoc , pis lucke..ona je super http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=43078&id...
@nonika tiez drzim palce, chce to vela sily bojovat, nevzdavat, nech predavajuca aj porodi...
@nonika
ale nie je mozne, aby zasielka , cizmy, isli za 0,60. to je velmi malo a cismy mamu istotne vahu za aspon 0,80, ak nie aj viac.
@stanislavao preco nie? ak ide o detske cizmy tak mozu mat do pol kila, v pohode... nevidim problem
@nanulik aj ja som toho nazoru, mne blokli inzeraty, ze su komercne, pritom ceny som mala ako zadarmo, ani som na tom nezarobila, potom bloknu fotku, ktora je z netu, aby pomohla kupujucej (myslim tu satku, ktoru tu spominala jedna z vas, nepamatam nick 😕 ), ale ze tu chodia zobrat a klamat nejake individua a taketo uchylactvo, otravuju normalne zeny, tak toto je na zamyslenie, ze to nechaju tak 😠
inak ja si tiez myslim, ze je nechutne predavat uzivane spodne pradlo, bez urazky, ale aj ked by bolo 1000 krat oprane, je to podla mna nechutne 😒
@stanislavao dodam fotky v com a zakolko bolo posielane a ked treba tak aj fotky topanok...
@demografka
@nonika
ano prepacte, ja som si neuvidomila, ze moze ist o detske cizmy. neviem preco ma hned napadlo, ze damske. jasne, mozhli byt za 0,60. ale tak rozdiel nech vam vrati.
@demografka to je akoze fakt hnus ☹
ja by som tuto fotku dala do svojho albumu s popisom od koho a za kolko som to kupila plus do jej hodnotenia by som napisala, ze ked chce niekto vidiet, aky tovar predava, nech pozrie do tvojho albumu
trvala by som na vrateni penazi, inac by som ju permanentne bombardovala cez IP, prip. cez jej dalsie inzeraty

@traktor dakujem... veru pisat viac je plytvanie casu, priestoru a nervov...