icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

demografka
30. nov 2011

@traktor dakujem... veru pisat viac je plytvanie casu, priestoru a nervov...

annie13
30. nov 2011

@demografka a hlavne smailikov nahnevanych to hned uputa
@sisaha to bolo ironicky myslene tam su skor sekace tak preto

sisaha
30. nov 2011

@annie13 no ved prave...a za kolko mohla ona kupit tie nohavice v sekaci??? za 3, alebo 4 eura?? neverim ze dala za ne viac..

annie13
30. nov 2011

@demografka daj tam tie smailiky to lepsie udrie do oci a bola tu dnes pretoze aktualizovala inzeraty svoje takze to druhe ma to v pazi doslova

nonika
30. nov 2011

Baby poradte...kamoska si kupila cizmy z bazaru...zaplatila sumu plus postovne 2eura....ked jej dosli vobec nezodpovedali popisu, boli flakate a vela nechyba k popraskaniu v zahyboch...predavajuca udavala ze boli par krat obute, co je nerealne....a vrchol je ten ze si uctovala postovne 2 eura a bolo to posielane za 0,60....dohodli sa teda ze jej sumu za cizmy vrati ale bez postovneho a pritom na postovnom este zarobila 1,40 eur....ako to vyriesit?

andreaju
30. nov 2011

pridavam velmi milu,spolahlivu maminu nicolette@post.

traktor
30. nov 2011

@nonika ak nezodpovedaju popisu, tak ma vratit plnu sumu + spätne postovne ..tam sa nie je o com bavit

sisaha
30. nov 2011

@nonika no urcite ma ziadat aj postovne, ktore zarobila na nej...

nonika
30. nov 2011

@traktor predavajuca to odmieta, ze vraj ona to neplatila jej ale slovenskej poste...akoze mam dost 😠

sisaha
30. nov 2011

@nonika no ved slovenskej poste zaplatila 0,60 a nie 2 eura...a ked to nepomoze tak negatko..

nonika
30. nov 2011

@sisaha tiez si myslim ale ona to jednoducho odmieta...

demografka
30. nov 2011

@annie13 uz som jej vcera dala hodnotenie a to uz asi nezmenim...

demografka
30. nov 2011

@nonika nech ziada aj postovne co zaplatila aj to, ktore da na postu ona pri vrateni... a ma ako doklad znamku, kde vidno kolko realne poste platila... ach niektore maminy su fakt des...

traktor
30. nov 2011

@nonika tu by som sa fakt nebavila..ziadala by som plnu sumu + spätne postovne + dala jej negatko a pridala ju na ciernu listinu..musi si pevne stat za svojim, a neustupit..netreba sa bat ziadat, co nam patri..ak vsetko zlyha, poziadat o pomoc admina

traktor
30. nov 2011

@demografka hodnotenie vies zmenit..zmaz ho a napis este raz

demografka
30. nov 2011

baby co vlastne znamena dat na ciernu listinu? 🙂 kde je taky zoznam? doteraz som fakt take nesledovala...

demografka
30. nov 2011

@traktor uhm, ok... tak to idem skusit trosku preformulovat...

nelinka0401
30. nov 2011

@157misicka ahoj.ja som od nej nedávno kupovala a rýchlo sme sa dohodli aj tovar bol rýchlo dodaný.ale pozri si jej podmienky predaja.má nejaké choré dcérky tak to môže byť aj tým

demografka
30. nov 2011

@traktor vdaka
a uz som zmenila hodnotenie...

nonika
30. nov 2011

@traktor
@demografka baby fakt vam poviem ze niektore su neuveritelne...mna najviac hneva to postovne, ze niekto takto potrebuje zarabat.....videla som tie cizmy na vlastne oci takze naozaj nie su v poriadku....poslednu spravu ktoru jej napisala bolo ze nech ju uz nestresuje s tym postovnym lebo ona je tehotna a ma z toho uz depky...tak nakoniec este aby kamoska mala vycitky ze ju stresuje....no nic...chce to negatko a asi aj admina...a nebolo to na nasom bazary ale na MMB

traktor
30. nov 2011

@nonika aj na MMB sa da dat hodnotenie a poziadat admina o pomoc , pis lucke..ona je super http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=43078&id...

demografka
30. nov 2011

@nonika tiez drzim palce, chce to vela sily bojovat, nevzdavat, nech predavajuca aj porodi...

stanislavao
30. nov 2011

@nonika
ale nie je mozne, aby zasielka , cizmy, isli za 0,60. to je velmi malo a cismy mamu istotne vahu za aspon 0,80, ak nie aj viac.

nanulik
30. nov 2011

@macamac aj mne napísal admin že nie je dôvod na blokáciu, ale že ju len upozornili. ale ked si sem dá nejaká mamička fotky čo jej dieťa vytvorilo v školke tak sa idú zblázniť že blog je proti pravidlám ☹
škoda že nepoužívajú jeden meter na všetkých

demografka
30. nov 2011

@stanislavao preco nie? ak ide o detske cizmy tak mozu mat do pol kila, v pohode... nevidim problem

svetkaadamko
30. nov 2011

@nanulik aj ja som toho nazoru, mne blokli inzeraty, ze su komercne, pritom ceny som mala ako zadarmo, ani som na tom nezarobila, potom bloknu fotku, ktora je z netu, aby pomohla kupujucej (myslim tu satku, ktoru tu spominala jedna z vas, nepamatam nick 😕 ), ale ze tu chodia zobrat a klamat nejake individua a taketo uchylactvo, otravuju normalne zeny, tak toto je na zamyslenie, ze to nechaju tak 😠

inak ja si tiez myslim, ze je nechutne predavat uzivane spodne pradlo, bez urazky, ale aj ked by bolo 1000 krat oprane, je to podla mna nechutne 😒

nonika
30. nov 2011

@stanislavao dodam fotky v com a zakolko bolo posielane a ked treba tak aj fotky topanok...

stanislavao
30. nov 2011

@demografka
@nonika
ano prepacte, ja som si neuvidomila, ze moze ist o detske cizmy. neviem preco ma hned napadlo, ze damske. jasne, mozhli byt za 0,60. ale tak rozdiel nech vam vrati.

tigri
30. nov 2011

@demografka to je akoze fakt hnus ☹

ja by som tuto fotku dala do svojho albumu s popisom od koho a za kolko som to kupila plus do jej hodnotenia by som napisala, ze ked chce niekto vidiet, aky tovar predava, nech pozrie do tvojho albumu

trvala by som na vrateni penazi, inac by som ju permanentne bombardovala cez IP, prip. cez jej dalsie inzeraty