Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@tigri no tie Marks Spencer - ja mam s tym zlu skusenost, lebo body po prvom prani bolo totalne prasive. Next je dobra znacka a kvalitna, ale podobne dobra je podla mna HM.
@silvia1983
mne aj dnes prisla hracka plysova v ciernom sacku, cize moze by.t
@silvia1983 ja vsetky vacsie veci posielam v pevnych ciernych sackoch len adresu dam na bielu lepku 😉 zatial nebol problem.
@stanislavao ja mam zatial s nimi dobru skusenost, ale moze sa stat.....ja mam zase krasne dievcenske peppa pig saty za takmer 10 eur z Nextu, na ktorych po prvom prani totalne popukal obrazok...a kopec bavlnenych triciek z Nextu, ktore su sice fajnovo jemne ale okamzite zmolkove ☹
H&M je tiez super, ale zavisi aj od toho, aky typ bavlny pouziju a u nich si treba davat pozor na malinke dierky, casto musim preberat, aby som nasla naozaj pekny kusok
som zistila, ze vseobecne plati, ze kazda znacka ma nejaky low-end a nejaku top kvalitu a od toho sa to potom odvija....a nie je ani Cherokee ako Cherokee...ja mam doma nejake veci z kanadskeho Cherokee a to to je teda neporovnatejne lepsia kvalita ako slovenske Cherokee 😀
@tigri ja mam tiez oblubene HM ale veru ako pises sa mi stalo (specialne na hello kitty trickach) ze sa spravila z nicoho nic dierka, proste nejak od vyroby. a tiez okolo stitku sa zvyknu robit dierky 😠 inak mam pocit ze tu konci odpad europy, ako je mozne ze veci kupene v rakusku v tom istom obchode su ovela kvalitnejsie ako u nas. pleny detto, nie je pampers ako pampers....
@tigri tak urcite a tie dierky na HM - to mate pravdu, ale nezmolkuje sa HMko a to sa mi paci. Cherokee tricka mam rada pre deti, su pekne a lacne a aj ked po pol roku vyhodim, nevadi, lebo su po 5 eur.
ja som teraz trosku nastvana na jednu babu, predala mi veci ale poslala to namiesto doporucene obycajne a preto sa mi balicek skoro stratil. tak som ju laskavo poziadala nech mi ten rozdiel vrati spät. potom ona prejavila zaujem o jednu vec z mojho bazarika a nechala si to rezervovat min.2 tyzdne s tym ze mi posle na ucet sumu + vratene peniazky za to postovne. samozrejme ze rezervaciu zrusila a tym padom som sa nedopracovala ani po to postovne. napisala mi ze je v zlej financnej situacii, ale ked pozriem na jej hodnotenia tak pisu ludia od kt.kupovala 😒 myslim ze stacilo napisat nemam zaujem a poslat spät peniaze, nejde mi o tu sumu ale o princip.
@rainee @tigri @stanislavao presne, HM aj ja oblubujem, ale kupila som 2 opalovacky Hello Kitty a nasla na nich dierocku, bohuzial az doma... 😒 na Marks&Spencer si zatial nemozem na kvalitu stazovat, teraz sa mi podarilo dokonca vystihnut 25% zlavu na detske veci, takze napr. 1 body vyslo v prepocte na 1,80 EUR 😵
ja zase Next moc nemusim...ale teraz ma dostala ich kolekcia Bright Rabbit, tak som nieco poobjednavala, uvidime ked to dojde, idem kuknut tie stitky ako pisala tigri
milé predavajúce mamičky v ČR, pridávam pozitívnu skúsenosť s neregistrovanou menom Hanka Koutská, HKoutska@seznam.cz
- spolahlivá nakupujúca, platba prišla bez meškania, milá a bezproblémová komunikácia, info o doručení balíčku. S takými je radosť obchodovať!
A ešte chválim aj českú poštu, tento raz sa naozaj vyznamenala: včera poobede odoslané, dnes doobeda doručené 😉
no k nextu, odtial mam fakt len par veci, to je na nas drahe a vypredaje som zatial nevystihla. bola som tam kukunut minuly tyzden, tricko na 2 roky za 24e je na mna silne kafe.
@tigri si tam registrovana ked ti chodi info ci ako? lebo ja malokedy vymaknem vypredaje, fakt je ze sa ani moc casto von nedostanem od malej....
celkovo si myslim ze je to tu smutne v kazdom smere ze mame take male prijmy (platy aj materske) a ceny ovela drahsie a veci nekvalitnejsie ako v susednych krajinach ☹
@rainee no, u nas tie ceny su fakt dost brut..ja Next a M&S objednavam priamo z ich oficos stranky, aj po prepocte to vyjde lacnejsie + ked je este nejaka zlava, neni o com...napr. v BA Nexte stali saticky + body 25 EUR, mna vysli na 13,50 EUR aj s postovnym...a celkovo, aj v Markse sk obchode su niekedy az 10 EUR rozdiely oproti Inetu...neobj.teda moc casto, len ked sa to fakt oplati
@rainee
Next urcite nekupujte na Slvoensku v obchode. ked si to objednate od nejake mamicky na mmb, co objednava priamo z anglicka, tak vas to bude stat stale menej, ako v nexte na slovenku. ja ked som videla tie ceny, skoro ma porazilo. nohavice, co mam za 22e su tu v obchode za 28 a to je dost velky rozdiet.
a next sa da velmi pekny kupit aj medzi nie novymi vecami. next mozete prat a prat a stale je to ako nove. istotne nie vsetko, ale co som mala ja, mikiny, trakove gate, body, tak to bolo vzdy uzasne, aj ked to nebolo nove. este jedny trakace mam aj v inzeratoch. su naozaj skvele. makucke, pohodlne. a milujem ich chlpatky. zrovna dnes nam jedna prisla, ale bude az na rok, lebo je este velka.
@monulicka
@rainee
@tigri jaaaaj baby, veru, ja ked som zila v UK, tak ine ako Next, Mothercare, George ma nezaujimalo, teda niektore mozno poznate ich Primark, ten bol tiez super - lacny a podla mna super 🙂 ale to chcem povedat, ze na SVK je to uplne o inom, tie ceny su hrozneeeee, ale to je zial so vsetkym tak, potraviny, oblecko, sluzby, vsetko - drahe a na prd 😒 nase prijmy sa nedaju ani z rakety porovnat tym v zahranici a o cenach nehovorim, moja svokra robi v Rakusku a nosi veci pre mna a maleho z C&A za uplne smiesne ceny a je to kvalita....
@monulicka ja som uz niekolko krat chcela objednat cez baby na MMB, ktore robia objednavky z NExt a inych znaciek, ale pri ich prepocte mi to pride dost drahe, za 2ks pyzamiek 26 Eur + postovne, ufff .... ako objednavas ty? ja sa chystam vyslat kamosku v UK do obchodov a nech nakupi a posle mi, to je asi naj moznost
@rainee mam ich kartu ale na odber noviniek sa mozes prihlasit aj na ich stranke a vzdy si v obraze, na co prave maju zlavu 😉
http://www.marks-and-spencer.sk/?utm_source=new...
@svetkaadamko ja mam teraz jednu kocku z mimibazaru, ktora objednava aj George aj Next za celkom fajn kurz a hlavne si pre to mozem osobne prist, nemusim platit este aj postovne...ale Next je aj tak drahy, vacsinou sa prepoctovy kurz pohybuje okolo 1,35, no a v kamennej predajni byvaju este ceny od toho o stvrtinu vyssie ☹
@svetkaadamko
so slovenskym C&A nemam dobre skusenosti, mam odtial sice vela veci pokupovanych este v zaciatkoch, ked som sa velmi neorientovala a veci ktore boli oprane a oblecene parkrat vyzeraju casto horsie, ako boli realne nosene
ahohte,neda mi nenapisat svoju skusenost...tak napr. mne sa stalo,ze vela krat prave spominane mamicky na mimazare maju drahsie veci ako v Auparku v BA...v kamennych obchodoch su casto zlavy takze mam napr. tenisky za 10 eur a na MMB za ne stale pytaju 18 😔 co sa tyka HM,tak mne ten tovar moc nestimuje,kupila som malej pletene rukavicky a uz mali take vytahane dierky a lacne zrovna neboli,tak isto bodycka kazdy vychvaluje ale ja s nimi spokojna nie som,maju strasne siroke rukavy a malej to planta,vadi mi to...naopak s Nextom som maximalne spokojna,super nam sedi velkost a aj tie veci nieco vydrzia...jasne,ze sa obecenie zmolkuje,ale zmolkje sa kazda znacka,aj tie lepsie a drahsie,tkze tak...
@silvia1983 Ja už som posielala aj v Billa taške 😉 😉 a mamička to dostala v poriadku. Iba som to pre istotu...kvôli poškodeniu pretože tam bol fakt pekný kabátik...oblepila lepiacou páskou...okrem papiera, kde bola adresa, nech tam tetušky poštárky môžu dať svoje pečiatky...posielala som to doporučene
ja to robim tak, ze neobjednavam priamo od bab..dam si napr. nohavice, zadam znacku, velkost a vyskoci mi kopu veci a ja luskam, luskam..a zatial som vzdy natrafila na super veci /nove/, za super ceny..pricom, ked som par krat skusila u konkretnej baby, co objednava, tak ma to vyslo raz tolko..mam pochodene aj obchody..a teda u nas su neskutocne ceny..ja kupujem len cez net..a luskam a luskam co kde je 😀 😉

pre @demografka aj ine maminky
ak kupujete noseny next, odporucam sa vzdy pytat na cislo kolekcie....kazdy kus oblecenia next ma stitok, kde je vzdy mesiac a rok kolekcie....pripadne ziadat fotku toho stitku...to zvykne vela napovedat o tom, kolko deti to uz mohlo nosit....aj ked stava sa samozrejme, ze sa jedna o starsiu kolekciu, ale nosili to max. 2 deti, ja mam napr. majove dcerky s 2rocnym rozdielom, takze tie krajsie kusky od nextu necham po starsej pre mladsiu a takto sa moze stat, ze to tricko ma aj 5 rokov, ale realne bolo nosene malicko...a treba sa pri kupe VZDY pytat, ci to bolo kupovane nove alebo uz nosene...
btw. niekedy nechapem, ze su vsetci z Nextu uplne predposr.ty...pritom z mojej skusenosti to nie je az taka kvalita, akurat maju dobrych navrharov, takze niekedy maju fakt krasne kusky...ale taky Mothercare alebo Marks&Spencer je omnoho drahsia a aj kvalitnejsia znacka a pritom vo vypredajoch sa daju zohnat krasne veci za tesco ceny 😀