Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
urcite hodnotenie nechaj..patri jej, kedze klamala..a uz som jej aj ja napisala / kedze ma bundu v ponuke/..nesmie predavat tovar bez toho, aby uviedla , ze ma poskodenie..zvlast, ked uz tu je jeden nespokojny nakupujuci..ked nepomôze, bude sa to riesit cez admina..toto je zavadzanie..a skuska..vyjde mi to, nevyjde?..to kde sme..
@luciferova hej zmazali a admin sa ma pytal ci to treba riesit, alebo som si to poriesila sama.
@luciferova tak pani pisala ze peniaze mi poslala na ucet. kedze ma inu banku ako ja este nedosli takze cakam
mamicky viete mi pomoct ?jedna maminka si u mna objednala dost veciciek ...tvrdi že hned posle platbu a už je to tyžden a neodpoveda a neodpoveda ,,,a nema ani zle hodnotko ,,,tak teraz neviem ci mam tovar posunut dalej alebo ako ?
ahojte..som tu dlho nebola 😀 😀 😀
no mam problem 22,11 som uhradila 12eur za zimnu bundu jednej predavajucej,peniaze mala hnet na ucte kedze mame obe rovnaku banku,obratom som jej napisala aj adresu,no od 22,11 sa neozvala a ani bundu nemam este doma☹som na nervy lebo bunda je darcek pre maminu,ktora by ju uz rada nosila,kedze jej uz zimna bunda dosluzila☹no neviem co mam dalej robit?nemam ani peniaze a ai bundu☹a 12ecokje teda dost velka suma,aspon premna 😕
Ahojte ja som kúpila zimný fusak s tým,že som zaplatila vopred iste pani Vrškovej ani už neviem odkiaľ prevodom na účet,a fusak ani neposlala a tvrdila,že ho pošle pondelok aby sa nestratil na pošte a čakám už týždeň a stále nič.Nemám už na ňu žiaden kontakt a čislo účtu som niekde stratila tak som prišla o peniaze a tovar nikde ak ju niekto poznáte a mate na ňu kontakt prosím ozvite sa mi. 😢 😒 ☹
@demografka ahoj, no co ako to dopadlo s tymi 50eurovymi gatami? ci dotycna stale robi mrtveho brouka?
@suzannwega neviem co sa deje, ale ja som posielala poisteny balicek v stredu minuly tyzden a dnes mi pani pise, ze ho este nema :(
@pajinka23 ako pisem vyssie, dost mozne, ze aj Tvoj balicek niekde "bludi"
ako toto fakt nechapem, posta si za svoje sluzby uctuje nehorazne sumy, ale aby si plnili nacas svoje zavazky, to nie 🙄
@gabika7706 no lenze ta predavajuca ako nahle jej prisli peniaze,nekomunikuje vobec a ani balik nikde☹mam uz nervy 😠
Dalsi novovytvoreny profil "hena123" tentokrat sa story netyka zaplav ale vianoc...
"dobri den mila pani idu sviatki a ja nemam pre deti nic lebo si to nemozem dovolit mam tri dievcatka 10 - 8 a 1 a pol mi ma najmensia deti sa tesia na vianoce ze im nieco prinesie jezisko ale neviem im povedat ze toho roku im neprinesie nic tak pisem vam mila pani ak mate doma nejake sactvo alebo ozdobi na stromcek velmi bi sa mi deticki potesili .. z pozdravom . Hena"
@pajinka23 hm, tak to uz je ina vec, ale mohlo sa nieco nepredvidane stat...snad to dobre dopadne a balicek dorazi
@gabika7706 no ja neviem co sa mohlo stat,ale ona mala hnet v tu istu hodinu peniaze na svojom ucte nabehli jej hnet 😲 😲 😲 mame obe vub tak ich mala do dvoch minut na ucte a dobre vedela,ze odomna lebo som jej pisala aj do spravy ze eura hnet posielam a ze mam tiez tu istu banku a nech uz sa stalo cokolvek to ju neospravedlnuje,lebo ozvat sa mohla kedze uzatvara obchody a clovek jej posle nemalu sumu za tovar,je to jej povinost ako predavajucej....ja taketo jednanie neznasam...ved ja som len clovek a pochopila by som keby mi napisala,to a to sa stalo,nemohla som ist na postu atd....ale mlcat 10dni??adresu mala a ako vravim,keby sa nieco stalo na postu balik mohla odniest ona alebo niekto iny ked je bunda zaplatena...ach ja mam v poslednej dobe strasnu smolu☹
ak sa neozve do zajtra alebo zajtra nedorazi ta bunda tak davam negatko☹zial inak to nevidim,mozno ju to nastartuje a ozve sa, lebo premna je 12eur sumu ktoru mam skoro na tyzden na stravu☹a nemam v plane vyhadzovat eurka do vzduchu 😠 😠 😠 😠 bundu som kupovala mojej maminke,ktora je na pol.inv.dochodku a ona si nemoze dovolit kupit veci tak jej vzdy nakupujem ja aspon takto,velmi ju lubim a dala by som aj posledne euro aby mala usmev na perach.......ale stve ma ze som zase natrafila na nepodarenu predavajucu☹vrrr
no ako to tu čítam tak už aj rozmýšlam,či ešte niečo tu kúpim...už ani hodnotenie nezaručuje 100% spolahlivosť 😒 😒
Musim povedat, ze ma dost rozculuje, ked tu vidim v bazariku baby co predavaju pouzity tovar za ceny, ze ktore je na internetovych obchodoch novy....pripadne maju cenu len o 20-30 eur nizsiu, co je pri kocikoch a autosedackach smiesne. 😠
Druha kategoria je oblecko, nedavno mali akciu v C&A na bodynka za 3 eura, ale tu som ich videla predavat jednu babu na drzovku za 4 eura. 🙄 Odporucam sa zorientovat v cenach v normalnych obchodoch!!!

@simisi ano 😖