Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@canama noo ja uplne s tym pravidlom 50:50 nesuhlasim..., lebo napr. Ja kupim dietatu novu bundu za 500kč. Predám ju tebe za 250kč, s čím ty by si suhlasila podla tohto pravidla 😉 A ratas uz vopred s tym, ze dalej uz bundu nepredas, lebo bude uz prilis pouzita. Takze mna vlastne stalo 250kč to, ze moje dieta nosili NOVU bundu, a teba taktiez 250kc plus postovne! , ze tvoje dieta ju nosilo pouzitu. A potom ju vyhodis...
Ale ja som na MMB kupila niektore skutocne krasne rifle ci mikiny synovi a si myslim, ze i za viac ako 50% povodnej ceny 😒 No su vo vybornom stave a si myslim, ze i moje dalsie dieta, ked ho jedneho dna budem mat, ich vynosi,, alebo by som ich este predala,, ale uz skutocne za podstatne nizsiu sumu. Niekore veci nosene po 2 detoch vyzeraju omnoho krajsie ako po 1 dietati vsak 😉
Niekto tu spominal, ze maminky predavaju kociare a autosedacky len o 20-30eur nizsie ako stoja nove,, pri kociaroch mi to pride ozaj malo, no pri autosedacke fajn nie? Moja stala nova tusim okolo 90eur,, a v bazaroch sa predava za cca 55-60eur, aspon ta nasa je uuplne ako nova, pouzita velmi malo, dovolim si tvrdit, ze na nerozoznanie od tej, ktoru si niekto dnes kupi. Tak mi "zlava" 30eur pride fajn..... no mozno sa mylim no ..
no..ja stale tvrdim, ze to kto za kolko predava je jeho vec..ak je niekto ochotny taku sumu dat, preco nie..dam priklad..uz sa mi xyz krat stalo, ze tu som nieco predavala, neslo to, tak som to dala na aukcie od 1 € a tak sa o to bili, ze cena sa vysplhala tak vysoko, ze mi oci skoro vyskocili..a co som mala napisat tej co to vyhrala..viete, ja vam to za tu cenu nepredam, lebo je vysoka..niekedy dokonca vyssia , za aku som ja kupila..kazdy rozhoduje sam za seba..chcem ?kupim..nechcem?pozriem inde..alebo sa opytam ci sa neda na cene dohodnut / nie pri aukciach/
tak dievcata peniazky mi dorazili, bundu idem odniest na postu a uz na seba nic nekupim na bazariku. inak dnes mi prisla bunda pre malu. je nadherna nema jedinu chybicku vyzera fakt ako nova. skoda len ze je podobna tej co som si ja kupila tak som myslela ze budeme mat s malou skoro rovnake. ale nevadi pockam si ja na vypredaje a kupim si novu v obchode 🙂
@piacere ahoj, dakujem tebe aj vsetkym ostatnym maminkam, neviem dozadu citovat, ale ste uzasne...
ano, na MMb je to ona, to su jej veci, tak asi idem hodit negatko aj tam 😀 ju aspon potesim pred vikendom 😀
a dakujem kockam co ju poznate, zatial neviem ako to budem riesit,jedna maminka ju tu pozna osobne vraj, tak uvidim...
@gabika7706 ahoj to sa aj mne raz stalo,pani mi tvrdila že jej baliček neprišiel,no neviem či si myslela že je človek na hlavu padlý alebo že ked sa to posiela doporučene že sa to podpisuje len preto aby mala pošta nejaky ten autogram,prefotila som jej podaci listok,podla toho vraj sa bola pýtať na pošte a nič tam nie je,tak som volala k nim na poštu a povedali mi že baliček bol prebraty,tak som jej potom krasne pisala že čo to má znamenať,že som k nim na poštu volala,že to bolo prebrané,a viac sa neozvala a na moje spravy nereagovala ☹ ☹ a ta čo tebe tvrdi že balik nema je registrovana tu?
@nikolca mozno je aj tu, nekontrolovala som to, islo o mmb, ale riesila sa tu dnes posta a nedodane balicky, tak som to sem napisala.
@erikaka a potom, ze su nedorozumenia, ked predava vec, ktora je nosena, ale jej sa zda nenosena a je zly popis, super 😠
@gabika7706 no tak to by aj mna teda zaujimalo, kde je balik a mohlo sa stat, ze ho prebral niekto iny, ktovie... mne davaju balicky pre mojho muza, mame ine priezviska a daju mi ho, jasne pozname sa s postarkou, tak preto, ale ktovie ci sa nestala prave tam chyba, ze to vzal niekto iny, clovek nikdy nevie 😖
@michalag no nech to vyznie akokolvek hlupo, nevzala by som ju, rozmery boli, tak zial, nech ju preda dalej.... aj ja som minule kupila malemu bundu, rozmery som mala a aj tak mu je vacsia, ale ani by mi nenapadlo ju vratit, ako pises, mas svoje podmienky, a ked ich niekto necita alebo dokonca nechce respektovat tak to nie je tvoja chyba 😉
@demografka no tak daj jej tam negatko, keby som mohla, dam jej aj ja 😠 a pis jej pis a som zvedava co sa z toho vykluje
inak baby, ja som tiez nedavno vracala baranicu na MMB (uz som to tu spominala), vratila som ju doporucene v utorok, pani mi napisala ze jej prisla, neviem presne kedy, ci v stredu alebo vcera, ale proste stale cakam na peniaze a dufam, ze sa ich aj dockam, ide mi o to, ze ake hodnotenie mam dat? lebo ked mi vrati peniaze, urcite to napisem do hodnotenia, ale dat jej NEGATIVNE alebo NEUTRALNE? co myslite?
Baby, tak maminka mi odpisala a je si vedoma ze spravila chybu ona a podmienky si precitala az teraz 😅 , tak nakoniec vyzera byt vsetko ok 🙂
@lilliaan ano, relativne sice osoba co kupuje pouzite za tu istu cenu pouziva ako ta co to kupila nove, ale hovorim, je to max. cena co som ochotna zaplatit to za prve a za druhe predpoklada sa ze asi nie som ochotna za tu vec zaplatit plnu sumu za novy tovar, kedze ju idem kupovat z bazarika. takisto ako si pisala teoreticka sanca ze tu vec este mozem predat dalej tu stale je. postovne do uvahy neberiem, lebo ja jednoznacne uprednostnim osobny odber, aby som sa vyhla neprijemnej skusenosti, nakolko uz sa mi stalo, ze oblecko co malo byt nenosene ani neoprane, bolo vytahane a este z otlacenymi znackami od kolickov na pradlo. 🙂 zatial som si nechala poslat veci len raz a to boli nove s visackami, len par kuskov bolo bez nich ale mala som stastie, boli vsetky v super stave.
@lilliaan no a ta autosedacka to je dost citliva vec, lebo nevies ci nahodou nebola burana, takze plast sice vyzera nepouzity ale uz su v nom mikrotrhliny a dalsia vec je jej skutocny vec od datumu vyroby. plasty starnu a stavaju sa vo svojej strukture krehkejsie, takze starsia a pouzita autosedacka znamena aj vyssie riziko ze nevydrzi v pripade narazu taku silu ako nova...takze pre toto si myslim ze tu by mal byt rozdiel v cene markantny. pri kociku ti moze byt teoreticky jedno aky stary plast je, nepojdes s nim v 50 km rychlosti 🙂
@luciferova nuz tak nemala pisat neoprane. 🙂 anyway, bolo vidno ze to bolo prane x-krat, material bol uplne vytahany. ja robim s textiliami a mam dost dobre v oku, po akej dobe pouzivania aky material zhruba vyzera a toto nebolo o jednom oprani. ona si asi myslela ze tym ze neboli na latke ziadne zmolky, flaky ani material nebol vyblednuty, tak sa to da oklamat. mne to prislo vtipne, vobec som to neriesila, proste som si vec nekupila a hotovo.
@canama tak tie veci s kolickami na pradlo boli isto nenosene 😀 😀 Mozno ta pani myslela, ze su "prave nosene v dany moment" 😀 😀 😀 Naozaj treba mat stastie,, ked natrafim na poctivu maminku, ktora predava veci v super stave, rada od nej nakupim opat 🙂 A tie autosedacky su ozaj chulostiva tema, najlepsie je naozaj kupit od znamych, kde ma clovek istotu, ci bolo auto burane ci nie.. A citala som, ze autosedacky by nemali byt starsie ako 5 rokov koli kvalite plastov 😉
@canama ved to ja len zo zartu. ja mam napriklad maminu, od ktorej kupujem veci, od inej nie 🙂 viem, ze to, co mi napise je pravda, vieme sa dohodnut aj na cene a uz sme sa natolko spriatelili, ze riesime aj ine ako detske temy. a to sme sa nikdy nevideli. takze ja som s bazarikom na MK spokojna 🙂
no teda, to som nevedela ze je to mozné☹, a potom vsetky náklay hradit ,najhorsie ze niektoré napísu ze dakujem pekne sadla ako uliata a po mesiaci mi príde dobierka!!!! co s takými klamárkami?
baby, neviete kto je domina17, chce odo mˇˇna veci zadarmo, ale nemám z toho dobrý pocit, díky
@danuska111 ahoj Aj mne sa táto pani včera ozvala, tiež ma prosila aby som sa zmilovala nad ňou a poslala jej tovar zadarmo pre jej syna, ktorého vychováva sama a ešte ich aj zaplavilo. Samozrejme som jej odpísala, že nieje dôverihodná a ak aj píše pravdu tak ju ľutujem, ale ako sa hovorí dôveruj ale preveruj... Takže nie si sama. Neposielaj zadarmo nič. Bolo už takých čo prosili o pomoc a nokoniec to bol podvod...
@danuska111
@leanax tá pani tu má niekoľko nickov a písala už vela babám, niektoré to tu aj písali už. ja osobne neviem či jej veriť,lebo v jej pribehoch su zmenené niektore skutočnosti, niekedy píše že má tri deti,že mali zaplavu, že ma choru dcerku....baby ju aj vystopovali na fb,a podla jej foto sa nezdá že by žili nejak velmi biedne ... 😒
@zuzana_m presne to som si myslela, lebo som to tu čítala, ale neviem už kde, v ktorých miestach, presne na tú pani som myslela, takže intuícia nesklamala, ˇˇdakujem
@gabika7706 Držím palce, aby ste sa dopátrali pravdy vo Váš prospech a k plnej spokojnosti 😀

ahojte,tak ja sa idem podelit o dnesnu skusenost,prisiel mi dnes balicek,cena suprova,dokonca ani postovne som neplatila,vecicky krasne ako nove,par kuskov dokonca naviac,ako som chcela a teraz sa podrzte 😉 moj tehu nos zavonal nieco eee a ako vzdy nesklamal,cez jeden overalik sa tiahla taka fajnova mliecna grcka 😝 vyperiem,nevadi,ja len pre to pobavenie,ze skutocne na nas moze z balickov vyskocit aj taketo prekvapenie 😀