icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

trnka77
4. dec 2011

@renin daj aj negatko,nech vedia ostatné kupujúce,že predavajúca nie je celkom OK 😠

pajinka23
4. dec 2011

hura hura hura..pani sa mi dnes ozvala,vraj bundu poslala vpiatok🙂zevraj sa stahovali tak nemali zapojeny net a tak...supis aspon nemusim riesit ine veci🙂)))jaaj as mi spadol kamen zo srdca🙂a uz komunikujeme🙂jupiiii 🙂 uvidim aka bude vetrovka ked pride dufam,ze stala zato cakanie🙂

pajinka23
4. dec 2011

rada sa nakupujucej po obdrzani bundy ospravedlnim a tiez zmenim hodnotko,no pockam este na bundu,aby som bola ferova🙂

lenocka84
4. dec 2011

ahojte, tiez mam aj nie uplne naj kupujuce, poslednu dobu by vacsina mamiciek chcela veci zadarmo. napisem uplne nove, a ona ze nasla nosene lacnejsie, ci nedam dole cenu, to sa mi stalo s topankami, este v zaruke. alebo 2m sa ma pyta neregistrovana mamicka na kocik, a ked som ho predala, lebo ona sa len vypytovala,ani si ho nerezervovala, tak mi napisala ze niesom seriozna.

nelinka0401
4. dec 2011

@cukrik138 no čítala som tvoj príspevok a nechápem..ved dnes bola na MK.dala sem nejaké foto..stále sa ti ešte neozvala? skús jej poslať sms.v podmienkach mala aj tel.číslo

bartokami
4. dec 2011

@pajinka23 nooooo vidis...sa ti ozvala....uz aby dosla do Vianoc 😀

pajinka23
4. dec 2011

@lenocka84 moja niesi sama,mne tiez jedna napisala,ze videla hracku co predavam za 6eur na bazosi 😀 😀 😀 😀 popritom ja som novu kupila v dracikovi za 18eur,a mali sa s nou ani dva krat nehral...a ona ze:za 6eur ju kupim 😀 😀 😀 😀 co som uz na hlvu??za nehranu hracku s obchodu???tak som jej napisala,ze ked uz chce porovnavat ceny,nech si porovna s cenou v obchode a nie na nejakom bazari,neviem kolko rokou staru a hranu hracku 😝 😝 😝 a napisala som jej,ze ked ju videla za 6ecok tak nech si ju za tych 6eurkupi na bazosi 😀 😀 😀 a bolo

pajinka23
4. dec 2011

@lenocka84 a jedna mi zas pise ze:mate bundu za 15eur????to nepredate dajte mi ju za 5eur a ja ju veznem 😀 😀 😀 som ju hnet zmazala 😝 😝 😝 😝 a ona zase pisala 😲 😲 😲 pod gate:ze a tito gate mi dajte za 5eur(boli to nove ryfle denim,ktore som mala za 13ecok)aaaa som sa aj pobavila

pajinka23
4. dec 2011

@bartokami 😀 😀 😀 si nerob srandu 😀 😀 ze do vianoc?? 😲 😲 😲 v pondelok najneskor v utorok musi byt bunda tu 😝 😝

trnka77
4. dec 2011

baby radte čo mám robiť...kupovala som malému topánky,24.11.mala kupujúca peniaze na účte podľa jej slov aj poslala balík,29.11 som sa pýtala,kde je balík.päť dni je dosť aby dorazil do Košíc...napísala,že nevie prečo,ale poštárka jej práve vtedy doniesla balíček naspäť,ale že mi ho posiela...čakám do dnes a nič....znervóznela som,ale nechcela som to riešiť radikálne,veď každý môže na víkend odísť,mať iný program ako odpisovať na správy kupujúcej,ale zistila som,že predavajúca tu funguje,už si pozaStavila dva inzeráty,ale na moje správy NEODPOVEDÁ 😠 😠 ...IDE MA PORAZIť 🙄 🙄

macamac
4. dec 2011

@trnka77 😕 ako-nechápem-jej ho donielsa poštárka späť?

trnka77
Odpoveď bola odstránená
martinka17
4. dec 2011

@trnka77 negatko ju možno naštartuje a sem napíš jej nick, aby sme si mohli dať pozor 😠 takúto výhovorku som ešte nepočula, tá je fakt nová 😲 🙄

piacere
4. dec 2011

@trnka77 pýtaj si foto sprievodky 😉 a budeš vedieť, či balík odišiel alebo nie....

už keď si vymýšľajú, keby to malo aspoň hlavu a pätu a nie takéto somariny...

traktor
4. dec 2011

@trnka77 prve co ma prekvapilo..jej sa vrati balicek a vôbec ju to nestve?..no mna by to stvalo a ziadala by som od teba vysvetlenie, preco si ho neprevzala a preco by som mala platit ja dalsie postovne,..cize tu mi to nesedi..a myslim, ze ti ho vtedy ani neposlala..skus jej este napisat, daj negatko..a ked nic poziadaj o pomoc admina..inak, negatko by som jej nechala aj keby mi balik teraz dosiel..lebo to je zavadzanie..

macamac
4. dec 2011

@trnka77 tak to je čudné 😒 zaváňa to nejakým špekulantstvom...veď neprešlo ani 18 dní-a snáď posielala doporučko,nie? to je fakt divné. moc by som neverila
to jak mne jedna písala-som písala 2strany dozadu-ohľadne pošty a odoslania.....že min. pondelok posielala, pošta bola zatvorená, vraj tento pondelok /po týždni!!! / mali dať balíky do poriadku...v stredu jej píšem-nič nemám.... a vo štvrtok mi príde balík-s dátumom tejto stredy 😅 😠 ako s kým si myslia niektoré maminy,že sa tu bavia? s detičkami? jednanie jak keby som bola na hlavu padnutá a neviem sa pozrieť na dátum odoslania....veď napíšem-nedá sa mi,pošlem vtedy a vtedy-a pochopím, nie? veď bazárik nie je začiatok a koniec sveta a môj celoživotný problém 😝 fakt nechápem občas 😒

macamac
4. dec 2011

@martinka17 novú výhovorku som dala včera ja 😀 😀 😀 a dnes tu hore zopakovala 😀 😀
ako pošta Trnava-zatvorená min. podelok-a vraj až tento pondelok to mali dať do poriadku 😀 😀
a balík odoslaný túto stredu 😒

martinka17
4. dec 2011

@macamac že super výhovorka, ešte že je Trnava taká osada na samote, ináč by som neuverila 😀 😀 😀 😀

svetkaadamko
4. dec 2011

@trnka77 aj podla mna jednoznacne klame, je to uplna kravina, aby sa jej balik len tak pre nic za nic vratil a presne ako pise @traktor - musela by platit spatne postovne a to by podla mna nastvalo kazdu, takze klame a klame, urcite jej daj negatko a skus ju bombardovat spravami a hlavne prosime nick 😉

@pajinka23 huraaaaaaa, teda dufam, ze sa netesime predcasne, ale aspon nieco pozitivne 🙂 😉

@demografka ty ako s tou karolinockou, skusala si to cez MMB ?

baby uz som sa pytala, ale nikto mi neodpovedal ☹ na MMB som kupovala baranicu, ktoru som vracala, pani mi ma vratit peniaze, ale komunikacia s nou je nulova, aj tam bola a neodpisuje, peniaze zatial nemam, ale aj ked nabehnu, nedam jej pozitivne hodnotenie, ale neviem ci mam dat NEGATIVNE alebo NEUTRALNE.... co myslite hmmm? 😕

trnka77
4. dec 2011

sprievodku som pýtala,vysvetlenie tiež...nechcela som byť naladená negatívne...všetko sa môže stať,ale vidím,že veselo predáva ďalej,ale neaktualizuje inzeráty,naposledy aktualizovala pred 2 dňami...ani vo sne mi nenapadlo,že s ňou bude problém,keď sme sa dohadovali na obchode reagovala hneď a teraz ticho....dúfam,že len panikárim a zajtra sa to vyrieši...nechcem hneď dávať jej nick,lebo už som tu videla pár nedorozumení,kde sa jedna mamička druhej ospravedlňovala a stačilo len trochu počkať a byť trpezlivejšia...nechcem nikomu krivdiť ☹ ☹

pajinka23
4. dec 2011

@svetkaadamko
no dufam,ze bude vsetko ok,ja som jej slubila,ze ked bunda dorazi a vsetko bude ok,tak aj hodnotko bud zmenim alebo len zmazem uvidim podla situacie 😉

pajinka23
4. dec 2011

@svetkaadamko jednoznacne negatko🙂a co bolo s baranicou ze si vracala spet?

traktor
4. dec 2011

@svetkaadamko negatko..nemas peniaze, nekomunikuje..ja neutral davam, ked mi pride nieco, co nebolo ok, ale pani sa snazi to vyriesit a hlavne komunikuje..

svetkaadamko
4. dec 2011

@pajinka23 no kupila som ju za 8 Eur a prisla uplne potrhana, zvnutra cela potrhana, usanky tiez a dokonca ty vypln co bola vo vnutri, sa len tak zhlukla do jedneho klbka a bola tam taka guca, no otras, ja som jej navrhla, ze ked mi vrati cast penazi, ja si to opravim, ale bola drza, ze ona sa nebude strapnovat a ze len za postu dala 3 Eur, pricom som jej hned pri kupe napisala, ze to chcem doporucene a preto som si vedoma, ze postovne bude vyssie a jasne, ze zaplatim a ona, ze staci 1 Eur a potom mi to vykricala 😖 a ked som jej pisala, ci jej baranica dosla, tak len napisala "prišla" a nic viac, no proste mi to je luto, ale tak naozaj ma to nastvalo, tu som od maminky kupila za 3 Eur super baranicu z HM ako novu a tamta mi napisala, ze ved ona za nu dala povodne 25 Eur a je to znackova baranica, tak ale to u mna neobstoji 😒
@traktor dakujem, aj ja som sa skor priklanala k negatku

svetkaadamko
4. dec 2011

@trnka77 no to je fakt dobry pristup, mas pravdu, ale aj tak by ma zaujimalo kto to je, kedze uz aj tak klamala o tom baliku takze uz len preto by som od nej nekupila 😖

pajinka23
4. dec 2011

@svetkaadamko fu tak uzas☹u mna by tiez toto neobstalo☹ved to je jednanie

trnka77
4. dec 2011

@svetkaadamko jajej to vytmavím,ale osobne 🙂 🙂 teda medzi nami cez IP

cukrik138
4. dec 2011

@nelinka0401 hej ozvala sa,ze ma chore deti,aj v nemocnic,akoby nemohla skor napisat.vraj zajtra by mi to malo prist,tak som zvedava...

demografka
5. dec 2011

caute, neozyvala som sa, mali sme na tri dni navstevu, dosla kamoska a prekecali sme cely cas 🙂
tak sa to poriesilo s karolinockou nakoniec... ja som jej dala na MMB negativne hodnotenie, co ju prakticky donutilo reagovat... dostala som sice trochu nahnevane a ironicke maily, ale slubila, ze mi peniaze vrati, ze uz ich posiela, tak dufajme, ze to uz bude ok... nohavice spat nechce, ale to zas nechcem ja, tak dufam, ze mi posle adresu nech ich mozem odoslat a mat cisty stit... takze som rada

martinka17
5. dec 2011

@demografka v poslednej dobe aspoň občas negatko pomôže 😀