icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
5. dec 2011

zase sa ozvala znama zobráčka

mariamakulova@post.sk - mariamakulova (neregistrovaná/ý) - Včera o 22:20
"dobry den boli by ste taka dobra a darovali by ste mi to som slobodna matka mam 1 dceru ktora by saa velmi potesila keby ste mi pomohla sme slabsia rodina manzel nas oputsil zijeme sami prosim vas budte taka dobra a pomohnite mi prosim vass DAKUJEM VAM VELMI PEKENE "

nelinka0401
5. dec 2011

@pajinka23 no ty máš nejako šťastie na tie mamičky ,čo chcú všetko zadarmo 😉 😀 fakt sila

lenocka84
5. dec 2011

@nelinka0401 na mna to skusala len jedna, ale pri viacerych veciach, zlavit az o polovicu alebo ako darcek
len skoda uz som asi vymazala jej meno, pre istotu pozriem

pajinka23
5. dec 2011

@nelinka0401 vsak uz mi lezie krkom 😅 😅 😅 a ta pani este aj odpisuje no sila nasa konverzacia:

mariamakulova@post.sk - mariamakulova (neregistrovaná/ý) - Včera o 22:20
"dobry den boli by ste taka dobra a darovali by ste mi to som slobodna matka mam 1 dceru ktora by saa velmi potesila keby ste mi pomohla sme slabsia rodina manzel nas oputsil zijeme sami prosim vas budte taka dobra a pomohnite mi prosim vass DAKUJEM VAM VELMI PEKENE "

Ja - Dnes o 08:35
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!A NEZOBRITE LEBO TO UZ BUDEM RIESIT INOU CESTOU!!!!!PEKNY DEN
mariamakulova@post.sk - mariamakulova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 09:00
oik

Ja - Dnes o 09:25
a naučte sa písat!!!
mariamakulova@post.sk - mariamakulova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 09:45
jej ok nooooooooooooooooooooooooooo

gabika7706
5. dec 2011

no neviem, tak my ostatne by sme sa asi mali citit nejako dotknute, ze od nas nikto nic nezobre, to im nase veci nie su dost dobre?! 🙂

pajinka23
5. dec 2011

@gabika7706 😀 😀 😀 ze ha ha 😀 😀 😀 vies ako ma to stve ked mi denne chodia taketo spravy???ach ale mazem ich rad radom 😀 😀

nelinka0401
5. dec 2011

@gabika7706 😀 😀
@pajinka23 no ale fakt tá už nemá rozum??jasne jej dáš najavo,že nie a ešte má chuť si aj vypisovať..sa musí doma straašne nudiť 😉 ale hlavne že má na internet a počítač 😠

nelinka0401
5. dec 2011

@pajinka23 no musím sa ja veru pozrieť,čo dobré tam máš ked chcú zadarmo,hádam sa aj mne ujde 😀 😀 😀

pajinka23
5. dec 2011

@nelinka0401 podla mna je to vypocitava zena,takto vyzobre kopec veci,a potom ich isto niekde predava 😲 😲

pajinka23
5. dec 2011

@nelinka0401 skoda,ze zobre vzdy len nove alebo znackove veci 😀 😀 😀

nelinka0401
5. dec 2011

@pajinka23 no ved ked už žobre tak na úrovni..hádam si nebude žobrať nejaké obyčajné veci 😀 ale fakt je tu toho už nejako moc..ja ked chcem niekomu pomôcť,tak pomôžem osobne..lebo viem kam to ide..aj teraz som pomohla jednej rodine a mám z toho fakt dobrý pocit lebo viem,že to na 100% potrebovali pre seba... 😉

pajinka23
5. dec 2011

@nelinka0401 ja tiez pomaham jednej rodine🙂ale naozaj ta rodina je v takej zlej financnej situacii,ze nemaju doma ani televizor,ci mikrovlnku alebo rychlovarnu konvicu☹chcem im ju dat pod stromcek,lebo maju male deti tak konvicu potrebuju🙂ale to je uz ina tema 😅

lulana79
5. dec 2011

v toto predvianočné obdobie sa roztrhlo vrece s kupujúcimi, čo chcú veci zadarmo... ja som už viackrát spravila balíček s hračkami, detskými vecami alebo vecami pre dospelých a darovala ich a v niektorých prípadoch som sa nedočkala ani jednoduchého "ďakujem"

svetkaadamko
5. dec 2011

baby mne pride fakt nenormalne, ze sa tu do inzeratov nedaju dat satky 😠 ☹ ☹ stopli mi inzerat, akoze je az taky strasny rozdiel medzi salom a satkou? normalne som vytocena @martinjasen @evastastna

lulana79
5. dec 2011

@svetkaadamko to je nejaké divné... veď šatka a šál je fakt skoro to isté... nemôže to byť stopnuté kvôli niečomu inému?

monni
5. dec 2011

@svetkaadamko mne to pride uz tiez vsetko postavene na hlavu.
mne stopli zase na svadbe.sk kostym pre svadobnu mamu a pansku koselu do obleku, zevraj to nepatri k svadobnym veciam. Fakt cudne a pritom je tam tak vela kostymov aj kosiel. Uz fakt nechapem 😒

trnka77
5. dec 2011

@lulana79 mne tiež pred pár dňami písala jedna pani na balíček,ktorý som mala ako darujem....komunikácia na úrovni,nežiadala nič navyše,žiadne srdervúce príbehy...aj sme si pokecali o deťoch a pribalila som veci a hračky navyše....tak to má byť,kto má niečo navyše má sa rozdeliť,každodenne o to hovoríme deťom,ale myslím,že účinnejšie je ak im to aj ukážeme 🙂 🙂 deti počuli ako som o nej hovorila mm a same prišli s tým..mami aj toto môžeš darovať 🙂 🙂

lulana79
5. dec 2011

@trnka77 moje malé má 2 roky a 3 mesiace a presne, aj pred ním som hovorila, že budem posielať hračky detičkám, ktoré ich tak veľa nemajú... boli sme u rodičov, kde z času na čas odnesiem veci, z ktorými sa doma nehrá a v byte nám len zaberajú miesto a on maličký triedil a podával mi, čo ešte pošleme...

trnka77
5. dec 2011

@lulana79len nech im to ostane 🙂 🙂

svetkaadamko
5. dec 2011

@lulana79 nemali to pre co stopnut, teda nevidim iny dovod, uviedli, ze to nepatri k veciam pre mamicky a deti, tak neviem pre koho to patri 😖

@monni nuz tak potom neviem do akeho bazarika patria svadobne veci,ked nie svadobny 😒

@trnka77
@lulana79 zlateeeee, aj nas rad poziciava a nema tiez problem, ked mu poviem, ze na toto je uz velky, dame niekomu inemu tak povie dobre 🙂

lulana79
5. dec 2011

@svetkaadamko ak uviedli, že to nepatrí k veciam pre mamičky a deti, tak potom zmeň kategóriu a daj to do "čiapky, rukavice, šály"... ja som z toho pochopila, že to bolo v zlej kategórii...

zuzana_m
5. dec 2011

Hmmm tak už aj ja patrim medzi tie "šťastné" predávajúce,od ktorých chce jedna "milá" osoba veci zadarmo 🙄 😠

domina17
pani poslite mi to prosim zadarmo bola som zaplavena a nieje ma vystat na oblecenie pre moju dceru manzela nemam tak som na to sama prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo zmilujte sa

zuzana_m
5. dec 2011

A napísala mi pod úplne novú vetrovku so štítkom,tá si vie vyberať teda.

akika722
5. dec 2011

ahojte baby..radte..dať nedať hodnotko?kupila som synovi svetrikovu vestičku za 6,50 vraj nema flaky nič..
prišla dnes..
mne sa zda jemne vyblednuta a vzadu na chrbte su dve žlto-oranžove flaky..nie velke ale su 😒 vestička je v pračke.. 😒
ale naštvalo ma to lebo na flaky som sa pytala a vraj na nej nič nieje 🙄

pajinka23
5. dec 2011

@akika722 skus ci zidu flaky pranim,ono niekedy sa moze statked veci prehadzujeme furt na ine miesto,ze za niekde ufulaju🙂ale ak nezidu pranim,napis jej a povec co je vo veci a uvidis..ak tak potom len negatko 😉

akika722
5. dec 2011

@pajinka23 zatial som jej do hodnotka nepisala nič...len ma to trošku naštvalo 😔 obyčajna vestička svetrikova za 6,50 a napiše že je bez flakov...no uvidim 😔

janka196
5. dec 2011

@akika722 ahoj mne sa take stalo na niektorych veciach ktore som mala ulozene v tych vakuovych sackoch. vyprat to islo. ale ked si sa konktretne na flaky pytala a pani povedala ze niesu tak bud si to nepozrela alebo klamala. obe je podla mna na negativne hodnotenie. alebo neutralne

akika722
5. dec 2011

@janka196 no počkam..pračka už pomali dopiera 😒

pajinka23
5. dec 2011

@janka196 noo alebo pozerala po tme 😀 😀 😀

janka196
5. dec 2011

@akika722 ono vies aj ked to operies tak je aspon napis o tych flakoch ze co ti nato povie

@pajinka23 ta asi tak 😀