Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pajinka23 no ty máš nejako šťastie na tie mamičky ,čo chcú všetko zadarmo 😉 😀 fakt sila
@nelinka0401 na mna to skusala len jedna, ale pri viacerych veciach, zlavit az o polovicu alebo ako darcek
len skoda uz som asi vymazala jej meno, pre istotu pozriem
@nelinka0401 vsak uz mi lezie krkom 😅 😅 😅 a ta pani este aj odpisuje no sila nasa konverzacia:
mariamakulova@post.sk - mariamakulova (neregistrovaná/ý) - Včera o 22:20
"dobry den boli by ste taka dobra a darovali by ste mi to som slobodna matka mam 1 dceru ktora by saa velmi potesila keby ste mi pomohla sme slabsia rodina manzel nas oputsil zijeme sami prosim vas budte taka dobra a pomohnite mi prosim vass DAKUJEM VAM VELMI PEKENE "
Ja - Dnes o 08:35
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!A NEZOBRITE LEBO TO UZ BUDEM RIESIT INOU CESTOU!!!!!PEKNY DEN
mariamakulova@post.sk - mariamakulova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 09:00
oik
Ja - Dnes o 09:25
a naučte sa písat!!!
mariamakulova@post.sk - mariamakulova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 09:45
jej ok nooooooooooooooooooooooooooo
no neviem, tak my ostatne by sme sa asi mali citit nejako dotknute, ze od nas nikto nic nezobre, to im nase veci nie su dost dobre?! 🙂
@gabika7706 😀 😀 😀 ze ha ha 😀 😀 😀 vies ako ma to stve ked mi denne chodia taketo spravy???ach ale mazem ich rad radom 😀 😀
@gabika7706 😀 😀
@pajinka23 no ale fakt tá už nemá rozum??jasne jej dáš najavo,že nie a ešte má chuť si aj vypisovať..sa musí doma straašne nudiť 😉 ale hlavne že má na internet a počítač 😠
@pajinka23 no musím sa ja veru pozrieť,čo dobré tam máš ked chcú zadarmo,hádam sa aj mne ujde 😀 😀 😀
@nelinka0401 podla mna je to vypocitava zena,takto vyzobre kopec veci,a potom ich isto niekde predava 😲 😲
@pajinka23 no ved ked už žobre tak na úrovni..hádam si nebude žobrať nejaké obyčajné veci 😀 ale fakt je tu toho už nejako moc..ja ked chcem niekomu pomôcť,tak pomôžem osobne..lebo viem kam to ide..aj teraz som pomohla jednej rodine a mám z toho fakt dobrý pocit lebo viem,že to na 100% potrebovali pre seba... 😉
@nelinka0401 ja tiez pomaham jednej rodine🙂ale naozaj ta rodina je v takej zlej financnej situacii,ze nemaju doma ani televizor,ci mikrovlnku alebo rychlovarnu konvicu☹chcem im ju dat pod stromcek,lebo maju male deti tak konvicu potrebuju🙂ale to je uz ina tema 😅
v toto predvianočné obdobie sa roztrhlo vrece s kupujúcimi, čo chcú veci zadarmo... ja som už viackrát spravila balíček s hračkami, detskými vecami alebo vecami pre dospelých a darovala ich a v niektorých prípadoch som sa nedočkala ani jednoduchého "ďakujem"
baby mne pride fakt nenormalne, ze sa tu do inzeratov nedaju dat satky 😠 ☹ ☹ stopli mi inzerat, akoze je az taky strasny rozdiel medzi salom a satkou? normalne som vytocena @martinjasen @evastastna
@svetkaadamko to je nejaké divné... veď šatka a šál je fakt skoro to isté... nemôže to byť stopnuté kvôli niečomu inému?
@svetkaadamko mne to pride uz tiez vsetko postavene na hlavu.
mne stopli zase na svadbe.sk kostym pre svadobnu mamu a pansku koselu do obleku, zevraj to nepatri k svadobnym veciam. Fakt cudne a pritom je tam tak vela kostymov aj kosiel. Uz fakt nechapem 😒
@lulana79 mne tiež pred pár dňami písala jedna pani na balíček,ktorý som mala ako darujem....komunikácia na úrovni,nežiadala nič navyše,žiadne srdervúce príbehy...aj sme si pokecali o deťoch a pribalila som veci a hračky navyše....tak to má byť,kto má niečo navyše má sa rozdeliť,každodenne o to hovoríme deťom,ale myslím,že účinnejšie je ak im to aj ukážeme 🙂 🙂 deti počuli ako som o nej hovorila mm a same prišli s tým..mami aj toto môžeš darovať 🙂 🙂
@trnka77 moje malé má 2 roky a 3 mesiace a presne, aj pred ním som hovorila, že budem posielať hračky detičkám, ktoré ich tak veľa nemajú... boli sme u rodičov, kde z času na čas odnesiem veci, z ktorými sa doma nehrá a v byte nám len zaberajú miesto a on maličký triedil a podával mi, čo ešte pošleme...
@lulana79 nemali to pre co stopnut, teda nevidim iny dovod, uviedli, ze to nepatri k veciam pre mamicky a deti, tak neviem pre koho to patri 😖
@monni nuz tak potom neviem do akeho bazarika patria svadobne veci,ked nie svadobny 😒
@trnka77
@lulana79 zlateeeee, aj nas rad poziciava a nema tiez problem, ked mu poviem, ze na toto je uz velky, dame niekomu inemu tak povie dobre 🙂
@svetkaadamko ak uviedli, že to nepatrí k veciam pre mamičky a deti, tak potom zmeň kategóriu a daj to do "čiapky, rukavice, šály"... ja som z toho pochopila, že to bolo v zlej kategórii...
Hmmm tak už aj ja patrim medzi tie "šťastné" predávajúce,od ktorých chce jedna "milá" osoba veci zadarmo 🙄 😠
domina17
pani poslite mi to prosim zadarmo bola som zaplavena a nieje ma vystat na oblecenie pre moju dceru manzela nemam tak som na to sama prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo zmilujte sa
ahojte baby..radte..dať nedať hodnotko?kupila som synovi svetrikovu vestičku za 6,50 vraj nema flaky nič..
prišla dnes..
mne sa zda jemne vyblednuta a vzadu na chrbte su dve žlto-oranžove flaky..nie velke ale su 😒 vestička je v pračke.. 😒
ale naštvalo ma to lebo na flaky som sa pytala a vraj na nej nič nieje 🙄
@akika722 ahoj mne sa take stalo na niektorych veciach ktore som mala ulozene v tych vakuovych sackoch. vyprat to islo. ale ked si sa konktretne na flaky pytala a pani povedala ze niesu tak bud si to nepozrela alebo klamala. obe je podla mna na negativne hodnotenie. alebo neutralne

zase sa ozvala znama zobráčka
mariamakulova@post.sk - mariamakulova (neregistrovaná/ý) - Včera o 22:20
"dobry den boli by ste taka dobra a darovali by ste mi to som slobodna matka mam 1 dceru ktora by saa velmi potesila keby ste mi pomohla sme slabsia rodina manzel nas oputsil zijeme sami prosim vas budte taka dobra a pomohnite mi prosim vass DAKUJEM VAM VELMI PEKENE "