Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
lenkadanielka - Bez hodnotenia - Dnes o 20:44 pani bute taka dobra neposlala bi se mi ti čizmi prosim vas som nadne nemam peniaze nemozem si dovolit nic zijem sama mala som manzela a nechal ma preto ze nemozem mat teti platim elektrinu plin som sama bola som zaplavena idu vianoce a nemam nic nema mi kto pomoct pomoste mi poslite mi ich ako vianocni darcek pan boch vam to vinahradi
@toda zo zaciatku ma tie prispevky strasne rozculovali, ale uz mi je z nich normalne smiesno, proste sa zabavam na tom obsahu, pisme, gramatike a tie pribehy, no konieeeec 😀 a zial, necakam od dotycnej, ze to pochopi, ze sme ju prekukli a nikto jej nic neposle 😖
baby uz zase☹ja asi tie zobrajace maminy pritahujem ci co??????? 😠 😠 😠
fanasta - Bez hodnotenia - Včera o 23:02
Nová správa
dobry vecer prajem pani mohla bisom vas poprosit cibi stemi nemohla podarovat neake oblecenie mam tri deti a som sama byvam u kamaratky na podnajme lebo som vo velmi zlej financnej situacii mala som dom ktori sme si z byvalim manzelom vzali na hypotekarny uver ale manzela vyhodili z prace a nezvladol to zacal chodit s kamaratami a vzdy bol opity tak ma nechal lebo dom uz nemame vzali nam ho a teras som na podnajme a nemam nikoho cobimi pomohol nakoniec si nasiel inu a nanas zabudol jeto tazke sa stim zmierit ale mam deti a zijem iba pre nich beriem na maleho matersku ale platim kamaratke podnajom a nemame co obliect lebomi neostava na oblecenie prosim vas aspon o to pre moje drahe deticky vopred vam dakujem a prajem vam celej rodinke vela stastia a hlavne zdravia a vesele vianoce
Ja - Dnes o 07:39
dajte mi pokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a nezobrite!!!!ak ste v zlej situacii tak si chotte zobrat veci do organizacii kde vam veci daju...a nie od mamin ktore poberaju len RP,a za peniaze kupuju co treba svojim detom!denne mi pise nejaka socka co odomna zobre☹vy si myslite,ze ja som co?ustav socialnej pomoci??mam dve malicke deti a zijem len s RP,muz mi prispieva len na deti a ja sa musim starat sama,ale vzivote by som sa neznizila na vasu uroven a nezobrala na verejnych portaloch,je to as nechutne!!!!!!!!prosim uz ma viac nekontaktujte,lebo vam dam zablokovat nick!
baby to sa neda spisat nejaka peticia??ktora by pomohla aby vsetkym zobrajucim zablokovali ucty??mne tie iste nicky co su tu na MK zobru aj na mmb,aj bb............je mi uz s toho fakt zle☹ 😠
@pajinka23 fanasta - dobry vecer prajem pani mohla bisom vas poprosit cibi stemi nemohla podarovat neake oblecenie mam tri deti a som sama byvam u kamaratky na podnajme lebo som vo velmi zlej financnej situacii mala som dom ktori sme si z byvalim manzelom vzali na hypotekarny uver ale manzela vyhodili z prace a nezvladol to zacal chodit s kamaratami a vzdy bol opity tak ma nechal lebo dom uz nemame vzali nam ho a teras som na podnajme a nemam nikoho cobimi pomohol nakoniec si nasiel inu a nanas zabudol jeto tazke sa stim zmierit ale mam deti a zijem iba pre nich beriem na maleho matersku ale platim kamaratke podnajom a nemame co obliect lebomi neostava na oblecenie prosim vas aspon o to pre moje drahe deticky vopred vam dakujem a prajem vam celej rodinke vela stastia a hlavne zdravia a vesele vianoce chcela by som vas poprosit aspon o to auticko pre mojho synceka aby sa mohol radovat aspon s toho pod stromcekom dakujem pekne prosim vas na kolenach
@bodka13 vies ja si myslim,ze v takychto pripadoch treba pisat aj to hodnotenie,lebo to nieje ani predavajuca!!je to len zobrajuca pani,ktora tu zneprijemnuje vzduch..viem,ze hodnotenie sluzi na ohodnotenie obchodu,ale myslim si,ze ak sa jej tam nazbiera 50negativnych hodnoteni,rad za radom tak to adminom otvori oci a zablokuju im ucty..to je zase moj nazor 🙂 🙂 🙂
Milé žienky prosím poradte mi čo mám robiť!!Stalo sa mi,že pred 2týždnami som si objednala kočiar ,hned na druhý den som previedla peniažky a dodnes mi kočiar neprišiel..Písala som tej pani ,ktorá má nick alexa0417 hned o týžden,že kde je balík,čo sa s ním stalo a ona mi povedala že sa ide spýtať na poštu..Na druhý den mi napísala,že je zhrozene povedali poštárky že ho zabudli poslať 😠 /to bol piatok/ Povedala mi že ho posielaju nanovo v pondelok,no už do piatku mi zas neprišiel,tak som jej znovu písala že už nemám záujem o kočiar,že som si už kúpila iný,že hned ako príde jej ho pošlem späť a že ju žiadam,aby mi vrátila peniažky.Povedala že to neni jej chyba,že to na pošte..a že ona nemá problém mi vrátiť peniaze..OK..Tak som jej dala č.účtu a dnes je už pondelok další(už tretí) a nemám ani kočiar a ani peniaze ..bolo to 95e.Pani som písala ešte dalšie 2či 3správy no už sa mi neozvala od piatku..a následne zmazala svoje inzeráty..Teraz vôbec neviem,čo mám s tým robiť! som tu registrovaná od leta tohto roku a pravdu povediac som sa ešte nikdy s takýmto nestretla!!a to kupujem cez net velmi vela..Nevedeli by ste mi poradiť čo by som mala spraviť? Je to tu také super!!-,žienky si tu dôverujú a som sa tu tak tešila..No teraz som max.sklamaná a nemám ani 95e a ani kočiar! prosím skúste mi poradiť! A samozrejme si na nu dávajte všetky pozor!! alexa0417 - -nepoznáte ju niekto??
@magika6479 kontaktuj adminov @martinjasen...popíš situáciu,jedine oni ti môžu pomôcť,je mi to ľúto 🙂
@bodka13 ale mne nechodia spravy do ip,a ako vidim tak cierna listina nema niekedy vyznam,pricom nie vsetky maminy o takej teme ako je cierna listina nevedia ☹ ci uz hodnotenie,alebo cierna listina,alebo obtazujuca sprava.....nejak by sa to uz malo riesit nie??ved bazar nebol zalozeny na taketo ucely?ked niekto chce nieco darovat tak to ma v inzerate jasne napisane,ak to tam napisane nieje nema ti pravo niekto pisat a zobrat darovanie,ked je vec urcena na predaj 😲
@magika6479 ahoj,našla som ju na babybazare...v sekcii inzerenti daj jej nick alexa0417 a vyhodí ti jej inzerát,má len jeden,ale tam je aktívna....naháňaj ju,nech si nemyslí,že jej to prejde 😠
Choď do svojich správ a tam napíš adminom
@michaelapillarova žiadala ale ona mi stále tvrdí,že poslala! no nič viac,aj som jej dala moje tel.číslo,nech mi zavolá ale figu borovú! som zúúúriváá!!
@magika6479 tak nech ti posle to podacie cislo, lebo ak nie tak sa jej vyhrazaj
@michaelapillarova no ved! keby mi ho poslala ja si to pozisťujem! no neni možné aby balík v rámci Slovenska chodil 3týždne!nie??

@piacere nooo 😒 dnes som došla domov po víkende a suseda mi dala že došiel balik 😒 divne,fliačky su v zadu,niesu velke ale nejdu dole ani pranim 😒 keby stala aspoň menej s*alo by ma to menej 😒