Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zdenka1984 si zabludila do inej temy?hm?nie som ani len v prvom tyždni no rada by som 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@renin presne to iste som tej pani napisala aj ja,ze na oblecenie nema a na internet ano..vraj chodi ku svojej dobre kamaratke na net..ale to tam musi sediet u nej cely den lebo odpoved mi prisla bleskovo..tiez si myslim ze to je podvod.mrzi ma to lebo ja som uz dala desiatky tasiek oblecenia na charitu ale klamarom nic davat nebudem.
dievčatá čo poviete na toto?
lenkadanielka - Bez hodnotenia - Dnes o 15:18
Nová správa
pani budte tak dobra prosim vas poslite mi to ako vianocny darcek budem sa za vas modlit v kostole nemozem si to dovolit lebo som bola zaplavena som teras bez manzela manzel ma nechal lebo som nemohla mat deti a teras som uplne sama v dome plesneju mi steny nieje ma vystat
ale sa cudujem ze ich nebloknu, vsak je jasne ze je to jeden clovek s viacerymi nickmi, stale ten isty pribeh.
vsetko mozne sa tu blokuje, ale taketo je v pohode 😠 😠 😠
mna na tom neustale fascinuje to slovne spojenie "nie je ma vystat", akoze chapem co asi chcela dotycna povedat, ale to sa normalne takto niekde hovori? Ved uz len z toho musi byt jasne ze ide o tu istu osobu, ked pouziva take nezvycajne slova...
@kvojtanikova a najlepsie na to vsetkom je, ze medzi plesnivymi stenami ma zavedeny net a veselo si surfuje ....
@medyna co vies, mozno chodi do Inetovej kaviarne.. 😉
@kvojtanikova a co ma ten slovny zvrat znamenat? 😕 "nje je ma vystat...ja to sloveso poznam len vo vyzname ze nemozem niekoho vystat bo mi lezie na nervy...
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ tu je ta tema čierna listina @magika6479
no nic zeny, dajme sa aj my na zobranie, asi to dobre vynasa, porobme si aspon 10 nickov, vymyslime paradny pribeh, naucme sa tak perfektne pisat ako ona a ide sa na to 😀
tak baby ja len hlasim, ze peniaze za tie derave nohavice uz mam opat na svojom ucte... super 😵
@demografka huraaaaa, som rada 🙂 ja sa teraz natahujem s jednou na MMB, vratila som jej spat deravu baranicu uz minuly tyzden a od vtedy sa mi neozyva a nemam ani peniaze 😢 😢
@aduskatt tak uz viem co to studovala na tej vysokej skole 😀 😀 to sa asi studuje v Malciciach 😀

@akika722
no za 6,50 ste mali dostat vec ako novu, lebo to je dost vysoka dena. do hodnotenia by ste urcite mali napisat, ze tovar prisiel s flakmi, aj ked vam pojdu vyprat. mamicky sa boja davat negativne hodnotenia, ale potom dalsie mamicky nemaju odkial vediet, ze co ich pri danej predavajucej moze cakat.