icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

magika6479
6. dec 2011

@akika722 hodnotenie som ešte nedala nakolko nechcem ubližovať ešte k tomu rozvedenej žene ktorá má určite dosť problémov...aj ked som neskutočne naštvanáá!! veľmi si mi pomohla že si ma tu vtiahla do tejto debaty a veľmi to pomohlo! ozvala sa no uvidím či to ukončíme k spokojnosti oboch strán! aj tak tomu neverím,no admin.mi napísal že ak do konca týždna nebudem mať bud 95e alebo balík tak bude kontaktovať políciu..tak uvidíme... 😖

magika6479
6. dec 2011

@michaelapillarova predstav si,že po asi 50-siatich volaniach a určite aj upozornením admina sa mi ozvala telefonicky..vyplašenáá,že to ide riešiť,že je v práci v Rakúsku a že večer zavolá mame aby našla podací lístok,ževraj to posielala 1triedou (no to určite)ked už 3týžden balík behá po Slovensku....Tak som sama zvedavá či to "najde"-neverím tomu,no ak naozaj posielala pred 3týždnami a bude tam aj pečiatka tak ..............

michaelapillarova
6. dec 2011

@magika6479 tak super, ze sa ozvala, ked posle podacie cislo , tak zavolas na postu odkial to posielala a oni ti povedia ci poslala skutocne.

akika722
6. dec 2011

@magika6479 ok tak počkaj do konca tyždna a uvidiš..ak eura nebudu tak to rieš inač...
a v pohode..problem je je vela žien/mamičiek o tejto teme ani netuši a ked ostanu oklamane predavajucou tak sa to vždy prepečie 😒

svetkaadamko
6. dec 2011

@pajinka23 tak toto je sila, ja uz sama neviem ako reagovat ci nereagovat, mne sa okrem tej jednej nikto uz neozval (aj ked je to sice asi len jedina osoba), ale slak ma ide trafit, ked vidim ako vam tu vypisuje, je mi z nej zle a hlavne ma stve, ze admini s tym nic nerobia !!! hlavne, ze velke pismena v mojom inzerate si vsimnu 😠 😠 😠 a inak na tuto temu sa uz vyjadroval @martinjasen, ze zobrat sa tu fakt nesmie, ale vidim, ze sa asi zmenili pravidla bazaru 😖
@magika6479 tak pevne verim, ze sa to fakt poriesi, sice som citala vsetky tvoje prispevky dozadu, ale nepamatam, pytala si sa na poste ci tam balik nelezi? mne tak drzali balik cez 2 tyzdne, listok mi nedosiel a mne na poslednu chvilu tuklo sa ist opytal a on tam bol 😖
@valika_val ja som nedavno vracala deravu baranicu na MMB a mila pani mi este nevratila peniaze a to su uz skoro 2 tyzdne a viem, ze jej dosla a nemam ani tovar, ani peniaze, dala som jej negatko, slusne s nou pisem a ona ma ignoruje, takze ja by som asi nikdy viac nevratila najprv tovar, ale ziadala peniaze, chyba sa stala na JEJ strane nie na tvojej 😠

vlasticka185
6. dec 2011

takze panika mi aj hodnotko napisala,kedze ja som jej pre vystrahu uz napisala,ale mne to nevadi,ja budem v noci pokojne spat,pretoze ja mam svedomie ciste,iba ma trapi,ze ako moze byt niekto az taky chamtivy,...mam vazne chore dieta a veru nkdy by som si nedovolila nikoho takto okradnut,teda vybabrat s niekym takymto sposobom,...
marianna1979 nerada obchodujem a predavam veci velmi narocnym maminam,dufam,ze taka ako tato,viac nenavstivi moj albumik,zbytocna strata casu
6. decembra 2011 o 18:48

vlasticka185 ale ved ste prisli k 10€,teda k 8,50 za kus opotrebovaneho kabatika,oklamala ste ma,pre vas to nebola strata casu
6. decembra 2011 o 19:00 • Zmaž odpoveď

martina2001
6. dec 2011

ahojte, ako dlho môže ísť balík 2.tr?

traktor
6. dec 2011

@vlasticka185 pis adminom, hodnotenie ti nepatri..to ona urobila chybu, nie ty..

vlasticka185
6. dec 2011

@traktor napisala som hned adminovi ale odpoved mi este neprisla ziadna,...

traktor
6. dec 2011

@vlasticka185 vydrz do zajtra

magika6479
6. dec 2011

@akika722 ved práve,ani ja som netušila že toto tu funguje! ale je to super,lebo dnes je veľa zlých ľudí ☹ a tu musíš jednoducho dôverovať! nič iné ti neostáva.. 😖 Bud dopredu pošleš peniaze na účet,alebo ti vyfúkne vec ktorú si chcela niekto iný..No a pošleš peniaze ,lebo to chceš mať doma čím skôr a ešte ťa nejaká . . . okradne!! Je to neskutočnéé! No a ja som z toho úplne hotová,lebo som seriózny človek ktorý sa snaží všetkým pomáhať a nikdy som nikoho neoklamala a toto!!...!!.! No ale mamičky aspon budú vedieť ako sa veci majú..

vlasticka185
6. dec 2011

NEBOJTE DIEVCENCE,na kazdeho raz pride,bozie mlyny melu pomaly ale isto,...

koniarova
6. dec 2011

@martina2001 Mne dnes prišiel po 6 dňoch 😒 .

magika6479
6. dec 2011

@svetkaadamko jasné že som sa na pošte pýtala už niekolko krát..chodím tam skoro každý den a poznaju ma tam veľmi dobre.Ked mám viac balíkov tak mi aj zavolajú aby som si prišla na aute..Takže keby tam balík velkých rozmerov bol,tak by som ho už dávno mala doma..No a čo sa týka adminov-uvidíme-napísali mi že ak sa to neporieši do konca týždna tak na nu pošlú políciu...hmm...

magika6479
6. dec 2011

@martina2001 ahoj..no mne sa stalo,že balík 2triedy prišiel hned na druhý den a balík prvej tr.az za 2dni! Tak je to riadny chaos na tej pošte! ešte si priplatíš za 1tr.a čakaj kedy ti to dojde! nechápem...ja sa nad tým tiež stále rozčulujem..Teraz mi balík 1tr.ide už 3týžden... 😒

vlasticka185
6. dec 2011

@traktor no,prezrela som si hodnotka,a ja som nebola prva,co s marianna1979 nebola spokojna,takysto nespokojnost vyjadrila este predomnou aj silviak27 a tot co jej odpisala,inac je to riadna flegmaticka,

silviak27 Predávajúca, ktorá nevie čo je to zodpovednosť, serioznosť a už vôbec výjsť v ústrety. Dajte si pozor!!!
26. augusta 2011 o 15:53

marianna1979 zaujimave ,vsetci su spokojni,len vy jedina nie!!!!!!!!!!
26. augusta 2011 o 23:11

magika6479
6. dec 2011

@michaelapillarova ved čakám !! som netrpezlivá,lebo tomu aj tak neverím!! neverím že to poslala!!tu máme malú poštu,hned by mi povedali! pýtala som sa už veľkrát!! a nič!

nanulik
6. dec 2011

vyzerá to tak že asi aj ja pridám zlú skúsenosť. zatial nebudem uvádzať konkrétnu osobu ale 28.11. predávajúcej nabehli peniaze ale bolo mi napísané že je odcestovaná a že balíček by mala poslať v piatok 2.12. dobre tak čakám, lenže dotyčná vôbec nereaguje na moje správy a inzerát nielenže nie je stopnutý, dokonca bol dnes aktualizovaný 😠

vlasticka185
Odpoveď bola odstránená
olifcek
6. dec 2011

@martina2001 ahoj. Balik 2.tr.-do sedem prac.dni, 1.tr.- do troch prac. dni.

mandragora22
6. dec 2011

@martina2001 ja mam skusenost, ze som balik II.triedy posielala v stredu a vo stvrtok ho dotycna mala 😉 nebola z rovnakeho mesta, bola o 4 okresy dalej odo mna 😉

svetkaadamko
6. dec 2011

@magika6479 tak dufam, ze sa to poriesi a ak nie, tak aj ked cez policiu, ale toto mi je divne, to jej cele jednanie 😖
@vlasticka185 to si presne vystihla 😉

benne
6. dec 2011

@martina2001 môže ísť veľmi dlho.. ale mal by byť doručený 3 pracovné dni po dni podania, ako píše stránka pošty.. v rámci okrsku jednej triediacej pošty.. napríklad to spomínané rozhranie 4 okresov, je veru možné i doručenie na druhý den, mne väčšinou doručia naozaj na ten 3-4tý deň, ale raz to bol týždeň a raz dotyčná šla s podacím číslom na poštu, lebo jej vraj nedali žltý oznamovací papierik, ale balík ju tam už dlhšie čakal

benne
6. dec 2011

a ešte.. idu sviatky, pošta je vyťažená.. všetko mešká

anetaadam
7. dec 2011

Ako dlho čakáte na platbu od kupujucej?1.12 si vypýtala odklady k platbe,3.12 som jej písala že peniažky nenabehli a pani že prevod trvá aj 3dni......ok,no lenže dneska je už 6 den eurá nikde 😒 ,asi ju vymažem ako zaujemcu 😒

traktor
7. dec 2011

@anetaadam ono..niektore sa hanbia napisat, ze cakaju na vyplatu/matersku..teraz to tiez riesim, mamke som pisala 2 x a nic..a nakoniec treba pockat , tak som suhlasila, ale stacilo to napisat hned...niektore si to rozmyslia a nenapisu, ze tovar uz nechcu..napis jej priamo, ci je problem s peniazkami prave pre tu vyplatu..a uz je len na tebe, ci pockas, ..alebo to posunies inej mamine..

anetaadam
7. dec 2011

@traktor asi to nechám tak,ak sa niekto ozve posuniem ďalej 🙂

traktor
7. dec 2011

@anetaadam napis jej, kedze platba neprisla, posuvas tovar..aby ti ich potom fakt na tu vyplatu neposlala 😉

anetaadam
7. dec 2011

@traktor ano,včera som jej napísala 🙂 ,počkám ešte dneska ak sa nevyjadrí posúvam ďalej

martina2001
7. dec 2011

Ďakujem baby, ja sa pýtam len preto že čakám od minulého štvrtku, kedy bol poslaný a nechcem zatiaľ zbytočne robiť stres predávajúcej. Počkám ešte dnes, zajtra a potom to budem riešiť. Ja mám tiež skúsenosť že do 3 dní max, došlo aj čo som kupovala aj čo som predávala. Ešte raz ďakujem 🙂