icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

vlasticka185
7. dec 2011

@anetaadam
@traktor ja mam castokrat s tym cakanim na platbu problem,dokonca aj ked ich vyzvem,ci je to z ich strany aktualne,odpovede sa nedockam,ale uz to budem riesit inak,pozriem jej cinnost,ak ak bola tu na MK a neodpisala,budem ju odporucat ako nespolahlivu co nema asi ine na robote,iba zavadzat,uz asi 5x sa mi toto stalo,....ved to je take tazke,napisat par slovo,alebo iba jedno-nechcem?ja uz fakt nechapem,...zbytocne blokuju a zase aj stresuju,stale kontolovat ucty?no nie?

stanislavao
7. dec 2011

@anetaadam
ano je pravda, ze banka si dava 3 dni na prevod, ale zvycajne je to na druhy den. ak ale posielala cez postu na ucet, tak to trva dlhsie, ale 6 dni je veeelmi dlho. dalsia vec je, ze niektore napisu, ze peniaze poslali a maju nadej, ze im poslete tovar skor, ako budete mat peniaze na ucte a oni to budu mat zdarma. viem z vlastnej skusenosti.

anetaadam
7. dec 2011

@vlasticka185 mne už stalo že som mala aj zabalené baličky,tak ma presviedčali že peniažky poslali a nakoniec ešte urazené že čo chcem,po10dnoch peniaze

anetaadam
7. dec 2011

@stanislavao no mne tiež prevod max.2dni ,3 dni sa mi ešte zatiaľ nestalo ked posielaju cez IB

vivien2011
7. dec 2011

vivien2011 ahojte babenky-mamicky iste uz viete poniektore co sa my prihodilo,dodnes som penize nevidela,aj ked dotycna-ny bola vyzvana k vrateniu.chcem aby ste si davali pozor na mailovu adresu detusch@azet.sk,Katarinu ci nejaku Paulu,ja uz ani vlastne neviem kolko tych nickov ma,je to neuveritelna podvodnicka,ktora si stale neda pokoj,nasla som ju ci na minibazare,babybazare,tete berte a vsade ponuka,kocik,moju nedodanu postielku,choditko,ci noteebok.dnes rano my napisala dalsia nestatstna rodinka ktora sa stala tak isto podvedenou ako ja a suma prevysuje 100eur,povedzte my;JE TOTO NORMALNE?:kolko nas este bude??je to osoba-hyena bez chrbtovej kosti,kiez by sa nam uz konecne podarilo,ziskat nejake info o nej a hlavne nase korunky.ale kolvek info od vas nam pomoze,dakujem aj v mene inych podvedenych,prajem krasneho Mikulasa

magika6479
7. dec 2011

dneska mi napísala alexa0417 že nenašla podací lístok jej mama,a že ked príde v sobotu z Rakúska tak mi dá vedieť...hmmm.... Myslím že určite nenájde...No a čo potom..?

anetaadam
7. dec 2011

@vivien2011to bola neregistrovana pani?

stanislavao
7. dec 2011

@vivien2011
ked vas je viacej, tak mozete podat trestne oznamenie. nech to riesi policia.

anetaadam
7. dec 2011

@magika6479 to je predsa jej problém ked nenajde,nech si to riešiako chce hlavne nech pošle eurá.Nedaj sa odbyť,tiež som bola podvedena ale peniaze som naspäť dostala pod hrozbou trestneho oznamenia

vivien2011
7. dec 2011

@stanislavao musime vraj mat sumu 300eur

stanislavao
7. dec 2011

ano, to je pravda. hadam sa Vam este niekto ohlasi, kto bol tou osobou tiez podvedeny. prajem vela stastia.

vivien2011
7. dec 2011

@stanislavao hadam aj ja,je to uz vyse mesiaca a stale nic,no trpezlivost ruze prinasa heeh,dakujem

vlasticka185
7. dec 2011

@vivien2011 podla mailu mi vyskocilo Peter Delo-prezyvka delfi a je z Kosic,este skusim adresu najst 😀

vlasticka185
Odpoveď bola odstránená
vlasticka185
7. dec 2011

@vivien2011 predam mini maltezaka 12 tyzdnove steniatko - E-inzerát.sk
www.e-inzerat.sk/.../predam-mini-maltezaka-12-t... - Přeložit tuto stránku
Dátum: 2011-06-01 17:02:50. Kategória: Zvieratá. Lokalita: Košice I. Meno: monika jurkova. Telefón: 0907275296. Email: detusch@azet.sk. Cena: 110.00 € ...

nikolca
7. dec 2011

@magika6479 no neviem,ale mam takeho tušaka že ti ani nič neposielala,ja si odkladam podacie listky aj ked predam vec za 5 euro nie to ešte s kočika,no moc by som jej neverila?píšeš a čo potom?bombarduj ju a tlač na nu aby ti peniažky vrátila

valika_val
7. dec 2011

hlasim, ze po neprijemnych natahovackach (9x IP od nej, 8x IP ja jej), som dnes rano dostala pozadovanu sumu aj s postovnym (topanky jej mam zaslat obycajne). bola som velmi nekompromisna, ale keby ste citali tie jej IP, tak by ste videli, ze ona proste isla za svojim cielom a bojovala o peniaze do poslednych sil. ale marne (nastastie pre mna).
jej nick je eja35 a je mi luto, ze sa dnes este take predavajuce najdu.
idem jej napisat hodnotenie, ale som si ista, ze mi to vrati ☹

traktor
7. dec 2011

@valika_val tak to je super 😉 ..a ked vrati, admin ti ho vymaze..nie je problem 😉

nikolca
7. dec 2011

@vivien2011 ja som chcela kupiť od nej alebo od neho kočik maxi cosi mura 3,no pisala som že od kial je napisala mi že s považskej Bystrice,tak reku to nevadi,moj priatel tade jazdi dosť často,chcela som sa dohodnuť aby ho bolo možne isť pozrieť,no stale sa vyhovárala že nebudú doma,a to bolo denne,potom pisala že ma važneho zaujemcu,že ho potrebuje surne predať,no kočik tam stale bol,no našla som ju aj tu,ponukala aj tu ten kočik,prišlo sa jej na podvod a tu ju zablokovali,ked som jej to napisala že je obyčajna podvodnička,tak mi napisala že sa jej mam prestať vyhražať a mam jej prestať pisať a vraj na modrom koniku ju nezablokovali vraj jej stranka stale funguje tak mi napisala,no pokial nebolo umožnené ten kočik isť pozrieť tak som jej napisala že nemam zaujem kupiť kočku vo vreci 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 no ten kočik tam bol ponukany pod rôznymi menami,adresami,tel.čislami,ba aj cena bola vždy ina,no len fotka ta ista!!!!!!!!je to podvodnička!!!!!tie ktore jej peniaze poslali treba sa spojiť a podať trestne oznamenie 😠 😠

magika6479
7. dec 2011

@vivien2011 to riešia iba ked je 300e,,ked je menej tak nie??? to čo?

magika6479
7. dec 2011

@nikolca ved ja si tiež myslím,že nič neposlala..Keby poslala tak už to mám dávno doma! a neni to maličký balíček,ktorý by sa mohol stratiť! ja si veru tiež odkladám podacie lístky keby dačo..No som nasraná ako sa k tomu stavia...Akokeby sa nič nedialo! 😖

magika6479
7. dec 2011

@nikolca to je sila!!!

magika6479
7. dec 2011

@vivien2011 to je nskutočnéé!! a tie peniaze ti od kedy nevrátila? a ani ti neposlala žiadny tovar? a peniaze vzala?? do ....!! ! ! Ja riešim podobný problém.nemám 95e a ani kočík! som zvedavá čo s toho dalej vykluje..!

nikolca
7. dec 2011

@magika6479 ja som ju našla tu,bola tu hodena linka,ked som si klikla na to tak ma to vyhodilo na bazoš na ten kočik o ktory som mala zaujem,ta linka bola hodena tu a bolo tan napisane,že je to podvod,žiadny kočik nevlastni,že kopiruje inzeraty a okrada ludi 😠 😠 😠

lypka
7. dec 2011

další nick je mh68 ked pošlete peniaze napíše, že tovar poslala a potom sa už viac ani neozve čiže nemate ani tovara ani peniaze 😒

vivien2011
7. dec 2011

@nikolca a mas nanu cislo??alebo daco??kocik kupili od nej jedny rodicia a uz je tomu mesiac a pol,napisali my no nasa suma je este mala,preto sa musi este ktosi najst

vivien2011
7. dec 2011

@magika6479 musi to byt 300 eur az potom je to trestny cin,,tak tiez pekne a to co sa ti prihodilo ako to riesis ty??veru peniaze vzala a nic viac,uz je tomu vyse mesiaca

nikolca
7. dec 2011

@vivien2011 a to kupili ten kočik maxi cosi mura 3?on bol takej zelenkavej farby,tel.čislo bolo uvedene pod inzeratom,no volala som a stale sa mi ozyvalo že je mimo dosahuu že aby som zanechala odkaz ☹ ☹ ☹ ked to nikto nedviha tak som odpisala na ten inzerat,no nechcela alebo nechcel pristupiť na to aby sme prišli ten kočik pozrieť,pozriem nik,ktory sem tu linku na ten kočik hodil a pošlem ti ho do ip,možno ti bude vedieť povedať viac

vivien2011
7. dec 2011

@nikolca asi to bol on,ten kocik,ty si teda mala stastie,tak jasne ze si da ine cislo,podla mna uz aj ten ucet zrusila na ktory sme jej to posielali,a tie svine v benke ti nepovedia nic aj ked som si pisala ziadost,oki posli dakujem

stanislavao
7. dec 2011

Baby, na nervy som. prisli mi trakove gate, co mali byt bez poskodenia. maju vyparane 2 miesta, flak dost viditelny na jednom rameni. no na nervy som z tohoto. hned som to pisala predavajucej, tak som zvedava, ako zareaguje. a to som sa jasne pytala na stav, na poskodenia. a to nehovorim o tom, ze neskutocne smrdia.