Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ahojte. Chcem sa spytat, som si objednala saty a mam zaúlatit 25 eura plus posta 26 a aj s darcekom, mylsite si ze by to bolo poslane ako doporucenie alebo iba obycajne? Dakujem
@michaelapillarova no my si môzme mysliet hocico..a nemusi to tak byt..urcite sa na to opytaj predavajucej, aby si vedela ako na tom si..pri takej velkej sume by som urcite chcela poslat doporucene a nie obycajne
@michaelapillarova tazko povedat, ono 1,10 by mala stat doporucena zasielka, tak zrejme ti to posle doporucene, uz ked kupujes pomerne hodnotnu vec 😉 ale to si prediskutuj s predavajucou, darmo ti tu my popiseme, co si myslime, ona ti to musi napisat, ako to posiela. ale taku drahu vec by som ziadala minimalne doporucene, alebo aj poistene. za poistenu nedas viac, nez 2,50 a mas 100% istotu, ze sa zasielka nestrati 😉
@traktor
@mandragora22 Dakujem, ano pytala som sa ,len mi este neodpovedala, dufam, ze ma zas niekto neoklame, lebo ma len jedno hodnotenie a prihlasena je len od oktobra 2011
@michaelapillarova oooh..je to na mimi..a pozrela si, ci si to hodnotenie nedala sama?pripadne, ta co jej ho dala nema tiez lern jedno hodnotenie?..poviem rovno..tu by som obavu mala..nie je to mala suma 😅
@michaelapillarova nebudem hodnotit, nechcem ublizit, ale ja osobne by som tak drahu vec v tomto pripade nekupovala 😉
@mandragora22
@traktor joj ked som si to vsimla neskoro, neviem co mam teraz robit, som jej napisala, ze jej peniaze poslem a som sa pomylila a napisala ci mi to posle na dobierku chcela som napisat ako doporucenie a ona mi hned napisala, ze na dobierku v ziadnom pripade neposiela, ale ma tam aj fotku
@mandragora22 este nie cakam , kedy napise, ci to posle ako doporucenie
@michaelapillarova @mandragora22 @traktor vies,je to risk,ale zase mamicky co sa len prednedavnom prihlasili ,nemozu mat hned viacero hodnoteni....len zato ,ze ma jedno hodnotko,vsak je tu len kratko.....zato si nic od nej nekupit?? 😕
@michaelapillarova ale ona ti to neposle doporucene, pokial jej nezaplatis! tak to mas stale cas si este premysliet, ze co dalej. ja som myslela, ze uz si platila 😉 tak sa rozhodni a ked mas obavy, tak to proste zrus. ak ti to neposle na dobierku, tak ti to neposle skor, nez jej nezaplatis. a kedze si neplatila, stale mozes odskocit, ale to je uz na tebe 😉
@kilian to nic v zlom, chapes, aj ja som nejak zacinala a tiez odo mna brali polozky za par centov na zaciatok, takze asi tak. bolo tu v minulosti viac takych, co sa prihlasili, "pozbierali" peniaze a vyparili sa. nenarazam konkretne na tuto predavajucu, ale ja osobne by som mala obavy, kto ich nema, nech kupi, nikomu nebranim 😉
dievcata, ja som na ziadost kupujucej poslala balik obycajne ako list druhej triedy, bola to vec za 2eura, minulu stredu a vcera pisala, ze este jej nedosiel? je este sanca, ze pride? ako je na tom teraz posta, meskaju baliky?
@kilian ja viem len som uz mala taku skusenost s jednym hodnotenim a bola prihlasena v auguste 2011 a ma oklamala, tak uz sa bojim, ale mozno sa mylim
@alusha bojim sa ze nedojde, iba ak by ste boli jedna z vas minimalne z nejakej mini posty v nejakej mini dedinke, inak sa bojim, ze uz nedojde 😢 😢 😢 😢 😢 🙂
@mandragora22 ona je z kysuckeho lieskovca, neviem aka velka je to obec a ja som spolu s tym balikom posielala este jeden tak isto obycajne, ten uz bol v piatok na mieste...
@michaelapillarova ja tiež väčšinou napíšem že poštovne 1 euro a zbytok doplatím, ked si už niekto objedna drahšiu vec, ja sa nebudem handrkovať za 20 centov, radšej napíšem menej, ako tu občas čítavam, že sa tu niektore naduvaju kvoli vyššiemu poštovnemu a je to fakt len par drobných za čo nič nekupiš a pomaly idu pisať zle hodnotka že ich niekto obtiahol 😒 a ked je novoregistrovana skus sa jej spytať či nepredava aj na MMB kde by si si pozrela aj viac hodnoteni, alebo niekde inde
@mandragora22 ano viem ze mi to neposle ako doporucenie kym nezaplatim, preto som este neplatila a som jej napisala aby mi to poslala ako doporucenie, ze doplatim za postu tak cakam co odpise
@lodgermaniacka nasla som ju aj na mimibazare, ale tam nic nepredava a nema ani hodnotenie
ja netvrdim, ze ked je nova, musi byt hned podvodnicka..ale..na mimi je to teraz caste..staci si dat negativne hodnotenia..a citat...baby sa zaregistruju, predavaju novy, drahy tovar..a potom sa zbalia a dovidenia..treba byt v tomto velmi na pozore..zial je to tak..
@alusha kysucky lieskovec nie je az taka "zastrcena" obec, tak ak ty si z "dostupnej" obce, tak sa bojim, ze sa to mohlo aj stratit. ale nech ide sa ona na postu opytat, niekedy davaju zlte listky do schranok, ze si to mas vyzdvihnut, lebo sa nezmestilo do schranky a postarka moze zabudnut tento listok vhodit, tak nech bezi na postu 😉
@michaelapillarova ale ked sa strati doporucena zasielka, posta jej uhradi iba 12 €. radsej by som na tvojom mieste ziadala poistenu zasielku, tam posta preplaca celu sumu poistenia, ale to uz je ina debata. prva debata je ta, ze ci mas alebo nemas doverovat a to si musis ty sama rozhodnut a urovnat v hlave 😉
@mandragora22 este si to musim rozmysliet, ale ako pekne so mnou komunikuje, tak mozno sa mylim
@mandragora22 ja som jej uz posielala raz balik tiez chcela obycajne a nebol problem... idem jej napisat...

@stanislavao 😖 😖