icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mandragora22
7. dec 2011

@alusha no ved jasne, ale stat sa moze, ze sa balik ci list strati 😉

lulana79
7. dec 2011

@michaelapillarova ja by som asi tiež oželela tie šaty, nech sú akokoľvek pekné a neposielala takú vysokú sumu začínajúcej predávajúcej... žiaľ, negatívnych skúseností má asi každá dosť na to, aby sa z nich jednak poučila a jednak neverila.

lilliaan
7. dec 2011

@kilian no ja suhlasim,, len preto, ze ma maminka len jedno hodnotenie neznamena, ze je nespolahliva a chce niekoho okradnut 😖 Ja som tu predavala babyvak Lodger, stal tusim cez 900kc a nemala som este ziadne hodnotenie a pytala som sa maminky prave preto, ci to chce poslat na dobierku. A ona ze nie, ze mi vopred uhradi peniazky. No a som rada, ze mi verila, potom pisala, ze je nadsena a moc mi dakuje, no hodnotenie mi nenechala ☹ Bola tu nova, tak asi ani nevedela, ze sa to robi... Ale teda pointa je, ze i nedavno registrovane maminky mozu byt poctive... Co tu citam, ze okradnu o 95eur a kocik ani nemaju,,, to je hnus, takto okradat, ...a ze sa im sladko spi co.., ked v SR je tusim 194eur rodicovska a oni ju o 95eur okradnu! Keby sa to stalo nam a mali by sme adresu, moj muz by tam nabehol a este dlho by na nho spominali 😀 😀 Drzim palce, nech sa to vyriesi!!

haslerka31
7. dec 2011

Ahojte....toto som dnes dostala ja🙂:dobri nedarujetemi nejake veci pre novorodnca nic nemam som slobodna mamina us nevjem comam robit som bes vsetkeho nic nemam ani vanicku som natom dost zle prosim dobrih ludi abimi pomohli ak mozu velmi vas prosim zo srca
z mailu tomaskomalcice@post.sk....a toto som jej odpisala:Neviete,co mate robit?Naucte sa gramatiku!!! 🙂

akika722
7. dec 2011

@haslerka31 ona sa tu nedavno riešila 😅

haslerka31
7. dec 2011

@akika722 ...Keby aspon chcela pouzite veci,ale ona pise na nove!!!Hroza,ja velmi rada pomozem a niektore maminy tu z mk to vedia,ale toto je drzost najvyssieho stupna!!!

akika722
7. dec 2011

@haslerka31 no jasnééé 😀 ved načo by jej boli obnosene 😀 😀 😀
klikni na vykrinik čo je pri sprave v tvojom bazariku 😉 a kašli nanu

haslerka31
7. dec 2011
https://www.youtube.com/watch?v=DUuWP7UDR2U

som nasla....tomaskomalcice🙂

vlasticka185
7. dec 2011

hm,admin mi stopol moj albumik s poskodenou bundickou,co mi vcera dosla,aj mi uz prisla odpoved od Admina,ze pani dostane napomenutie a to je vsetko,ostatne je vec medzi nami a nasou dohodou,cize definitivna strata 10€,a predavajuca moze klamat dalej 😀 , ☹

haslerka31
7. dec 2011

@akika722 pozri sa...nasla som ich....vyssie je uvedeny link 😀

renin
7. dec 2011

No musím aj ja niečim prispieť.V poslednej dobe mám smolu na predávajúcich,ale to nie len na modrom koníku.Na bazoši som natrafila na 1OO% rifle roztrhané na zadku.Samozrejme som ich predávajúcemu aj odfotila a on sa vyhováral,že o tom nevedel.Na Modrom koníku som tiež kúpila 100% tenisky potrhané na boku a pani tiež vraj zabudla že ich vraj už veˇla krát zašívala.No a teraz mi neprišiel balík na minibazári.No už som úplne znechutená.Dávajte si pozor na predávajúcu nana 100.

nikolca
7. dec 2011

😠 😠 😠 ach jaj asi z infarktujem,kupila som na mma koženny opasok lee cooper,predavajuca mi ho posielala ešte minuly tyžden,v pondelok,dnes som jej znovu pisala že mi neprišiel aby mi poslala podacie čislo,že sa pojdem pozrieť na poštu,pisala som jej ešte rano,no neodpisovala teraz som šla pozrieť že kedy bola na posledy prihlasena,na mma bola dnes 17.45 a je vysvietena černenym že učasť na aukcii bola pozastavena!!!!!!!!!!!!a čo teraz?no som v .........,dala som zan 12 euro,nemam ani opasok an peniaze!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 no jak som mala dnes dobru naladu tak ju mam na h.... 😠 😠

akika722
7. dec 2011

@haslerka31 ano no isto je bez eur 😖 nechcem byť zla ale viem kolko dostavaju aj naši spoluobčania..ešte raz pišem,nemam nič proti..som len proti ich žobraniu tu na stranke lebo mi to už dosť lezie na nervy...ale ako vidim tak to viacerim..
ok tuto temu o nich končim..kto veri nech im pošle,z mojho to nepojde tak mi je to jedno 😉
@nikolca na koni nieje?

traktor
7. dec 2011

@nikolca ucast môze mat pozastavenu, len na kratky cas..nemusi byt podvodnicka..je tam viac dôvodov..skus jej este pisat..napis jej na bazar, nie na aukcie

henuska2
7. dec 2011

@julianka777 http://www.posta.sk/subory/264/vzor-postoveho-p...

ja niekedy posielam peniaze takto, je to poukazka na ucet ti pridu peniaze, ale kupujuci potrebuje adresu a cislo tvojho uctu 😉

henuska2
7. dec 2011

@haslerka31 ja uz ked vidim ze Malcice... uz mi je zle 🙂

henuska2
7. dec 2011

@julianka777 a este nieco.... ked chce niekto dobierku - co ja teda neposielam, tak kupujucemu odporucim tuto postovu poukazku (uz som ju raz sem posielela), lebo najdu sa i take maminy co nemaju ucet... a chcu dobierku.
http://www.posta.sk/subory/264/vzor-postoveho-p...

emogeon
7. dec 2011

@henuska2 dobry tip... ani ja na dobierku uz neposielam.... kolko kupujuci zaplatia postovne za tento typ prevodu ?

akika722
7. dec 2011

@henuska2 dnes mi jedna napisala že chce poslať na dobierku /vec za 0,80c/ 😅
odpisala som že na dobierku neposielam
aaaaaaaaa ona nato že prečo nepošlem doporučene? 😨
snažila som sa vysvetliť že dobierka a doporučene su dve veci-odlišne..asi sa urazila 😅

janka196
7. dec 2011

@akika722 inak mne sa toto uz parkrat stalo. ze ma kupujuca isla presviedcat ved poslite mi to obycajne na dobierku za 0.60 centov 🙄 🙄 🙄 🙄 ako sto krat som im pisala ze to sa neda. tak ma presviedcali vraj ine maminnky im tak posielaju tak to uz neviem ako to je . odporucala som im nakupovat teda tam kde im to poslu na dobierku za 0.60 lebo uz som nato nemala fakt nervy 😠

akika722
7. dec 2011

@janka196 😀 😀 😀 😀 😀

bartokami
7. dec 2011

@renin a pozeram,ze si tej pani nana100 nedala nijake hodnotenie,ze ti neprisiel od nej balik,hm?

janka196
7. dec 2011

@akika722 inak teraz sa uz aj ja smejem ale islo ma roztrhat co si nedali vysvetli :D 😀

akika722
7. dec 2011

@janka196 verim 😅

koniarova
7. dec 2011

@alusha Meškajú riadne. Ani moje čo som posielala minulú stredu ešte neprišli. 😒 😒

renin
8. dec 2011

@bartokami Ale prišiel,od nej mi prišli tenisky v zlom stave.

henuska2
8. dec 2011

pokial je "balik" (list) do 30€ tak zaplati kupujuci 30 centov

trnka77
8. dec 2011

hneď ráno mám dobrú správu---pred pár dňami som tu písala svoj problém s predavajúcou...nakoniec sa ozvala a po počiatočnej zlej komunikácii sa rozbehlo hľadanie strateného balíčka---volala som aj s vedúcou pošty u nich na dedine 😀 😀 ,ktorá ma ubezpečovala,že balík od nich odišiel-len ako list I.triedy 😠 a tak som sa rozhodla uveriť a spravila "bordel" u nás na pošte a verte či neverte-balíček bol v Košiciach a pekne krásne čakal v skrini na mňa 🙄 ,len "teta" poštárka akosi zabudla informovať aj mňa 😠 😠
Teraz som rada,že som nekonala zbrklo a nevyvesila ju na čiernu listinu
Overila som si jedno:Komunikovať,komunikovať-základ dobrého obchodovania 😀 😀

piacere
8. dec 2011

na dobierku - doporučene.... fakt v tom tie ženy majú chaos... možno aj kvôli tomu nepreberajú potom dobierky... že napíšu na dobierku, pritom myslia doporučene... výsledná cena ich na pošte zošokuje 😀 a odídu domov bez balíka, či? 😅

benne
8. dec 2011

@piacere je skvelé myslieť pozitívne.. ale ja väčšinou v šoku by som neuvažovala, zaplatila a tak by som bola zhrozená.. 😅