icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

piacere
8. dec 2011

@benne a vidíš, to mi nenapadlo 😀 😀

janka196
8. dec 2011

@piacere moze byt ale mne to skor zavanalo spekulanstvom. lebo najprv cena dolu . tak som napisala ze cenu dolu nedam ale ze sa mozme dohodnut ze mi zaplati 0.60 centov a ja to poslem doporucene. ze vezmeme postu na polovicu. tak ze nech poslem za cena + 0.60 na dobierku 😅 a nakoniec ze nema dobre skusenosti s posielanim penazi na ucet a ze nasla presne to iste ale lacnejsie. tak som jej odporucila kupit to tam a hotovo. zas nemusim predat za kazdu cenu a pod cenu 😒

piacere
8. dec 2011

@janka196 určite... mne sa už párkrát stalo, že som sa aj potešila, že danú vec predám, ale akonáhle sa začala obháňať dobierkou, tak končím... aj keď ma to zamrzí (že zase nepredám), ale neriskujem... ešte nikdy som na dobierku neposielala a ani neplánujem 😅
Odo mňa raz jedna pýtala capačky na dobierku, ktoré mám za pár centov už aj s poštou 😀

benne
8. dec 2011

@piacere ja som posielala vec za 1€ na dobierku, bola novoregistrovaná, tak som síce najprv, že nie.. ale poprosila ma mrknut svoje hodnotenia na inom bazáre a aj napriek tomu, že na dobierke preplatila, aj tak si to prosila dobierkou aj som jej to poslala aj to hned prebrala, mne sa zatial dobierka nevrátila.. paradoxne, vrátil sa mi balík, čo som posielala dobrej známej.. vraj bola na pošte sa pýtať a nebol tam.. 🙄 už nie je moja dobrá známa 😝

janka196
8. dec 2011

@piacere tak to isto bola nejaka srandistka 😀
ja spm v svojich zaciatkoch chcela kupovat len na dobierku lebo sa mi to zdalo super iste. ale raz som kupila supravicku za 1.60 a posta stala 2,05 tak ma skoro porazilo 😠

bartokami
8. dec 2011

@renin takze nezodpovedaju popisu?ak si sa pytala na stav tech tenisiek a ta oklamala,tak skus s nou komunikovat,o vrateni peniazkov 🙂

piacere
8. dec 2011

@benne tak to poteší teda 🙄

Ja som v tomto lemra lenivá... mne sa pre pár centov nechce zaoberať dobierkou 😅

benne
8. dec 2011

@piacere no mna vtedy "pritlačilo" 😅 aj 30korun bolo dobrých 😀 😀

piacere
8. dec 2011

@janka196 to som si aj ja vo svojich začiatkom myslela, ale potom ma správy v tejto téme schladili, keď som si prečítala, že síce ti na dobierku krabica príde, ale s handrami na umývanie 😅 🙄

janka196
8. dec 2011

@benne ja om mala tiez zatial stastie na prebrate dobierky ale po precitani tejto temy uz zvazujem aj to ze prestanem na dobierku posielat uplne

janka196
8. dec 2011

@piacere tak tak svata pravda. nikdy nevies co na teba z balika vyskoci a potom sa mozes ist stazovat tak akurat na lamparen. balik si prebrala tvoja chyba 😝

adka7755
8. dec 2011

@haslerka31 na to akí sú chudobní, sa mi páči, že nemajú na oblečenie, obnosené nechcú, potrebujú najmä značkové z našich bazárikov,..a základ je, že vlastnia počítač s internetom 😀 😀 😀

maja19860
8. dec 2011

Ahojte všetci, prostredníctvom tejto diskusie Vás chcem upozorniť na užívateľku pod menom hanule24, je to mamina, ktorá zneužíva svoje choré dieťa, ktoré je v domove na svoje obchody. Vyhovára sa na ňu, že má choré dieťa a pýta od ľudí veci zadarmo, alebo aspoň lacnejšie. Sľubuje, že balík preberie, ale nemá peniaze takže sa Vám vráti späť. Hovorím s vlastnej skúsenosti, preto rada pomôžem aj iným, aby neurobili takú chybu ako ja. Od ľudí dostane veci zadarmo a sama ich potom predáva. Dávajte si pozor na podvodníkov.

157misicka
8. dec 2011

@nelinka0401 to viem vraj ma chore det..lenze mne balik vraj odoslala ale ku mne nedorazil a teraz mi uz od minuleho tyzdna posiela na ucet peniazky no ja ich stale nemam..tto s aneorbi..myslim ze ma len natahuje

157misicka
8. dec 2011

@traktor ahojcek takze ta nonca1 mi stale nepsolala ani peniazky ani nic..a pritom mi ch vraj posielal v piatok z tatra banky na moj ucet tak uz tu mali byt....no a este ten prvykrat co mi ich vracala tka to vraj poslala na iny ucet..to som est e dokazala pochopit..no co je vela to je vela..ona ma len natahuje..to nie je spravodlive..ja dokazem pochopit ze moze mat nejake problemy..no aby sa zrovna jej stracali baliky a teraz ma takto natahuje..tak ja uz som skutocne zufala..co mam s tym robit?????

makeka
8. dec 2011

ja som minule jednej tiež poslala vecičky dohodli sme sa že za poštovné.mala platit smiešnu sumu 4,30e.neviem ani či dostala balík-zatial sa mi nevrátil ani peniaze.už je to dva týždne.neraguje na sms ani na internú poštu.od inej mamičky som mala peniaze raz dva späť.takže taká moja skúsenost že jej už viac nič nepošlem aj ked ide viac o princíp ako peniaze...neviete za akú dobu pošlu balík späť aj pošlú?

fukylove
8. dec 2011

@makeka 18 dni uschovava posta balik - rata sa odo dna (resp. od nasledujuceho) po zanechani zlteho listocka
tj rataj k dobe, ked si to zasielala cca 2 - 3 dni cesta tam a dalsie 2 - 3 dni cesta naspat... - suma sumarum 18 dni + cca 6 dni (hore a dole) - do mesiaca od odoslania by si mala mat isto doma bud peniaze alebo balicek naspat

stanislavao
8. dec 2011

prisli mi peniaze, poslala som balicek a az potom som si nasla spravu, ze nech balicek odoslem az v pondelok, lebo nie su doma. islo to ako doporuceny list. adresat je neregistrovana, cize jej nemozem ze MK poslat spravu. neviete, ci aj taketo zasielky sa drzia na poste 18 dni, ako dobierky a baliky? vdaka.

fukylove
8. dec 2011

@stanislavao - si to posielala obycajne alebo doporucene? a ak obycajne -- tak si myslim ze aj obycajna zasielka sa nejaku dobu odklada - asi aj tych 18 dni... inak posta ma hotline linku zadarmo... tak sa skus opytat aj tam 🙂
(mne teraz prisla posta z Dovery a bola obycajne a na obalke bolo ze odberna lehota konci xxxxxxx - tj isto sa odkladaju aj obyc zasielky 🙂 )

trnka77
8. dec 2011

@stanislavao ano,nechávajú sa tak isto ako balíky

stanislavao
8. dec 2011

@fukylove doporucene

sante81
8. dec 2011

maminky chcem vás poprosit o radu, trochu mimo témy, ale nevedela som to zaradit. chcem si kupit tu na bazariku nejaké tehu vecicky, len neviem ako to mam pomerat, alebo aky rozmer by mi sadol, to čo som kupila pred 3 rokmi je spraté a nenostilné a zas v obchodoch pre mamičky su nenormálne pálky. mala by som zaujem o nejaké kratasy alebo suknu, alebo tricka s dlhym rukávom, som teraz v 3 mes, mám počkat na jar, kedze neviem či budem zase slon alebo priberiem len pár kg

nikolca
8. dec 2011

nemate niekto skusenosti s baby 02?pisala mi na termoobal že či jej ho nemôžem poslať na dobierku lebo s prevodom na učet ma zle skusenosti,no nema žiadne hodnotenie a registrovana je len od novembra,ved dobierkove poštovne je drahe to si rovno môže kupiť novu z obchodu 🙂 🙂

fukylove
8. dec 2011

@sante81 ak nechces teraz kupovat oblecko - tak odporucam radsej pockat na aktualne obdobie 🙂 vidim to na sebe... pri prvom som priberala priebezne a vsade... a teraz skoro nikde nic - iba mam ovela vacsie brusko... s cim som vobec neratala 😉

sante81
8. dec 2011

@fukylove asi počkam, len teraz su na predaj ozaj pekné veci na leto, no mozno budu aj za pár mesiacov.

garzonka
8. dec 2011

@sante81 mnohe tehu oblecenia sa hodia na cele obdobie tehotenstva, myslim velkostne.....je tam napr. pruzny pas alebo regulacia a tricka su tiez vacsinou OK.... tak ak su tie veci zachovale a nie vytahane, ja by som si uz aj teraz kupila.....aspon nieco teda teraz a nieco potom na jar

monulicka
8. dec 2011

@sante81 suhlasim s @garzonka, ja co mam tehu veci, tak ich nosim odvtedy co sa mi zjavilo brusko, a rofle a sukne len povolujem pas...a tricka ze sa maju kupovat vo vel.co nosis aj normalne...t.j.ak nosis napr.38, tak aj tehu tricko by ti malo sediet v 38...u mna to teda plati 😉

tatiana8358
8. dec 2011

ahojte dievcata,,ako riesit strateny balicek??,pani mi pisala ze ho posiela pred 14stimi dnami a balik stale nieje u mna,,posielala to obcajne,,mam smolu??ako to mam riesit ,,?ako mozem vediet ze ho naozaj posielala??pani mi potom napisala ze,, hodl smola ona ho poslala,,to ze neprisiel je moj problem,, 😒

alusha
8. dec 2011

tak moj strateny balicek, o ktorom som vcera pisala sa nasiel... pani sa isla popytat na postu a samozrejme bol tam zapotroseny a ani jej nedali vediet...
@tatiana8358 chod sa aj ty popytat na postu, mozno ho najdu

exupery
8. dec 2011

@tatiana8358 kedze bol posielany,ak vobec poslany bol,len obycajne,nepomozes si...reklamovat sa neda,nemas ziadny doklad o poslani...ja teraz riesim podobnu vec,len s tym,ze balik bolposielany doporucene.pani na poste mi povedala,ze reklamovat sa da az po 18tich dnoch,ak sa spatne nevrati odosielatelovi,vtedy musi reklamovat odosielatel spolu s podacim listkom,tak musim este par dni pockat...