icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jonas17
8. dec 2011

@garzonka hej, jednoslovné, ale na moje ona napísala tiež odpoved...

@nikolca ja to už neriešim, ja som zatiaľ nemala s nikým problém, až na jednu, ktorá mi nezaplatila balík, ale to bola moja chyba, že som jej poslala omylom balík skôr, ako vyplatila..tak nech si užíva v mojich veciach, jasne, že sú aj nečestné matky...proste, mám to negatko tam, nevadí, už ma to prešlo, nebudem mrhať energiu na martinajansena, nech to zmaže, šak prečo by mi mal veriť, prečo by mal teraz vyšetrovať, ktorá čo povedala, napísala,že? ja sa snažím predávať poctivo, hoci nikdy neviem, či nenatrafím na niekoho, kto si dačo nájde, ono to predávanie je niekedy chodenie po tenkom ľade..minule som mala na vec záujemcov naraz 4 a samozrejme, čakala som na prvú, nech sa vyjadrí a tá 4 , ked som jej po dni napísala, že vec sa predala, tak vraj je to na negatko, lebo najprv som jej napísala, že je vec voľná, ale fakt mi napísali naraz...

nikolca
8. dec 2011

ja robim teraz vymenu,už som tu o tom pisala,že som chcela aby sme to obidve poslali doporučene ,no ona mi napisala že ona ma v podmienkach že posiela ako list prvej triedy a však bez doporučenia,tak som jej napisala že s tym nesuhlasim aby mi to tak poslala že mne sa už nejaky ten balik stratil,doporučeny a raz som nahanala obyčajnu zasielku no naštastie sa mi vratila späť,a ona mi napisal:vy nesuhlasite ako vam to chcem poslať ja?a to do vtedy sme si tykali a teraz mi začala vykať,ved prečo by som mala suhlasičť?nahodou sa to strati a potom da ruky od toho preč lebo v podmienkach ma že pri strate peniažky nevracia lebo že jej balik tiež nikto nevrát!no som zvedavá čo mi odpiše či z toho dačo bude 😒

nadhera
9. dec 2011

@luciferova a este ma dokaze prekvapit - predane veci a aktualizuju inzerat 😀

mysky
9. dec 2011

Pridávam ďalšiu nespoľahlivú kupujúcu, ktorá adresu a vraj aj peniaze poslala 😲 No asi si myslela, že som Ježiško a balíček jej pošlem pod Vianočný stromček zadarmo 😠 😖 karasova.klaudia@gmail.com - Klaudia karasova (neregistrovaná)

mysky
9. dec 2011

@traktor ďakujem za info 🙂

martaa4s
9. dec 2011

@akika722
@traktor poslala mi vetrovku, na ktorej sú vypálené dierky, pani som na to upozornila- ona mi na to napísala, že pri balení si všimla jednu dierku, ktorú ani nevidieť a že aj cena je prijateľná k tomu. No tých dierok je oveľa viac a viditeľných. A dokonca to nie je pánska ale dámska a ktomu ešte aj zašpinená.
Stála 5 €, ale aj tak si myslím, že pani má upozorniť na vadu aj v prípade, keď je už zaplatená. A opýtať sa či chcem aj takúto. 😒

traktor
9. dec 2011

@martaa4s bolo to v popise?ak nie, vrat jej ju a ona ti ma vratit peniazky + spätne postovne..a cena?..aj keby to stalo len 0,20 centov, ma byt uvedeny pravdivy opis..

akika722
9. dec 2011

@martaa4s jednoznačneby odo na hostala hodnotko a žiadala by som vratiť eura AJ S POšTOU 🙄

svetkaadamko
9. dec 2011

jaj baby tak si pamatate ako som pisala o tej potrhanej baranici? tak sa mi ta pani ozvala vcera po dlhom case, nahucala na mna, ze ona bola doma s chorou dcerou a ze to jej sestra tam chodila na ten ucet a ze baranicu vyzdvihla az pred dvoma dnami a ze som nechutna, lebo JA som ju znicila, ze jej syn ju ani nenosil (pricom na nej bolo perom napisane jeho meno!!!) takze je to totalne nezodpovedna osoba, vyhrazala sa mi, ze ked nestiahnem negatko, peniaze mi nevrati, ja som aj napriek zvysenemu adrenalinu, isla na nu slusne a napisala som jej len tolko, ze ma nema urazat a ze co by som ja mala z toho,keby som nieco kupila, znicila to a poslala naspat a stratila aj peniaze na tom a jednoducho raz napise jednu vec a potom zasa inu, sama si protirecila a to ma vytocilo, potom mi pisala, ze ona nie je chudera a peniaze mi vrati a ze cez admina to aj tak neporiesim ☹ 😠 a ukoncila to tym, ze par dni bude mimo a to je vsetko, takze som tam kde som bola 😖 ale napisala som jej, ze za ten cas co mi vypisuje tak mohla tie peniaze previest na ucet a bol by pokoj... adminovi som pisala a ze ked do 3 pracovnych dni neposle peniaze, budu ju kontaktovat oni

a druha vec, napisala mi nasa dalsia kamoska 😀 SLAVOMIRA TANCOSOVA z Malcic, ale tolko som chcela, ze som nasla cez google, ze to meno so sidlom v Malciciach je PODNIKATEL 😨 dobre co ?

martaa4s
9. dec 2011

@traktor v popise bolo len, že predá bundu a miery, tak som sa potešila, lebo miery boli akurát na môjho manžela-zaplatila som jej 5€+2€ poštovné - pre niekoho je aj to veľa. Nechcem sa s ňou naťahovať, nechám si aj takúto, lebo určite by mi nevrátila 11€. (bunda+poštovné+poštovné+doprava-bývam v obci kde nie je pošta)

traktor
9. dec 2011

@svetkaadamko niektore zabudaju, ze vsetko co napisu, ostava ..da sa skopirovat a riesit dalej..negatko by som jej nechala , ak je taka protivna, nech o nej vedia aj dalsie..co ich v pripade obchodika u nej caka..a peniazky ti vrati..to je len take bububu..ona vie, ze lucka by jej stopla bazar..to ju len stve to negatko..tak sa nedaj 😉

traktor
9. dec 2011

@martaa4s ma ti vratit 5+2+2 tolko ti patri..viac nie..a kedze v popise neboli uvedene dierky, ziadaj si peniazky spät..pripadne navrhni, ze si bundu nechas / teda ak chces/, nech ti znizi cenu..napr. o 1,50 -2 eura a posle ti ich na tvoj ucet...aj to je riesenie..pre nu je to stale lepsie, akoby si jej ju vratila..

martaa4s
9. dec 2011

@akika722 dala som jej aj hodnot, ale potom som jej ho vymazala - mám ho tam napísať znova?

nikolca
9. dec 2011

@svetkaadamko ja som mala niečo podobne s jednou predavajucou na mma,no bola to dotrhana bunda,prihlasena bola dosť často,na mo je spravy nereagovala,tak som to uspešne doriešila cez admina dala som jej negatko to som potom upravila na neutral že sa to nakoniec doriešilo a platbu vratila 😠 😠 a ona mi drzo švacla negatko,tak som musela aj to hodnotenie riešiť cez admina,zmenili mi ho a uzamkli aby ho nemohla už viac zmeniť,no ale v poslednom čase sa mi pravidelne stava že poštovne platim 1,50,1,90 a baličky mi drzo posielaju obyčajne za 0,60eura

traktor
9. dec 2011

@martaa4s preco si ho vymazala..daj jej ho..poslala ti chybny tovar..

akika722
9. dec 2011

@svetkaadamko to tu sidlia už cele Malčice? 😕 asi sa im tu dobre dari 😉
a tu baranicu.no nemam slov 🙄
@martaa4s suhlasim s @traktor

svetkaadamko
9. dec 2011

@traktor nedam sa, nedam 🙂 ja som jej napisala, ze negatko nezmazem lebo si za nim stojim, tiez som si vsimla, ze to na mna vlastne skusa, lebo fakt stale pise nieco ine a nenecham to tak, je mi jedno, ze ma 114 pozitivnych hodnoteni, ktorymi sa ohana, ja mam ciste svedomie 🙂

akika722
9. dec 2011

@martaa4s no jasné že ho maš napisať znova a NEMAš HO VYMAZAVAť...to keby sa každej toto prepieklo tak dakujem pekne..
ja mam vyčitky ked mi nabehnu eura v pondelok po obede a už nestihm poslať /že nepošlem v ten deň/ a nie takto že pošlem poškodenu vec a šete mudru budem zo seba robiť..by som sa prepadla od hanby pod zem

svetkaadamko
9. dec 2011

@akika722 vyzera, ze je to nejaka organizovana skupina 😀 ja som jej napisala, ze ved vsetko v mojom bazare mam ze Darujem a postovne plati poste nie mne, a nech si cita podmienky predaja, ked uz niekomu pise 😖

akika722
9. dec 2011

@svetkaadamko aj keby som tam mala vec na darovanie..tak jej by som to neposlala..veru nie 🙄 a nech to čita teraz,je mi to jedno 🙄

svetkaadamko
9. dec 2011

@nikolca ja fakt nemam slov na take predavajuce, je mi z nich zle, ako dokazu drzo klamat 😠 mne sa niekolko krat stalo, ze som prerobila na postovnom a nie este zeby som ho predrazila

akika722
9. dec 2011

@svetkaadamko a mne sa stalo že som zaplatila viac poštovne a nikdy som nepytala ani cent+vždy sa snažim niečo pribaliť a nečakam zato nič navyše..som rada ak je kupujuca naozaj spokojna

martaa4s
9. dec 2011

@traktor
@akika722 tak ho tam dam opat, a pokusim sa aspon o vratenie postovneho, som zvedava ako pani zareaguje

akika722
9. dec 2011

@martaa4s a admina si kontaktovala?neskušala si?mne s tymto dosť pomohol Martin..tiež mi nechcela vratiť eura-poslala tovar kt.vobec nezodpovedal popisu a ešte napisala že si to mam predať ak niesom spokojna.napokon eura vratila

traktor
9. dec 2011

admina treba kontaktovat az ked zlyha komunikacia..zatial pani neodpovedala, tak treba pockat..a az ked to nebude chciet riesit , az vtedy treba poziadat admina o pomoc.. 😉

martaa4s
9. dec 2011

dakujem za radu, som tu len kratko, nemam s tym velke skusenosti

svetkaadamko
9. dec 2011

@akika722 presne tak to beriem aj ja, je nastastie takych vela mamiciek, len skoda, ze sa to neda zistit hned na prvy pohlad 🙂 lebo zial uz ani na hodnotenia sa neda spolahnut 😖

@martaa4s presne ako pise @traktor, najprv skus komunikovat s nou, aby si potom nelutovala, ze sa to nejak vyriesi a bude ti to luto, az ked uvidis, ze ignoruje alebo je drza a tak, vtedy popros o pomoc admina a este som chcela, ze ziadat celu sumu 5+2+2 nie len postovne, v ziadnom pripade neustupuj!!! o to presne takym predavajucim ide, ze ty ustupis a ona bude na koni, bude ta rozculovat a nakoniec to vzdas a ona vyhra, proste bojuj, fakt, ved to nie je 5 korun, su to nejake peniaze a preco by mal mat niekto TVOJE peniaze, ked ty ich potrebujes asi viac 😉

magika6479
9. dec 2011

@nikolca no toto!!! to je neskutočné! už aj ty?? No som zvedavá čo urobíš..Písala si adminom? A ja stále čakám,,čakám,,nič!! Ozvala sa mi vtedy v pondelok a že zajtra príde domov z Rakúska a že mi dá všetky podklady! ta slávna alexa0417!! och joj! aj tak mám tušáka že nič z toho nebude! som jej písalal že ak nenájde podacie číslo tak mna to nezaujíma a že do pondelka chcem mať 95e na svojom účte!! no bojím sa toho.................

magika6479
9. dec 2011

@svetkaadamko a myslíš,že admin niečo vie vyriešiť? mna to tiež čaká! ☹