Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@akika722 no mne sa zas raz stalo,že si jedna pani vydražila u mna na mimiaukciach krásnu novú riflovu súpravičku pre dievčatko-počúvajte-za 4euráá!!! také čo stáli 25e-no my sme ju dostali a bola nám malá,tak som ju dala od 1eura..NO..a..posielala som jej to za poštovné 1,40e(no poštárka neviem či sa pomýlila napísala na pod.lístok 1,40e a na balík 1,20e) no a ja som mala uvedené že pošt.je 1,60e Predstavte si,že sa so mnou vadila ako pes,že som ju oklamala ona tvrdila kedže mala na balíku 1,20e o 40centov!! no v skutočnosti som ju "mala " oklamať o 20centov!! No oklamať..asi som to zle odvážila..No a nakoniec mi napísala aj zlé hodnotenie-chápete pre 20centov!!
Viete čo som spravila? Poslala som jej v obálke ten podací lístok aby videla že tam je naozaj napísané 1,40e a na ten lístok som jej v 0,05centovkách prilepila tých 20centov!!! nech sa po...!! takže aj takýto sú ľudia...budú sa s vami vadiť aj o posledný cent!! Hrôza!! Mne chodí veľa balíkov a kadejako to poštovné..a neriešim to pre pár centov..a ona,??hmmmm...
@nikolca dakujem ale nedávam tomu veľké šance!! no určite budem písať všetkým ako to dopadne dalej!!
@magika6479 a ty si jej to hodnotenie zmazala?čosi sa mi tak mari že si jej dala negatko!či nie?ja bY som jej hodnotko za to dala,ved nemienila to riešiť s ty m že by som to nejak sformulovala a pokial by peniažky vratila,tak by som napisala že vdaka adminom mi bola platba vratena späť,no som zvedava ako to doriešite či vôbec podaci listok ma,potom daj vedieť 🙂
@magika6479 tak to neviem, dufam v to, ale necakam zazraky 🙂 ale ta zenska je trafena, sama mi napisala, ze mam vratit tovar a vrati mi peniaze, potom na mna vyskocila nepravom, ze som nechutna, ze ked nezmazem negatko, neuvidim peniaze a vzapati, ze ona nie je chudera a jej tych 9 eur netreba tak mi ich vrati .... proste psychiatria ... a ked aj nahodou nevrati peniaze aspon nech vidi, ze si idem za svojim a budu ju kontaktovat a ked bude treba dufam, ze aspon ucet jej tam stopnu a nech sa pokaka 😖 😠
inak baby ta mila pani Slavomira Tancosova je nejaka divna osoba podla mna, napisala mi pod inzerat, ktory mam Darujem, tie iste keci, a ta ista gramatika, ze zije z materskej s 3 detmi a bla bla ci jej to darujem tak som jej naisala, ze ja mam jasne napisane, ze za cenu postovneho darujem a ona ze ved dobre ja si postu zaplatim, ale darujete mi to? tak som ja blba ci ona? ked mam napisane DARUJEM za cenu postovneho co to asi znamena? a pozrela som jej profil na pokeci a tam ma napisane, ze zije v GB a ma aj dost albumov, zamknutych, ale take, ze GB fotky, nazov mesta v GB, proste neviem, neviem ako sa mam vykrutit, nechcem tie veci dat niekomu co sa len vyhovara, ked fakt zije v UK tak asi na tom nie je tak zle, tiez som tam zila z materskej a mala som sa podstatne lepsie ako tu 😖 😒
ahojte, pridavam neregistrovanu kupujucu, ktora sa tvarila, ze poslala peniaze, naposledy pisala, ze ide zistit preco neprisli, ze ju porazi 😀 a odvtedy nic... Zuzana Pírová, Láb 563, 90067 Láb.. balicek som uz mala zabaleny...
mam pocit, ze tych slusnych, co vedia napisat, ze si to rozmysleli, ze tovar nechcu, je minimum, vacsina sa odmlci alebo sa este budu tvarit, ze urcite peniaze z ich uctu odisli..
@nikolca hodnotenie som ešte nedala-čakám do zajtra a potom uvidím čo vôbec napíšem...A či niečo admin vyrieši --neviem...
@martinkah no baliček mam aj ja zabaleny,kupujuca mi pisala ešte 2 že peniaze pošle šekom,poslala mi aj adresu kam jej to mam poslať,včera som jej pisala či ma o to ešte zaujem no ani obraz ani zvuk?a teraz čo?vybaliť?alebo čakať či ho v blizkej dobe predam a prelepim len druhu adresu na baliček? ☹
@nikolca.. ved nechaj zabalene, len prelepis adresu.. ja som nastastie adresu nenapisala, ani kus baliaceho papiera sa neoplati minat kvoli tymto nevychovanym mamickam.. a v utorok mala posielat peniaze dalsia kupujuca, uz je piatok, peniazky nikde, poucena som teraz uz ani nebalila, tak som zvedava, ci sem pripisem dalsiu nespolahlivu osobu
@martinkah
no ja som raz tak poslala skôr ako som mala peniaze na učte,no bohužial penazi som sa nedočkala,tak som jej zadakovala za to že ma oklamala,popriala aby dobre využili,a od vtedy posielam až ked mam platbu na učte,len problem je v tom že u nas pošta v obci nie je,je až v meste,no davam to mužovi aby mi to odniesol na poštu ked pojde z roboty nechcela som ho prehanať a ked pisala že peniaze poslala,tak reku zanes mi aj tento,a viete čo sa mi stalo na aukciach?vydražila u mna jedna pyžamo za 2,50!nemala žiadne hodnotenie!podklady k platbe som poslala a čakala a čakala a nič!tak som jej pisala že mi platba neprišla no hlavne že mi adresu poslala!klikla som nna nu a ona 50 negatívnych hodnotení a všetko zmarené aukcie a učet pozastaveny!no načo to robila?to dražila pre zábavu? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ja som raz poslala skor, ako som mala peniaze na ucte a potom som sa mesiac s dotycnou dohadovala, kym mi konecne poslala peniaze. a to este ona mne vypisovala negativne hodnotenia. nikdy viac neposlem skor, ako vidim, ze mam peniaze na ucte. aj ked by islo len o 1 euro. a dnes som chcela nieco kupit, napisala som, ze chcem bez doporucenia 1.triedou, co stoji na poste 0,80 a dala mi, ze postovne 1,80. no nech si to necha. tak toto je uz vrchol. keby to bolo par centov, ze za balne, tak pochopim, ale 1 euro navyse za postovne? a to kde uz sme? tak radsej nic nekupim.
@stanislavao no to akože čo no asi poštovne s DPH,aj si jej pisala že obyčajne poštovne stoji 0,60eura že prečo pyta1,80?
@stanislavao no mne dnes prišla čiapka z aukcie,poštovne som platila 1,90 a ona mii to poslala obyčajne len za 0,50eura malo to do 100gramov ked to bolo menej ako 0,60eura ☹ ☹
@stanislavao ano hned som jej aj pisala prečo to poslala obyčajne ked som platila dostatočne vysoke poštovne na to aby to mohla poslať doporučene,že či ten zvyšok bola priražka DPH,zatial mi neodpisala no tam mi dosť často chodia baliky sza ktore zaplatim doporučene a pošlu mi to obyčajne,dokonca jeden mi bol poslany minuly tyždeň ešte v pondelok a mi dodnes neprišiel! 😠 platila som poštovne 1,80 pisala som jej že mi balik neprišiel a ona že aby som sa spytala či to nie je u nas na pošte že ona to posielala len obyčajne 😠 😠 no asi ma trafi
@magika6479 😀 😀 😀 nalepila si jej tam tie peniazky hej 😀 super napad 😀 Ja som si vydrazila svoj vianocny darcek - kabelku na MMA. Pisala som pani, ci nebude taka zlata a nepocka do rodic. prispevku (uz som ozaj nemala vobec nic),, tak ze jasnee, a ze mi veri a posiela kabelku pred platbou. A skutocne mi ta kabelka prisla vcera,,, a mne dnes rodic. prisp, tak som jej to hned uhradila. No akaaaa zlata.... Ale na MMA mala, ze postovne 65kc,, a mne to prislo za 43kc - doporucene. No ani by ma nenapadlo s nou o tom argumentovat, ved v tych aukciach je jasne - kto nesuhlasi s postovnym - nech neprihadzuje! Aj ja setrim kde sa da, ale nebudem pisat, aby mi vratili 20 centov ... 😖
Ja nemam momentalne problem so ziadnou konkretnou predavajucou akurat neviem pochopit naco maju niektore predavajuce vo svojich albumoch umyselne predane veci... Ja som tiez tie najkrajsie veci hned popredala ale nebudem si ich nechavat v albume len aby som niekoho uputala a dobre zavadzala... Toto by malo byt tiez proti pravidlam...
@lilliaan heheheh ved práve-20centov!! ved to je na smiech!! No vidíš! sú ľudia kadejaký...
@lilliaan a nalepila som jej to,nech si to dá zarámovať. 😀 😀 😀 aká je sprostáá... 😀 😀
@magika6479 ja uz viac krat bohuzial...naposledy vcera,reagovala som na dva inzeraty u tej istej predavajucej,na jeden mi okamzite odpisala,ze vec je predana,na druhy doteraz neodpisala... Doteraz tam oba inzeraty ma...Aj dnes rano bola prihlasena pretoze aktualizovala inzeraty,takze ak si aj nenajde chvilu casu odpisat mi na ten druhy inzerat jedno slovo neverim,ze je az taky problem kliknut na "zmazat" na ten predany inzerat....
nikushinka007, má zájem o mnou nabízenou věc v bazárku, je registr. v prosinci 2011, žádný příspěvek a ještě text takový pochybný: jaby sem o to mela zajem jak si to mam obednatř..??dekuju
nechce se mi posílat číslo účtu 😖
neříká to některé něco? 😕
Moja prva ani nie zla skusenost ale trosku na pozastavenie,od jednej pani som chcela kupit dve detske pyzamka,bola mila,ochotna poslat mi to aj na dobierku,ked sme sa na vsetkom dohodli poslala som jej moju adresu a cakala som 3dni prisla mi od nej sprava nech sa nehnevam,ale ona si teraz spomenula ze pyzamka su uz 2mesiace predane!!!!! Tak a to co???? naco to tam preboha ma vycapene???!!! 😠 😠 😠 😠 😠
@alzbetko24 mozno mala tie iste veci aj v inom bazariku a zabudla zmazat 😀 ja mam niektore veci tiez na viacerych bazarikoch,no ked niekto prejavi zaujem,nemam problem hned ako o tom viem,pozastavit to v tych druhych,ked sa vec preda,tak zmazem 😉
sak samozrejme,ale ved tu ich musela aj aktualizovat a to nevie co uz nema a co predala??? A teraz som sa pozerala ma ho len pozastaveny ani nie zmazany!!!
Moja negativna skusenost sa tyka @michelleuk. Kupovala som od nej bundicku, komunikacia prebiehala celkom rychlo. Kedze aj ja predavam a posielam vecicky, posielam zasadne doporucene, aby som mala istotu ked sa cokolvek stane, aby som to vedela pripadne dohladat cez SP. Najprv mi pisala, ze z UK sa to neda, ze posiela I.tr. a je to poistene. A to som ju prosila, aby mi to doporucene poslala. Nebola na obalke ani napisana spatna adresa 😠
Kamen urazu nastal, ked som po dvoch tyzdnoch zacala byt nervozna, kde bundicka je. Pred vianocami mi ide 3 tyzdne posta z Australie a to uz je predvianocny naval. Bundicka nakoniec dnes dorazila a skoro ma vystrelo! Bunda bola posielana az 28.11. a nie 21.11, ako mi predavajuca pisala.
Este mi sama predavajuca tento tyzden pisala, ze ked mi bunda do tohto piatku nepride, vrati mi spat peniaze aj s postovnym. To je od nej pekne, ale radsej by som uvitala jej uprimnost a pravdu, ze to odislo neskor. Nezozrala by som ju za ziva, aj ja som clovek. Ked posiela vela balikov a ma toho vela, tak aj ja pockam. Nemam rada klamstvo a klamarov! A ked to urobila neumyselne, tak v tom ma dobry bordel. Cez to vsetko, ze ma vela +hodnoteni, ja som dala -.
baby ktora to posielala vacsi balik napriklad kocik kurierom??? sa mi mari ze sa to tu rozoberalo ale sa mi to nedari najst
Ahojte baby. Poradte mi, čo by ste robili vy? Predavala som sveter,novy,dlhy,za 6 eur. Kupujuca mi poslala 7,20-čiže poštovne 1,20 ako sme sa dohodli. Balné si neúčtujem. No včera som posielala,a nemala som papier ani taku tu obalku,tak som pytala na pošte a zmestilo sa mi to len do krabice. Tak som platila poštovne 2,20 (plus 66 centov za krabku-ale to je moja vec). Proste mam to nechat tak-myslim to poštovne? Lebo viem,že ste niektore aj bud vracali alebo žiadali doplatiť poštovne.

@magika6479 pekne si len trvaj na tom,nech ti peniažky vrati,inak je to divne aby posielala kočik za 95 euro a ona rozmyšla že či najde podacie čislo?ja si odkladam podacie listky i ked predam oblečko ktore bolo v hodnote 4 eura!!!!!a nie to ešte keby som posielala kočik v hodnote 95 euro ved podaci listok by som ani z oči nespustila!!!!!no neviem ja si skôr myslim že ti nič neposlala a až ked ju admin kontaktoval tak sa zlakla aby z toho nemala problemy,tak to chce riešiť,no prajem ti aby sa ti peniažky čoskoro vrátili 🙂 🙂 🙂