icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gabika7706
9. dec 2011

@benne najnizsia postova sadzba je to, co platis za balik, teda 2,20 €. Skutocnu skodu nedokazes, preto vracaju len tak, ako je tam napisane, postovne plus navyse par eur, nikdy nie viac ako nieco cez 4 €, bavila som sa o tom uz na nasej poste...Zarucena doba dodania by mala byt ta, kt. deklaruju oni na stranke, ale to neviem isto, nemam to odkonzultovane, neriesila som zatial

benne
9. dec 2011

@gabika7706 ale malo by to byť 2xtá sadzba za každých 500g, podľa toho čo čítam.. ale aj tak, dik, ja som myslela, že je to podobne ako pri doporučkách, ten 20-násobok

janus32
9. dec 2011

@ninka1234 Ahoj,čítala som tvoj príspevok a chcela by som vedieť ako to dopadlo s nonca1,lebo mám taký pocit,že aj mňa naťahuje a dosť ma to štve,lebo ju aj osobne poznám ☹ baby ak máte čas,pozrite si jej hodnotenia,stačí posledných 20....nieje vám to nejak podozrivé?

heni79
9. dec 2011

@janus32 Tak som si to pozrela. Má tam zvláštne veľa zlyhaní pošty. Ale je možné, že problém bude ja na danej pobočke pošty. Na druhej strane, tam má písané v hodnoteniach, že peniaze vracia. A píšeš, že ju osobne poznáš, no teraz neviem, či v dobrom,alebo v zlom. Ale, keďže ju poznáš, ďalej s ňou komunikuj a iste sa dohodnete. 🙂

vlasticka185
9. dec 2011

@traktor
ahojte dievcence,tak ja som pochodila tak,ze admin mi stopol moje foto s bundickou s odovodnenim ,ze fotogaleria nesluzi na konverzacie,kedze baby zacali hned reagovat ☹ ,no a ze ked zlyhala dohoda medzi nami,on to nema v kompetencii nejako do toho zasahovat,...tak som sa na Marianku1979 popytala pani,co jej dala prve negatko apropo aj na Baby bazari ma uz 2 negatka panika,pretoze aj tam som ju vycapila ako nespolahlivu a ona ide mna obvinovat,ze si vsetko vymyslam a vraj som bundicku poskodila ja,...ze ona ma plno peknych referencii,ale samozrejme na tie zle pozabudla

silviak27
Príjemcovia: vlasticka185
dobrý den, tak to ste natrafila naozaj na predávajúcu číslo jedna. Ja som dostala úplne roztrhané rifličky a ostatných veciach ani nehovorím. Tie peniaze som myslela, že mi ani nevráti. Písali sme si asi mesiac a jeden alebo dva týždne. Najprv som prosila ako slušnosť káže, ale jej odpovede boli doslova hnusné. Tak som jej potom pohrozila, že ju uvediem všade kde ju nájdem za nezodpovednú predávajúcu. Svoj bazárik má totiž aj na minibazar.sk. Aj som tak urobila ale nič. Balík som jej aj tak poslala, ved príde k rozumu ked uvidí aké veci poslala. Odpoved: Mali ste štastie, že na pošte bola moja mama. Ja by som ten balíček neprevzala. Potom nasledovalo to spomínané naťahovanie. Už som ani nedúfala ale peniažky mi prišli asi o dva týždne ako som poslala balíček. No prišla mi aj pekná pošta od nej. Radšej necitujem. Dúfam, že sa vám podarí získať peniažky spať. Skúste ju dať ak sa dá na forum ale aj s fotkami bundičky. Začať o nej písať veľa a ešte dajte odkaz na ten minibazár.sk. Držím palce. Silvia
vlasticka185 2011-12-06 22:48:30 píše:
pekny vecer,nehnevajte sa,ale mam na vas otazocku,tiez ste mala zlu skusenost s marianna1979 koli comu to bolo?mne dnes prisla kozena bunda no v katastrofalnom stave,jednoducho ma oklamala a odmieta mi vratit 10€,vy ste sa potom s nou dohodla,alebo ako to dopadlo?Dakujem za odpoved,bundicku som aj pofotila v mojom fotobloku,mylslim si,ze ak klame a zavadza,mali by snou nieco robit,ved uznajte,....dovidenia

stanislavao
9. dec 2011

@nikolca
no tak to mate smolu na tie postovne. ja nastastie tolko neplatim a ani by som nezaplatila, lebo je to vela. 1,20 je doporucen, 1,40 doporucene 1.triedou a aj ked si da 30 centov balne, tak stale je to menej, ako 1,80. co kazdy chce nejako zarobit. co uz narobime. ale ked vam to neprislo. tak to som naozaj zvedava, ako to chce riesit, ked poslala len obycajne. mala by vam vratit peniaze.

sabria
9. dec 2011

@wera Ahoj, mne dnes prisla presne taka ista sprava od nej. Raz som už jeden dobry skutok urobila a dodnes som nedostala ani dakujem ani oznam,že balik prebrala. Už neverim takymto podvodom. papa

martaa4s
9. dec 2011

@svetkaadamko
@traktor
@akika722 predavajúca sa mi ozvala, že mi ešte dnes vráti poštovné, keďže si vetrovku nechávam 🙂, som len zvedavá, či naozaj dorazia, takže ešte raz vám ďakujem za radu, 🙂 🙂 😉

magika6479
9. dec 2011

@janka196 ja posielam bežne veľké balíky kurierom,potrebuješ niečo pomôcť?

svetkaadamko
9. dec 2011

@zuzana_m zial aj ja si myslim, ze by nemala platit, vies, je to tvoja chyba, ze si to nemala zabalene a musela to tak poslat drahsie 😉
@mirush01 mne sa dnes tiez ozvala jedna z ich "klanu", ale ze mi normalne zaplati postovne, ale je nejaka divna, vypytuje sa ma take veci, ze ma ide rozhodit, ako blba je 😒
@juliankaaa jaaaaj ani nevies ako si mi teraz pomohla, presne tieto obalky som zhanala a nevedela som, kde to kupit a stale som na to zabudala, dakujeeeeem 😉 😉 😉
@janka196 presne aj ja tak robim s tymi pukackami 🙂
a mne sa tiez stalo, ze som posielala sestre nieco z UK a prislo jej to pootvarane, potrhane, hruuuza, ale hlavne, ze doslo 😖
no a mne sa dnes ozvala ta "zlata" pani na MMB, nechala mi nagatko ako pomstu a napisala tam nieco v zmysle, ze peniaze posle a konci so mnou, proste je hroznaaaaaa 😠 dufam, ze to negatko mi admin stiahne

mirush01
9. dec 2011

@svetkaadamko si jej aj nieco nato odpisala? ja sa jej chcem akurat spytat kedy bude odvysielane to Modre z neba? rada by som si pozrela... 🙂

koniarova
9. dec 2011

@janus32 No to sú teda riadne divné hodnotenia. 😕 😕 😕 Napíš viac.

nikolca
9. dec 2011

@janka196 takto balim aj ja aj včera som si kupila biele baliace papiere bolo ich tam zrolovanych 5 a stali 2,50eura a docela dosť baličkou pobalim,no v poslednom čase sa mi stava že sa to ku kupujucej dostane dotrhané,no ešteže nie poškodene 🙂

svetkaadamko
9. dec 2011

@mirush01 odpisala som jej, ze ved vidi, ze mam napisane, ze darujem za cenu postovneho, tak nech si nieco vyberie, zaplati postovne a ja to poslem, tak zasa sa opytala kolko bude postovne, pricom hned v prvej sprave som napisala, ze nech si precita moje podmienky predaja, tam je vsetko... proste take kraviny sa pyta a zbytocne natahuje a profil na pokeci uzasny, ze zije v UK, je vydata, ma 4 deti (mne spomenula len 3) .... tak sa jej cystam popytat co je vlastne pravda
no a na toto som aj ja zvedava, nech da vediet, kedy to budu vysielat, si to aj nahram 😀

@nikolca to je nevyhoda papiera, ze sa potrha, ja sa to snazim olepit paskou, aby to bolo aspon trochu chranene, ale prave som si z UK objednala tie plastove obalky, vysli trochu lacnejsie ako u nas tak sa tesim 😀

svetkaadamko
9. dec 2011

@mirush01 akurat mi napisala, ze jej to mam poslat tak som zvedava co z toho bude 🙂

nikolca
9. dec 2011

@svetkaadamko tie plastove obalky som videla aj na aukciach len som zavahala,bola aj dobra cena,a na to sa piše fixkami?lebo tak to tam bolo tušim napisane a je to nepriesvitne?no len asi detsku zimnu bundičku by som do toho nedala ☹ a to su velkost A4 alebo aj väčšie?

ninka1234
10. dec 2011

@janus32 nonca1 ma natahuje ešte stále, koli nej som odmietla iných záujemcov, lebo stále napísala že je to veľmi pekné a ako to ona strašne chce pre svoju dcérku, no dodnes mi žiadna platba od nedošla a to naposledy napísala že v stredu mi vloží peniaze priamo na účet

janus32
10. dec 2011

@koniarova Ahoj,si Hlohovcanka,nepoznas ju?Ja som s nou doteraz nemala ziaden problem,ona fakt vystupuje ako super babenka,aj tak pise...akurat,ze sa mi zda divne,ze akurat jej zlyhava posta a este aj prevody na ucet jej zlyhavaju ☹ dokonca viem,ze ma kamaratku na poste-dorucovatelka co k nim chodieva nosit na sidlisko postu.Som sklamana......

benne
10. dec 2011

@nikolca sú rôzne veľkosti a sú naozaj pevné, ale musíš tam lepiť biely papierový štítok, na ktorý môže pošta dávať svoje pečiatky a známky

stanislavao
10. dec 2011

@nikolca
plastove obalky su na posielanie veci uzasne. nerozmoci sa, neposkodi sa oblecenie. velkosti su rozne, od malickych, co je format cca A5 az po velike, kam sa zmesti aj paperova zimna bunda pre dospelych. pise sa na to fixkou nezmazatelnou a ja tam nelepim ziadne lepky biele ze pre postu. nikdy som s tym nemala problem. je to rychle a super balenie. vrelo odporucam.

benne
10. dec 2011

@stanislavao ja musím lepiť biely hárok papiera aj na balíčky, ktoré mám nie v plastových obálkach, ale v igelite zabalené, prelepené páskou, aj ked som posielala balík, u nás na pošte to vyžaduju a čo som pozerala na mmb ponuku plastových obálok, tiež na to upozornuju, že treba lepiť biele papierové štítky

nikolca
10. dec 2011

@stanislavao no tak to budem musieť vyskušať,ja som si myslela že to je pre take menšie oblečko ako su napriklad trička,a naiprv to davate do nekakeho sačka,pripadne tašky a až potom do tej obalky?ja som to videla na mma a tam bolo pisane že sa na tie obalky piše fixkou a premyšlala som že kde to potom pošta orazi
@benne

benne
10. dec 2011

@nikolca ja ich nepoužívam, mne sa to neoplatí, lebo veľa vecí sa mi predáva po kusoch a tam nie je cena vysoká a balné si účtovať nechcem a zatial mi nevadí baliť do sáčkov a poštárskeho hnedého papiera, tých sáčkov a igelitových tašiek sa mi ešte stále dosť nazbiera

vivusika
10. dec 2011

babule, nepoznáte niekto alebo nemáte skúsenosť s henkelova.zaneta@atk.sk ozvala sa mi, ze chce darovat detské piano, čo mám na bazáriku, vraj je z Nižnej Myšle - po zosune pôdy...

tunylyk
10. dec 2011

@vivusika ja mam pocit z tych ludi,ktori vypisuju a vyslovene zobru,ze nikdy ziadny problem nemali,ti ktori skutocne tu pomoc potrebuju,urcite nemaju cas vysedavat na nete a zobrat...

vivusika
10. dec 2011

@tunylyk napísala som aj na obecný úrad v Nižnej Myšli, tak som zvedavá, čo odpíšu... Ja som ochotná pomôcť, ale najmä keď viem komu 😉

tunylyk
10. dec 2011

@nikolca ja vramci recyklacie obcas pouzijem,samozrejme ak sa este da aj obal,v ktorom balicek dostanem 😉 aj tie plastove,tu spominane,daju sa otocit,vnutro maju cierne,tak hore len nalepim papier z adresou a ide to 😉 zatial sa nikto nestazoval 😉 takto nie je dovod na uctovanie si balneho,aj ked som to uz aj tu spominala,ze zauctovali mi par centov naviac,ze balne a prislo to zabalene v igelitke,ci sacku na odpadky,pod pojmom balne si predstavujem speci obalku,plastovu,ci bublinkovu,ta uz nieco stoji.

tunylyk
10. dec 2011

@vivusika baby si to velakrat takto overuju,takze schvalujem 😉

fukylove
10. dec 2011

@zuzana17 to ano - ale clanok je uz viac ako rok stary - tj neaktualny... 😉