Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@benne
ja naozaj nelepim nic a ani mi to na poste nikdy nehovorili. obalka je biela a tie pelky postove im na tom drzia.
@vivusika to máš na mysli ten 30€ krásny ružový klavír? Toto chce darovať? To mi príde ako citové vydieranie , ak si na dne, tak ti postačí aj maketka za pár € a nie takáto drahá hračka 😲 . Ja by som neposlala, ja ak poznám ľudí, čo potrebujú pomoc, rada darujem veci, ale ak niekto cudzí pýta, tak nikdy 😉 Pretože ak si na dne, ani nevieš ako rýchlo ti okolie zrazu pomáha. Zažila som to, jaaaj, zrazu Ti cudzí ľudia posielajú veci, ktoré im netreba, lebo sa dozvedeli od známych, že tebe by sa hodili.
@vivusika
iste, charita je dobra vec. ale ked je niekto v nudzi, tak potrebuje hlavne zakladne potraviny, oblecenie pre seba deti a nie hejaku hracku za 30e. myslim si, ze niektore mamicky to zneuzivaju, ze su so zatopenych oblasti. zo vsetkych stran sa na nas valia prosby o pomoc. niekedy im chcem napisat, nech poziadaju borisa kollara, alebo markizu, ti maju miliony. je to velmi smutne, ako niektory ludia ziju, ale smutne je aj to, ze zahadzuju svoju dostojnost. mna minule prosila jedna o veci, boty pre dieta a ona ma v bazariku same znackove veci, adidas a pod a fotila sa digitalnym fotakom. tak ked ma to, tak preco nema na boty pre dieta?
@stanislavao ja som tiež balila do bielej nepriehľadnej tašky, a na pošte mi to vytkli, že im tam nejde napísať perom váhu 😅 , ale reku, ved chcem to poslať, nezdržiavať sa tam, tak to robím, ako ma poučili, to že ty nemusíš je super, pre mna aj maximálne logické, len som musela napísať, že také jednoduché to nemusí byť všade 😉
@benne
lebo na tie plastikove obalky sa da perom pisat. mne tam vzdy pisu sumu, ktoru som zaplatila a ide im to. tak to asi zalezi od ochoty pracovnicky na poste. lebo aj mne ked pride nieco v takej obalke, tak su tam neni papiere lepene. obcas sa mi stalo, ze bol papier, ale vacsinou nie.
avojte ked uz je debata o plastových obálkach, ja som objednavala odtial snad to nebude považované za reklamu, bola som moc spokojná aj s obalkami aj s expresným dodaním http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=161003
a píšem na ne centrofixou adresu a na miesto známky nalepujem papieriky, nikdy sa mi na tie obalky postarky nestazovali
@mojkamirka ved nalepuješ papieriky na miesto známok, takže sa ti nemajú prečo sťažovať 😉
@stanislavao vždy a všade je to o ochote 🙂 🙂
@mojkamirka
@benne ja tiez objednavam obalky u Slavky (ale aj ine veci) a nelepim na ne nic, ziadne nalepky, papiere, pisem permanent. fixou, alebo perom, zatial na ziadnej poste s tym problem nebol...oni si vedia peciatku a znamku so sumou vytlacit na stroji na vlastne nalepky a tie tam potom lepia.
@nikolca aj ja som pozerala na aukcie, ale mne sa to nechce prihadzovat a cakat, radsej objednam hned 🙂 su aj malicke, aj velke, je to nepriesvitne a pise sa na to fixou, myslim, ze je to super vec, lebo fakt sa to tak lahko nepotrha a nemusis balit, lepit a tak 😉
@tunylyk ja si myslim, ze pod pojmom balne sa da rozumiet aj ten sacok ako pises, ved aj to nieco stoji, aspon ja to tak beriem, ze tych 10-20 centov ako balne nie je podla mna nic hrozne, keby som to mala zadarmo tak nepoviem, ale aj ja to musim kupit ...ja mam napriklad vela veci na darovanie v bazari tak aspon to balne a postovne aby som nemusela platit, si myslim, ze je fer 😉
@gabika7706
@benne presne je to o ochote postarok, niektore to vyzaduju, niektore nie 😉
babeny táák ..dnes je sobota a slávna alexa 0417 mi mala dať č.podacieho lístka! noo...doobeda nič-tak som počkala do 13h-zavolala som jej asi 5krát a ona mi potom odpísala že dá malého spať a ide hladať..No čakala som do 16h a každých 15minúť jej volám a nič!! ani nedvíha,len to zvoní...Tak asi to ani nenájde... no a ja asi ostanem nadalej bez kočíka a aj bez 95e 😠 😠 😠 😠 😠 No budem znova informovať...čafte
@magika6479 no tak to fakt sila,som ti pisala že ona asi nič neposlala!!!napiš jej hodnotko!!!!!a z adminmi si ako dohodnutá?oni su o tom informovaný? 😠 😠 😠 😠 😠
@magika6479 a napiš jej to aj do profilu,tam jej pridaj komentar nech to všetci vidia 😠 😠 😠 😠 😠
@nikolca no admini o tom vedia,napísali mi že ak do konca týždna nebudem mať bud jedno alebo druhé tak že budu nformovať políciu..No počkám ešte do večera a budem konať! už som z toho max.zúúúrivááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!
Až teraz sa mi ozvala že nenašla ešte nič,tak že by mi poslala do 15.12.,že ked jej príde rod.príspevok tých 95e..No tak sa ešte zľutujem a počkám jej.Povedzte mi ,,čo už mám s ňou robiť???? 😒 😒 😒 Veď som jej povedala,že kočiar ak naozaj poslala tak sa jej vráti ako neprevzatá zásielka,nie? Neviete po akom čase to chodí späť?? Ale ak je to naozaj tak,tak kde to potom väzíí??
@magika6479 podla mna ti nič neposlala a naťahuje lebo nema prachy 🙄 len aby si sa ich dočkala 🙄
ahojte,
toto som si vcera nasla....
lenkadanielka - Včera o 14:52
pani bute taka diobra kebi ste mi to mohla poslat zadarmo zijem sama uplne sama nemozem si nic dovolit platim elektrinu plin a neostava mi ani na zivobitie a neto este si nieco kupit manzel ma nechal po 10 rokoch preto ze nemozem mat deti ah jeto taske nevism koho mam obvinit zato nechal ma pre moju chorobu zijem dos biedne a pisala som do modroho zneba us mi volali a pridu donas po novom roku tak bi som vam podakovala kebi ste mi to mohla podarovat podakovala bi som sa vam takto priamo ces obrazovku a zobrala bi som to na seba lebo nemam co na obliect nesom registrovana na modrom koniku iba imeil vam dam kamoskin ja nemam internet chodim do kamoski ja neviem nato jak is vopred vam dakujem a modre zneba domna ide preto ze som bola zaplavenena tak mi budu prerabat dom lebo mam vsetko mokre steni dakujem za pochopene
takze opat tu uraduje....
@magika6479 jednoznačne by som to po 15tom riešila cez policiu-teda ak počkaš do 15teho.a ak ti admin pomože,ak ti to pisal tak možno sa raz dožiješ aj penazi..
držim palce
@magika6479 urcite jej ale supni negatko, aby nestihla oklamat aj dalsich ludi na ten kocik. V kazdom pripade ak ho naozaj poslala, tak by sa jej mal vratit a druha vec, ja osobne, ak posielam nieco za tak vela penazi, tak podaci listok strazim ako oko v hlave pokial nedostanem spätnu väzbu, ze to kupujuci prebral..
@svetkaadamko ja kupujem vzdy od tej istej z mimibazaru-Fričová Slávka 🙂 a som spokojna aj s cenou🙂
@magika6479 no tak este pockaj do toho 15. ale potom nech si ta nezela 😠 neverim jej ani pol slova, ziaden kocik neposlala, ziaden podaci listok neexistuje, lebo presne ako pise @sisaha, taky podaci listok by som strazila ako 2 oci v hlave 🙂 jaaaaaaaj presne take predavajuce nam tu treba 😠
@akika722
@mici11 tak jej idem rychlo nieco poslat, aj ja chcem byt v telke a mozno aj zamava .... mohla by to spojit, ze "chcem podakovat vsetkym babam na MK, ktore otravujem a zneprijemnujem im zivoty" 😀
@janus32 hej pozerala som presne na nu, ale nasla som na anglickom ebay lacnejsie, 100ks pomixovanych velkosti a vyslo ma to cca 5 Eur menej 🙂
inak mna ta na MMB tak vytaca, ze mi je uz zle z nej, okrem negatka, ktore mi supla mi vypisuje take veci, ze mi je na grc z nej, doslova si s prepacenim sere do huby a toto ma taaaaak vytaca bleeeee 😠 😠

@fukylove veď to, no uvidí, čo jej odpíšu z úradu