icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
13. dec 2011

@janus32 pise o tom v podmienkach predaja..tak hlavne, nech da vsetko do poriadku..

magic08
13. dec 2011

Baby kolko dni trva kym dojde balik obycajne druhou triedou?

akika722
13. dec 2011

@magic08 2dni

magic08
13. dec 2011

@akika722 cize ak bol balik posielany 9.12. tak uz by som ho mala mat doma?

lucadra
13. dec 2011

@janus32 Uff, no tak nejak vela naraz tolko hodnoteni 😒

nikolca
13. dec 2011

@magic08 a kedy si posielala?alebo tebe ma prisť?no mne ked tak codili tak napr:v pondelok bol poslany a v stredu som ho mala doma,no len teraz baliky meškaju,pošta je viac vyťažena

akika722
13. dec 2011

@magic08 ked bol posielany v piatok tak dnes mal dojsť..
ja ak posielam dajme tomu v pondelok,v stredu je na adrese...

magic08
13. dec 2011

@nikolca mne ma prist... vraj bol posielany toho 9.12.... tak sa snad dockam... :-/

nikolca
13. dec 2011

@janus32 tie hodnotenia som pozerala,no keby som nahodne natrafila na nejaku vec od nej čo by sa mi pačila,no po prečitany takych hodnotení by som isto nič nekupila ☹ ☹

nikolca
13. dec 2011

@magic08 a raz si spominam že bol poslany v pondelok a prišiel mi v piatok,a to som už rozmyšlala že sa stratil a boli to bundičky dve za 10 euro 🙂 🙂

magic08
13. dec 2011

@akika722
@nikolca dik za info kocky, snad sa ho dockam do Vianoc 😒

mamabiba
13. dec 2011

@magic08 nestraš...ja som tiež posielala balíček 9.12. a zatiaľ sa mi tetuška neozvala, že ho dostala 😒

magic08
13. dec 2011

@mamabiba no baby tvrdia, ze posta ma toho vela pred Vianocami, tak snad mi do konca tyzdna dojde... realne cakam dnes - zajtra ze by uz mohol dojst, do piatku najneskor... a potom zacinam patranie... 😝 daj vediet, ked ten tvoj balicek kupujuca prevezme

janka196
13. dec 2011

ahojte baby. co som spominala tu kupujuci s tymi riflami. dva tyzdne rezervacka a potom tyzden ze posle ze uz poslala ...... teraz som jej dala negativne hodnotenie. kedze v pondelok vraj mala ist do banky sa pytat ale odvtedy sa mi neozyva 😠 takze som od 23-tieho novembra mala pozastaveny inzerat 😠

janka196
13. dec 2011

a este predomnou ma tri hodnotenia ze rezervuje tovar a nezaplati a natahuje ☹ takze po tomto pochybujem ze platbu posle

emkab
13. dec 2011

@janus32 ja teda cakam tiez na vratenie penazi, lebo mi neprisiel balicek, ale v tom case, ked mi neprisiel, tak bol problem aj s inym balickom zo Ziliny a tam predavajuca 10000%ne nebola na chybe a nonca1 so mnou stale komunikuje a hoci to vyzera cudne, fakt to moze byt blba zhoda nahod, mne pripada celkom ferova...ved uvidime, dam vediet 😀

argyro
13. dec 2011

Kočky, poradíte mi? Existuje tu niečo také ako že si zadám požiadavku o aký tovar mám záujem a ak bude v ponuke tak ma o tom bude formou správy informovať? Asi chcem priveľa, čo? Lebo nechce sa mi každý deň klikať do tej istej rubriky či tam náhodou taký tovar nepribudol..

mandragora22
13. dec 2011

@argyro ja neviem o takej "funkcii", zial

emkab
13. dec 2011

@argyro to neviem, ale napr. na babybazar.sk mas moznost aj inzerat kupim- a budu sa ozyvat maminy, kt. to predavaju...

janus32
13. dec 2011

@emkab ako som pisala,poznam ju osobne a som prekavpena co sa stalo.Mne po dlhsom case peniaze poslala,napisala j dovod pre ktory skor neposlala.ten dovod nemienim rozpitvavat.....tak len verim a dufam,ze vsetko da na poriadok 🙂

janus32
13. dec 2011

@argyro myslim,ze tu neezistuje moznost kupim,stopnu ti to admini 😖

argyro
13. dec 2011

Hm tak to je fakt škoda.....

nikolca
13. dec 2011

@argyro je tu akurat niečo tohto znenia či hladaš niečo špeci?tam zadaš napriklad rifle a vyhodi ma to na rifle,teraz som to skušala len neviem či aj ked dam veľkosť či mi zobrazi rifle v tej velkosti aku som zadala

argyro
13. dec 2011

@nikolca no nemusím to vyhľadávať, ja viem kde sa to nachádza, len sa mi nechce každý deň kontrolovať či niekto tento tovar neprihodil.. Ide o mliečko nutrilon 2, občas ho má nejaká mamička nové za lepšiu cenu ako v obchodoch 😉

nikolca
13. dec 2011

no tak po dlhšich natahovačkach mi prišli peniaze späť,predavajuca mi balik posielala ešte pred tromi tyždnami,bolo to mma,poštovne som platila 1,50 a ona to poslala obyčajne,včera som jej napisala že som platila dostatočne poštovne na to aby to poslala doporučene a nie obyčajne,dnes mi na mail poslala potvrdenku že mi poslala späť peniaze a však napisala že doporučene posiela len ked si to niekto vyžiada,že aj obalky niečo stoja,čiže tych 1,50bolo za obyčajnu poštu?0,60eura a ten zvyšok 0,90eura bola cena za obalky?????????????fuuuuu no i ta pošta je lacnejšia ako tie obalky ☹ ☹ ☹ ☹

zuzana76
13. dec 2011

@magic08 mne trval balik 2. triedou , teda obycajne aj 4 dni, takze teraz pred vianocami to asi za 2 dni nebude, ale stalo sa,ze nakupujuca ho mala uz aj za den,a lebo dva

nikolca
13. dec 2011

@zuzana76 ja som posielala doporučene druhou triedou v sobotu päť balikov,z toho štyri prišli dnes a jeden neprišiel,pani som pisala že či jej prišiel a ona že zatial nie že akonahle pride tak sa mi ozve,no neviem ako je to možne že to bolo posielane v jeden deň,všetko doporučene druhou triedou a jeden neprišiel,tak snad zajtra dorazi
@magic08

zuzana76
13. dec 2011

@nikolca zavisi asi aj odkial je, ze na kolke posty to musi ist, nie je z nejakej malej dedinky?

nikolca
13. dec 2011

@zuzana76 nie je z Bratislavy 🙂

pajinka23
13. dec 2011

ahojte baby🙂prosim ako sa mozem spojit s nereregistrovanou?da sa jej poslat i mail?ak ano ako?dakujem