Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ahojte baby. co som spominala tu kupujuci s tymi riflami. dva tyzdne rezervacka a potom tyzden ze posle ze uz poslala ...... teraz som jej dala negativne hodnotenie. kedze v pondelok vraj mala ist do banky sa pytat ale odvtedy sa mi neozyva 😠 takze som od 23-tieho novembra mala pozastaveny inzerat 😠
a este predomnou ma tri hodnotenia ze rezervuje tovar a nezaplati a natahuje ☹ takze po tomto pochybujem ze platbu posle
@janus32 ja teda cakam tiez na vratenie penazi, lebo mi neprisiel balicek, ale v tom case, ked mi neprisiel, tak bol problem aj s inym balickom zo Ziliny a tam predavajuca 10000%ne nebola na chybe a nonca1 so mnou stale komunikuje a hoci to vyzera cudne, fakt to moze byt blba zhoda nahod, mne pripada celkom ferova...ved uvidime, dam vediet 😀
Kočky, poradíte mi? Existuje tu niečo také ako že si zadám požiadavku o aký tovar mám záujem a ak bude v ponuke tak ma o tom bude formou správy informovať? Asi chcem priveľa, čo? Lebo nechce sa mi každý deň klikať do tej istej rubriky či tam náhodou taký tovar nepribudol..
no tak po dlhšich natahovačkach mi prišli peniaze späť,predavajuca mi balik posielala ešte pred tromi tyždnami,bolo to mma,poštovne som platila 1,50 a ona to poslala obyčajne,včera som jej napisala že som platila dostatočne poštovne na to aby to poslala doporučene a nie obyčajne,dnes mi na mail poslala potvrdenku že mi poslala späť peniaze a však napisala že doporučene posiela len ked si to niekto vyžiada,že aj obalky niečo stoja,čiže tych 1,50bolo za obyčajnu poštu?0,60eura a ten zvyšok 0,90eura bola cena za obalky?????????????fuuuuu no i ta pošta je lacnejšia ako tie obalky ☹ ☹ ☹ ☹
@zuzana76 ja som posielala doporučene druhou triedou v sobotu päť balikov,z toho štyri prišli dnes a jeden neprišiel,pani som pisala že či jej prišiel a ona že zatial nie že akonahle pride tak sa mi ozve,no neviem ako je to možne že to bolo posielane v jeden deň,všetko doporučene druhou triedou a jeden neprišiel,tak snad zajtra dorazi
@magic08
ahojte baby🙂prosim ako sa mozem spojit s nereregistrovanou?da sa jej poslat i mail?ak ano ako?dakujem

@janus32 pise o tom v podmienkach predaja..tak hlavne, nech da vsetko do poriadku..