icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

tigri
14. dec 2011

@koniarova ja cakam tretie babo, som doma 5ty rok a tiez by som detom chcela spravit pekne Vianoce...to neznamena, ze tu zacnem okradat mamicky

nepoznas ju nahodou, ked si z Hlohovca?

koniarova
14. dec 2011

@tigri Veru nepoznám. ☹ ☹ ☹ Tak ti budem držať palce, hádam sa spamätá. 😉

jarkamamina
14. dec 2011

alebo este moznost,ze to od niekadial aj ona caka na tie veci a este jej neprisli a ona takto to zdrzuje,lebo viac kkrat citam,ze nove,ci to ona neobjednava a uz dopredu to predava povedzme drahsie aj uz ma peniaze lebo vsak vsetky pisete ze peniaze davno poslane,len ked jej meska balicek,tak jasne ze musi nieco vymysliet,ale uz to ma vymyslene stale to iste,no to jej uz nemoze nikto uverit,je jasne ze vyslovene nespolahliva,aj ked mne poslala na cas ale tolko mamiciek,to uz trochu prehnala,ale ked je takato sikovna o chvilu tu bude novy nick,uvidite,ale adresu si nemoze zmenit,takze pozor na Hlohovec

mamabiba
14. dec 2011

@beruska.zuzanka ja som posielala doporučene II trieda 9.12 - piatok a pani v Humennom to mala včera. Ešte sa mi nestalo, že by balíček, ktorý som poslala ja meškal, ale opačne sa mi to stáva, keďže ja bývam v takej malej dierke 🙂 🙂

beruska.zuzanka
14. dec 2011

@mamabiba vďaka, no my sme v Bratislave, tak hádam ríde všetko načas, ako má 🙂

mamabiba
14. dec 2011

@beruska.zuzanka Držím palce. Dnes idem posielať balíček I. triedou, tak som veľmi zvedavá, kedy príde a aký je v tom časový rozdiel. Balíčky II. triedou mi vždy dojdu tak na 3 deň.

dikes
14. dec 2011

@tigri ahoj u mna ide u nonca1 o 59 eur

medyna
14. dec 2011

@dikes citam si Vase skusenosti... bola som zvedava na nonca1, ale uz ma postahovane vsetky inzeraty ..... 😖

tigri
14. dec 2011

@dikes tak to je uz poriadna suma 😒

ked nas bude viac a neda to do poriadku, podnikneme potrebne kroky, mne sa uz nieco podobne raz stalo, islo iba o malu sumu ale podarilo sa mi to vyriesit, a ta mamicka si veselo predava dalej, ale uz ma len dobre hodnotenia...u tejto nonci nechapem, vsak predtym tam mala vyse 100 dobrych hodnoteni

nikuska27bb
14. dec 2011

Ahojte žienky,nemáte niekto skusenosti s neregistrovanou Veronikou Dufalovou alebo s neregistrovanou 1MISHA122 z Trebišova?Tá druhá chcela balík na meno Milan Samun,Cs Armády 1683/1 Trebišov,nepoznáte ich niekto?Neviem či mám čakat peniaze alebo nie,vdaka.

tigri
14. dec 2011

vsetky mamicky, ktore cakaju na tovar od NONCA1, pozrite si prispevok od amina v jej hodnoteni, dostala cas do konca tyzdna na doriesenie situacie, ak dovtedy nedostanete tovar alebo peniaze, treba ho kontaktovat, bude sa to riesit spolocne

emkab
14. dec 2011

@tigri baby, neberte mi iluzie, to som fakt taka naivna? ☹

tigri
14. dec 2011

@emkab kazdy si naivne mysli, ze jemu sa to stat nemoze, az kym sa to prvykrat nestane...

emkab
14. dec 2011

@tigri ale ja som si az do dnesneho rana myslela, ze to je fakt nejaka blba nahoda...az kym som si neprecitala tu palku, kt. dlzi @dikes ...fuuuuha....

dikes
14. dec 2011

@emkab nonca mi ma poslat balik v tej sume ako som pisala,volali sme spolu a verim ze mi ho posle 😉 a aj vsetkym mamickam co chceli.....a ze sa toto vsetko deje uplne zbytocne.... nie je to prvy obchod ktory s nou uzatvaram a doteraz bolo vsetko o.k. okrem toho ze meskali baliky a stale som mala aj nieco naviac tak neviem kde nastal problem no stale dufam 😅

emkab
14. dec 2011

@dikes ved ja som to sem aj vcera pisala, ze sa mi nezda, ze by klamala, ale dnes rano, ked som si precitala vsetky tie zle hodnotenia...no ved snad to dopadne dobre, lebo ak je v tom naozaj nevinne, tak chuda baba 😒

dikes
14. dec 2011

no ,ja si myslim ze je nevinne a veru, chuda , nevie co ma robit 😕 ale aj verim ze sa to vyriesi ...

zuzu101
14. dec 2011

Ahojte baby.Možno mi budete vedieť poradiť tu.Objednala som si tovar na do
bierku slov. poštou.Dnes mi dala poštárka žltý lístok a vravela, že mi ho nepriniesla, lebo je balík poškodený.Teraz neviem, či si ho mám prebrať, ak bude poškodený aj tovar, alebo čo robiť v takom prípade.Dúfam, že to bude len obal, ale čo ak nie?Ako postupovať?
A ešte jedna "zaujímavosť", aké to máme poštárky skvelé.Sestra si objednala šaty z mojejsvadby a dala za nich 30 eur.No a keďže ju poštárka nezastihla doma, tak jej ho prehodila cez plot, rovno na vlhké kamene.Tak asi sestra na ňu ide podať sťažnosť.Pošta je proste super 😠

fukylove
14. dec 2011

@zuzu101 - ja by som si isla kuk na postu ten balicek - a rozhodnes sa priamo na mieste - ak by si mala obavy, tak ho nepreber z dovodu poskodenia obalu (neviem presne ako to posta riesi) a predavajucej tiez napis ze si ho neprebrala lebo bol poskodeny... neviem totiz o co sa jedna... napr. ak je to oblecko a je poskodeny iba vrchny obal, tak by to nemuselo pre tovar vo vnutri nic znamenat...

a k tomu ako funguje posta sa radsej ani nevyjadrujem... ja som dnes posiela 7 vianocnych pozdravov v obalke a preberala jednu dobierku - knizku pre maleho... a pri okienku som blokovala vsetko asi 15min... lebo prisahama ze aj slimak ma vyssie tempo ako pani za okienkom... 😒 takze ja sa uz ani necudujem, ze tie zasielky niektore chodia tak ako chodia

mirkave
14. dec 2011

@zuzu101 treba ju nominovat na postarku roku 😖

mirkave
14. dec 2011

@fukylove ja ked som posielala svadobne oznamenia,tak cca polovica nenasla svojich adresatov ☹ .a to bolo estelen rosambo,ked som stretala vzdialenejsiu rodinu a oni boli urazeni,ze som im nedala anilen vediet,ze budem mat svadbu.posta nasa milovana 🙄

@zuzu101 chod na postu a podla poskodenia sa rozhodni.ine ti neostava

pietra
14. dec 2011

@zuzu101 napis predavajucej a dohodni si s nou postup, ci balik preberat alebo nie. Reklamaciu na poskodenie obsahu zasielky mozes podat aj ty, alebo predavajuca.
Chod sa na postu na ten balik pozriet a ak sa rozhodnes ho prevziat, otvor ho este pri okienku pred postarkou a ak obsah bude poskodeny, rovno spis reklamaciu

zuzu101
14. dec 2011

@mirkave
@fukylove - jasné že pôjdem na poštu a dúfam, že to bude len ten obal poškodený, lebo je to darček pre mm. a objednávala som ho z int. stránky tak snáď nebude problém aj z ich strany keby niečo.

bartokami
14. dec 2011

@fukylove ahoj vies mi poradit,na podacom listu je aj napisana suma kolko ma bude stat posta?budem posielat list 1tr.doporucene.vdaka

bubbly
14. dec 2011

Ahoj holky, sorry ze vam do toho lezu, nekolikrat jsem zabrousila na inzeraty a je mi zle z toho jak se v CR a v SR kazdy snazi na kazdem vydelat. Za draho se prodavaji pouzite veci, kocarky, boty, dokonce spodni pradlo! To by tady v Anglii nikdo nekoupil. Ze tem prodavajicim kolikrat neni hanba. Jenze kde je poptavka, tam je nabidka☹

ivanka.7
14. dec 2011

@bubbly tak myslim, ze je na kazdom, co je ochotny kupit v bazare (a ci je ochotny tam vobec nakupovat). Ale napr. pri detskom obleceni mi to nepride divne - rodina sa castokrat zblazni podonasa plno veci na 0-3 mesiace a dieta to vobec nestihne vynosit🙂 Tak je logicke, ze sa to posunie dalej a casto je to naozaj uplne nove. Je uz na kazdej mamine, nech si zhodnoti, co sa oplati a co nie a kde chce usetrit peniaze a kde radsej da peniaze za novu vec.

U nas tieto bazar veci velmi nejdu, nie sme na to zvyknuti (hlavne detskeho oblecenia je v rodine po cele generacie dost), ale ani by mi nenapadlo odsudzovat zeny, ktore to robia bezne.

sofokleska
14. dec 2011

ahojte, viete mi niekto paradit.v pondelok som posielala balicek doporucene a este ho kupujuca nedostala.moze to byt zapricinene tym ze idu vianoce...zatial som nemala negat.skusenost s postou.dakujem

tunylyk
14. dec 2011

@sofokleska bude to asi Vianocami,moje pondelkove balicky tiez este nedorazili 😉

monulicka
14. dec 2011

@sofokleska ja som posielala baliky v sobotu, nedelu a vcera, ten v nedelu siel doporucene a tiez este nemam info o tom, ze by prisiel 😒 tak snad sa dnes kupujuca ozve...

fukylove
14. dec 2011

@bartokami - ked budes posielat list doporucene prvou triedou, tak na podacom listku ti vytlacia aj sumu, ktoru platis 🙂
ak by si iba prvou triedou a potrebujes potvrdenie,, tak si treba vypytat pri okienku - tam ti daju iba potvrdenie o zaplatenej sume