icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

martina2001
14. dec 2011

Ahojte papuľky, zas potrebujem poradiť, nedeľu večer som poslala cez ib z banky dexia peniaze do Sporiteľne, viem že prevod pre túto banku trvá zhruba o deň dlhšie ako klasické medzibankové prevody, no dnes mi písala predávajúca že jej zatiaľ prachy nedošli, čo teraz? počkať? či?

traktor
14. dec 2011

@martina2001 a vo vypise mas , ze ti odisli?

martina2001
14. dec 2011

@traktor áno aj banku som teraz pozerala aj smskou mi prišiel odchod peňazí

maria30
14. dec 2011

@martina2001 ak si posielala v nedeľu, tak peniažky odišli až pondelok.. ale aj tak by ich už dnes - najneskôr zajtra mala mať..sporiteľňa si dáva načas.. môžu jej dnes nabehnúť ešte okolo šiestej..

katka3012
14. dec 2011

NEODPORUCAM pod nickom eliskalorinczova, po kupe tovaru som bola velmi nespokojna,a ked som ho chcela vratit nebola ziadna ochota a ani zaujem,a ani snaha tuto vec vyriesit.A pritom sa jednalo o 8 eur 😠 😠 😠

traktor
14. dec 2011

@martina2001 tak nech si to ona riadne skontroluje..pozrite sa este poriadne, na to cislo uctu, ci je to to spravne..ci sa nesekla a napisala ho spravne..ak nie, ..a vsetko je ok, tak pockat do piatku a potom to riesit v banke

martina2001
14. dec 2011

@traktor ak dala zle číslo účtu tak ďakujem, lebo Sporiteľňa to má zdĺhavé, ma to naštve riadne lebo bolo to skoro 50eur

traktor
14. dec 2011

@martina2001 aj to sa stava..preto radim skontrolovat radsej..snad to bude len meskanie a nabehnu este ..

katka3012
14. dec 2011

@traktor dakujem idem ju tam hned napisat

martina2001
14. dec 2011

@traktor ja som kontrolovala to čo napísala a sedí mi to, ona sa zatiaľ neozvala

gemini2
14. dec 2011

ahojte, mne teraz pisala mamicka -chcela kupit deky,mam pisane, ze na cene sa viem aj dohodnut, a ona ze za symbolicke euro- ma porazi! lebo mi da negatko! ako postupovat? je neregistr. dakujem

traktor
14. dec 2011

@gemini2 neregistrovana ti nemôze dat negatko..a aj keby bola registrovana, nemas ho za co dostat..dohoda znamena , ze suhlasia obe strany..nie len jedna 😉 ..

sisaha
14. dec 2011

@gemini2 to nie je dohoda 😀. to je sproste vydieranie.. 🙄 . By som jej pekne od srdca napisala....

dominika1988
14. dec 2011

@gemini2 to akoze tie deky do auta??? a co sa mila pani s konom zrazila? juuuuuuj, odo mna by teda ale schytala

gemini2
14. dec 2011

@traktor
@sisaha
@dominika1988 tak dakujem, napisala som ,ze spustim na 10e s postou uvidim, co odpise...nizsie neidem.

sisaha
14. dec 2011

@gemini2 a napisala by som jej, ze darcek k tomu nedostane...🙂..

annie13
14. dec 2011

@traktor myslim ze to nebolo na ciernu listinu kedze pani mala uvedene predam obliecky do detskej postielky
@katka3012 si mala pytat rozmery za to na ciernu listinu kazde perinky su ine napr. ikea ma rozne rozmery

traktor
14. dec 2011

@annie13 ja neviem o co sa jednalo..precitala som len tento jeden prispevok..tak som automaticky dala link..kedze je tam neodporucam...to uz kazdy musi zvazit sam za seba..ci je to alebo nie je na ciernu listinu..cierna listina pre mna znamena ako som uz pisala , ked niekto posle chybny tovar, bez toho , aby na to upozornil..ked klame, ked zoberie peniaze a tovar neposle..ostatok sa da vyriesit komunikaciou v IP..pripadne neutralom v hodnoteni..

katka3012
14. dec 2011

@annie13 nebolo na ciernu listinu nepodstatne?Ked toto su neni na to dvovody,tak ja potom uz naozaj neviem .Za prve pani si teraz uvadza miery ,co su vobec neni pravdive,rozmyslam ze jej tovar poslem spet,nech si ho prevezme ,opet premeria a mozem mi ho potom vratiti spet s tym ,ze si svoje miery ale aj prizna,neviem ako to ona merala,ci v dakych parametroch ,a za druhe clovek sa s nou snazi dohodnut a ona sa postavi k tomu takto?Je to dost smutne.

katka3012
14. dec 2011

@annie13 som ochotna zaplatit aj postovne ,len nemam rada ludi,co klamu.Neviem kde vzala tie svoje rozmery

piacere
14. dec 2011

@katka3012 nerozumiem... keď si premeriaš obliečky, tak to nie sú také rozmery, ako ti teraz pani uvádza v odpovedi na hodnotenie?

akika722
14. dec 2011

@katka3012 ozaj..a ty si sa jej pred zaplatenim pýtala na rozmer???????ak ano a KLAMALA ťA,ok..ale ak si sa jej nato NEPYTALA tak to je zas o inom 😅

sisaha
14. dec 2011

@katka3012 ja mam rozmery dospelej postele 70x90 a 140x200 cm. tie, ktore su uvedene su naozaj do detskej postielky.

annie13
14. dec 2011

@katka3012 samozrejme ak uviedla ine rozmery ako su tak ano v tom pripade ano to je vedome zavadzanie
ale ak nemala predtym rozmery a nepytala si si

magika6479
14. dec 2011

@dikes a u mna u alexa0417 o 95e! 😠 😠 😠

nikolca
14. dec 2011

@magika6479 ahoj a nemala ti ich poslať dnes??????či do zajtra?????? 😠 😠

nikolca
14. dec 2011

@magika6479 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ no je to na zaplakanie,človek chce lacnejšie nakupiť,ušetriť a ešte takto dopadne ☹ ☹

bartokami
14. dec 2011

@fukylove aha,vdaka

heni79
14. dec 2011

@katka3012
A aké sú tie rozmery? Len pre zaujímavosť skús premerať.
To, že si dávate negatívne hodnotenia navzájom nie je riešenie. 😕
Ja by som to riešila tak, ak sú rozmery iné ako uvádza ona, odfotila by som obliečky s priloženým napr. karjčírskym metrom a pokojne ich dala napr. sem. S odkazom pre predávajúcu. A kontaktovala by som admina.