Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@martina2001 ak si posielala v nedeľu, tak peniažky odišli až pondelok.. ale aj tak by ich už dnes - najneskôr zajtra mala mať..sporiteľňa si dáva načas.. môžu jej dnes nabehnúť ešte okolo šiestej..
NEODPORUCAM pod nickom eliskalorinczova, po kupe tovaru som bola velmi nespokojna,a ked som ho chcela vratit nebola ziadna ochota a ani zaujem,a ani snaha tuto vec vyriesit.A pritom sa jednalo o 8 eur 😠 😠 😠
@martina2001 tak nech si to ona riadne skontroluje..pozrite sa este poriadne, na to cislo uctu, ci je to to spravne..ci sa nesekla a napisala ho spravne..ak nie, ..a vsetko je ok, tak pockat do piatku a potom to riesit v banke
@traktor ak dala zle číslo účtu tak ďakujem, lebo Sporiteľňa to má zdĺhavé, ma to naštve riadne lebo bolo to skoro 50eur
@martina2001 aj to sa stava..preto radim skontrolovat radsej..snad to bude len meskanie a nabehnu este ..
@traktor ja som kontrolovala to čo napísala a sedí mi to, ona sa zatiaľ neozvala
ahojte, mne teraz pisala mamicka -chcela kupit deky,mam pisane, ze na cene sa viem aj dohodnut, a ona ze za symbolicke euro- ma porazi! lebo mi da negatko! ako postupovat? je neregistr. dakujem
@gemini2 to akoze tie deky do auta??? a co sa mila pani s konom zrazila? juuuuuuj, odo mna by teda ale schytala
@traktor
@sisaha
@dominika1988 tak dakujem, napisala som ,ze spustim na 10e s postou uvidim, co odpise...nizsie neidem.
@annie13 ja neviem o co sa jednalo..precitala som len tento jeden prispevok..tak som automaticky dala link..kedze je tam neodporucam...to uz kazdy musi zvazit sam za seba..ci je to alebo nie je na ciernu listinu..cierna listina pre mna znamena ako som uz pisala , ked niekto posle chybny tovar, bez toho , aby na to upozornil..ked klame, ked zoberie peniaze a tovar neposle..ostatok sa da vyriesit komunikaciou v IP..pripadne neutralom v hodnoteni..
@annie13 nebolo na ciernu listinu nepodstatne?Ked toto su neni na to dvovody,tak ja potom uz naozaj neviem .Za prve pani si teraz uvadza miery ,co su vobec neni pravdive,rozmyslam ze jej tovar poslem spet,nech si ho prevezme ,opet premeria a mozem mi ho potom vratiti spet s tym ,ze si svoje miery ale aj prizna,neviem ako to ona merala,ci v dakych parametroch ,a za druhe clovek sa s nou snazi dohodnut a ona sa postavi k tomu takto?Je to dost smutne.
@magika6479 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ no je to na zaplakanie,človek chce lacnejšie nakupiť,ušetriť a ešte takto dopadne ☹ ☹
@katka3012
A aké sú tie rozmery? Len pre zaujímavosť skús premerať.
To, že si dávate negatívne hodnotenia navzájom nie je riešenie. 😕
Ja by som to riešila tak, ak sú rozmery iné ako uvádza ona, odfotila by som obliečky s priloženým napr. karjčírskym metrom a pokojne ich dala napr. sem. S odkazom pre predávajúcu. A kontaktovala by som admina.

Ahojte papuľky, zas potrebujem poradiť, nedeľu večer som poslala cez ib z banky dexia peniaze do Sporiteľne, viem že prevod pre túto banku trvá zhruba o deň dlhšie ako klasické medzibankové prevody, no dnes mi písala predávajúca že jej zatiaľ prachy nedošli, čo teraz? počkať? či?