Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@poleva bo som truba,verila som jej mala dobre hodnotka a teraz má zlé hodnotenie od mamičky za kočiar
@slniecnica juj kukla som ...hanba....veľa zlých hodnotenííí
juj nikdy neposielam dopredu,dnes ma prehovárala jedna na dobierku,ale už podľa jednania to bol rozkaz ! nie prosba,,tak takto nie...
@slniecnica ved ma uplne hrozne negatka...a este sa o jednej vyjadruje, ze "krava sprosta". Som myslela, ze zle vidim... 😨
@janus32 to aj mna tak isto! a potom sa musím vypytovať...och och! Ved človek je zvedavý a zároveň sa bojí či to cez poštu prejde v poriadku..nie??
@slniecnica už pred tebou bolo 5 nespokojných maminiek. prečo si poslala popredu? by som sa bála 😒
to je otras tu už s niektorými
Nečítala som všetky strany, ale ak môžem dačo dodať - mne prišiel tovar čo som kúpila špinavý, ešte aj dlhé čierne vlasy od mamičky........... Bol to skoro nový, ale takto by som ja nevedela poslať, že to ani nevyperiem. Vyzerá to tak, že mamička si ukladá veci špinavé.....
mne všetko vždy prišlo krásne ako bolo aj popísané aj nafotené 😵 ...takže som šokovaná čo sa všetko môže stať ☹
Ahojte mamicky, aj ja mam hroznu skusenost... kupovala som sedatko do vane pre mojho maleho tu z bazara..bohuzial prislo zlomene a este aj hnusne spinave na tych prisavkach...kontaktovala som predavajucu a hroza..obvinila ma ze som to ja zlomila a potom ze som si mala priplatit poistenie... ona to umelohmotne sedatko zabalila len do ciernej folie...to si koledovalo o rozbitie... Takze nemam ani sedatko ani peniaze...Predavajuca bola vyslovene drza... Od vtedy som na MK uz nic nekupila pre istotu...:( Jej nick...severanka96...
@slniecnica uff tak si sa riadne oklamala ☹ ta uz podla mna peniaze neposle 😖
@matsches no do frasa, tak toto je huste, ja mam v bazari veci na darovanie, ale aspon do tej pracky ich hodim pre pana 😒
@rubinka
@annie 13 no vidis, mna skoro porazilo, chapes, kupim ciapku na 3-6 rokov a ona je tak akurat na 3-6 mesiacov, velkost som vedela len z tabulky, ktoru ma uvedenu v tom svojom obchodiku na MMB, a ma aj v podmienkach uvedene, ze tym sa mame riadit, aj potom, ked som sa ohradila, ze je to vlastne zavadzanie kupujucich, mi napisala, ze to nie je jej tabulka, ale Nextu, ze ona za to nemoze ... ako keby ja som za to mohla, tak ked nieco predavam, tak je to hadam MOJA zodpovednost ako predavajucej a nie vyrobcu ..... vytocilo ma to, lebo mi ide o cely ten princip, asi vie preco neberie naspat nextove veci, som si ista, ze s tym uz mala problem .... a ja tiez sprosta to kupim, aj ked viem, ze kazda znacka ina velkost, presne ako pises @annie13, HM je tiez velkeeee 🙂
@magika6479 huraaaaaaaaaaaaa, ozaj a dostala si od nejake vysvetlenie? velmi by ma zaujimalo a hodnotenie by som dala take, ze koniec 😠
@sisaha ta vidíš ked nepošle peniaze a ani slona plyšového nech to má ja sa znervozňovať nebudem,nech sa ošali s tým 😀
@svetkaadamko ta nech sa ošali s nimi aj s plyšovým slonom 😀 nebudem sa nervovať,mám dosť ja zdravotné problémy so sebou,nech to má 😵
@macamac lebo som trubka....verila som... 🙂 napísala som ju tu aj jej adresu a koniec,život ide dalej 😵
@slniecnica nemôžem z Teba 😀 , z tých výrazov že: "nech sa ošali s nimi" 😀 😀 😀 Som sa dobre pobavila 😀 . Ale držím prsty, aby peniaze poslali 😉
@slniecnica mas pravdu, kaslat na nu, zbytocne sa clovek rozculi a ja si vzdy poviem "jej sa to raz vrati" 😉
@zuzana17 ta ne Zuzka ta čo narobím,mám sa nerváčiť kvoly nej...keby som sa mala nerváčiť nad viacerými,ta už som na psychoške ver mi a predávam z tamadial bola by som v klietke a robila obchody na modrom koníkovi...ta nech še ošali aj s peniazmi aj zo slonom 😀 😀 😀
@svetkaadamko tak moja vera,možno jej spadne alebo zhorí vianočný stromček za klamstvá 😀 😀 😀
@slniecnica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak tak, máš pravdu 😀 😀 😀 nech še ošali s nimi 😀
@slniecnica nuz mozno sa tam na tom oddeleni raz stretneme 😀 a budeme si vymienat niekdajsie skusenosti tu na MK 😀

@slniecnica prečo si poslala dopredu??? 😒