Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@nanulik áno koľko si pýta to je jej obchodík,a či ty súhlasíš je to na tebe 😉
@trnka77 ale podľa toho čo bolo v tej obálke,aká vec,koľko stála ta vec,že 4 eur pýtala aj spoštou...
@svetkaadamko áno nech sa opýta prečo 4 eur,aj podľa toho čo mala v obálke... 😉
ahojte baby, chcem sa s vami poradit - pisali by Ste nejake hodnotenie v pripade :
Kupujuca ma zaujem o tovar, pisala v minulosti, odpovedala som, neodpisala dalej. Napisala teraz, jasne, ze cena je uz znizena, preto sa asi ozvala , odpisala som opat a ona sa opat neozvala.....Tak som jej napisala, ze ak aj zaujem nema, ze by mi to mohla napisat, nakolko to mam aj v podmienkach uvedene.... presli 3 dni a ani obraz ani zvuk , ani ahoj , nie zaujem nemam alebo podobne.... Na MK bola, nakolko ma inzeraty aktualizovane aj zo vcerajska, aj dnes, takze???
nechcem si tu robit nejake "konflikty", aby na oplatku nepisala nejake nie pozitivne hodnotko mne - nakolko na to nema narok,ale??
mna uz naozaj prestava bavit, tu kupujuce alebo resp. zaujemkyne o tovar stuchat, ze ci by mohli dat aspon vediet v pripade nezaujmu.....
dakujem za vase nazory
@prettybaby no, baby ti tu napíšu,že hodnotenie sa dáva za prebehnutý obchod a keďže neprebehol,tak hodnotenie jej nepatrí 😝
ako-ja v podstate súhlasím, ALE- mohla by tu vzniknúť nejaká "listina", kde by sa takéto prípady "opakujúcej sa záujemkyni o ten istý tovar" písali
lebo pravdupovediac-aj ja s jednou takouto "komunikujem" od septembra!!!!
ale našťastie som tovar min. týždeň už predala-inej
ale je to neskutočne nefér, že neodpíšu,ako sa rozhodli-myslím tie osoby,ktoré dva a viackrát píšu o ten istý tovar,dokolečka dokola 😝
@prettybaby neštuchaj, jednoducho ber ich mlčanie ako nie, ja čakám 24hodín a koniec, mažem a hotovo, macamac píše správne, že hodnotenie sa dáva až za obchod potvrdený oboma stranami, teda ak ona záväzne potrvdí, že tovar chce a chce aj zaplatiť, ak by sa potom neozývala, to už by som mohla uvažovať, že budem riešiť negatkom. Spomínam si na prípad, na inzeráte jednej súpravy, pani najprv zjednávala cenu, povedala som nie, ona sa neozvala, ked po nejakom čase som cenu znížila, zasa napísala a zasa zjednávala cenu, opäť som povedala nie, plus som jej vytkla, že sa naposledy ani neunúvala povedať nie, ako inak.. viac sa neozvala.. ak napíše znovu, viem rovno kam ju mám poslať 😅
ahojte,mam sa zacat obavat,ked mi v utorok boli poslane tri baliky,jeden dorazil hned na druhy den ale ostatne doteraz nemam ☹
@prettybaby mne tak jedna pisala na overal,poslala som jej č.učtu a ona že pošle šekom,nevedela som ako to je poslala som jej aj moju adresu,a ja čakala a čakala,no peniažky nechodili,inzerat samozrejme tyžden rezervovany,tak som jej pisala že či ma ešte záujem či čo.a samozrejme reakcia žiadna,v svojom bazare ma len jeden inzerat tak som sledovala či ho bude aktualizovať,no ten neaktualizovala už dva tyždne,no len podla hodnoteni som zistila že tu bola,kde pod pridane hodnotenie napisala že aj ona dakuje,takže tu bola 😠 😠 😠 no len je asi tažke napísať buuuuuuuuuuuu muuuuuuuuu dakujem ale rozmyslela som si to a už ma taketo 😠 😠 neskutočne vytačaju
@prettybaby mne sa stava pravidelne,ze sa ozve zaujemca,poziada tovar premerat alebo ma otazky a viac sa neozve..nechapem..ja vzdy dam vediet,ci kupujem alebo nie.aj ked nie som tu kazdy den ale nikdy sa mi nestalo,ze by som nenapisala vobec..tak neviem ci je taky problem vytukat par pismen 😒
inak ja si zaujemcov nemazem,neviem ci to je tak lepsie alebo nie,ale aspon viem,ked niekto pise na danu vec uz po druhy,tretikrat.uz sa mi stalo,ze sa zaujemkyna odmlcala a asi po mesiaci sa ozvala zas,ze danu vec berie..
@nikolca posielany bol II.triedou doporucene..hlavne nech pride to je jedno kedy,len nech ho mam.. 😒 uz sa mi stalo ze balik nedorazil ale ten bol posielany obycajne,odvtedy uz len doporucene si davam posielat vsetko..ja som posielala balik v stredu,ale obycajne,tak dufam ze aj ten dorazi este pred vianocami.. 😒
@nikolca áno, je to presne tak.. alebo ak ty reaguješ na nejaký inzerát, napíšeš, nekúpiš.. po čase ak nan v bazári znovu naďabíš, tak tam stále máš vašu predchádzajúcu konverzáciu s predávajúcou a jediný spôsob, ako jej pod inzerát opätovne napísať, je pokračovať v už začatej konverzácii.. preto to vždy musí ukázať celé

Dobry den, chcem poprosit neregistrovanu mamicku (vymazala som ju ako zaujemkynu ked sa par dni neozvala), ktora mi poslala peniaze za nohavice, aby mi poslala svoju adresu...peniaze prisli na ucet, ale neviem, kam ich mam poslat 😅