Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
kočky, kde sa dajú vyhľadať jednotlivé predávajúce? chcela som si teraz tiež pozrieť tie negatká ale neviem si vyhľadať konkrétnu predávajúcu 😅
@shadows324
@macamac
@benne
Tak pozerám, že tá predávajúca lucka8791 tam má negatko od inej predávajúcej, ktorá ju neodporúča ani ako kupujúcu. hmmmm 😖
@shadows324
mala by si negatko pridať aj ty... takto bude táto téma prekvitať sťažnosťami aj naďalej... dajme si navzájom vedieť, u koho sa neoplatí nakupovať! a dajme to do hodnotení, nie sem, tu sa to po pár dňoch stratí a navyše, sem nechodí každý.. ak budeme písať hodnotka poctivo zakaždým - a pravdivo - tak sa možno tie maminy spamätajú a zmenia prístup alebo úplne odídu.. lebo takto sa len rozširuje okruh nakupujúcich so zlými skúsenosťami, čo je škoda.
A nebojte sa nejakej odvety - na to nemajú právo, ak by aj áno, admini to vyriešia a prípadné negatko z pomsty vám vymažú..
@shadows324 aj ja som dala negatko. to das podla spokojnosti s nakupom. a ked si nebola spokojna, jednoducho to napis, nech ostatne mamicky vedia...... 🙂
prosim vás kolko trva kym mi nabehnu peniaze na učet,pokial som posielala na dobierku dala som si to poslať na účet prvy krat pred tym som si to davala poslať na adresu,dobierku si kupujuca prebrala v piatok 🙂 peniaze mi zatial neprišli čakam že asi do zajtra pridu no samozrejme pokial som tam dačo nedomrvila 😉
ahojte, isto mi budete vediet odpovedat, ci mozu pridavat hodnotenie aj neregistrovani kupujuci, dakujem 🙂
moja dnešná skúsenosť!!!!objednala som pre najmenšieho autíčko za 7,80 aj s poštou(1.trieda list bez dopor.)...ja "trúba" som si nedala tu námahu a nespýtala som sa aké je veľké,fotka bola super,na obrázku vyzerala veľké,nie príliš,ale ani maličké...dnes dorazilo a na môj úžas...je 2x-3x menšie ako na foto...predavajúca ho odfotila zblízka zo strany....odo dnes som múdrejšia!!!!!!neveriť žiadnej fotografii ☹ ☹ ☹ a pýtať sa,pýtať sa.... 😒 ....takéto autíčko by som kúpila v tom lacnom obchode max.3-3,50€.....Prikladám foto predavajúcej....rozmohli sa tu pred vianocami inzeráty s novým tovarom,najmä hračkami,ktoré predavajúce nakúpila za pár eur a tu predávajú zo 100% prirážkou 😠 😠 ...ja viem,že je to moja chyba,ale musela som to "vykričať"!!!
Ja chapem, ze posta ma toho pred Vianocami vela, ale zeby od 9.12. chodil jeden balik, a nie aby dosiel? Zacinam mat pochybnosti ci vobec dorazi... a nemam ani peniaze ani balik... co teraz?
@annie13 prepáč ale toto nie je tvoj problém a keď už chceš vedieť celú pravdu zisti ako to bolo aj z druhej strany.napr ja mam doklad z pošty, že to išlo 1.triedou, ak chceš naskenujem ti to keď ta to zaujíma.Kupujúcej som odpovedala na všetky správy a nesedím pri PC celý deň tak to nebolo okamžite,mám aj iné povinnosti.

@gemini2 to je pekné-nekaz si Vianoce 😉
ALE-nenechaj to len tak
ako píšu baby-to kde sme? predáva 3v1-tak chcem 3v1 aj dostať! teba nemusí zaujímať,že stratila návod+spodnú časť. potom tu išlo o klamstvo! ak niečo predávam-a už idem posielať,tak to x-krát prezriem-a toto nebola malá suma a malá vec-na ktorej by si to "nevšimla"
ja by som chcela peniaze späť+poštovné tam aj späť a teda-ak by bola proti-zatiahnem do toho aj admina,pre začiatok 😝